3294
banner
  • Myselor
    hát ja .most mond meg :D amúgy csak én érzem így?
  • Terawatt
    Lelked a sötétbe veszett
  • Myselor
    amúgy annyira utálom ezt a játékot de komolyan ...nem lehet abbahagyni :"D ma végeztem az 5ig végigjátszással de most is azon jár az eszem hogy milyen buildet próbáljak még ki mit szerezzek meg.sorcererrel neki vágjak e az ng+nak :D istenem.
  • Terawatt
    Ehhez nem kell dark swordöt használni. Össze vágok én bármelyik másik fegyverrel ilyet. Pl 2h mace-el is ha csak agyatlan spameltem az arcába a balklikkel is nyertem
  • sirdond
    omg such skillz!!

• sirdond
    amúgy a legjobb ebben a szériában az,hogy 5 napja befejeztem a játékot, azóta alig játszottam valamit, sőt 2 napja el sem indítottam. de amint van egy kis szabadidőm egyből bújom a különböző fórumokat és örömmel olvasom az újabbnál újabb lore teóriákat,amik az univerzumhoz kötődnek. mindezt úgy,hogy tudom, hogy mindenre úgy sem lesz válasz :)
    na ezért igazán nagy alkotás a Dark Souls!
  • Myselor
    én még nem csináltam meg.de majd meglesem :) azért jó kis dolog. demon soulsból átvéve ^^
  • MerlinW
    Jaja és kapsz egy tök átlagos greatsword-öt:) Nekem legalábbis nem tetszik.
  • Myselor
    ember függőek a bossok szerintem lehet mondjuk te nagyon megszenvedsz azzal akivel más nem meg fordítva :D
  • Lunki88
    Pontiff csak az 5.? :o Akkor itt még kemény küzdelmek várnak rám...
  • Myselor
    na jó srácok beszartam mit látok most youtuboen mit lehet csinálni :D a princek kardjaival...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    összelehet kombinálni...a transposingos lordal hát én beszarok :o eszembe nem jutott volna
  • hun atlas
    Nekem az öt legnehezebb boss:

1. Dancer of the Boreal Valley
    2. Nameless King
    3. Aldrich, Devouer of Gods
    4. Champion Gundyr
    5. Pontiff Sulyvahn
  • rabbiddgog
    ja látom most hogy az
    mik a gépigényei? 1042-es felbontáson mekkora videókártya kell hozzá?
  • rabbiddgog
    sziasztok
    ez pc-s játék?
  • dartonite
    Ez eddig is igy volt :)
    Van par masodperced atoltozni mire megkapod a boss lelkeket.Shield of Want mondjuk elegge midgame (catacombs alatt ugye), de a mimic sapi megszerezheto elobb is, a gyuru pedig plane nagyon koran.A pajzsot, ringet en is hasznaltam erre, hasznos ha valaki lelket farmol.
  • Myselor
    nincs mit :) nagyon jól jön a soul a bossokból.nem hülyéskedem 45ezer souls helyett aldric 98ezret dobott. meg a többi is megvolt duplázva :D kegyetlen
  • Myselor
    még csak megütni sem kell.megdobod felkel de csak nyújtózik majd visszaalszik elmúlik a charm hatása.megint rádobod.újra és újra nekem olyan 7-8 után ki dobta eddig mindig
  • Amiga
    Jaja, köszi a tippet. Keresek egy mimicet és megfarmolom. :-)
  • Amiga
    Megvan:

• Terawatt
    Alszik-megütöd-alszik és megint van esély hogy esik? hm...
  • Myselor
    az én taktikám az hogy a legelső mimicet meghagyom életben tudod az elején high wall of lotricnál.na és elmegyek odáig hogy a crystal saget lenyomjam.utána megtalálod a paladin asht.visszaviszed a maminak.veszel kb 10undead hunter charmot.majd elmész a mimichez és rádobálod .rádobod felkel visszaalszik.és ezt addig még ki nem dobja :) sok sikert. első karakteremmel nekem sem dobta ki egyik sem csak így tudtam kiszedni egyből szerencsére 1 megmaradt életben és így szedtem ki belőle nem kockáztattam :D
  • Terawatt
    Vegyél hunter charmot és azt dobáld rá. (megütöd, dobod a charmot, alszik és ha nincs loot akkor vissza tűzhöz és ismétlés.)
  • Amiga
    Mondj lécci egy biztos módszert a mimic fejre, mert nekem az első végigjátszásra bukó volt, most kezdtem újra, hogyan tudok biztosan szerezni?
  • MerlinW
    Utóbbi, ha mindkettő stat-ot fejleszted.
  • Terawatt
    Faith buildek szerintem nagyon trágyák. Első végigjátszásra plusz heal miatt jó volt, de amúgy.... Pyromancyval meg lock nélkül kell dobálni :) (egész egyszerű)
  • Myselor
    nemtudom nem vagyok oda a piromágiáért rövideket lehet vele dobni sajna :o majd lehet kipróbálom .meg a faith buildet is a villámokkal:)
  • Terawatt
    Sounds good. Szerintem ha a kezedbe veszel egy +10es flame-et 70 int-el már a pyromancy is életképes lehet faith nélkül nem?

szerk.: Plusz melyik sebez többet fegyverben? 70 int és S scale vagy 70/70 INT/FTH A-A scale. Gondolom utóbbi.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.12. 15:00:25
  • Myselor
    KURVA JÓ TIPP!
    ha valaki mondjuk nem tudná a bossok után is meglehet duplázni a kapott soult.shield of want mimic fej és a gyűrű na meg ha megvan a staff is a sárkány szigetről.kegyetlen...már a játék eleje fele meglehet szerezni a mimic sisakot meg a többi kivéve a staffot.durva.dupla annyi soult szortak a bossok mikor a végén feldobtam a mimicet a fejemre meg a többi itemet :D kurva jó volt lehetett ám szépen fejlődni utánuk ^^
  • Myselor
    na most értem a végére az 5ik végigjátszásnak most sorcererrel nyomtam le.hát nem volt könnyű 1-2 boss pl aldrich ő eléggé resistance a mágiára őt kardal vertem agyon végül ugye a princek közül lothric is magas resistancenak örved őt is kardal kellett elvernem meg oceriost a többi sima ügy volt és egész erős is.a 2ben a hex op volt az biztos itt sajna nincsenek (még) használható hex mágiák így csak a crystal cuccokkal lövöldöztem se villám se tűz.fasza volt végigjátszani egy boszorkánnyal ,tetszett nagyon :)
  • hun atlas
    Én Farronban tudtam invade-elni, de farkas fantomként nem hívott be.
  • Terawatt
    Rapiert nem igazán tudom parryzni. :C
  • Zozo0122 #2462
    Hát gondolom a más játékosokhoz coopban bossleverésekkel nem lesz gond. Azzal sem, ha más játékosokhoz kell betörni és legyőzni. Az a para, amikor random idéz be engem a covenant item, vagy amikor területet kell védeni, mert félek, hogy a level 100 pl. Farronhoz sok lehet, nem?
  • hun atlas
    Neked van valami ötleted a covenantokra? Mármint hogy fogod összeszedni az itemeket? Vagy farmolásra adod a fejed? Ha van valami ötleted, hogyan lehetne normális játékkal haladni, akkor szívesen csatlakoznék. :)
  • MerlinW
    Parry...:)
  • Negritis
    jah igen, pvp engem nem izgat :D pve érdekel :D
  • Terawatt
    Jó kis fegyver, de a frostbite effekt szerintem egy kalap kabát. Keveset sebez és a stamina regen effekt amit elvileg pakol másra nem érzem hogy annyira megérné.
  • Zozo0122 #2457
    Na, végigvittem, kipihenten könnyedén lenyomtam az end bosst is :) 75 óra, level 100, szinte minden páncél meg egyéb dolog ki van farmolva, és valószínűleg nem hagytam ki egy itemet sem sehol. Összes boss megölve, stb. A covenantok vannak hátra, meg a kari átalakítása pvp-re :) Meg elkezdem bújni a wikit, hogy hol ronthattam el a Patches és Siegward féle szálat, meg megnézem az endingeket. A Usurpation endinget kaptam amúgy. Nagyon jó játék volt, a 2.-nál jobb, az 1.-vel meg kb. egyenértékű, de végső értékelést a DLC-k után fogok mondani, meg még kb. 200-300 óra pvp után :DD A kedvenc területem a játékból egyébként az Undead Settlement lett.

Nálam a legnehezebb bossok:

1. Nameless King
    2. Champion Gundyr
    3. Pontiff Sulyvahn
    4. Soul of Cinder
    5. Dancer of the Boreal Valley

• Negritis
    az irithyl vagy melyik sword-ről mi a véleménytek?
    most kipróbálnám hogy az milyen, csak ugye twinklingből kéne fejleszteni :D
  • Terawatt
    Az meg a másik....PvP-ben undormányok a rapierok. Minden más jöhet de az...Jön a csávó és spameli a bal klikket és nyer....meg sem izzadva
  • wedge31
    Most az egész NG+3-at egy +10 deep infusedes Ricard's Rapierel toltam végig, ha az ember ráérez a fegyver stilusára nagyon jól lehet vele haladni és nem mellesleg jól jön, hogy a stunning chain a legtöbb ellenfélt felmorzsolja.