3294
banner
  • Fpocok
    Nem gáz.
    Ha elhasználod, akkor megnő a hpd, parázslasz, be tudnak invadelni meg akkor tudsz idézni summon jelet. Ha meghalsz, visszamész hollow ba.
  • Reich
    Embert még eddig nem használtam el.Mondjuk azt sem tudom mire jó az ember,Oké ez most gáz de de azért kérdezek,hogy tudjam a dolgokat
  • Reich
    Mondjuk ruha nélkül eléggé zombinak nézek ki de nem tudom miért.
  • Fpocok
    Amikor elhasználsz egy "ember"-t és tüzelsz, szikrákkal.
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.15. 22:20:01
  • Reich
    Az mit takar,hogy ember alak? Bocsi de még nagyon kezdő dark souls-os vagyok ez az első ilyen játákom és nem vagyok képben
  • Fpocok
  • hun atlas
    Ez elég alapvető, szóval feltételezem, nem ez a probléma, de ugye ember alakban vagy?
  • Reich
    Ezt nem tudom.Eddig csak az első résznél meg az undead settlement-mél tudtam néha becsatlakozni
  • MerlinW
    77-es szinten tele kellene lennie jelekkel a játék. Tűzfal vagy valami? Én lvl 150 alatt letettem egy jelet és 5mp-en belül behívtak.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.15. 21:46:57
  • nxs
    Nekem punciusz volt hasonló,kaptam olyan seteket,hogy csak parryvel lehetett volna megcsinálni...volt olyan kör,hogy meg se tudtam sebezni,elkezdett darálni valami 32-33 ütést nyomott rám,semmi nagyobb támadást nem használta csak jött és csapta széjjel az arcom :D Aztán egyszer csak bementem nyomkodta a hülye hosszú animációs skilljeit én meg bucira vertem. Sokan szidták a táncost is,az nekem elsőre lement és röhejesen könnyen.
    Kitartás és nyugalom,lehet sokadikra de a végén úgy is megborítod...utána igazi öröm csúnyákat kiabálni a családjára és ronda dolgokat mutogatni a monitornak :O
  • Reich
    Sziasztok.Eddig nem sokat tudtam coop-ozni mert nincsenek jelek amiket behívhatnék és eddig engem sem sokan hívtak be.Szóval ha van kedve valakinek engem felvehet steamen barátnak Nevem herr210.
    Mosr a Dragonslayer Armour-t próbálom kiütni. 77-es szintű Knight vagyok
  • ratgab
    Remélem nem tépi le a fejem, ha elárulom épp Dark Souls 2 Scholars-ozik...Ehhez jön is majd tőle egy végigjátszás is majd ha kiismerte.

Darksouls 3 majd később jön tőle, majd ha teljes lett ahogy egy másik fórumozó is írta.
  • sirdond
    nameless king viszonylag könnyen stagger-elhető,főleg ha többen vagytok és utána van lehetőség riposte-ra. hívj be valakit segíteni, úgy tuti menni fog. milyen shield-et használsz?

egyébként meg kell tanulni a támadásait és dodge, nem fogod minden ütését kibírni...
  • Gabe18
    Reménytelen...
    Probáltam én már mindenfélét.
    Nevetséges. Ma vagy 4 órát játszottam csak itt, abból szerintem ha 10 percet voltam bent a King-nél, akkor lehet már sokat mondok, a többi időben azt k...a sárkányt csapkodom. Jó hogy most már sokszor gyorsan lemegy, de hát akkor is kiábrándító. Aztán átcsap az egész abba az érzésbe hogy minek megyek megint neki, mikor teljesen esélytelen.
    Nézem videókat mások hogy ölik. Úgy ugrálnak el a támadásai elől mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Számomra meg teljesen esélytelen, védhetetlen, mindenféle ütemet nélkülöző harcnak tűnik. Ez van...
  • Lunki88
    Ma jobban volt időm játszani, le is ment két boss; Champion Gundyr és Dragonslayer Armour. Az a fura hogy én sokkal többet szenvedtem az utóbbi bossal mint Gundyr-nál. Egyszerűen minden ellenem dolgozott ott. Vagy lelökött a várfalról a kétkezes támadásával, vagy nem tudtam időben felkelni, mert kaptam tőle a következő csapást. Ehhez képest Gundyr viszonylag hamar megvolt, kb. 5-6. próbálkozásra sikerült.
  • Zozo0122 #2598
    A rapiereket nerfelni kell, ez nem is kérdés. Pve és pvp részen is undorítóak. Túl gyorsak, túl kevés staminát fogyasztanak, ráadásul poise érték sincs...
  • Solid Snake
    Izi game
  • Terawatt
    Lighningos pajzsot használj
  • Zozo0122 #2595
    Ez a fight club mondjuk beteg volt :D Sajnos sok időt nem töltöttem itt :D

• Gabe18
    Ok, az első fázis már egész jól megy. Mióta rájöttem hogy ha a fejét ütöm csak a sárkánynak, akkor egyszer csak beszédül és akkor lehet adni neki egy extra nagyot...
    De a King az kiborító. Alapvetően nem egy Dexes karaktert csináltam, hanem a pajzs + zweihander féle erőre alapuló valamit. Vele ez az egyet ütök+elugrok dolog nem érződik könnyűnek. Nyilván a pajzsot már leraktam mert kb dísznek jó ahogy néztem...
  • sirdond
  • berci73
    A PvP harcokban nagy segítségemre volt az alábbi összeállítás... bemásolom ide is, hátha tudok valakinek segíteni...
    Anor Londo, PvP harc, szép játék... :-) refined falchion +10, + sunlight straight sword segitségével sacred oath, + carhus flame arc, , 43 str és 41 dex. esetén a sebzés 587..esetleg farron greatsword +5 + sunlight straight sword segitségével sacred oath, 43 str és 41 dex. esetén a sebzés 562 odavágós.. :-)

http://keptarhely.eu/view.php?file=20160515v00js5owt.jpeg

http://keptarhely.eu/view.php?file=20160515v00j2rf06.jpeg
  • Zozo0122 #2591
    Elméletileg igen, gyakorlatilag addig nem jön, amíg nincs kiadva az összes DLC a játékhoz és nincs tökéletesre patchelve.
  • berci73
    MySelor, látom itt is nagyon komolyan nyomtad végig a játékot.... grat... :-)
  • berci73
    Sziasztok, Tinman mester ezen a fórumon van?
  • Fpocok
    Aldritch lófaszjóska volt. Másodikra lement.
  • MerlinW
    Az első fázisban 3 fajta támadás van. Kettő a King-é (kardcsapás, villám), egy a sárkány tűzfújása. Ha ezekre odafigyelsz 2-3 perces harc, a dolog kb 10 kardcsapás a fejre az egész. A King meg gyakorlatilag a seggében való körözés és gurulás + 1x ütés tánc.

Ha nagyon nem megy idéztesd be magad a harcra és figyeld a többieket / boss movesettet amíg nem tiszta.
  • Myselor
    igazából egyetértenék veled de ha ügyes vagy 1 perc alatt le lehet tudni a sárkányt utána pedig jöhet az igazi harc.így nem annyira gáz
  • Myselor
    figyelj ha már úgyis segítséget kérsz.írd be a youtube-ba a végigjátszását és nézd meg azt a részt hogy hova kell merre menni.ennyi könnyebb mint leírnom:)
  • ROBO35
    én abban atemlomban vagyok ahol a mentés van és akkor meg piros szönyeg arra fele van?
  • Gabe18
    Azért ez a Nameless King az abszolut gusztustalan kategória. Egy percekig tartó harc után berak egyből egy olyan folytatást, ahol kb. 10 másodperc után döglök meg azonnal. És ha újra megyek megint szenvedjek percekig, azért a 10 másodperc próbálkozásért. Kösz de asszem én itt feladom...

Nem a játékot szidom, mert az jó, de én már ehhez kevés vagyok. Pont mint a Darklurker volt a kettőben. Az is sok volt már, ez is az.
  • Myselor
    hát menj és nézz körül keresd meg a bosst és meglesz a baba
  • ROBO35
    ott vagyok a nagy temlomban és uténa valkami vdeiot nem tudsz köszi elöre is!
  • sirdond
    lol
  • Myselor
    ha megölted a romoknál a crystal sage bosst haladj tovább és ott lesz a cathedral of deep.és ott pedig a deacons of the deep boss ők dobják a babát.
  • ROBO35
    sziasztok nem találom a babát amit kell megszerezni tudna valaki mentést küldeni miután meg vana baba!elöre köszönöm!
  • berci73
    Sziasztok, tegnap sikerült megszereznem a platina szintet, ha tudok szívesen segítek. üdv. Berci
  • Zozo0122 #2576
    Rendeztem egy fight clubot :D Jó harcok voltak, az első bajnok 6x nyert egymás után, 3 és 5 win után is kapott jutalmat,különféle ritka páncéldarabokat, persze csak amiből nekem több volt, pl. silver vagy black knight, esetleg dark armor set :D Hetedikként én mentem ellene és nyertem. Ezután jött a durva rész :D A következő bajnok egymás után 9x nyert :DDD Tizedjére én mentem és én is kikaptam. Valami amúgy tuti nem stimmelt a gyerekkel, érdekes dolgok történtek körülötte a meccseken, lehet cheatelt :( És az ajándékomat se fogadta el, oda se ment hozzá, szart az egészre :DD
  • Zozo0122 #2575
    Próbálj meg orb-ból invadelni Pontiff után, ez fog várni :DDD
  • Fpocok
    Ezen jót nevettem :D