3294
banner
  • Zozo0122 #2413
    Loool, ez olyan, mint amikor én öltem meg ököllel a Pursuer ikreket :DDD

• Solid Snake
    "de így sem tarthatott tovább az egész harc 2-3 percnél :D" izi boss
  • Zozo0122 #2411
    Na, mondtam én, hogy tegnap bebuggolt. Az előbb hazaértem melóból, beléptem hozzá és elsőre kivertem belőle a szart is. Amíg a sárkányon volt egyetlen csapást kaptam be, utána jó ideig szinte semmit, majd 10 estusnál voltam még az egyharmad életénél is :D Csak arra tudok gondolni, hogy a restartnál a steam letöltött vmit, vagy nem tudom, de a tegnapi egyhuzamban 5 csapás, majd újra és újra és újra megszűnt, most változatosan támadott, ami azzal volt egyenlő, hogy kapta a csapásokat folyamatosan, még stagger is volt, majd visceral attack bele a képébe, stb Jah, ember form nélkül toltam le, és még a tűz is kialudt a végére a kardomon :D Rohadjon meg, de így sem tarthatott tovább az egész harc 2-3 percnél :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.10. 15:35:27
  • Terawatt
    Vision of you bastard
  • Zozo0122 #2409
    Mind a kettő olyan ring fenn van :)
  • hun atlas
    Annyit tudok javasolni, hogy vedd fel a Carthus Bloodring-et, ami segíti a kitéréseket és redukálja a gurulás közben elszenvedett sebzést. Én magamon tartottam arra a harcra.
  • Zozo0122 #2407
    Mindig, eddig legalább 10-12 alkalom. Olyan az egész, mintha az egész késne fél másodpercet, vagy nem tudom. De csak miutan leszallt.
  • hun atlas
    A hétvégén összeírtam, milyen item-ekre van még szükségem, ezeknek a java covenant tevékenységhez kötődik.
    - Darkmoon Blade - Blades of the Darkmoon Rank 2
    - Warmth - Mound Makers Rank 2
    - Great Deep Soul - Aldrich Faithful Rank 2
    - Havel's Ring - Soul of a Stray Demon
    - Darkmoon Ring - Blades of the Darkmoon Rank 1
    - Obscuring Ring - Rosaria's Finger Rank 1
    - Wolf Ring - Watchdogs of Farron Rank 2

Látszik, hogy az online játék alatt a Warriors of Sunlight-ra koncentráltam. :) A második ranghoz pedig 30 db kell az adott covenant item-jéből. Ezért lesz muszáj farmolni, a felsoroltak közül három (+1) covenant-tal nehéz játékba kerülni: Watchdogs, Rosaria, Darkmoon (Blue Sentinels).
  • kigyi
    Abyss volt nálam ilyen :D Valami bug lehetett, mert jött át haver, hogy neki simán lement 3x verte már el és nem volt gond. Megy be nagy hype-al, hogy na figyeld csak (előtte csináltam mentést a save-ről, ha leverné visszatöltöm aztán majd megszenvedem én is. Hát tátott szájjal nézte mit csinált a Boss :D 10x ment neki egymás után aztán jött a rage :D Egyszerűen nem tudott mit kezdeni vele a második szakaszban, de én is csak nehezen vertem le és én sem értem miért előtte voltam nála simán leütöttem elsőre az övét az enyémmel meg szenvedtem órákat.
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.05.10. 10:33:25
  • hun atlas
    Biztos rajtad van a Calamity Ring.

Hányszor fordult ez elő? Már megtörténhet, hogy akár háromszor-négyszer is rossz move set-et fogsz ki. Meg a Nameless alapból se hagy sok időt regenerálódni. Csak azt furcsállom, hogy eltalál nagyon messziről. Ha viszont azzal van gond, hogy könnyen felnyársal, azzal nem vagy egyedül, az engem is mintha berántott volna.
  • Zozo0122 #2403
    Soha nem engedem 70% fölé menni. Igazából tök fura az egész, teljesen irreális a küzdelem :( Pl Champion G.-t is 4-5 próbából lecsaptam, meg Pontiffet megaláztam, pedig nagyon gyorsak ezek is, de a Namelesst is érzem, tudom mikor kell gurulnom, és mégis eltalál. És mobdom, szinte sose jön ki meleeből... ( amíg a sárkányon van, addig szinte meg se sebeznek)
  • Zozo0122 #2402
    Értem, köszi :D Bár a kezdőtől elég messze vagyok a kb. 1000 DS-ekben töltött órával :Ddd
  • ratgab
    Kitöröltem a hsz-t, mert láttam, hogy a kolléga írta, hogy azt felvéve is fennáll a probléma.

Hát nekem konkrétan az említett problémás ellenfél ezzel lett meg ha jól emlékszem elsőre....Egy másik bosst is könnyedén vertem vele...Nekem pont ennyi plusz kellett.

Én is féltem a negatív tulajdonságaitól, de amit pluszban ad az bőven kárpótolja szerintem...Főleg egy könnyűpáncélos dexes karakternek lehet nagy segítség, aki valószínűleg nem nehéz páncélzatban szaladgál.
  • ratgab
    Nem lehet, hogy túl nehéz a karaktered és nem gurulsz elég messzire?

Én a játék vége felé már nem engedtem a karaktert 70% terheltség fölé menni, sőt számomra a legideálisabb az 50%-ék körüli terheltség volt.

Jah és azt is megfigyeltem, hogy a páncélzat igazából nem ad annyi plusz védelmet, hogy megérje leterhelni vele a karaktered, főleg bossoknál nem. Azok úgyis akkorát ütnek, hogy kb tök mindegy mi van rajtad (némi túlzással persze).
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.10. 09:30:22
  • Terawatt
    Git Gud | Know Your Meme
    “Git Gud”, an intentional misspelling of the phrase “get good,” is an expression used to heckle inexperienced players or newbies in online video games, similar to the use of the phrase “lurk more” on forums.

• Zozo0122 #2396
    Azt sem vágom mit jelent :D
  • sirdond
    Bocs, nem hagyhattam ki :D
  • sirdond
    Git gud m8
  • Zozo0122 #2393
    Valami nagyon nem stimmel nálam a

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nameless King bossnál. Bemegyek, tök mind1 miben. Dex buildem van, marha gyors vagyok. Lazán leverem a sárkányról. És attól kezdve, hogy a földön van, esélyem sincs, de szó szerint. Néztem videókat az előbb. Másnál változatosan támad és néha hagy néhány pillanat nyugit. Nálam szinte nem is nyúl a villámos támadásaihoz, hogy támadási felületet adjon, hanem szinte végig meleeben nyomja, fáradhatatlanul. Az égre nézős villámos támadását, a dobbantást vagy hasonlókat még egyszer sem láttam, hogy ellenem csinálná. 2 ütéssel leveri a black knight shieldet, vagy hasonló kategóriás pajzsot, utána brutális stagger, és indokolatlanul nagy sebzés 4-5-ös comboban, de utána rögtön felugrik, és a levegőből támad, majd még arra felfűzve 4-5 csapás, és újra ugyanez. Ugyan már, fullos páncél, de volt, hogy egyetlen szúrásával megölt, de ugyanaz a szúrás máskor csak a negyed életemet vette le...de ez még semmi. Fenn van mind a 2 gurulós gyűrű, vagy akár csak az egyik, teljesen mindegy, mert olyan ütései találnak el, aminek egyszerűen NEM lenne szabad, ezt tisztán látom a szememmel. Koncentrálok, várok, ugrok és egészen elképesztő szögekben talál el. Olyan is volt, hogy telibe átsebzett a pajzson, de úgy, hogy max staminával szemből álltam bele az ütésbe. Nagyon nem stimmelnek nálam dolgok, pedig eredeti a játék, és a driverek is a legfrissebbek. Mit kezdjek ezzel?
  • Fpocok

Limbo mod
  • Zozo0122 #2391
    Na, felértem a kastély tetejére. Marha jó az itteni boss, wow :D
  • Reich
    Köszönöm.
  • Terawatt
    Coop segítő csak földről summoning sign.

PvP segítő Way of Blue covenant aktív használatakor jön.

Támadni (cracked) Red eye orbal tudsz más világot, de van egy red soap stone nevű item amivel piros invade feliratot raksz le (1v1 párbajokra van leginkább)
  • Reich
    Egy két napja újraketzdtem a játékot elölről.online.Most be be szoktam szállni másokhoz is coop segítőként.Egy kis fondorlattal megcsináltam már most az elején azt,hogy a Dancert kiiktattam vagyis nem én hanem egy npc segítő.Szóval a későbbiekben már nem kellesz gondot viselnem a dancer-re.Egy kérdés.Coop segítőt csak akkor hívhatok be ha megjelenik valahol a földön az a felirat? ls a pvp sem világos nekem.Valaki elmagyarázná ezeket az online lehetőségeket?

Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.05.09. 22:27:41
  • Terawatt
  • MerlinW
    Zseniális:)
  • sirdond
    warning, major spoiler!!!!444

• 1kezdő
    Jeee...! És igen! Persze DS 2-ben is kellett ez, de mivel olyan vagyok mint a kis elefánt reciprok értéke, azaz, nehezen tanulok, de könnyen...
    Szóval kössssz!:) Mükszik. Odamentem a piros szemű knight-hoz és lazán kiégettem a belit. Még most sem érti szerencsétlen, hogy mi történt vele.:D
  • sirdond
  • Terawatt
  • Terawatt
    Így szeretünk. Git gut bro
  • sirdond
    megnéztem pár videóját még korábban és rájöttem,hogy mekkora casual noob vagyok :D
  • Terawatt
    Csávó végig tolta az összes bosst soul lvl 1 no parry/no dodge/no parry.

• Terawatt
    Hosszan nyomd.
  • hun atlas
    Mondjuk én azért megnyitva tartottam egy NPC questlines guide-t a végigjátszás alatt. Nem akartam előre lelőni a poénokat, ezért nagyjából végigjártam a helyszíneket és csak utána olvastam el, mit kell csinálni. De látod, Geirat küldetése így se sikerült.

Most azon agyalok, mi legyen a maradék tárggyal, amit még meg kell szereznem (gyűrűk, varázslatok). A védő covenant-os móka nem fog összejönni, egyszerűen túl ritkán hívnak, és a területvédést se egyszerű összehozni. Farmolni viszont nincs kedvem. NG+-ban ugye megmaradnak a covenant item-ek?
  • 1kezdő
    Nézem ezt a videóbejátszást, de nem értem, hogy tudja a bal kezében lévő talizmánt két kézre venni? Nekem az F (két kéz) gombra a baltát veszi a kezébe.
  • hun atlas
    Érdekes, én ilyesmibe nem futottam bele. Sajnálom, hogy kibabrált veled a játék, de gondolom, lesz NG+. :)
  • Terawatt
  • Zozo0122 #2373
    Nekem így alapjaiban maradt ki az egész

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Patches szál. Az egész katedrálist átnéztem anno, és kapásból megöltem az óriásokat, szinte halál nélkül pusztítottam ki az egészet. Aztán megöltem a bosst is, meg Rosariahoz is beugrottam, majd tipli a mocsárba, azóta nem jártam ott. Illetve egyszer, akkor full véletlenül vettem észre Siegwardot a kútban. Ott is jártam ahol le-fel kell engedni a falakat, Patches mégse bújt elő sosem.

Amúgy a baj ott lehet, hogy amikor először jártam a kútnál, akkor Siegward még nem volt benne, ez biztos, mert megnéztem azt a kutat. Gondolom már akkor be kellett volna spawnolnia...most így visszagondolva 100%, hogy bugos volt ott nekem a játék. Ha visszaolvas valaki, megtalálhatja azt a hsz-emet, amikor írtam, hogy az ottani shortcut ajtó először se kívülről (ez rendben van) később viszont belülről, a bonfire felől sem nyílt ki. Később amikor ismét ott jártam, az ajtót nyitva találtam, bármiféle animáció nélkül. Hogy tiszta legyen: MINDKÉT oldalról próbáltam, és azt írta ki, hogy erről az oldalról nem nyitható az ajtó.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.09. 13:15:28
  • MerlinW
    Ultrákat ebben a részben annyira nem szeretem. Egyébként a 450-et ütő sunlight straight-el hármat ütsz annyi idő alatt, mint egy ultrával. Az úgy meg 1350. Rapier-el meg 5-öt aminek 370 a sebzése refined-ként. Lehet matekozni:)