3294
banner
  • MerlinW
    Párbeszédekben, tárgyak leírásában mindig van hint ki hol merre van. Sirris pl hagy egy bossom-ot a handmaiden-nél, aminek a leírásában írja, hogy hol vár ránk. DaS questline-ok mindig odafigyelést igényeltek, ez bennük a jó:)
  • MerlinW
    Páncélosok ellen lightning + thrust / strike sebzés hatékony. Páncél nélkülieknél a fire + slash / strike általánosságban. Aztán persze vannak az egyébre is érzékeny ellenfelek, ezeket ki kell tapasztalni. A mocsárban pl nem szeretik a dark-ot, míg a kastélyokban meg sem kottyan nekik. Bleed, poison, stb meg PvP cuccok.
  • 1kezdő
    A Fume Ultra Greatsword ugyanennyi str. és dex. mellett az alapja: 281 !!

+ 10-es Refined Lothric greatsword 50 str. + 37 dex., gyűrű nélkül:

Alap: 670
    lightninggal: 795
    lightning + Power within: 961
    lightning + Power within + Sacreed Oath: 1051

Lenne egy kérdésem: a Carthus Beacon-nak mi a tulajdonsága, hatása?
    Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.05.09. 12:47:46
  • Negritis
    én ezeket az extra questeket most a második végigjátszásnál fogom figyelni :D
  • hun atlas
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem Patches nem kérdezte meg, hogy hová ment Geirat. Furcsálltam is, de úgy olvastam, hogy ha aktív Siegward küldetése, akkor rendben van minden. Hát nem. :D Viszont Geirat hamvait is magadhoz lehet venni és odaadhatod a shrine maiden-nek, úgyanúgy meg lehet vásárolni a cuccait.

Egyébként tényleg összetett az NPC questline dolog, sokszor kell jó időben jó helyen lenned, ha véletlenül továbbhaladsz, már lekéshetsz kulcsmomentumokról.
  • hun atlas
    Miután kinyitod a shortcutként működő főajtót, ami a második óriásra néz, akkor jobbra meg tudsz húzni egy kart és felemelkedik egy fal. Ha azon átmész, időközben megjelenik Patches és leereszt. Ha addig nem nyírtad ki az óriást, akkor most meg kell küzdened vele. Utána az a küldetés még folytatódik és szerintem szórakoztató, és jókat röhögtem azon a sunyi férgen. :D
  • dartonite
    Nekem Patches is elokerult, megszopatott a katedralisban, azutan a shrine-ban is, sot ra is kerdezett hova kuldtem a tolvajt, amire annak rendje s modja szerint valaszoltam.Siegward quest is ment a maga utjan de megis meghalt Greirat anelkul hogy barmelyik npc haverja segitett volna neki.Nem tudom a FROM hogy kepzelte ezt, honnan kene a jatekosnak rajonnie melyik npc mikor hol mit csinal, es hogyan lehet megmenteni oket.
  • Zozo0122 #2364
    Én is elakadtam ebben a kettőben.

Siegward a kútban van, utánaolvastam és Patchesnek elő kellett volna kerülnie, de sehol sincs, pedig az egész katedrálist átnéztem tegnap érte újra. Geirat még mindig nem tért vissza, nem tudtam, hogy a csatornában lesz, majd ránézek. Én azt hittem, hogy a kastélyba mászott fel és hamarosan ráakadok, mert megint elfogták.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.09. 12:14:53
  • hun atlas
    Valamit elrontottam Geirat questline-jánál.

Elküldtem a második útjára Irithyll-be, de nem tért vissza, tegnap találtam meg a tetemét a csatornában a pókszerű lények között. Azért nem értem, mi a gond, mert kaptam egy fülest, hogy ha párhuzamosan haladok Siegward küldetésével, akkor Geirat itt nem halhat meg. Akkor ott is volt a hagymalovag a nem messze lévő szobában és estus levest főzött. :D
  • dartonite
    Refined-ot tettem ra mert quality build-et akarok az uj karakteremnek.Igy is nagyon op a fegyver, legalabbis pve-ben az volt.
    Pvpzni meg ugysem tudok szal ott kb mindegy mi van nalam :)
  • dartonite
    Csak egy pelda hogyan valtozik egy boss weapon sebzese ha felhuzod.(remelem latszik normalisan a tablazat)

Regular 119 - 80 - - D D - - - - - 55.0 35.0 40.0 30.0 35.0
    Regular +1 139 - 93 - - D D - - - - - 55.0 35.0 40.0 30.0 35.0
    Regular +2 159 - 106 - - D D - - - - - 55.0 35.0 40.0 30.0 35.0
    Regular +3 178 - 118 - - D D - - - - - 55.0 35.0 40.0 30.0 35.0
    Regular +4 198 - 132 - - D D - - - - - 55.0 35.0 40.0 30.0 35.0
    Regular +5 218 - 146 - - D D - - - - - 55.0 35.0 40.0 30.0 35.0
  • Negritis
    lothric knight greatsword-t próbáltad?
    nekem a GSek annyira nem jönnek be
  • Amiga
    Dancer Sword mennyire jön be nektek? Rengeteg fajta sebzése van, de páncélosok ellen nem igazán vált be nekem.
  • MerlinW
    A fegyverek neve elég erősen sugall arra, hogy mire célszerű infuse-olni:) Dark sword-nek logikusan a Dark infuse adja a legtöbbet, tehát nem sok értelme van pl bleeding-et vagy sharp-ot tolni rá:)
  • MerlinW
    Az én fegyvertáram:

Greatswords:
    Drakeblood Greatsword: magic + lightning ~ 600 körül sebez felhúzva refined 40-40 str/dex mellett. (C-C)
    Black Knight Greatsword: tiszta fizikai sebzéshez a kedvencem, szintén C-C refined-al, 540 körül üt softcap esetén + gyűrűk.

Straight swords:
    Sunlight straightsword: ATK buff, +10-esen 450 körül üt, kenhető, rátolható a darkmoon enchant - nagyon jó pvp kard
    Dark Sword: dark infusion-el, szintén 500 felett üt, pvp-n zseniális, mert kevesen védekeznek dark ellen, illetve a mob-ok fele is érzékeny rá.

Tiszta PvP-re:
    Chaos Blade
    Refined Richard's Rapier: 370dmg/hit
    Lightning Estoc

Tömegosztlatásra: Heavy Zweihander Darkmoon enchant-al:)
    Távolra: Black Bow of Pharis + feather / dark arrow
  • dartonite
    Nagyon.

Egy egy refined dark sw.+10-el maszkaltam amig meg nem szereztem az egyik boss fegyvert.
    Az 5-re huzva is sokkal erosebb mint emez volt valaha.
    (pedig a dark swordhoz meg carthus flame-et is hasznaltam)

(35-35 str+dex-nel)
    Utoljára szerkesztette: dartonite, 2016.05.09. 10:50:39
  • 1kezdő
    Meglepett, hogy nem lehet infuse-olni a Fume Ultrát. Így kezdésnél harmat gyenge. Nem tudom, hogy az 5. Up után mennyire lesz erősebb. Jelenpillanatban a Refined Lothric greatsword-om messze erősebb nála, igaz + 10-es. Van rajta lightning sebzés alapból. Értem én, hogy ha két kézzel fogom - mert arra való - , akkor pajzs helyett is megállja a helyét. Kíváncsi vagyok mennyire megy fel a sebzése +5-re emelve?
  • Amiga
    Köszönöm a tippet! :-)
  • hun atlas
    Én tegnap Sword Grass-t próbáltam farmolni, ott jöttem rá, hogy jelenleg nekem ehhez nincs türelmem, bár ott egy tucatnyi próbálkozásból háromszor jártam sikerrel. A luck csak 9, viszont a fejemen volt a mimic láda, a kezemen a gold serpent ring, és mindig elpattintottam egy rusted gold coint-t is. A Keep Ruins bonfire melletti hídon vágtam le azt a három kelésfejű majmot.
  • Amiga
    :-D Jó is volt az! :-D

Én is több menetben farmolgattam, néha beugrottam oda 30-40 percre és kiszedtem 2-3 darabot, aztán a végén már nem bírtam abbahagyni, mint amikor az embernek nyerő szériája van. :-D
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.09. 09:50:27
  • hun atlas
    Köszi! Én is erről a helyről olvastam, de leolvadna az arcom, ha százszor neki kellene futnom, jelenleg legalábbis nem érzek erőt magamban ehhez. A régi idők jutnak eszembe, amikor a San Andreas-ben képes voltam CJ-vel vagy ötszázszor végigúszni a San Fierro első mentési hely melletti mesterséges tóban, hogy a maximumra növeljem a tüdőkapacitást. :D
  • Amiga
    Anor Lordo-nál, vagy hol 3 dark knight-en lehet farmolni a Proof of Concord Kept-et, nekem tegnap 9 db esett ki nagyjából 100 próbálkozásból, ebből a 9-ből 5-6-ot a jobbra fent lévő harmadik, kicsit erősebb lovag adott. 11-es luck-ra, az item-gyűrűvel, ezen felül semmi extra.

Úgyhogy meg is van a gyűrű, ami a 10 proof-ért jár. :-)
  • kigyi
    Spolier mentes, de azért a nevét spoiler mögé raktam a boss-bak :D

@ratgab helyzetjelentés lement az 5. boss is Igen jól mondtad nehéz itt már szoptam, nem is kicsit. Viszont solo-ban ahogy ígértem. Megszenvedtem vele, de lement :) Mindegyik nekifutásnál próbáltam az első részt megcsinálni könnyedén ez a végére már nagyon ment, de a második fele gáz volt az első viszonylag jó próbálkozás után sokszor neki kellett futnom. Gyakorlatilag esélyem sem volt az utolsóig, mert addig csak azt figyeltem mire mit reagál a boss, hogy vajon mire mi lesz a válasza. Most, hogy lement néztem róla videókat hát nem kicsit lepődtem meg azon, hogy nekem 3 csapás és végem másoknak 1-1 csapás csak alig vesz le a HP-ból... Valami nem kóser a dologgal lehet tényleg a windows frissítés tett be és bebugolt valami, de lement az a lényeg :) Próbáltam pajzsot használni 2 napom elment rá és semmire sem jutottam egyszerűen akkor is 3 csapásból kifeküdtem ez főleg bugnak tűnik a többi részen semmi bajom továbbmentem nem sebződök jobban mint eddig. Mindegy haladok a többiekkel is sorban, így kezdőként azért vannak meglepetések :D
  • Zozo0122 #2348
    Igen. Amúgy kétféle fej és kétféle torzó van, bármelyiket is használod, ha meghalsz újra át kell változnod :)
  • 1kezdő
    Egész biztos így van, csak nem érteni englist. De azért köszi.:)
    Ezek szerint, amint meghalok visszaváltozom és aztán kezdhetem újra?
  • Zozo0122 #2346
    Nézd meg a leírásban, ott is írja, hogy halálig tart.
  • 1kezdő
    A dragon kövekkel való átváltozást hogy lehet megszüntetni?
  • Zozo0122 #2344
    Na, elkezdte a DS3-nál is :) Ezeke a videók mindig nagyon jók :)

A 2.3. és a 8.-at én is észrevettem, a szemeket még nem adtam oda, Anri meg olyan, hogy ahhoz több kari kell, hogy rájöjj, de a többin meglepődtem :D

• Zozo0122 #2343
    Amúgy nem véletlen, hogy

úgy néz ki, mint Gwyn, szerintem ő az eltűnt elsőszülöttje lehet, akinek még a nevét is elfelejtették...:D
  • Zozo0122 #2342
    Csinálj egy videót, amikor legközelebb a Namelesshez érsz :) Ez annyira epic, hogy talán még én is fel fogom venni, de egyelőre békén hagyom, hogy ne újabb agyonverések legyenek belőle.
  • MerlinW
    Jaja, többször is, jó harc volt, szerettem:)
  • Zozo0122 #2340
    Ti megöltétek a

[spoiler]Crestfallen Knightot a shrineból? :D Jött a szokásos bekattanás, üzent nekem a kováccsal, hogy találkozzunk a Farron mauzóleumban. Először a nagy farkasnál kerestem, ennek folyományaként full véletlenül leltem meg a teljes Havel setet :DDD Aztán beugrott, hogy bakker az a mauzóleum, ahol a watcherssel harcoltunk, a lovag meg ott várt, de valami cseszett erős, meg új geart is beszerzett magának. Lecsaptam, de épp hogy sikerült./spoiler]
  • sirdond
    itt a legújabb:

• Fpocok
    Kb egy hete, 10 napja nem játszottam. Belépek, elmegyek ezzel karival megölni a csajt, jön a dancer... és elsőre lecsaptam. Oké. Nem értem mit szenvedtem a másik karival anno.
  • hun atlas
    Nekem azzal a támadásával akadtak nehézségeim, ahol felnyársal és le is építi az életerő jelentős részét.

Közben meglett a rank 2 sunbro és co.-nál, a felét az utolsó főellenségnél szedtem össze. Ez a jelenet is út közben született. :D
  • Myselor
    elég fura dolgokat művel ez biztos de az is fura hogy visszaránt sokszor dancer keze is meg a soul of cinderé is amikor már elgurultál:)
  • Zozo0122 #2335
    Van egy olyan érzésem, hogy a

movesetje el van rontva. Egyszerűen túl nagy sávban ér el a csapásaival 60 fps-en játszom, szóval semmi szaggatás nincs, de nagyon nem érzem jónak, olyan ütései találnak be (ráadásul úgy, hogy a gurulásnövelő gyűrű is fenn van), aminek nem lenne szabad, legalábbis úgy látszik. Tudom, hogy néhány támadását chargeolja, de mégis így tűnik.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.08. 20:50:18
  • Myselor
    gondolod hogy playeren akarom?bossokon :D
  • Zozo0122 #2333
    Ne próbáld ki, ne állj be közéjük :D Ez undorító, az ilyeneket egy gyors patch-el azonnal ki kell szedni, sokak játékát tönkreteszi.
  • Myselor
    hát ezt én még nem is láttam :o durva majd kipróbálom már :D hehe