Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, felértem a kastély tetejére. Marha jó az itteni boss, wow 😄
Köszönöm.
Terawatt
Coop segítő csak földről summoning sign.

PvP segítő Way of Blue covenant aktív használatakor jön.

Támadni (cracked) Red eye orbal tudsz más világot, de van egy red soap stone nevű item amivel piros invade feliratot raksz le (1v1 párbajokra van leginkább)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Egy két napja újraketzdtem a játékot elölről.online.Most be be szoktam szállni másokhoz is coop segítőként.Egy kis fondorlattal megcsináltam már most az elején azt,hogy a Dancert kiiktattam vagyis nem én hanem egy npc segítő.Szóval a későbbiekben már nem kellesz gondot viselnem a dancer-re.Egy kérdés.Coop segítőt csak akkor hívhatok be ha megjelenik valahol a földön az a felirat? ls a pvp sem világos nekem.Valaki elmagyarázná ezeket az online lehetőségeket?

Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.05.09. 22:27:41
Terawatt
<#idiota><#taps>

MerlinW
Zseniális😊

[merlinw.org]

warning, major spoiler!!!!444

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

How much can you take,before you snap?

Jeee...! És igen! Persze DS 2-ben is kellett ez, de mivel olyan vagyok mint a kis elefánt reciprok értéke, azaz, nehezen tanulok, de könnyen...
Szóval kössssz!😊 Mükszik. Odamentem a piros szemű knight-hoz és lazán kiégettem a belit. Még most sem érti szerencsétlen, hogy mi történt vele.😄
<#sir>

Terawatt

Terawatt
Így szeretünk. Git gut bro <#idiota>

megnéztem pár videóját még korábban és rájöttem,hogy mekkora casual noob vagyok 😄

Terawatt
Csávó végig tolta az összes bosst soul lvl 1 no parry/no dodge/no parry.

Terawatt
Hosszan nyomd.

Mondjuk én azért megnyitva tartottam egy NPC questlines guide-t a végigjátszás alatt. Nem akartam előre lelőni a poénokat, ezért nagyjából végigjártam a helyszíneket és csak utána olvastam el, mit kell csinálni. De látod, Geirat küldetése így se sikerült.

Most azon agyalok, mi legyen a maradék tárggyal, amit még meg kell szereznem (gyűrűk, varázslatok). A védő covenant-os móka nem fog összejönni, egyszerűen túl ritkán hívnak, és a területvédést se egyszerű összehozni. Farmolni viszont nincs kedvem. NG+-ban ugye megmaradnak a covenant item-ek?
Nézem ezt a videóbejátszást, de nem értem, hogy tudja a bal kezében lévő talizmánt két kézre venni? Nekem az F (két kéz) gombra a baltát veszi a kezébe.
Érdekes, én ilyesmibe nem futottam bele. Sajnálom, hogy kibabrált veled a játék, de gondolom, lesz NG+. 😊
Terawatt

Nekem így alapjaiban maradt ki az egész

Patches szál. Az egész katedrálist átnéztem anno, és kapásból megöltem az óriásokat, szinte halál nélkül pusztítottam ki az egészet. Aztán megöltem a bosst is, meg Rosariahoz is beugrottam, majd tipli a mocsárba, azóta nem jártam ott. Illetve egyszer, akkor full véletlenül vettem észre Siegwardot a kútban. Ott is jártam ahol le-fel kell engedni a falakat, Patches mégse bújt elő sosem.

Amúgy a baj ott lehet, hogy amikor először jártam a kútnál, akkor Siegward még nem volt benne, ez biztos, mert megnéztem azt a kutat. Gondolom már akkor be kellett volna spawnolnia...most így visszagondolva 100%, hogy bugos volt ott nekem a játék. Ha visszaolvas valaki, megtalálhatja azt a hsz-emet, amikor írtam, hogy az ottani shortcut ajtó először se kívülről (ez rendben van) később viszont belülről, a bonfire felől sem nyílt ki. Később amikor ismét ott jártam, az ajtót nyitva találtam, bármiféle animáció nélkül. Hogy tiszta legyen: MINDKÉT oldalról próbáltam, és azt írta ki, hogy erről az oldalról nem nyitható az ajtó.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.09. 13:15:28
MerlinW
Ultrákat ebben a részben annyira nem szeretem. Egyébként a 450-et ütő sunlight straight-el hármat ütsz annyi idő alatt, mint egy ultrával. Az úgy meg 1350. Rapier-el meg 5-öt aminek 370 a sebzése refined-ként. Lehet matekozni😊

[merlinw.org]

MerlinW
Párbeszédekben, tárgyak leírásában mindig van hint ki hol merre van. Sirris pl hagy egy bossom-ot a handmaiden-nél, aminek a leírásában írja, hogy hol vár ránk. DaS questline-ok mindig odafigyelést igényeltek, ez bennük a jó😊

[merlinw.org]

MerlinW
Páncélosok ellen lightning + thrust / strike sebzés hatékony. Páncél nélkülieknél a fire + slash / strike általánosságban. Aztán persze vannak az egyébre is érzékeny ellenfelek, ezeket ki kell tapasztalni. A mocsárban pl nem szeretik a dark-ot, míg a kastélyokban meg sem kottyan nekik. Bleed, poison, stb meg PvP cuccok.

[merlinw.org]

A Fume Ultra Greatsword ugyanennyi str. és dex. mellett az alapja: 281 !!

+ 10-es Refined Lothric greatsword 50 str. + 37 dex., gyűrű nélkül:

Alap: 670
lightninggal: 795
lightning + Power within: 961
lightning + Power within + Sacreed Oath: 1051

Lenne egy kérdésem: a Carthus Beacon-nak mi a tulajdonsága, hatása?
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2016.05.09. 12:47:46
én ezeket az extra questeket most a második végigjátszásnál fogom figyelni 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nekem Patches nem kérdezte meg, hogy hová ment Geirat. Furcsálltam is, de úgy olvastam, hogy ha aktív Siegward küldetése, akkor rendben van minden. Hát nem. 😄 Viszont Geirat hamvait is magadhoz lehet venni és odaadhatod a shrine maiden-nek, úgyanúgy meg lehet vásárolni a cuccait.

Egyébként tényleg összetett az NPC questline dolog, sokszor kell jó időben jó helyen lenned, ha véletlenül továbbhaladsz, már lekéshetsz kulcsmomentumokról.
Miután kinyitod a shortcutként működő főajtót, ami a második óriásra néz, akkor jobbra meg tudsz húzni egy kart és felemelkedik egy fal. Ha azon átmész, időközben megjelenik Patches és leereszt. Ha addig nem nyírtad ki az óriást, akkor most meg kell küzdened vele. Utána az a küldetés még folytatódik és szerintem szórakoztató, és jókat röhögtem azon a sunyi férgen. 😄
dartonite
Nekem Patches is elokerult, megszopatott a katedralisban, azutan a shrine-ban is, sot ra is kerdezett hova kuldtem a tolvajt, amire annak rendje s modja szerint valaszoltam.Siegward quest is ment a maga utjan de megis meghalt Greirat anelkul hogy barmelyik npc haverja segitett volna neki.Nem tudom a FROM hogy kepzelte ezt, honnan kene a jatekosnak rajonnie melyik npc mikor hol mit csinal, es hogyan lehet megmenteni oket.
Én is elakadtam ebben a kettőben.

Siegward a kútban van, utánaolvastam és Patchesnek elő kellett volna kerülnie, de sehol sincs, pedig az egész katedrálist átnéztem tegnap érte újra. Geirat még mindig nem tért vissza, nem tudtam, hogy a csatornában lesz, majd ránézek. Én azt hittem, hogy a kastélyba mászott fel és hamarosan ráakadok, mert megint elfogták.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.09. 12:14:53
Valamit elrontottam Geirat questline-jánál.

Elküldtem a második útjára Irithyll-be, de nem tért vissza, tegnap találtam meg a tetemét a csatornában a pókszerű lények között. Azért nem értem, mi a gond, mert kaptam egy fülest, hogy ha párhuzamosan haladok Siegward küldetésével, akkor Geirat itt nem halhat meg. Akkor ott is volt a hagymalovag a nem messze lévő szobában és estus levest főzött. 😄
dartonite
Refined-ot tettem ra mert quality build-et akarok az uj karakteremnek.Igy is nagyon op a fegyver, legalabbis pve-ben az volt.
Pvpzni meg ugysem tudok szal ott kb mindegy mi van nalam 😊
dartonite
Csak egy pelda hogyan valtozik egy boss weapon sebzese ha felhuzod.(remelem latszik normalisan a tablazat)

Regular 119 - 80 - - D D - - - - - 55.0 35.0 40.0 30.0 35.0
Regular +1 139 - 93 - - D D - - - - - 55.0 35.0 40.0 30.0 35.0
Regular +2 159 - 106 - - D D - - - - - 55.0 35.0 40.0 30.0 35.0
Regular +3 178 - 118 - - D D - - - - - 55.0 35.0 40.0 30.0 35.0
Regular +4 198 - 132 - - D D - - - - - 55.0 35.0 40.0 30.0 35.0
Regular +5 218 - 146 - - D D - - - - - 55.0 35.0 40.0 30.0 35.0
lothric knight greatsword-t próbáltad?
nekem a GSek annyira nem jönnek be

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Amiga
Dancer Sword mennyire jön be nektek? Rengeteg fajta sebzése van, de páncélosok ellen nem igazán vált be nekem.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

MerlinW
A fegyverek neve elég erősen sugall arra, hogy mire célszerű infuse-olni😊 Dark sword-nek logikusan a Dark infuse adja a legtöbbet, tehát nem sok értelme van pl bleeding-et vagy sharp-ot tolni rá😊

[merlinw.org]

MerlinW
Az én fegyvertáram:

Greatswords:
Drakeblood Greatsword: magic + lightning ~ 600 körül sebez felhúzva refined 40-40 str/dex mellett. (C-C)
Black Knight Greatsword: tiszta fizikai sebzéshez a kedvencem, szintén C-C refined-al, 540 körül üt softcap esetén + gyűrűk.

Straight swords:
Sunlight straightsword: ATK buff, +10-esen 450 körül üt, kenhető, rátolható a darkmoon enchant - nagyon jó pvp kard
Dark Sword: dark infusion-el, szintén 500 felett üt, pvp-n zseniális, mert kevesen védekeznek dark ellen, illetve a mob-ok fele is érzékeny rá.

Tiszta PvP-re:
Chaos Blade
Refined Richard's Rapier: 370dmg/hit
Lightning Estoc

Tömegosztlatásra: Heavy Zweihander Darkmoon enchant-al😊
Távolra: Black Bow of Pharis + feather / dark arrow

[merlinw.org]

dartonite
Nagyon.

Egy egy refined dark sw.+10-el maszkaltam amig meg nem szereztem az egyik boss fegyvert.
Az 5-re huzva is sokkal erosebb mint emez volt valaha.
(pedig a dark swordhoz meg carthus flame-et is hasznaltam)

(35-35 str+dex-nel)
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2016.05.09. 10:50:39
Meglepett, hogy nem lehet infuse-olni a Fume Ultrát. Így kezdésnél harmat gyenge. Nem tudom, hogy az 5. Up után mennyire lesz erősebb. Jelenpillanatban a Refined Lothric greatsword-om messze erősebb nála, igaz + 10-es. Van rajta lightning sebzés alapból. Értem én, hogy ha két kézzel fogom - mert arra való - , akkor pajzs helyett is megállja a helyét. Kíváncsi vagyok mennyire megy fel a sebzése +5-re emelve?
Amiga
Köszönöm a tippet! :-)

Én tegnap Sword Grass-t próbáltam farmolni, ott jöttem rá, hogy jelenleg nekem ehhez nincs türelmem, bár ott egy tucatnyi próbálkozásból háromszor jártam sikerrel. A luck csak 9, viszont a fejemen volt a mimic láda, a kezemen a gold serpent ring, és mindig elpattintottam egy rusted gold coint-t is. A Keep Ruins bonfire melletti hídon vágtam le azt a három kelésfejű majmot.
Amiga
:-D Jó is volt az! :-D

Én is több menetben farmolgattam, néha beugrottam oda 30-40 percre és kiszedtem 2-3 darabot, aztán a végén már nem bírtam abbahagyni, mint amikor az embernek nyerő szériája van. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.09. 09:50:27

Köszi! Én is erről a helyről olvastam, de leolvadna az arcom, ha százszor neki kellene futnom, jelenleg legalábbis nem érzek erőt magamban ehhez. A régi idők jutnak eszembe, amikor a San Andreas-ben képes voltam CJ-vel vagy ötszázszor végigúszni a San Fierro első mentési hely melletti mesterséges tóban, hogy a maximumra növeljem a tüdőkapacitást. 😄
Amiga
Anor Lordo-nál, vagy hol 3 dark knight-en lehet farmolni a Proof of Concord Kept-et, nekem tegnap 9 db esett ki nagyjából 100 próbálkozásból, ebből a 9-ből 5-6-ot a jobbra fent lévő harmadik, kicsit erősebb lovag adott. 11-es luck-ra, az item-gyűrűvel, ezen felül semmi extra.

Úgyhogy meg is van a gyűrű, ami a 10 proof-ért jár. :-)

kigyi
Spolier mentes, de azért a nevét spoiler mögé raktam a boss-bak 😄

@ratgab helyzetjelentés lement az 5. boss is
Abyss
Igen jól mondtad nehéz itt már szoptam, nem is kicsit. Viszont solo-ban ahogy ígértem. Megszenvedtem vele, de lement 😊 Mindegyik nekifutásnál próbáltam az első részt megcsinálni könnyedén ez a végére már nagyon ment, de a második fele gáz volt az első viszonylag jó próbálkozás után sokszor neki kellett futnom. Gyakorlatilag esélyem sem volt az utolsóig, mert addig csak azt figyeltem mire mit reagál a boss, hogy vajon mire mi lesz a válasza. Most, hogy lement néztem róla videókat hát nem kicsit lepődtem meg azon, hogy nekem 3 csapás és végem másoknak 1-1 csapás csak alig vesz le a HP-ból... Valami nem kóser a dologgal lehet tényleg a windows frissítés tett be és bebugolt valami, de lement az a lényeg 😊 Próbáltam pajzsot használni 2 napom elment rá és semmire sem jutottam egyszerűen akkor is 3 csapásból kifeküdtem ez főleg bugnak tűnik a többi részen semmi bajom továbbmentem nem sebződök jobban mint eddig. Mindegy haladok a többiekkel is sorban, így kezdőként azért vannak meglepetések 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Igen. Amúgy kétféle fej és kétféle torzó van, bármelyiket is használod, ha meghalsz újra át kell változnod 😊
Egész biztos így van, csak nem érteni englist. De azért köszi.😊
Ezek szerint, amint meghalok visszaváltozom és aztán kezdhetem újra?
Nézd meg a leírásban, ott is írja, hogy halálig tart.
A dragon kövekkel való átváltozást hogy lehet megszüntetni?
Na, elkezdte a DS3-nál is 😊 Ezeke a videók mindig nagyon jók 😊

A 2.3. és a 8.-at én is észrevettem, a szemeket még nem adtam oda, Anri meg olyan, hogy ahhoz több kari kell, hogy rájöjj, de a többin meglepődtem 😄

Amúgy nem véletlen, hogy

úgy néz ki, mint Gwyn, szerintem ő az eltűnt elsőszülöttje lehet, akinek még a nevét is elfelejtették...😄
Csinálj egy videót, amikor legközelebb a Namelesshez érsz 😊 Ez annyira epic, hogy talán még én is fel fogom venni, de egyelőre békén hagyom, hogy ne újabb agyonverések legyenek belőle.