Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Varázslónál lehet fejleszteni,hogy gyorsabban lőjön?mert videóba mire kilőtt egy golyót,ludex ötbe vágta az embert.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Terawatt
Akkor ma neki esek a projectnek 😊
Előételnek:

MerlinW: 2h mace-el én is imádtam 2 ütésből lecsapni őket. Fordítva annyira nem vicces, de ha nem kezdek hit tradelésbe akkor nem vészes ellenük se játszani.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

MerlinW
Imádom a Dark Souls-okban a mágusokat..

... a kardomra húzni 😊

[merlinw.org]

Solid Snake
"Érdekelne titeket sorcerer PvP videó?" viccelsz? naná hogy, minket minden érdekel. Stat. meg minden ide vele <#buck>
Terawatt
Tegnap volt egy nagyon jó kis invadem. Mad spiritként jött ng+ Boríl velíj második bonfirenél. Rendes volt, mert nem szarakodott a mobokkal, hanem jött 1v1.

Szerintem 10 percig próbáltunk egymáson fogást találni, halomra itta a potit (kedvencem,hízhat az ember mája) és egyszerűen senki nem akart meghalni.

Próbált parryzni, ami egyszer sikerült, de végül valamiért nem vitte be az ütést. Ezután nagyon felbátorodott és folyamatosan parryzgetni akart, amit kihasználva mindig neki futkostam így ijeszgetve, ami bejött, mert rengeteget sérült a mellé "ütögetésből" adódó hibájából és végül meg is öltem.

Érdekelne titeket sorcerer PvP videó? Mert akkor vennék fel anyagot és csinálnék egy kis guideot arról, hogy kis ügyességgel működik a magic pvpben. (PvE-ben brutális)

MerlinW
Vagy csinálod normálisan, és várod amíg megidéznek és ölöd az invader-eket😊

[merlinw.org]

A gold serpent ring meg quest line: Siegward of Catarina
Myselor
de van egy trükk is undead hunter charmot rádobva újra és újra miután elmúlik a hatása kidobja😊 olyan 10 próbából tuti kidobja bármelyik 😊
Terawatt
Mimic dobja magát alacsony eséllyel, és fixen ha mindet megölted a játékban. 😊

Utána néztem kell gold serpent ring, mimic chest, rusted coin és jó magas luck. És akkor jó eséllyel esik.
Hogy kell farmolni Blades of the Darkmoon-t? A csajt megtaláltam, de hiába ölöm Anor Londoban a páncélosokat nem esik! Néztem a neten videot valami ládával a fején farmol, de nekem olyan nincs! Valaki röviden leírná, hogy fenében működik ez.
Összességében: a DS 3 hozza azt a szintet, amit elvárunk ettől a játéktól. Természetesen, nem lehet minden igényt egyszerre kielégíteni, de a folytatás szempontjából (gazdaságosság) megtette azokat a lépéseket, amik fontosak voltak. Cserébe, kissé felgyorsította mind a mobok, mind a bossok mozgását és ezzel kissé nehezített a játékon. A régebbi játékokból való átemelések jó ötlet volt, mert ezzel tisztelegtek az elődök előtt és nosztalgiát keltettek e játék hívei körében. Szintén ami még a játék nehezítéséhez tartozik - magam részéről kissé hiányolom is -, hogy a páncélzat egyrészt védelemben nem különül el annyira egymástól. Ami alatt azt értem, hogy a súlyához képest nem ad annyival többet, ezért szinte mindegy, hogy milyen öltözetben harcolunk, így a ruha (páncélzat) csak egyfajta dizájn szerepét tölti be. Cserébe, a fegyverek nem törnek állandóan, ami kiváló ötlet. Ezzel gesztust tettek a dinamikus harc támogatása felé, a statikussal szemben. Kényszerítve mindenkit, hogy többet ugráljanak ha élni szeretnének. De hál' Istennek, megőrizték azt a lehetőséget is, ha valaki gondolkodik játék közben, akkor megoldást találhat alternatív továbbhaladásra. Magam részéről méltó utódnak és nagyon jó játéknak tartom a DS 3-at.
Terawatt
"He couldn't kill the boss with the jump for joy emote because he's the living embodiment of sad." <#idiota> Kell egy új emote: cry in sadness
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.04. 01:16:18

MerlinW
Szelfi😊

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.04. 00:11:43

[merlinw.org]

MerlinW
<#idiota>

[merlinw.org]

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lol, ezt se gondoltam volna, de megházasodtam egy Dark Souls játékban 😄 Gyönyörű szertartás volt, sejtettem, hogy valami nagyon beteg dolog következik 😄 A végén kifeküdtem az asszony mellé, hátha...<#banplz>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.03. 21:22:55
MerlinW
Jaja, megtaláltam. Véletlenül léptem a "hídra", miután eltettem a távcsövet, amivel kukkoltam a bonfire-t😊 Aztán jött az áhá DaS1!😊

[merlinw.org]

a 2 armort nem szedtem ki de a bonfire megvolt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Szokatlanul sok a csillag ma éjjel az égen...😄 Megoldás spoilerben, valamint egy kép a jelenlegi kinézetemről, ugyanis az armor is spoileres 😊 Ti is megtaláltátok ezeket? Régi motorosok biztosan 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.03. 18:24:16
Terawatt
Nem tudok róla. Valszeg azzal kezdeném a gamet, hogy 3-4x megölöm a dancert, hogy gyorsabban húzzak pvp karit <#idiota>

Huh srácok, kegyetlenül megaláztam Sulyvahn-t 😄 Természetesen egyedül és alig ment el rá 2 estus 😄 Fel kellett volna vennem...amúgy ebben a részben sehogy sem tudok bonfire-t ng+-ba tenni, hogy újra küzdhessek a bossokkal?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.03. 15:58:28
wedge31

Egy jó hír már van a következö from játékról, jön pc-re is...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Van aki felrakta a 365.10-es drivert?elvileg a sebességcsökkenésen javít.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Terawatt
Térkép:

Solid Snake
"felvettem azt a vackot" <#hehe>

Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.05.03. 09:31:59
Hát itt magamból csináltam hülyét.

Mikor először bementem felvettem azt a vackot de abban a pillanatban agyon is vágott ez a Yorm gyerek. De mivel akkor abbahagytam a játékot, mondván ok, a boss majd jó lesz következő nekifutásra, másnapra el is felejtettem hogy egyáltalán felvettem valamit.

De kösz az infót!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kigyi
Na, ha már megértél 3. BOSS kimaradt (lemegy az is csak egyenlőre az új kitűzött feladat kicsit tolja maga előtt szegényt 😊 nekem ugye az opcionális így nem tudom hogyan értetted az 5. és 6. Boss lenyomását egyedül mindenesetre valamelyiket a kettő közül sikerült elsőre ez 5. vagy 6. a sorban attól függően, hogy az opcionális boss-t számoljuk-e. Tehát a 6. a
pap ill. papok
megvannak Az 5. meg megint valahogy kimaradt loool 😄 megyek már felé is nem lehet tőle messze gondolom az ajtó mögött lehet valahol ahol abbahagytam tegnap. Gondolom ezzel már meggyűlik a bajom, de megpróbálom ezt is solo-ban lenyomni pajzs nélkül. Egyenlőre tovább könnyítettem/nehezítettem a dolgom, tudom nem jó az irány, de még a ruhákat is kikönnyítettem, mert lomhának tűnt a karakter lehet ez segített ennél a Boss-nál. Néhány napon belül jövök annak a jelentésével is, hogy elakadtam vagy sikerült 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

ozimak
Terawatt
Ahogy Merlin mondta vannak gyűrűk amivel lehet trükközni. Phantomként is álcázhatod magad.

Egyszer Mad Phantomként invadeltem Host gyűrűvel és 10 perc keresgélés után megtaláltam a hostot is a sarokban köcsögnek álcázva. 3 flaskát is megivott mire jött még egy invader és seggbekúrt, mert azt hitte engem kell megölnie. Későn vettem le a gyűrűt és pont megölt már. Kicsit se voltam mérges 😄

Laza
Oké, tényleg DS-t időző pályadesign és shortcutok vannak ... de azért mikor egyik bonefiretől látom a másikat, és a kettő között egyetlen ellenfél sem volt, mosoly ül az arcomra 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
Gyűrű.

[merlinw.org]

MerlinW
Dancer után nyílik két új terület.

[merlinw.org]

Fpocok
Ó. Most jut eszembe, hogy ezzel a karival még nem voltam Dancernél. Akkor arra kell mennem. Farmolok kicsit, hogy nagyobb legyek és keményebb előtet.

Fpocok
Két host is van? Hogy lehet?

Myselor
nem hiszem 😄 akkor vége lenne a gamenek
Fpocok
ÉS most nem tudom merre kell menni. Szerintem már mindenhol voltam.

¯\_(ツ)_/¯

Fpocok
Baszki.

Amikor először a szobában jártam, bugos volt. NEm voltak falak, nem volt ködfelhő, nem volt boss. Tényleg ott van de nem is nagyon figyeltem, nem vágtam mi az.

Fpocok
Ráfutottam a lávára, felvettem a végén az itemet, visszafutottam és túléltem 😄

MerlinW
BOSS Spoiler

A terem végén van egy item, egy kard. Annak a speciális támadását (L😎 kell nyomni amíg fel nem töltődik, majd nagy ütéssel (RT)-vel rálőni. Amíg tölt a fegyver, addig evade-elni a boss-t. 4-5 lövésből meghal.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 21:25:47

[merlinw.org]

hidden paths everywhere 😊

How much can you take,before you snap?

Fpocok

Ugyanott vagyok, fogalmam sincs mit kéne csinálni. Eddig másfél óra ment el rá. Ebből becsicskulás lesz és megnézem videón hogy mit kell csinálni... <#nemtudom>

Annyit látok hogy ott nagyobbat sebezek rá ahol nem védi a páncél és parázslik a teste, főleg a karja és a dereka, de azokat a részeket megütni totál lutri hogy sikerül-e. A lábáról a páncélt ahogy nézem nem lehet leverni, és hiába irja nekem hogy a trónnál van a megoldás, meg ott hogy valami lángokat kéne követni (már ha jól fordítom egyáltalán) nem jutok közelebb a megoldáshoz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Még mindig nem találtad meg a megoldást? Ott az üzenet a trón lábánál...abból kitalálod 😊
Fpocok
Szopjon le ez a buzi boss!

Srácok nagyon durva videót láttam az imént: összes boss damage nélkül, idézés nélkül...Nagyon keményen nyomja a srác. Mondjuk minden bossnál egy picit más a stratégia, de azért a namelesst damage nélkül lenyomni...Na azért hatalmas pirospont..Az már azért valami.

Ezután rögtön felajánlott a youtube egy másik videót is...Minden boss Ng+7-en....4-5 ütésből aprítja első fázisban Abyss Watchers-t....Na az azért már nem piskóta dolog! Azért jó érzés lehet rálehelni egy bossra aki ettől azonnal padlót fog szinte. Lehet folytatom majd az első karakteremet, habár már most is eléggé erős. :-)

De a mai program keresztfiamat nézni ahogy szenved a tutorial bossal...Tegnap már megvolt a sneakpeak...Már akkor is funnak tűnt a műsor, de ma teljes erejével nekifeszül majd...Már előre várom <#eplus2>.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Szóval sem mondtam, hogy jobb a gyors😊

[merlinw.org]

Fpocok
Szerintem meg MOST sokkal jobb. Élethűbb. Néztem a Ni Oh-t, hogy az milyen gyors. Egy nagy rakás szar is a játék.

MerlinW
A teljes sunbro szettet is ki lehet szedni, meg egy rakás különböző titanite-ot, még egy slab-et is.

[merlinw.org]

nemtom hol kell úgyhogy nem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873