3294
-
hun atlas #2653 Nekem a végső boss jóval könnyebb volt, mint a Nameless. Nem tudom, hogy vagy az NPC segítőkkel, de ott még be is hívhatsz egyet. -
#2652 A levegőbe rakta le:
Ez meg már tényleg no komment: Odamentem, mengézni mi van odaírva. Beragadtam.
-
#2651 Demon's Greataxe
És +4 -
sirdond #2650 ezt még kiegészítik,hogy működjön valamelyik VR szemüveggel, meg a hozzá való kontrollerrel és nem is veszek már semmilyen más játékot az életben :D
-
Reich #2649 Ez melyik fegyver?.És mennyire van feltolva neked? -
Reich #2648 Mondjuk elsőre csak meg néztem mire is számíthatok.Végül is nem tűnik nehéz ellenfélnek.Csak ugye mivel akadok így nehezebb követni a mozgását. -
#2647 Csak erre a fightra váltottam el a claymoreról, mert azzal fifikásabb felfelé ütni, ezzel meg az az alap ütés. -
#2646 na grat :D nemtudom amúgy nálad mi lehetett a gond.de szépet kaptak látom ^^ a fegyver pedig fasza régóta szemezek vele a következő buildemben ezzel fogok menni :D -
#2645 én gyengébb kártyával játszom :D szóval az akadás itt is megvolt sokszor.főleg nameless kingnél 5végigjátszáson vagyok túl eddig :D jelenleg megy a 6 xd felénél vagyok .hajrá :D menni fog -
#2644 Visszaültem a lóra. Bementem hozzá most elsőre és jól szájba basztam őket!
WOOHOO!!!!
Phase egyet már becheeseltem simán, potit sem kellett innom. A második viszont kemény volt. Na mindegy, megvolt. Targetelve sem ment a dodge mindig, nem értem.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.16. 21:09:58 -
Reich #2643 Igen az volt a gond.Most Loriann-él vagyok.Eddig nem volt sikerem.De ez betudható annak is,hogy nagyon akad a játék.Egy 7850 1gb kártya van benne.Szóval amíg nem veszek újat addig ezzel tolom.Mondjuk ahhot képes elég messzire eljutottam :D :D -
#2642 na igen de utána gyorsan fordulj rá és lockold.majd oldalra gurulsz amikor lő.majd megint amikor az öcskös.így elkerülhető lock nélkül beszopod még ha jól gurulsz is. -
#2641 Asszem nem. Amikor teleportál, elvesztem. -
#2640 az fura.targetelve próbálod? mert anélkül láttam már hogy szinte mindig megszívják sokan.targetelve viszont nem -
#2639 Tudom... de a nagyot nem tudom dodgeolni. Szerintem bugos a hitboxja. -
#2638 sokan elfelejtik. a nagy után jön egyből szinte az öcskös lövése -
#2637 Van a bénának egy ilyen nagy lövése, amit néha nem tudok dodgeolni. -
#2636 én is nagyon szeretem.jól rá lehet érezni nekem az egyik kedvenc bossom :D -
#2635 az szép.nekem a namelessnél volt 16 kb.mi lesz veled ott.videót kérünk majd -
Zozo0122 #2634 Pedig az olyan jó harc :D A két kripli :D -
#2633 20.
Nem.
KAPJA
BE
A
FASZOM!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.16. 20:27:20 -
#2632 hányszor próbáltad?nameless kingen túl vagy már?:D -
#2631 Lorian leszophatja a faszom! Köcsög játék!
/ragequit. -
#2630 grat.az szép kis teljesítmény és még azthittem én szoptam vele sokat a 10-16 próbával .:D ne aggódj amúgy felüdülés lesz a final boss a névtelen után :D nem nehéz gwyn 2.0 összességében:) csak ne kapkodj de majd meglátod.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.05.16. 18:13:32 -
Gabe18 #2629 Nameless King felborult végül, kib...ott 11 perc volt a nyerő csata, pedig a sárkány lement vagy másfél perc alatt. Szerintem úgy összességében egy olyan 6-8 órát "elszórakoztam" vele. Most valami szanatóriumba beutaltatom magam, utána jöhet a végjáték lassan. Az vajon még nehezebb lesz...? -
#2628 elvileg igen -
#2627 Visszahívták a legutóbbi patchet az akadások miatt. Elvileg most már jónak kéne lennie? -
sirdond #2626 így van,ahogy mondod :)) -
#2625 pontosan ez a gond yhorm aldrich kell még ehhez:) -
#2624 Az biztos hogy sokak nedves álma válna valóra, hogyha a From csinálna egy Souls játékmenetre alapuló Berserk játékot. :D -
sirdond #2623 berserk fan-oknak (kicsit erőltetett néhány, de amúgy vannak jók):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Reich #2622 A dancert előbb öltem meg.És Yorm sincs még kész meg Aldrich.Ez lehet gond? -
Reich #2621 Sziasztok.MA legyürtem a dragonslayer armourt.És az van,hogy Nem tudok továbbmenni.A grand archives key nincs ott ahol lennie kellene.Így az ajtót nem tudom kinyitni.A játékom természetesen eredeti. -
berci73 #2620 Köszi... -
#2619 "Mondjuk ruha nélkül eléggé zombinak nézek ki de nem tudom miért."
Mert elkezdted Yoel of Londor küldetésvonalát. Azáltal élőhalottá válsz a játék végéig (ami a főtörténet szerves része), de gyógyítható / kihagyható ha nem beszélsz Yoel-el, ami alternatív "negatív" végkifejletet eredményez.
Ha zavar a külsőd, vehetsz purge stone-t Yuria-tól amitől emberi kinézeted lesz pár halálig.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.16. 01:04:34 -
hun atlas #2618 Látom, azóta válaszoltak, akkor ez volt a gond mégis. :) Ha jól tudom, két covenant-nál nem szükséges, hogy embert használj, de ha valakit be akarsz hívni, akkor szükséged van rá. -
#2617 -
Reich #2616 Na sikerült a co op.Pontifot le is gyürtük egy segítővel. -
#2615 Ez a karakter nagyon bejött neki :D -
Reich #2614 Okés kipróbálom ezt a dolgot azonnal :)