3294
-
Zozo0122 #2291 Már rég ledaráltam Gundyrt is, 4. vagy 5. próbára ment le, nagyon jó harc volt :D -
#2290 -
hun atlas #2289 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Untented Graves. Én is nagyot néztem, amikor ráébredtem, hogy ez gyakorlatilag a Cemetery of Ash és a Firelink Shrine, csak épp, mintha elnyelte volna az Abyss. Kicsit keményebb ellenfelek várnak, pl. két nagy crystal lizard. És Gundyr is sokkal erősebb. Amúgy, ha szétnézel a shrine-ban, akkor szerintem te is megerősítést találsz arra, hogy itt az Abyss van a dolgok mögött. -
#2288 "blind walkthrough-zik" - egy FROM játékot így van értelme játszani, de szerintem minden mást is, nem úgy, hogy előre mindent lespoilerezik magának a játékos, csak hogy könnyebb legyen a dolga.
Egy DS-t végig kell játszani egyszer-kétszer "vakon", aztán érdemes kutatni a lore-t meg a titkokat a végtelenségig. -
#2287 ENB-t en is kovetem egy ideje, felelmetes mennyire vagja a srac a lore-t.Mintha valami mesekonyvet olvasnek estenkent amikor megnezek 1-1 epizodot.Nem is lattam meg ilyen szintu erdeklodest es tudast ezzel kapcsolatban.Raadasul blind walkthrough-zik es tenyleg konkretan racsodalkozik dolgokra, jo nezni :) -
#2286 Ha végigvitted, NG+ és a továbbiakban tudod csak megszerezni. -
#2285 Hello, uj vagyok es megszeretnem kerdezni h ha elhasznalom a boss soult akkor tobbszor mar nem tudom megszerezni? Mert sajna elhasznaltam es nem tudom megszerezni a spellt es a stafft -
#2284 Magyar? Akkor Tinman.
Angol? Epicnamebro. -
#2283 Sziasztok, tudtok ajánlani nekem a játékkal kellően tisztában lévő,minőségi kommentárral megáldott let's playereket?
Nem stremereket akarok nézni.Ds2,Ds3-ban is érdekelne. -
#2282 SALT AND SANCTUARY JÖN PCRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
sirdond #2281 ng-ben most úgy megyek végig,hogy megpróbálok parry után kinyírni mindenkit, akit csak lehet és azt vettem észre,hogy sokkal többször töltődik vissza az estus-om, mint eddig. szóval tuti,hogy van valami köze a critical sebzésekhez. -
#2280 Nektek nincs olyan, hogy mikor betölt a játék utána még előszeretettel motoszkál a winyón?
Főleg az utolsó patch óta tapasztalom, hogy ilyen pillanatokra berángat, ahogy sétálok vagy forgatom a kamerát.
Az FPS az zsír, egyértelműen matat a winyón a szaggatáskor. 16GB + SSD + I7
Mint pl. ennek a srácnak a videójában, közvetlenül az elején.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.05.05. 15:56:27 -
#2279 Zseniális :D Az ajánlóban lévő Bloodborne unboxing videó is :D -
#2278 megteheted ng+-okban
hamar odaérni :D -
#2277 elfogadnám háziállatnak. Kiviszem a parkba és kiló csirke farhátat dobálnék neki -
Zozo0122 #2276 Bár lenne Bonfire Ascetic... Sulyvahnt, Gundyrt, a Watchers-t, stb. úgy leverném még egy jó párszor :D -
Tommy H #2275 Ez milyen hülye:DD -
1kezdő #2274 Kizárólag! Nyugaton a helyzet változatlan.:) -
Negritis #2273 nekem 2 maradt ki és valszeg ott nem tűnt fel h mivan :D
de sebaj így megjött a kedv indítani egy pyro-t :D -
-
#2271 Virágbolt mi? -
Zozo0122 #2270 Wow, itt még 2 boss lesz? :D Na, kíváncsi vagyok. -
1kezdő #2269 A Blades of the Darkmoon-t ugyanúgy kell, mint a többi hasonló tárgyat. Addig farmolod, amíg össze nem jön amennyi kell. Kb. 100 leölt Silver knight-ra esik 2-3 db. Ezt onnan tudom, mert egyrészt én a Warrior of Sunlight-ot farmoltam és ott ilyen arányban esett. Leöltem kb. 1300 Lothric knight-ot, ami dobott nekem 36 db WoS-t. Persze mást is: Ember-t, Refined gem-et, Large Titanite shard-ot 100%-ban, teljes Lothric set-et pajzsal, spear-el. Ja és több millió soult.:)
A 36 db. WoS leadásáért kaptam 1db Sacred Oath-ot és 1db. Great Lightning Speart.
Átmentem próbálni a Darkmoon-t és harminc Silver Knight után esett is egy, de ott hagytam, mert nem kifizetődő. Lehet majd egyszer kiütöm.:) -
Zozo0122 #2268 A végére mehetett volna egy John Ceeenaaa -
Negritis #2267 asszem én ezt hagytam ki és ezért maradt ki 2 boss :( -
#2266 ng+
How to:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!At just Soul Level 70, this build uses no armour to compensate for the heavy equip weight of the weapons involved, and includes the Hornet Ring to buff critical attacks, and the Red Tear Stone Ring, which increases attack when HP is low.
Before engaging Sulyvahn, the player achieves low HP, applies the Dragon Torso Stone for its transformation buff, switches to the Sunlight Straight Sword to apply its Oath of Sunlight weapon art buff, applies the Protection of the Deep miracle for a further buff, switches to Yhorm’s Great Machete to apply its Warcry weapon art buff, and hits the Dragon Torso Stone once more to activate its very short duration buff (getting the timing right was very difficult, apparently).
The player then neatly parries Sulyvahn’s first attack and switches to the Morion Blade in their left hand, adding another attack boost due to low HP. With all those stacking buffs, the attack unleashed by a fully upgraded Yhorm’s Great Machete is absolutely devastating. -vg247 cikk -
#2265 Kék embléma az appraise szám miatt van. Még több lenne akkor arany lenne. Seek guidance spellel elő hoz egy developer feliratot ott. :) -
Zozo0122 #2264 Na, bevált a gesture-ös tippem :) Meg egyébként is, gondolom a gesture megszerzésével láthatóvá vált ez az üzenet, ami feltételezem, hogy a fejlesztők hagyták, mert ilyen kék emblémás, szóval lényegében meg is mutatja, hogy mit kell csinálni :) A jutalmam egy újabb titkos area lett, brutális, ahogy kinéz :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.05. 02:15:18 -
#2263 Na mire én össze szerkesztem a sok kis 1-2 perces videót amit ma felvettem -0 előzetes tapasztalattal- meg fogok őszülni. Első 20 mp megvan az integetés,stat és főbb spellek összevágásával. Igyekszem nem csak "odabaszni", hanem valami szebb formában tálalni.
Build részletezését nem akarom tovább húzni egy percnél, mert leginkább a gyakorlati trükköket akarom megmutatni nektek.
Addigis Redditről: csávó dokumentálta a halálait.
"8: There was this knight with a cape. I parried him, trash talking my screen. He didn't appreciate that." -
Zozo0122 #2262 Na, lement
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Champion Gundyr is. Brutális volt ez a boss, 5. próbálkozásra lett meg asszem. Bár akkor sem múlt sokon, elég durva harcot nyomtunk :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.04. 22:30:16 -
#2261 Végén felröhögtem. Az a zene hozzá Új challange: vidd végig a dungeont úgy hogy még mindig veled van a rák, majd etesd meg az óriással #supperisready -
sirdond #2260 nem ezt akartam neked Tera :D
hanem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem szimpatikusabb az a teória, hogy az a shrine Ludleth-é volt mielőtt lord of cinder lett,elég sok minden utal rá, pl a szemek. csak nem találom, hogy olvastam, de ha meg lesz,akkor belinkelem -
sirdond #2259 lol -
#2258 Comment:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Cebastian Cardozo1 day ago (edited)
My theory to explain the Firelink Shrines: They are the same shrine in 3
different points in time. The shrine you regulary go to is the earliest
shrine. Teleporting to an area sends you to that area later in time.
The dark fire,link shrine is not in the abyss. Lothric Castle has been
built over it in order to hide it.That is why it is dark. It is not in
the Abyss, it is not after the fire has faded, it is under an entire castle. Why? Because you placed the
head of Lothric in the Earliest version of Firelink Shrine. It was found
later and taken to mean someone would eventually kill the prince and
take his head to the shrine. Firelink was hidden as a result. The
Firelink shrine at the end of the game is the farthest in the timeline.
The remains of the Kingdom of Lothric are crumbled all around Firelink
Shrine and the first flame has surfaced from underneath the ground. The
only hole I can think of in this theory is Champion Gundyr. But its only
a problem if you assume Champion Gundyr and Inyx Gundry are the same
being. That being said, you don't get a boss souls from the iudex gundyr bossfight. Only the Champion Gunyr bossfight gives you a soul. If we take this to mean he did not die in the first fight, then it explains his fight in the Untended Graves. You saved him from the dark growth on his back and he returns to full strength later on.
Just a theory."
Hát az biztos hogy lehet szépen ötletelni, hogy mi a helyzet :)
-
#2257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #2256 Ez inkább az óriás a katedrálisban, pont ezt csinálta velem elsőre :D Utánam nyúlt a zugba, ahonnan lőttem, majd felemelt és falnak vágott :DDD -
sirdond #2255 yhorm fight a game of thrones-ban:
GoT spoiler
http://i.imgur.com/hSQ6mDX.gifv
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.05.04. 18:19:06 -
Zozo0122 #2254 Találtam egy helyet, ahol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy az egyben a kezdőhelyszín van erősebb mobokkal, sötétben és a végén Gundyrral, de ezúttal brutálisan erős...ez hogy lehetséges? :D Egy egyszerű titkos falon keresztül jöttem, nem a múltba, vagy ilyesmi. Ja, ha már itt tartunk találtam egy sárkányos emote-ot is itt, azzal majd a sárkányszobornál fogok próbálkozni, lefogadom, hogy át lehet menni abba a havas várba, amit a szobortól lehet látni... -
#2253 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztori elem. Kell a Londor questline-hoz ami a pozitív végjátékhoz visz. Ha nem csinálod a questet vagy megszakítod, elrontod, akkor semleges befejezést kapsz, míg van a negatív befejezés, az árulás, mikor odaadod a szemeket a keeper-nek.
Ha van nálad sigil, 5x ingyen szintet léphetsz Yoer Londornál, Ehhez meg kell halnod párszor, Hollow level 4 6 8 12, 16-ot elérve léphetsz szintet Yoer-nál és kapsz +1 Sigil-t. A hollow szint halál * sigilek száma szerint emelkedik.
A hollowed létnek csak esztétikai hatása van, nincs árnyékod illetve rohadsz:)
Ki lehet gyógyítani magad ha akarod, de semmi értelme és bukod a questet is vele. Ráadásul mocsok drága. Valamint a hollowed lét növeli a luck-ot és bizonyos fegyverek tulajdonságait.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.04. 18:16:22 -
sirdond #2252 :DD