Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
vagy a csontváz csoport alatta...mint a szart felnégyelik 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Terawatt

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Terawatt
Az, gyakorlatilag is. Dob lelket is.

Kandurex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.26. 13:51:14

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Amiga
"Közben meg volt az első klán-társ csatám is. Ha a Covenantot behelyezzük, kutya kötelességünk segíteni klántársainknak, akiket invadelnek. nagyon tetszik ez a része."

Ez hogy működik? Kiránt a játékomból akkor is, ha nem teszek le sign-t?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Myselor
én azt is megértem de mindegy is ő dolga nem kezdi el mert hülyeséget gondol arról amiről szart sem tud.ennyi 😊
Voltan
MOndjuk a CE-ket később már nem nagyon lehet megkapni, ez igaz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Myselor
csak megy a finnyáskodás úgyis szar béta stb majd ráér fullra patchelve.de akkor minek veszi meg?mert egy fanatikus de mégis húzza a száját miközben semmit nem látott vagy tud a játékról...
Seth
A strategy guide-ot vette meg, nem a játékot. 65-70 dolcsi körül volt

PSN ID.: Beegabor

Voltan
Most nézem az Eredeti Játékaink topikban, a CE mellé megvette az Estus Flask edition-t is, amiről ő is pontosan tudta, hogy egy bazári vacak. Ezt azért már én sem értem 😊

Szerk - Ja, hogy ebben játék sincs, csak egy állítólag nagyon rossz guide, meg két bazári kacat. OK.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.26. 12:03:50

Voltan
Hát, én megvettem, játszom, élvezem, jól fut, nincs vele gondom, tetszik
Aztán majd kijön a DLC, megveszem, és addigra már úgyis kb. a harmadik-negyedik végigjátszás lesz, akkor már a DLC-vel együtt.
Ennyi.

wedge31
Marhaság várni, de ez legyen az ö baja...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
de hát megvette már csak nem kezdi el ha ettől fél már úgyis mindegy 😄 semmivel nem lesz jobb ha később kezdi el
vagy lehet az a baja, hogy fél egy esetleges, komplett, turbozott, remixelt verziotol. inkabb var. logikus. tudtommal egyik kedvenc jateksorozatarol van szo. igy kell ezt.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Myselor
olvassa gondolja.egyáltalán nincs gond vele pedig. na mindegy is ő tudja mit akar
Myselor
én azt mondom hogy bolond a tag.próba nélkül és hogy szart se látott belőle ilyeneket állít hát vicc.semmi gondja a pc verzának gond nélkül letoltam már 2 és félszer . mindegy tényleg ő tudja és az ő baja 😊
Voltan
És ezt egyébként honnan tudja, ha még nem próbálta? 😊

valamit magyaraztott, hogy nem jo a jelenlegi verzio (PC-n), hogy beta-teszterek a jelenlegi jatekosok vagy mi. amit nem egeszen ertek, mert hat letoltatok mar ti is gond nelkul.
biztos megvarja mig megjobban csira-friendly-re lesz "balanszolva".

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

a démon? az elvileg egy miniboss 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A Smouldering Lake környékén garázdálkodok.
Van az a híd, ahol el lehet jutni a ballisztához, egy silver knight állomásozik ott. Alatta pedig egy fekete páncélos NPC van egy batár nagy bunkóval. Sikerült rossz ütemben gurulni, agyoncsapott, erre kaptam egy emote-ot. 😄
Terawatt
Smouldering lake előtti mob:
Mimicet ráhúzod és kinyírja 😄

én megvettem a dancer armort nekem bejön, bár sokat nem ér 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Az 50. másodperc körül Young White Branch-el álcázza magát?
Én is ezt hordom és nagyon tetszik. Egyébként már gyanakodtam, amikor nem láttam az arcom, ha szemben álltam a kamerával, de tegnap közel futottam egy sziklához úgy, hogy ha elfordítottam a kamerát, be lehetett látni a sisak rostélyán, és csak egy sima, szürke, formálatlan fejet láttam. 😄
kigyi
Akkor nagyjából jól sakkoztam ki, hogy mit csináljak majd vele 😊 köszi a választ!

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

kigyi
Áááh az ott van a
tető másik oldalán ahonnan a srácok dobálnak firebomb-al 😊 Egy NPC meg ugyanezen pálya elején van éppen csoportos ima van amikor odaérünk 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Köszi, akkor ez eddig elkerülte a figyelmem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Uzenetet amikor csinalsz ott lehet atvaltani "advanced mode"-ba, nem kell hozza semmi extra item.

How much can you take,before you snap?

Gondolom majd ha bejelentik a 4. részt és már kijött a minden dlc-t tartalmazó GOTY. Addig hupákol!

BTW annyira bejött DS3,hogy felraktam a Fallent és hááát...egy szó jutott eszembe,euroshmup.
Én meg azt nem tudom hogy az üzenetekhez hogy lehet ilyen lila szellemalakos gesztust társítani? Ehhez lesz/van valami spéci cucc?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Myselor
na és Tinman mikor kezdi el a játékot?valaki tudja? 😄
MerlinW
Igen

[merlinw.org]

Abban segítsen nekem valaki, hogy bill+egérrel hogyna kell úgy messaget írni, hogy szünet van benne, azaz vessző. Addig oké, hogy tehetek egy wordöt meg egy templatet, de hogy kell egy üzenetbe többet?
Terawatt
Why u do dis Sirdond-san <#szomoru1>

Tényleg.És melyik billentyű kombinációval lehet olyat csinálni,hogy a kardot ilyen élező mozdulattal megerősíti a karakter ?
Kösz.Bár szerintem a legnagyobb gondom itt az,hogy droppolok,szaggatok.Kevés a videokari ram 1gb.Az új kártya meg még jó pár nap míg megjön.
JethroHUN
Összeadódik. De amúgy együtt sem érnek sokat. Inkább használj vmi normális pajzsot, bosshoz meg green blossom.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Myselor
próbálj mögé menni .backstabelni és phase 1ben várd meg a 3lovagot akkor egymásnak esnek. a fő gecit verd le. phase 2ben pedig próbálj elgurulni az ütései elől és darabold fel 😄 ennyi
Köszi.Pedig már már meg van de a végén csak megfog a nyavalyás
Egyébként tekintve, hogy alig van időm játszani, sajnos én még csak Irithyllnél vagyok...😞
A gyengéje az, hogy alacsony poise értéke van. Ne nagyon engedd neki, hogy a folyamatos combókkal ledaráljon. Mielőtt belekezd, szúrj oda, 2-3 ütést maximum, meg fog szédülni, de hagyj staminát a menekülésre. És csak a comboja végén, egy hátragurulást követően nyomj estust.
Sziasztok .Knight vagyok és 3-napja nem tudom lenyomni az abyss watchersrt .Valalami taktika vagy bármi ellene?
az előző meg is van, köszi 😄

Fpocok
Grass Crest Shield és Chloranthy Ring

És úgy tűnik nem adódik össze. Akkor az egyiket dobom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

nekem a mirrah set jön be

#1992 Tera, ez nagyon gagyi 😄
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.04.25. 21:16:02

How much can you take,before you snap?

wedge31
Én többnyire alsógatyába rohangálok...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Myselor
nekem ez a kedvencem😊
Fpocok
Ez a páncél nagyon babán néz ki!

Negritis. Igen. Vajon összeadódik?

Parasite Eve 2, best game EVER!

vannak ilyenek? 😄

Terawatt
<#taps> Kurválkodás DS módra