Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Jaja, többször is, jó harc volt, szerettem😊

[merlinw.org]

Ti megöltétek a

Crestfallen Knightot a shrineból? 😄 Jött a szokásos bekattanás, üzent nekem a kováccsal, hogy találkozzunk a Farron mauzóleumban. Először a nagy farkasnál kerestem, ennek folyományaként full véletlenül leltem meg a teljes Havel setet 😄DD Aztán beugrott, hogy bakker az a mauzóleum, ahol a watcherssel harcoltunk, a lovag meg ott várt, de valami cseszett erős, meg új geart is beszerzett magának. Lecsaptam, de épp hogy sikerült./spoiler]
itt a legújabb:

How much can you take,before you snap?

Fpocok
Kb egy hete, 10 napja nem játszottam. Belépek, elmegyek ezzel karival megölni a csajt, jön a dancer... és elsőre lecsaptam. Oké. Nem értem mit szenvedtem a másik karival anno.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem azzal a támadásával akadtak nehézségeim, ahol felnyársal és le is építi az életerő jelentős részét.

Közben meglett a rank 2 sunbro és co.-nál, a felét az utolsó főellenségnél szedtem össze. Ez a jelenet is út közben született. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Myselor
elég fura dolgokat művel ez biztos de az is fura hogy visszaránt sokszor dancer keze is meg a soul of cinderé is amikor már elgurultál😊
Van egy olyan érzésem, hogy a

Nameless King

movesetje el van rontva. Egyszerűen túl nagy sávban ér el a csapásaival 60 fps-en játszom, szóval semmi szaggatás nincs, de nagyon nem érzem jónak, olyan ütései találnak be (ráadásul úgy, hogy a gurulásnövelő gyűrű is fenn van), aminek nem lenne szabad, legalábbis úgy látszik. Tudom, hogy néhány támadását chargeolja, de mégis így tűnik.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.08. 20:50:18
Myselor
gondolod hogy playeren akarom?bossokon 😄
Ne próbáld ki, ne állj be közéjük 😄 Ez undorító, az ilyeneket egy gyors patch-el azonnal ki kell szedni, sokak játékát tönkreteszi.
Myselor
hát ezt én még nem is láttam :o durva majd kipróbálom már 😄 hehe
Terawatt
instant killel kb bárkit.

Szerk.: Ezt tényleg bent kéne hagyni? ;P
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.08. 19:55:38

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Myselor
van pár op cucc nem hiszem hogy midnent elkéne baszni.a varázslóknak is legyen már valami erősségük úgyis gyengék szegények 😊
semmi, csak enyhén OP 😄

Myselor
miért mivan vele?
kíváncsi vagyok ezt a sacred flame glitch-et mikor fogják patchelni/nerfelni

Úgy tudom, épp a Proof of Concord Kept elég ritkán esik. :S
nem feltétlenül kell pvp/coop-ozni hozzá, mindegyik covenant item-et lehet farmolni pve mob-okból is,igaz ritkán esnek.

Végül én is a játék végére értem.
Össze szeretném szedni az összes varázslatot, és gyűrűt, de nem egyhez covenant aktivitás kell. Az a baj, hogy a védelmező csoportokban nehéz online játszani. Van valakinek valami tippje, hogy könnyíthetném meg a summoningot?
de utálom az ilyen gank squad-okat 😄

Terawatt
Kegyetlen répázás 😄

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.08. 14:34:57

Terawatt

Fpocok

ja, így már ok. akkor még pár lvl kell 😊

Terawatt
mindig van valami szint amin általában megeggyezés szerint tolják azok akik pvpzni akarnak, de igazából pontiffnál mindig van kivel akármekkora vagy.

MerlinW
A közösség által meghatározott szintlimit. Aki PvP-zik az 120-nál megáll.

[merlinw.org]

meta cap?

MerlinW
lvl 120 a meta cap.

[merlinw.org]

van itt olyan,aki aktívan pvp-zik? pvp karaktert milyen lvl-re érdemes fejleszteni?

Ez nem a 2. rész, ebben bőven vannak lények, szörnyek, mutánsok, bossoknál is ez van többségben.
Egész játékba lordok meg emberfélék vannak?én jobban szeretek lények ellen harcolni.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Há' mi folyik itt a kastélyba? 😄 A másik meg egy "szelíd" drop 😄

MerlinW
+3 vége, még 2 boss van hátra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.07. 16:02:27

[merlinw.org]

Fpocok

Na ez a

Dragonslayer Armour boss volt eddig a játékban a nekem a leghúzósabb. Vagy 2 órát "elbohóckodtam" vele...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Solid Snake
Naná, alap <#buck> ds-ben minden pixelt átmazsizunk........... többször is.
Megszereztétek a Calamity ringet? 😄 Ezt az itemet magamtól nem biztos, hogy megtaláltam volna, de segített egy message a földön...😄
Ng+?
MerlinW

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.07. 00:32:37

[merlinw.org]

Myselor
tévedsz 😊
az elejéről a sárkány a lothric kastély tetején lesz majd a másik sárkánnyal együtt.mivel én nem nyúltam az elején lévő sárkányhoz ezért ott találkoztam vele újra 😊
Ez a boss

az Ancient Wyvern ugyanaz volt, aki elrepült a várból ?😄 Tök jól megoldották, hogy végül csak lecsaphatjuk 😄 Meg is kapta a one hitet a pofájába 😄
Sziasztok.Valakinek van vagy volt olyan,hogy a jéták egyszer csak lefagy.Úgy értem akár hányszor belépek a címképernyő bejön és ennyi volt.Eddig ment a game most semmi.A játék eredeti steames.És még valami.Van egy ismerősöm neki csak a virágbolti változat van meg.És most venné meg steamről a gamét.És tőlem kérdezte menne e neki a mentése az eredeti játékban.Mert már 50 órát tolt a virágboltiba.Én nem tudtam neki erre válaszolni
Akkor vedd úgy, nem mondtam semmit. 😊 Szerintem a hétvégén én is Tyler Durden leszek. 😄
Vágom, a DS1-2 ben sok ilyet toltam 😊
Ott is, aha. 😊 Tedd le az invader jeledet, ha behívnak, rögtön látni fogod, ha jó helyre kerültél. Ott küzdenek ketten az udvaron, a host, meg a többiek nézik a meccset. Elég különleges élmény, főleg a DS kommunikációjával. Aranyszabály, hogy nem ihatsz Estust és nem ölheted meg a hostot.
Hol? Pontiff után gondolom szokott lenni, ott rengeteg jel volt😄
Keresd az underground fight club-okat!
Az újak közül páran beleszartak a kérésembe, szóval nem foglalkozom a kisebb spoilerekkel...rájöttem, hogy 2016- ban felesleges ilyeneket kérni, ez már nem a régi DS bázis, nézz körül pvp fronton is elkepesztő mennyi ganker van, meg 2 ütés után healelnek 😄
Csinált, de ha jól emlékszem, az első DLC-nél félbeszakadt a projekt.
DasIsFuck
Köszi😊
Tinman DS végigjátszását láttam még régebben.
Azt nem tudtam, hogy csinált a ds2-ből is.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Ja, látom, a válasz után tovább olvastam a topikot. 😊 Én most ott kalandozok, ahová eljutottál az új gesture-rel, a második boss-t egyszer megpróbáltam, levert, pedig a végét járta, utána mentem aludni, tegnap pedig nem játszottam. Ma folytatom, megpróbálok csatlakozni a titkos covenanthoz. 😊

Lehet már egyébként boss és helyszín neveket írni?