Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! Akkor elkezdem. 😊
Myselor
csak a kulcsokat a kulcs itemeket.semmi mást 😊
Ha elkezdem az NG+-t, mit vesztek el?
ok, de azt ne felejtsd el,hogy a poise stat jelenleg broken és ezért tök mindegy,hogy milyen armor van az ellenfélen.
azért a pvp-n van még mit balanszolni, nem is keveset.

How much can you take,before you snap?

Myselor
de érted papa eddig 4 végigjátszás alatt mindig megvolt a hagymalovag .de most az új patch után próbálom és én valamiért úgy érzem ez kavart be.eddig az volt nállam a sorran hogy cathedralt lenyomom lemegyek rosaria szobájába lehúzom a harmadik falat ugye.megyek vissza shrineba patchessel találkozok ott majd duma.nála van a szett és akkor viszem a kútba az armort.na most nem működik.nincs ott.bármit csinálok.irithyllben vagyok és ott sincs ahol kellene neki ugye.teljesen eltűnt .staffra amúgy tudsz válaszolni?hogy lehete valahogy upgradelni vagy ennyi?😊
MerlinW
Haladj tovább, nézz vissza a kúthoz később. Én az első végigjátszásban a befejezés után csináltam meg Catarina questet. Ahhoz nincs limit, csak más végkifejlet (párbeszéd), de ugyanúgy megkapod a jutalmat akkor is.

Egyébként elég komplikált a teljes szál sikeres teljesítése, mert Catarina és Patches vonala is hatással van Greirat (a tolvaj) sorsára. Nem mindegy kivel, mit, mikor csinálsz, illetve hogy Greirat mikor, hova küldöd😊 Megmenteni Greirat-ot Lothric-ban konkrétan csak második végigjátszás során tudod, ha azt úgy kezded, hogy nálad van Catarina szettje.

[merlinw.org]

Myselor
ja amúgy ma szépen eltűnt nekem a hagyma lovag a picsába.a tűz démon után ugye a kútban kellene megtalálnom ha patchessel összefutok meg a hídakat felhúzom .de semmi.nincs a kútban patchesnél nincs a sett.bármit csinálok😊 bugos lett szerintem eddig mindig ott ovlt még ha ki is hagytam a hidakat és csak útolag húztam fel a harmadikat akkro is sikerült.most meg semmi.lehet a patchel baszták el .vagy csak akkor halad tovább a quest mostmár ha tökéletesen időzítesz és nem hagysz ki semmit?
MerlinW
Lehet persze, másik fülön vannak a mágiához való cuccok, illetve az íjjak és pajzsok is. Csak a shard-os cuccokat lehet infuse-olni, a twinkling/scale-eseket nem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.11. 20:28:00

[merlinw.org]

Myselor
merlin hallod a staffot lehet valahogy fejleszteni?az előzőekben lehetett.de itt most nem találok olyan lehetőséget.kell hozzá valamilyen coal esetleg?tegnap elkezdtem egy sorcerert különben nemrossz de nem érzem olyan erősnek mitn az előzőekben.egy picit van csak lemaradva ez azért nem rossz még így 😊
MerlinW
A páncél fejlesztés jó dolog, de Igazából ebben a formában nem sok értelme. PvE esetén az eddigi részekben is tök mindegy volt alapvetően mi volt rajtad, a PvP miatt viszont jó ez a mostani rendszer. Így ugyanolyan esélyed van egy Havel szettes ellenfél ellen is mint egy rongyos ellen.

Ki van ez találva jól, csak másképp mint eddig. Nekem pl. tetszik, hogy bármilyen cuccban rohangálhatok. Persze az elementál ellenállás még mindig tud számítani, pl Aldrich-nál szembetűnő a dark védelem.

[merlinw.org]

Sajna így van. A védelem fejlesztését egészen pontosan, globálisan értem. Tudom, hogy a páncélok nem töltik be azt a szerepet, amit egy jó, illetve, egy jobb páncéltól elvárnánk. Nagyon hiányzik a páncélok upgradelése. Nem értem ezt miért hagyták ki. Vannak olyan játékosok, akik - mint az alant bemutatott videóban - első levelen végig viszik és ezt roppantul élvezik. Ha én így végig tudnám vinni, nem is játszanék ezzel a játékkal. Én szeretek szöszölni, az apróságokra is odafigyelni, fejlesztgetni, ésszel megoldani a feladatot ahol erre lehetőség van. Eléggé baj az, hogy a fejlesztéseket rendesen leredukálták, illetve, relativizálták.
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2016.05.11. 19:12:31
Lunki88
Ezek után garantált a 4. rész, legfeljebb másképp fogják hívni.
Terawatt
Nem véletlen Fashion Souls vanik

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

MerlinW
"bírjon sokat, a védelme minél erősebb"

150 flat dmg defense és 20% absorb a soft cap, efelett már 1-2 ponttal nő a védelem. Ergo kb lvl60 körül eléred a majdnem maximális védelmet. A páncélok gyakorlatilag mind ugyanannyi "flat" védelmet nyújtanak (test 20%, naci 14%, kesztyű 10%, sisak 6%). Lényeg, hogy mind a négy legyen rajtad. Az egyetlen dolog ami a nehézpáncél javára szolgál, hogy a nagy fegyverek ellen kicsit jobban véd. Valós poise nincs a játékban így gyakorlatilag felesleges nehézpáncélra gyúrni, hacsak nem divatra megyünk.

A lényeg, hogy kb ugyanúgy sebződsz 2 kilós rongyokban mint 80 kilós vasban, illetve 100 vitality mellett nem 800 sebzést szenvedsz a bosstól, hanem 780-at. Tehát annyira sok értelme nincs az általad kitűzőtt célnak. Persze fejlődni, kalandozni jó, azt nem vitatom, én is ezt csinálom😊 Csak gondoltam megosztom az ismereteimet, tapasztalataimat.

Szerk:

videó magyarázattal és számokkal a fenti dolgokról.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.11. 16:35:50

[merlinw.org]

Valamikor valaki, még a DS 2-nél azt írta, hogy többek között miattam fog eme játék készítői tönkre menni. Nos, nem úgy fest. 😊
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én - mint máskor - nem a játék mielőbbi végigvitelére helyezem a hangsúlyt. Az annyira nem is lényeges. Én a karakteremmel foglalkozom. Fejlesztgetem, sokoldalúsítom. Legyen erős ütő, bírjon sokat, a védelme minél erősebb. Ne csak meele, de némileg vagy varázsló, vagy pap irányultságú. Legyen sokféle fegyvere és azok kiépítve. Szóval: sokoldalú karakter. Most 210 óra játékidőnél és 210 lvl-nél tartok, de még odébb a vége. A játék - mint mindig - a maga nemében tökéletes. Aki ennél is jobbat akar, az vagy készítsen, vagy álmodjon szebbet.😄
Kandurex
Na, én is kitoltam lassan, 55 óra 93. szint.

Vélemény, negatív, pozitív:

Negatív:

Partfis terület megoldás, nincs meg az a profi pálya kapcsolódások, van az egyenes út, nem is mehetsz másfelé.
Túl sok bonfire és erre építve a legtöbb pálya felépítése ötlettelen. Lehet, hogy hiba az azonnali warp?
Központosított NPC tároló.
A fegyverek kiegyensúlyozatlanok. Lásd. ugyanakkorát vagy nagyobbat üt egy sima egyenes kard, mint egy ultra?
A közepe felé elfogytak az ellenfelek, ugyanazokat ismételgette a játék.

Pozitív:
Minden más.

Jó volt. Egy darabig elég is volt. Találkozunk a 2! DLC -nél.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Én tudom, hogy sokat kell próbálkozni, épp ez a bajom, hogy ezzel már nem vagyok kompatibilis. Inkább kétszer tovább próbálkoznék online, még ha el is kenik a szám, mert az izgalmasabb. De egyszerűen nem idéz be a játék se területvédő, se segítő fantomként. <#szomoru1>
Szerintem kissé túllihegték ezt a covenant tárgy farmolási esélyt. Én ennél több időt szánok arra, hogy essen. De 1 óra Silver knight ütögetés után se essen legalább egy, az azért pofátlanság. Levertem vagy 50 Silver katonát és egy se? Ne már...
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.05.11. 11:13:20
Tegnap megpróbáltam farmolni egy kis swordgrass-t Farron Keep-ben, de meguntam tíz perc után. Ezután betámadtam pár játékost, itt a mocsárban elég gyorsan sikerült, ezért gondoltam, aktiválom a Farron covenant-ot, de negyed óra után se dobott be területet védeni. Van valami tipp, ezt hogy lehetne megkönnyíteni?
Terawatt
Max cheat engineel szerintem, de azzal nem érdemes bajlódni, mert bant kaphatsz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok.A karakterem nevét meg lehet változtatni valahogy?
ez mondjuk igaz, erre nem is gondoltam.

Terawatt
Sure de ez valszeg kibukott volna már, ha más nem a játék filejaiból

a wiki-t is csak olyanok csinálják,mint te meg én 😊

Fpocok

Terawatt
Wiki mindent tud s lát, szerintem csak annyi van 😊

valaki próbálta már úgy befejezni a játékot, hogy nem "lord of cinder" módban van? úgy is csak ugyanazok a befejezések érhetőek el?

Loool, ez olyan, mint amikor én öltem meg ököllel a Pursuer ikreket 😄DD

Na, mondtam én, hogy tegnap bebuggolt. <#idiota> Az előbb hazaértem melóból, beléptem hozzá és elsőre kivertem belőle a szart is. Amíg a sárkányon volt egyetlen csapást kaptam be, utána jó ideig szinte semmit, majd 10 estusnál voltam még az egyharmad életénél is 😄 Csak arra tudok gondolni, hogy a restartnál a steam letöltött vmit, vagy nem tudom, de a tegnapi egyhuzamban 5 csapás, majd újra és újra és újra megszűnt, most változatosan támadott, ami azzal volt egyenlő, hogy kapta a csapásokat folyamatosan, még stagger is volt, majd visceral attack bele a képébe, stb <#boxer> Jah, ember form nélkül toltam le, és még a tűz is kialudt a végére a kardomon 😄 Rohadjon meg, de így sem tarthatott tovább az egész harc 2-3 percnél 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.10. 15:35:27
Terawatt

Mind a kettő olyan ring fenn van 😊
Annyit tudok javasolni, hogy vedd fel a Carthus Bloodring-et, ami segíti a kitéréseket és redukálja a gurulás közben elszenvedett sebzést. Én magamon tartottam arra a harcra.
Mindig, eddig legalább 10-12 alkalom. Olyan az egész, mintha az egész késne fél másodpercet, vagy nem tudom. De csak miutan leszallt.
A hétvégén összeírtam, milyen item-ekre van még szükségem, ezeknek a java covenant tevékenységhez kötődik.
- Darkmoon Blade - Blades of the Darkmoon Rank 2
- Warmth - Mound Makers Rank 2
- Great Deep Soul - Aldrich Faithful Rank 2
- Havel's Ring - Soul of a Stray Demon
- Darkmoon Ring - Blades of the Darkmoon Rank 1
- Obscuring Ring - Rosaria's Finger Rank 1
- Wolf Ring - Watchdogs of Farron Rank 2

Látszik, hogy az online játék alatt a Warriors of Sunlight-ra koncentráltam. 😊 A második ranghoz pedig 30 db kell az adott covenant item-jéből. Ezért lesz muszáj farmolni, a felsoroltak közül három (+1) covenant-tal nehéz játékba kerülni: Watchdogs, Rosaria, Darkmoon (Blue Sentinels).
kigyi
Abyss volt nálam ilyen 😄 Valami bug lehetett, mert jött át haver, hogy neki simán lement 3x verte már el és nem volt gond. Megy be nagy hype-al, hogy na figyeld csak (előtte csináltam mentést a save-ről, ha leverné visszatöltöm aztán majd megszenvedem én is. Hát tátott szájjal nézte mit csinált a Boss 😄 10x ment neki egymás után aztán jött a rage 😄 Egyszerűen nem tudott mit kezdeni vele a második szakaszban, de én is csak nehezen vertem le és én sem értem miért előtte voltam nála simán leütöttem elsőre az övét az enyémmel meg szenvedtem órákat.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.05.10. 10:33:25

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Biztos rajtad van a Calamity Ring. <#banplz>

Hányszor fordult ez elő? Már megtörténhet, hogy akár háromszor-négyszer is rossz move set-et fogsz ki. Meg a Nameless alapból se hagy sok időt regenerálódni. Csak azt furcsállom, hogy eltalál nagyon messziről. Ha viszont azzal van gond, hogy könnyen felnyársal, azzal nem vagy egyedül, az engem is mintha berántott volna.
Soha nem engedem 70% fölé menni. Igazából tök fura az egész, teljesen irreális a küzdelem 😞 Pl Champion G.-t is 4-5 próbából lecsaptam, meg Pontiffet megaláztam, pedig nagyon gyorsak ezek is, de a Namelesst is érzem, tudom mikor kell gurulnom, és mégis eltalál. És mobdom, szinte sose jön ki meleeből... ( amíg a sárkányon van, addig szinte meg se sebeznek)
Értem, köszi 😄 Bár a kezdőtől elég messze vagyok a kb. 1000 DS-ekben töltött órával 😄dd
Kitöröltem a hsz-t, mert láttam, hogy a kolléga írta, hogy azt felvéve is fennáll a probléma.

Hát nekem konkrétan az említett problémás ellenfél ezzel lett meg ha jól emlékszem elsőre....Egy másik bosst is könnyedén vertem vele...Nekem pont ennyi plusz kellett.

Én is féltem a negatív tulajdonságaitól, de amit pluszban ad az bőven kárpótolja szerintem...Főleg egy könnyűpáncélos dexes karakternek lehet nagy segítség, aki valószínűleg nem nehéz páncélzatban szaladgál.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem lehet, hogy túl nehéz a karaktered és nem gurulsz elég messzire?

Én a játék vége felé már nem engedtem a karaktert 70% terheltség fölé menni, sőt számomra a legideálisabb az 50%-ék körüli terheltség volt.

Jah és azt is megfigyeltem, hogy a páncélzat igazából nem ad annyi plusz védelmet, hogy megérje leterhelni vele a karaktered, főleg bossoknál nem. Azok úgyis akkorát ütnek, hogy kb tök mindegy mi van rajtad (némi túlzással persze).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.10. 09:30:22

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Terawatt
Git Gud | Know Your Meme
“Git Gud”, an intentional misspelling of the phrase “get good,” is an expression used to heckle inexperienced players or newbies in online video games, similar to the use of the phrase “lurk more” on forums.

Azt sem vágom mit jelent 😄
Bocs, nem hagyhattam ki 😄

Git gud m8

Valami nagyon nem stimmel nálam a

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nameless King bossnál. Bemegyek, tök mind1 miben. Dex buildem van, marha gyors vagyok. Lazán leverem a sárkányról. És attól kezdve, hogy a földön van, esélyem sincs, de szó szerint. Néztem videókat az előbb. Másnál változatosan támad és néha hagy néhány pillanat nyugit. Nálam szinte nem is nyúl a villámos támadásaihoz, hogy támadási felületet adjon, hanem szinte végig meleeben nyomja, fáradhatatlanul. Az égre nézős villámos támadását, a dobbantást vagy hasonlókat még egyszer sem láttam, hogy ellenem csinálná. 2 ütéssel leveri a black knight shieldet, vagy hasonló kategóriás pajzsot, utána brutális stagger, és indokolatlanul nagy sebzés 4-5-ös comboban, de utána rögtön felugrik, és a levegőből támad, majd még arra felfűzve 4-5 csapás, és újra ugyanez. Ugyan már, fullos páncél, de volt, hogy egyetlen szúrásával megölt, de ugyanaz a szúrás máskor csak a negyed életemet vette le...de ez még semmi. Fenn van mind a 2 gurulós gyűrű, vagy akár csak az egyik, teljesen mindegy, mert olyan ütései találnak el, aminek egyszerűen NEM lenne szabad, ezt tisztán látom a szememmel. Koncentrálok, várok, ugrok és egészen elképesztő szögekben talál el. Olyan is volt, hogy telibe átsebzett a pajzson, de úgy, hogy max staminával szemből álltam bele az ütésbe. Nagyon nem stimmelnek nálam dolgok, pedig eredeti a játék, és a driverek is a legfrissebbek. Mit kezdjek ezzel?
Fpocok