3294
-
#2331 instant killel kb bárkit.
Szerk.: Ezt tényleg bent kéne hagyni? ;P
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.08. 19:55:38 -
#2330 van pár op cucc nem hiszem hogy midnent elkéne baszni.a varázslóknak is legyen már valami erősségük úgyis gyengék szegények :) -
sirdond #2329 semmi, csak enyhén OP :D -
#2328 miért mivan vele? -
sirdond #2327 kíváncsi vagyok ezt a sacred flame glitch-et mikor fogják patchelni/nerfelni -
hun atlas #2326 Úgy tudom, épp a Proof of Concord Kept elég ritkán esik. :S -
sirdond #2325 nem feltétlenül kell pvp/coop-ozni hozzá, mindegyik covenant item-et lehet farmolni pve mob-okból is,igaz ritkán esnek. -
hun atlas #2324 Végül én is a játék végére értem.
Össze szeretném szedni az összes varázslatot, és gyűrűt, de nem egyhez covenant aktivitás kell. Az a baj, hogy a védelmező csoportokban nehéz online játszani. Van valakinek valami tippje, hogy könnyíthetném meg a summoningot? -
sirdond #2323 de utálom az ilyen gank squad-okat :D -
#2322 Kegyetlen répázás :D
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.08. 14:34:57 -
#2321 -
#2320 -
sirdond #2319 ja, így már ok. akkor még pár lvl kell :) -
#2318 mindig van valami szint amin általában megeggyezés szerint tolják azok akik pvpzni akarnak, de igazából pontiffnál mindig van kivel akármekkora vagy. -
#2317 A közösség által meghatározott szintlimit. Aki PvP-zik az 120-nál megáll. -
sirdond #2316 meta cap? -
#2315 lvl 120 a meta cap. -
sirdond #2314 van itt olyan,aki aktívan pvp-zik? pvp karaktert milyen lvl-re érdemes fejleszteni? -
Zozo0122 #2313 Ez nem a 2. rész, ebben bőven vannak lények, szörnyek, mutánsok, bossoknál is ez van többségben. -
mans #2312 Egész játékba lordok meg emberfélék vannak?én jobban szeretek lények ellen harcolni. -
Zozo0122 #2311 Há' mi folyik itt a kastélyba? :D A másik meg egy "szelíd" drop :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2310 +3 vége, még 2 boss van hátra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.07. 16:02:27 -
#2309 -
Gabe18 #2308 Na ez a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dragonslayer Armour boss volt eddig a játékban a nekem a leghúzósabb. Vagy 2 órát "elbohóckodtam" vele... -
#2307 Naná, alap ds-ben minden pixelt átmazsizunk........... többször is. -
Zozo0122 #2306 Megszereztétek a Calamity ringet? :D Ezt az itemet magamtól nem biztos, hogy megtaláltam volna, de segített egy message a földön...:D -
Zozo0122 #2305 Ng+? -
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.07. 00:32:37 -
#2303 tévedsz :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az elejéről a sárkány a lothric kastély tetején lesz majd a másik sárkánnyal együtt.mivel én nem nyúltam az elején lévő sárkányhoz ezért ott találkoztam vele újra :) -
Zozo0122 #2302 Ez a boss
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az Ancient Wyvern ugyanaz volt, aki elrepült a várból ?:D Tök jól megoldották, hogy végül csak lecsaphatjuk :D Meg is kapta a one hitet a pofájába :D -
Reich #2301 Sziasztok.Valakinek van vagy volt olyan,hogy a jéták egyszer csak lefagy.Úgy értem akár hányszor belépek a címképernyő bejön és ennyi volt.Eddig ment a game most semmi.A játék eredeti steames.És még valami.Van egy ismerősöm neki csak a virágbolti változat van meg.És most venné meg steamről a gamét.És tőlem kérdezte menne e neki a mentése az eredeti játékban.Mert már 50 órát tolt a virágboltiba.Én nem tudtam neki erre válaszolni -
hun atlas #2300 Akkor vedd úgy, nem mondtam semmit. :) Szerintem a hétvégén én is Tyler Durden leszek. :D -
Zozo0122 #2299 Vágom, a DS1-2 ben sok ilyet toltam :) -
hun atlas #2298 Ott is, aha. :) Tedd le az invader jeledet, ha behívnak, rögtön látni fogod, ha jó helyre kerültél. Ott küzdenek ketten az udvaron, a host, meg a többiek nézik a meccset. Elég különleges élmény, főleg a DS kommunikációjával. Aranyszabály, hogy nem ihatsz Estust és nem ölheted meg a hostot. -
Zozo0122 #2297 Hol? Pontiff után gondolom szokott lenni, ott rengeteg jel volt:D -
hun atlas #2296 Keresd az underground fight club-okat! -
Zozo0122 #2295 Az újak közül páran beleszartak a kérésembe, szóval nem foglalkozom a kisebb spoilerekkel...rájöttem, hogy 2016- ban felesleges ilyeneket kérni, ez már nem a régi DS bázis, nézz körül pvp fronton is elkepesztő mennyi ganker van, meg 2 ütés után healelnek :D -
hun atlas #2294 Csinált, de ha jól emlékszem, az első DLC-nél félbeszakadt a projekt. -
#2293 Köszi:)
Tinman DS végigjátszását láttam még régebben.
Azt nem tudtam, hogy csinált a ds2-ből is. -
hun atlas #2292 Ja, látom, a válasz után tovább olvastam a topikot. :) Én most ott kalandozok, ahová eljutottál az új gesture-rel, a második boss-t egyszer megpróbáltam, levert, pedig a végét járta, utána mentem aludni, tegnap pedig nem játszottam. Ma folytatom, megpróbálok csatlakozni a titkos covenanthoz. :)
Lehet már egyébként boss és helyszín neveket írni?