Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért a pvp-n van még mit balanszolni, nem is keveset.
How much can you take,before you snap?
Egyébként elég komplikált a teljes szál sikeres teljesítése, mert Catarina és Patches vonala is hatással van Greirat (a tolvaj) sorsára. Nem mindegy kivel, mit, mikor csinálsz, illetve hogy Greirat mikor, hova küldöd😊 Megmenteni Greirat-ot Lothric-ban konkrétan csak második végigjátszás során tudod, ha azt úgy kezded, hogy nálad van Catarina szettje.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.11. 20:28:00
[merlinw.org]
Ki van ez találva jól, csak másképp mint eddig. Nekem pl. tetszik, hogy bármilyen cuccban rohangálhatok. Persze az elementál ellenállás még mindig tud számítani, pl Aldrich-nál szembetűnő a dark védelem.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2016.05.11. 19:12:31
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
150 flat dmg defense és 20% absorb a soft cap, efelett már 1-2 ponttal nő a védelem. Ergo kb lvl60 körül eléred a majdnem maximális védelmet. A páncélok gyakorlatilag mind ugyanannyi "flat" védelmet nyújtanak (test 20%, naci 14%, kesztyű 10%, sisak 6%). Lényeg, hogy mind a négy legyen rajtad. Az egyetlen dolog ami a nehézpáncél javára szolgál, hogy a nagy fegyverek ellen kicsit jobban véd. Valós poise nincs a játékban így gyakorlatilag felesleges nehézpáncélra gyúrni, hacsak nem divatra megyünk.
A lényeg, hogy kb ugyanúgy sebződsz 2 kilós rongyokban mint 80 kilós vasban, illetve 100 vitality mellett nem 800 sebzést szenvedsz a bosstól, hanem 780-at. Tehát annyira sok értelme nincs az általad kitűzőtt célnak. Persze fejlődni, kalandozni jó, azt nem vitatom, én is ezt csinálom😊 Csak gondoltam megosztom az ismereteimet, tapasztalataimat.
Szerk:
videó magyarázattal és számokkal a fenti dolgokról.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.11. 16:35:50
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Vélemény, negatív, pozitív:
Negatív:
Partfis terület megoldás, nincs meg az a profi pálya kapcsolódások, van az egyenes út, nem is mehetsz másfelé.
Túl sok bonfire és erre építve a legtöbb pálya felépítése ötlettelen. Lehet, hogy hiba az azonnali warp?
Központosított NPC tároló.
A fegyverek kiegyensúlyozatlanok. Lásd. ugyanakkorát vagy nagyobbat üt egy sima egyenes kard, mint egy ultra?
A közepe felé elfogytak az ellenfelek, ugyanazokat ismételgette a játék.
Pozitív:
Minden más.
Jó volt. Egy darabig elég is volt. Találkozunk a 2! DLC -nél.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.05.11. 11:13:20
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.10. 15:35:27
- Darkmoon Blade - Blades of the Darkmoon Rank 2
- Warmth - Mound Makers Rank 2
- Great Deep Soul - Aldrich Faithful Rank 2
- Havel's Ring - Soul of a Stray Demon
- Darkmoon Ring - Blades of the Darkmoon Rank 1
- Obscuring Ring - Rosaria's Finger Rank 1
- Wolf Ring - Watchdogs of Farron Rank 2
Látszik, hogy az online játék alatt a Warriors of Sunlight-ra koncentráltam. 😊 A második ranghoz pedig 30 db kell az adott covenant item-jéből. Ezért lesz muszáj farmolni, a felsoroltak közül három (+1) covenant-tal nehéz játékba kerülni: Watchdogs, Rosaria, Darkmoon (Blue Sentinels).
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.05.10. 10:33:25
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Hányszor fordult ez elő? Már megtörténhet, hogy akár háromszor-négyszer is rossz move set-et fogsz ki. Meg a Nameless alapból se hagy sok időt regenerálódni. Csak azt furcsállom, hogy eltalál nagyon messziről. Ha viszont azzal van gond, hogy könnyen felnyársal, azzal nem vagy egyedül, az engem is mintha berántott volna.
Hát nekem konkrétan az említett problémás ellenfél ezzel lett meg ha jól emlékszem elsőre....Egy másik bosst is könnyedén vertem vele...Nekem pont ennyi plusz kellett.
Én is féltem a negatív tulajdonságaitól, de amit pluszban ad az bőven kárpótolja szerintem...Főleg egy könnyűpáncélos dexes karakternek lehet nagy segítség, aki valószínűleg nem nehéz páncélzatban szaladgál.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én a játék vége felé már nem engedtem a karaktert 70% terheltség fölé menni, sőt számomra a legideálisabb az 50%-ék körüli terheltség volt.
Jah és azt is megfigyeltem, hogy a páncélzat igazából nem ad annyi plusz védelmet, hogy megérje leterhelni vele a karaktered, főleg bossoknál nem. Azok úgyis akkorát ütnek, hogy kb tök mindegy mi van rajtad (némi túlzással persze).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.10. 09:30:22
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“Git Gud”, an intentional misspelling of the phrase “get good,” is an expression used to heckle inexperienced players or newbies in online video games, similar to the use of the phrase “lurk more” on forums.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!