3294
-
#2533 ráklikk egyesével és megnézed. -
1kezdő #2532 Jóindulatúlag mondom: több mint valószínű, hogy a kérésedre nem érkezik válasz. Neked kell valahogy ezekre a dolgokra rájönni. Olvasol, vagy You Tube stb-stb. -
experto11 #2531 Lenne egy kérésem.
Leírná nekem valaki hogy a covenantok mit tudnak.Összes covenantrol tudni szeretném hogy mit tud.
Választ előre is köszönöm -
#2530 Ez nagyon kemény :D -
#2529 Tegnap nyomtam le pont Aldrichot, és szerintem ennél a bossnál a kamera a játékos legnagyobb ellensége... Sokszor azt sem látni merre néz a nyomorult, mert a kamera olyan hülye szögben mutatja ha közelről csapkodom.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2016.05.13. 12:20:24 -
Zozo0122 #2528 :DDDDDDDDD -
hun atlas #2527 Itt a mimic covenant!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2526 Voltak meleg pillanatok :) gg -
hun atlas #2525 Nekem egészen jól jött ki a lépés Pontiffnál, másodjára vágtam le. Talán szerencsém is volt a move set-jével, mert nem spammelte a szívatósabb támadásait. Betehettem volna Vordt-t, mert az elején hétszer próbálkoztam vele, de azt betudtam a visszarázódásnak. :) Szóval egyénfüggő.
A Dancer mindig elért, pedig hamar megtanultam a mozdulatait, de csak benéztem az ütéseit újra és újra, nagyon megszenvedtem vele. A Nameless a második fázisban okozott gondot, ugyanúgy jártam vele, mint a táncossal. Amíg pedig nem mertem megütni a hátasa fejét, addig el se tudtam képzelni, hogy lesz meg. Champion Gundyr szinte meg sem állt, és gyilkos kombói vannak, sőt volt, hogy nem hagyott felállni és kivégzett. Aldrich a nyilaival akasztott ki, amik a végtelenségig ömlöttek rám, és nehéz volt lekövetni a mozgását, mert állandóan kilógott a képernyőből. -
#2524 Na itt is van. A hónap fénypontja számomra :D
-
hun atlas #2523 Az ilyeneket imádom. :D A végén vettem észre, hogy kuporognak a viaszban. -
#2522 Tényleg van ilyen :) unatkozó teamspeakes baráti kört ne becsüld alá :D -
#2521 uh az kemény.jobbulást.és ha fizetett akkor fasza van idő játszani és még fizetnek is.kell ennél jobb?:) -
#2520 Meló. Visszaütött a raklap. Mai napot ki is kellett vennem sajna (fizetett azért). -
#2519 Ez szerintem megrendezett volt, bár akkor is vicces. :) Nem tudom elképzelni hogy vannak akik ezt csinálják, csak arra várva hogy invadelje őket valaki. -
#2518 Há Dark Souls mi más? Látnád a kontrollert meg a gépet -
#2517 Első körben valami buggra gyanakodnék
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.05.13. 09:00:43 -
#2516 mitörtént az ujjaddal ?am grat:) -
#2515 Törött ujjal!!!! ELSŐRE BAASZÁTOK MEG! -
#2514 -
#2513 Champion Gundyr elsőre!!! -
#2512 Oceiros elsőre, még potiznom sem kellett. -
#2511 Meghalt -
#2510 Sírok ;) -
sirdond #2509 -
experto11 #2508 Lenne egy kérésem.
Leírná nekem valaki hogy a covenantok mit tudnak.Összes covenantrol tudni szeretném hogy mit tud.
Választ előre is köszönöm -
Zozo0122 #2507 Tényleg fura, hogy mennyire mások vagyunk. Nekem pl. az a boss röhejesen könnyű volt, DEX-es karival legalábbis eléggé annak tűnt, lehet mással nehéz. Amúgy észrevettétek, hogy az a páncél úgy néz ki, mint egy dagadt Ornstein? -
#2506 az kellemetlen .egyszer én is leestem.de csak azért mert mostanában azt csinálja hogy 0 hpnál még belekell baszni egyet.ma is ezt művelte másik végigjátszásnál is.és akkor próbáltam ütni majd a pajzsával lelökött :D jót nevettem kurva -
#2505 Gondolom a Dragonslayer Armour :) Nem nehéz, csak fokozott türelem kell hozzá NG-ben, mert szívós.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.13. 00:21:57 -
#2504 Találtam egy új bosst. Már majdnem megöltem, amikor egy sárkány fújt egy tűzgolyót, eltalált és leestem a szakadékba. -
#2503 mitörtént? -
#2502 ragequit
/sigh
-
#2501 kisebb szintű pvp(invade) karakteren szerintem nagyon jó, mert bátran lehet hpra pakolni. :) Nagyobb karin meg már nehéz helyet szorítani a sok jó gyűrűk között. (ng+(okban) már el tudom képzelni hogy felvenném, mert sima mob is szép pofont ad. -
#2500 úúúúúúúúúúúúúúúúúúú mit találtam. Esuts ring? Használja valaki? Megéri a 20%? -
#2499 Leak: átdolgozzák a dancer bosst
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2498 nekem a nagy karim 172 a másik kettő 88 97 lvl :D -
#2497 Én is tolom az NG+5-öt, de lvl200 felett elég halott az online, kicsit uncsi így. Hétvégén elindítom a max 120-as karakteremet:) -
#2496 Ng+ annyira easy volt hogy azt mondtam, hogy nem érdekel 3-4x még végig vinni annyira egy karakterrel hogy nehéz legyen... inkább toltam más stílust ^^ nem bántam meg. -
#2495 én csak 3 különbözőben de összesen 5x és nem elég még úgy érzem xd nemtom mennyi kéne :D pedig szívesen játszanék mássla is csak nem nagyon hagy ez a szar xd -
#2494 4 különböző stílusban letoltam a gamet az elég volt egy időre, de átérzem :D