3294
![banner](https://media.sg.hu/forum/galleries/1080474937/10804749371457190405.jpg)
-
SALT AND SANCTUARY steamen -
Reich #2692 Most járok ugye loriannál és hiába használok embert.Sem engem nem hív be senki,sem pedig én nem látok senkit.Szóval nem nagyon tudok behívni segítőket. -
Ja tényleg.
Fáradt vagyok, azt hittem kérdőjel van a végén,. -
Zozo0122 #2690 WTF :D Hát épp azt írtam, hogy legalább őt megtaláltad, pedig ő is rejtett boss :) -
Van itt olyan, aki piroval vagy clericcel tolja? Sorci esetleg? Írna pár sort milyen, melyik spelleket használja? -
Nem értek egyet. Én Pontiffnál hívtam be 3 npc segítőt és úgy lenyomták hogy én kb. semmit nem csináltam, csak távolről néztem a műsort. :)) -
Hello, lemaradtál róla?
Gundyr-t elsőre elpicsáztam :D -
Zozo0122 #2686 Legalább Gundyrt megtaláltad :) Egyébként nem volt gyanús a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sárkányszobor? :) Irithyll Dungeonban... -
Nem tudom. Próbáltam tényleg segítség, leírás nélkül menni... amennyire tudtam. Szóval igen, kimaradtak. -
Zozo0122 #2684 Akkor kihagytál 2 bosst egy opcionális területen :D -
nézd meg akkor .a final boss egy bár táncosnő volt hozzá képest -
Nameless king? az ki? Még nem is találkoztam vele :D -
amúgy npc segítőket esküszöm nem éri meg behívni.én csak kiváncsiságból hívtam be múltkor a mágusommal és mentünk 3an a bossra.lófaszt nem sebeztem se én se ők. rábaszás az egész sokáig is tart -
Zozo0122 #2680 Lenyomtad a Nameless Kinget de behívtál valakit az endbossra? :D -
Szégyen vagy sem, de utsó bossra be kellett hívnom egy sunbro-t. Mindegyiket soloztam, őt nem sikerült. -
Reich #2678
Ma csak farmoltam és felhúztam a strenghtet 50-ig.
A vitalityt kellene még vagy 40-ig
És most járok Loriannál.Szóval még van a játékból kicsi.
Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.05.17. 19:42:10 -
Reich #2677 És a feloldozást hogyan kell? Kinél minél? -
Lehet kérni feloldozást Settlement-ben és utána megint szolgálatkész lesz minden NPC:) -
Reich #2675 Köszi meg is lett közben a keresett dolog. -
A kovácson én is kipróbáltam egyszer a pengét néztem is, hogy na most mi lesz odafordul és lezúz a kalapáccsal, vagy csak egyszerűn szétpasszírozza a koponyám, de semmi csak dolgozott tovább a megmaradt kevéske hp-ját nem merte beáldozni egy esetleges morgásra sem :D -
Rapport -
Reich #2672 Sziasztok.A Rapport nevezetű varázslatot-dolgot hol tudom megszerezni? -
Jó kis dal. :)
-
hun atlas #2670 Úgy tudom, ő megsértődik, és nem csinál neked semmit. :D -
Egyszer én is lecsaptam, csak mert balklikkel akartam elnyomni a dentácsdödárkneszvidinmi dumát Elvileg a kovácsot se lehet megölni.
-
hun atlas #2668 Egyébként egyszer én is levágtam szerencsétlen firekeeper-t. Odaadtam neki a szemeket és a játék végén kérlelt, hogy vegyem el tőle és öljem meg. Ezt meg is tettem, de szerencsére a következő firelink shrine látogatásomkor megint ott állt, tudatta velem, hogy nem lehet ilyen egyszerűen elintézni. :D Azóta kerüljük a témát. -
Mert a lelkem a sötétségbe veszett.... -
azt tudom de még se volt eszembe se megölni :D -
végülis ez is egy vélemény :D hehe -
Úgy gondoltam elég volt mártírkodni az első két részben, ezúttal nem hagytam magam csőbe húzni. :) Fuck the first flame! -
És tényleg. Ezek szerint azt egy alternatív End of Fire-ként kezeli a játék -
Nope, tényleg nem ad. Beljebb mész a wikin ezt írja:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Can either watch the cutscene, or attack the Firekeeper in the final moments . Each has different results and you will NOT unlock the ending achievement if you kill the Firekeeper. -
Pedig kéne adnia, itt a 3 ending achi:
To Link the First Flame - Reach "To Link the First Flame" ending.
The End of Fire - Reach "The End of Fire" ending.
The Usurpation of Fire - Reach "The Usurpation of Fire" ending.
wiki
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.17. 13:25:56 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Árulást jósolt meg amikor a szemeket adtad neki és így lesz teljes a jóslat. Külön átvezető is van rá. [Amikor sötétedik el a kép akkor kell megütni egyszer] -
de hogy jut eszetekbe megölni?gondoljáték hogy ez jó?:D nemértem -
Én is úgy jártam. :) -
Elvileg a "The End of Fire" endinget csináltam meg, de pont azt tettem amiért nem ad achievementet azt írja a wiki...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megölöd a firekeepert azért nem jár achi. -
hun atlas #2656 Melyik befejezést érted el? Grat amúgy! :) -
Na sikerült végre! Viszont nem kaptam meg a játék befejezéséért járó achievementet. Ez miért lehet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Én most járok az utolsó bossnál. Hát már vagy 6x biztos megfingatott. Tisztára parázok már mikor bemegyek hozzá, mert tudom hogy végem lesz. :) Meg ez a depressziós zene sem segít ami megy csata közben.