Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem. Semmi drasztikus nem változott, csak balanszolás és finomhangolás.

[merlinw.org]

okozott vkinél problémát amúgy? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

MerlinW
Kint.

[merlinw.org]

kint a patch? 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Terawatt

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Tatyla
Kilencet egy játék alatt

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jarlaxxe
Ja, ő mondta azt is, hogy a második rész ugy kerek ahogy van és nem lesz hozzá dlc.. lényegtelen, hogy miket nyilatkozgat a fejős tehenet sehol se szokás levágni még a japcsiknál se.

MerlinW
Miután ő a From elnöke és ő a licenc tulajdonos, valószínűleg ő😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ashen Ones,

A new Regulation version will be updated to adjust the game balance on Dark Souls III on Thursday, April 28th. It will not require an additional maintenance.

Main Adjustements:
The range of the matching level of the Blade of the Darkmoon and the Blue Sentinels have been adjusted.
The efficiency of the following categories has been adjusted: Short Sword, Twinsword and Magic.
Other game balance improvement and bug fixes.
After the update is completed, the newest version will appear on the top left of the title screen as below:
App Ver 1.04
Regulation Ver 1.06

Embrace the Darkness!

[merlinw.org]

Terawatt

Myselor
kizárt hogy többet ne legyen souls féle játék.még ha nem is dark souls lesz tuti lesz valamilyen hiszen ez az ő erősségük az egyetlen.főleg most a dark souls 3 sikere után biztos hogy valami új de szokásos játékmenettel állnak elő.szerintem legalábbis.hülyék lennének abbahagyni
jarlaxxe
Igazából tényleg mindegy mit mond, mert ezt nem ö fogja eldönteni.
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2016.04.27. 19:51:36

Ezt nem értem, pár napja meg egy olyan cikkbe futottam (talán redditen volt linkelve) ami pont azt írta, hogy lesz még souls játék, szintén Miyazaki volt a forrás. Igaz mintha nem konkrétan dark soulst írt volna.
jarlaxxe
A DeS óta ugyanazt csinálják más számozással vagy névvel / BB / de lényegébben ugyan az mindegyik.
Max az új játéknak is más lesz a neve de a gameplay maradni fog, szvsz.

Fpocok
Death Souls-nak hívják majd kövi részt és kb ugyanaz lesz, csak több halállal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31

Miyazaki: nem lesz több Dark Souls

Nehéz elképzelni, hogy ezt majd ö fogja eldönteni...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

42 óra alatt elvesztettemvégre Dark Souls szűzességem. Dark Souls 3 végére értem....Strength build 98-as szint lett a vége...Minden boss halott!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.27. 18:11:20

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát ez azért duva! Nagyon ügyes játékos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Tegnap összePvP-ztem 2 millió lelket. Jó móka volt😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.27. 11:24:11

[merlinw.org]

MerlinW
Rosaria's Fingers Coventant, Cathedral of Deep felső szintjén találod.

[merlinw.org]

wedge31
Én ötöt találtam, de biztos van több is.

titanite slabből hányat lehet szerezni?

ez így nem teljesen igaz
Rosaria pale tongure-rté ng-nként 5x reseteli neked

wedge31
Ha a stat pontokra gondolsz azt sehogy, ha már egyszer kiosztottad az ugy is marad.

mcwolf
Üdv!
Most értem el a NG+-ba. Skill-pontokat hogy éehet újra osztani?

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Voltan
LOL, ököllel is lehet parryzni? Nem is tudtam 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Terawatt
1.05 patch note

-Fixed an issue where the Dragonslayer Armor would die before the fight begins <#idiota>

Terawatt
Vannak beteg emberek: Gundyr fist és parry only kill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a deacon a legkönnyebb 😄
és mivel az elején nem vágtam hogy mi kell hozzá így volt pár szenvedéses try

Voltan
FOntos, hogy célszerűbb kis pajzsot használni hozzá (buckler, target shield és társai), mert annak pár frémmel hosszabb a hárító animja, az ember nem hinné, de nagyon sokat számít. Nagyobb pajzsokkal nekem sem megy, nagyon nem.

wedge31
Mindig irigyeltem akinek ment a parryzás én az első rész óta gyakorlom és még mindig teljesen béna vagyok hozzá.

Voltan
Kezdek belejönni a parry-ba is. Cathedral of the Deep-nél gyakorolgatom. Kicsit furán nézek ki a lóbaszó Zweihanderrel, meg a kis hárítópajzzsal, de aki kiröhög, az elég csúnyán megjárja 😄

Myselor
nem értem a szenvedés részt ennél a bossnál 😄 legkönyebb
jarlaxxe
Az egyik legkönyebb boss túlzóan érzékeny a Storm Ruler sebzésére.

nincs is jobb mint meló előtt soloba leszenvedni Yhormot 😄

Fpocok

Myselor
értem én is körülbelül annyiszor az első phaste fume greatswordel nyomtam le.nem esett jól a sárkánynak az ütés 😄 lehetett triggerelni utána.aztán dark swordel adtam a papának ^^ jó volt csak kevés volt az fpsem ott és így nehezebb ovlt hogy akadt
Olyan 10x szerintem nekimentem....talán 15x....időben olyan 1 óra lehetett max...Első pár fail után megpróbáltam kicsit átvariálni a felszerelést és akkor észrevettem, hogy 2 fegyverem van (ez ugye nehezíti a karaktert)...Ezután elsőre meglett.

Myselor
grat.az a legkeményebb 😄 mennyit próbáltad?
Nameless King padló idézés nélkül...Hát most eléggé büszke vagyok magamra.

én is találtam most 1et a billogozóknál 😄

ocelotot levertem és utána
ugye jött champ gundyr, ugye tükör a felső területnek
van lent vmi ami nagyon fontos? a szem megvan meg a perma homeward is

Fpocok
Óóó baszki. A cellában van az npc.

ilyen esetekre elvileg Velka-tól tudsz megváltást kérni, bár még nem próbáltam.

How much can you take,before you snap?

Próbáltam.Újraéled a kovács de nem tudok nála semmit csinálni.Nem baj ki van mentve egy korábbi mentés már azt be is raktam és újra ott vagyok mint eddig.
Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.04.26. 18:39:17
Terawatt
Elvileg újra éled a kovács a maid és a lvling npc csak ki kell menni egy másik mapra és vissza

JethroHUN
Éljen végig vittem!!! Összes boss, összes estus shard és undead bone. Valószínűleg az összes cucc-ot is megtaláltam. Kellett a 40 endurance (160 stamina)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szerencsére nem kell újrakezdeni ki van mentve a mentés.Legközelebb odafigyelek.
Myselor
újrakezdheted a játékot .nemtudom hogy lehet így szétütni.véletlen megütni egy dolog de ennyire?😄
Sziasztok.A kovács megmakacsolta magét ls nem akar semmit csinálni.Csak beszél eés ennyi.Igaz véletlenül leütüttem egy karddal és szegény k.o. lett.De mikor újra beléptem a mér ott volt csak most meg nem akar semmit csinálni.Akkor most hogyan tovébb?
Terawatt
az se rossz. Én cheesy taktikával öltem meg. Ahogy lemész hozzá ott a lépcsőnél elkezded lőni akkor köpköd,közel jön,vissza sétál ismétlés.