Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

//www.youtube.com/embed/SepZa0J_a7k

How much can you take,before you snap?

A PvP harcokban nagy segítségemre volt az alábbi összeállítás... bemásolom ide is, hátha tudok valakinek segíteni...
Anor Londo, PvP harc, szép játék... :-) refined falchion +10, + sunlight straight sword segitségével sacred oath, + carhus flame arc, , 43 str és 41 dex. esetén a sebzés 587..esetleg farron greatsword +5 + sunlight straight sword segitségével sacred oath, 43 str és 41 dex. esetén a sebzés 562 odavágós.. :-)

http://keptarhely.eu/view.php?file=20160515v00js5owt.jpeg

http://keptarhely.eu/view.php?file=20160515v00j2rf06.jpeg
Elméletileg igen, gyakorlatilag addig nem jön, amíg nincs kiadva az összes DLC a játékhoz és nincs tökéletesre patchelve.
MySelor, látom itt is nagyon komolyan nyomtad végig a játékot.... grat... :-)
Sziasztok, Tinman mester ezen a fórumon van?
Fpocok
Aldritch lófaszjóska volt. Másodikra lement.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Az első fázisban 3 fajta támadás van. Kettő a King-é (kardcsapás, villám), egy a sárkány tűzfújása. Ha ezekre odafigyelsz 2-3 perces harc, a dolog kb 10 kardcsapás a fejre az egész. A King meg gyakorlatilag a seggében való körözés és gurulás + 1x ütés tánc.

Ha nagyon nem megy idéztesd be magad a harcra és figyeld a többieket / boss movesettet amíg nem tiszta.

[merlinw.org]

Myselor
igazából egyetértenék veled de ha ügyes vagy 1 perc alatt le lehet tudni a sárkányt utána pedig jöhet az igazi harc.így nem annyira gáz
Myselor
figyelj ha már úgyis segítséget kérsz.írd be a youtube-ba a végigjátszását és nézd meg azt a részt hogy hova kell merre menni.ennyi könnyebb mint leírnom:)
én abban atemlomban vagyok ahol a mentés van és akkor meg piros szönyeg arra fele van?
Azért ez a Nameless King az abszolut gusztustalan kategória. Egy percekig tartó harc után berak egyből egy olyan folytatást, ahol kb. 10 másodperc után döglök meg azonnal. És ha újra megyek megint szenvedjek percekig, azért a 10 másodperc próbálkozásért. Kösz de asszem én itt feladom...

Nem a játékot szidom, mert az jó, de én már ehhez kevés vagyok. Pont mint a Darklurker volt a kettőben. Az is sok volt már, ez is az.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Myselor
hát menj és nézz körül keresd meg a bosst és meglesz a baba
ott vagyok a nagy temlomban és uténa valkami vdeiot nem tudsz köszi elöre is!
lol

Myselor
ha megölted a romoknál a crystal sage bosst haladj tovább és ott lesz a cathedral of deep.és ott pedig a deacons of the deep boss ők dobják a babát.
sziasztok nem találom a babát amit kell megszerezni tudna valaki mentést küldeni miután meg vana baba!elöre köszönöm!
Sziasztok, tegnap sikerült megszereznem a platina szintet, ha tudok szívesen segítek. üdv. Berci
Rendeztem egy fight clubot :D Jó harcok voltak, az első bajnok 6x nyert egymás után, 3 és 5 win után is kapott jutalmat,különféle ritka páncéldarabokat, persze csak amiből nekem több volt, pl. silver vagy black knight, esetleg dark armor set :D Hetedikként én mentem ellene és nyertem. Ezután jött a durva rész :D A következő bajnok egymás után 9x nyert :DDD Tizedjére én mentem és én is kikaptam. Valami amúgy tuti nem stimmelt a gyerekkel, érdekes dolgok történtek körülötte a meccseken, lehet cheatelt :( És az ajándékomat se fogadta el, oda se ment hozzá, szart az egészre :DD
Próbálj meg orb-ból invadelni Pontiff után, ez fog várni :DDD
Fpocok
Ezen jót nevettem :D

Fpocok
960 és win10. Azt hittem driver miatt, mert hogy doom miatt felraktam, de akkor lehet a játék patch.

Nekem Win8.1 és GTX970OC van, és ezt a kártyát sokan írják a linkelt beszélgetésben...MerlinW, neked is van shuttering?
Fpocok
Jó, akkor lehet amiatt.

Nekem is ez van, de én nem raktam még fel az új drivert. Viszont elvileg volt patch, és nekem is azóta csinálja a game. Néha 1 mp-re beakad, aztán fut tovább tökéletesen.
Fpocok
Steamen is írják.
Akkor nem nálam van a gond.

Myselor
előtted írta egy tag neki is ilyen gondja van szeirntem driver gond lehet
Fpocok
Felraktam új drivert tegnap és ma akadozik játék. Néha megáll a kép egy fél másodpercre. Valaki?

Terawatt
Professor Sad 4 president!

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

MerlinW
Új kedvenc fegyverem: Black Knight Greataxe. 680dmg + buff a speciális képessége. Slash moveset, jó mindenre, pve, pvp. Szeretjük.

[merlinw.org]

Lunki88
Megnéztem a többi videóját is. Ennek a fickónak nincs ki a négy kereke. :D
Terawatt
Akkor tud valaki behívni téged, hogyha az adott pályán nem ölte még meg a bosst. Más kritérium nincs PvP covenantoknál mindegy hogy ki ellen rak be azt nem befolyásolja.

A sima coop kővel bármelyik pályán behívhatnak vagy csak bizonyos pályákon?
És ha covenantokat használok akkor csak azok hívhatnak be akik ugyan olyan covenantot használnak?
Terawatt
Sorry Buckbeak <#idiota>

Fpocok
//www.youtube.com/embed/BnWgiZnDAJ8

Nem hinném el, ha nem a szememmel látnám. Kipróbáltam a számszeríjat egy Lothric Knighton. Első mozdulat, felhúzom az íjat. Második, hogy lövök. Na kérem a Knight, a második, azaz, a lövésre, felemeli a pajzsát és védi. Nagyon jól programozták ez a játékot. Tíz lövésből hetet véd.
Myselor
én is szoktam nézni.nagyon nagy forma ez a pisti először nem bírtam de így a dark souls 3 végigjátszás alatt megkedveltem :D meg tényleg ügyesen játszik és figyelmes látszik rajta hogy az előzőekkel is játszott már :)
Rendszeresen röhögök ezen a végigjátszáson, nagyon szórakoztató a Pisti :D Egyébként meg egész ügyesen játszik, sőt :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.14. 17:05:56
Nézzétek meg, hogy egyes emberekre hogy hat, ha legyőzik a boss-t. Az egészet érdemes megnézni, mert szórakoztató, de különösen 31-től válik döbbenetessé.:)

//www.youtube.com/embed/RGA-GxGh8lo

Myselor
úristen <#banplz>
lazán kapcsolódik:

//www.youtube.com/embed/2cDvcYCWmiM

Erre gondoltam, csak éppen a játék nem írta ki. Vagy csak nem láttam.
Valaki még korábban linkelte ezt a guide-ot a játékhoz. Köszönöm, nagy segítség volt!

Létezik ilyesmi az első két részhez is?
De nem a győzelem a fontos, hanem, hogy élvezd. Az oké, hogy egyes játékosok nem szeretik, ha betámadják őket PvE közben, de ennél a játéknál ezt el kell fogadni, hogy itt nincs kegyelem. De az, hogy direkt a PvP arénákban a legganébb módon spammeled a fegyvered és menekülsz, meg az, hogy hárman várnak a sarkon nem poén. Ha esetleg valami kreatív baromkodásba csöppenek bele azon jót röhögök, de érted amikor a fight clubnál sunyin odamegy a hosthoz és kinyírja, ezzel egyszerre 4 játékos játékát elcseszve...én még vártam a soromra, ketten harcoltak, a host meg nézte.
igen volt patch és igen, valószínű amiatt van. rengetegen panaszkodnak miatta külföldi fórumokon.

Myselor
az hardver probléma lesz.nekem a vinyóm haldoklott régebben a das2nél és akkor csinált ilyeneket a játék .
Volt mostanság valami frissítés? Kb. két napja random akadozik a játék, pár másodpercre szó szerint megáll.
Terawatt
Meg virágbót.

Heartstone-ban ezért jó hogy nincs chat. Képzélhetitek mi savazás menne :D Az tény hogy én is előszeretettel anyázok egyet, amikor valaki bullshit taktikával megöl (lásd rapier spam akármi), de egy fasza parry után megdöglésemre nyomok egy not-bad facet.

Jó multis élménynek meg ott van a Planetside 2, vagy az elődje ahol sok-sok százan vannak egy térképen 3 frakcióra ösztva és pew-pew.

Lehet, hogy kicsit off: de egyik héten olvastam, hogy milyen az élet az olajfúrókon: ottani emberek nagyrészt össze vannak zárva, viszont van kis mozi meg egyéb más szórakozási lehetőség. Ezek mind meg voltak töltve a pihenő időben, mert nem volt internetük. Amint bejött az, hogy már ott is tudtak netezni mindenki az okoskütyüt nyomkodta inkább. El is szomorodtam ezután. :)

Összességében nincs bajom a multiplayerrel, de már minden szarba akarnak rakni amibe nem kéne és a jó öreg egyjátékos kampánynak rovására megy.

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.05.14. 11:11:04

A kérdés: mi szükség van a PvP-re? Régen voltak az olyan játékok, amivel csak otthon, a kis gépeden tudtál játszani és ez jó volt. Aztán lőn a NET. Az emberek elérték egymást és ezzel együtt megindult az anyázás is, lévén, minden ember másképp érez, másképp gondolkodik. Aztán - kemény anyagi megfontolásból kiindulva - olyan játékokat kezdtek gyártani, ami lehetőséget adott, hogy a játékosok együtt játszanak. Már ez is komoly gondokat generált, pont azokból kiindulva, amit Te is felsoroltál, pedig csak kis szeletét említetted. De az együtt játszás még mindig nem volt a végső határ. Ma már - mint Pl. a DS - olyan a játék, hogy ha virtuálisan is, de betud törni a játékodba. Játszol békésen, egyszer csak ott van és ha akarod, ha nem, meg kell küzdened vele. Ez a fajta játék, egy egyfajta mentalitást tükröz, ami a legtöbb emberben megvan. Harcolni és megmutatni, hogy én jobb vagyok. (Miben is??) És veszíteni senki nem szeret. Én még olyan harcot nem láttam, hogy a vesztes fél valamilyen formában ne átkozta volna a z ellenfelét. A győztes mindig csicska, rohadt csaló, egy szemét stb-stb. Mindenáron győzni akarás némely emberben olyan vágyat ébreszt, hogy azért bármire hajlandó. Eleinte íratlan szabály volt, hogy PvP közben nem illik Estust inni. Ma már ezzel nem nagyon foglalkoznak. A konzolosok utálják a PC-seket, mert csaló programokkal manipulálnak állítólag. Tehát sok a probléma és mégis szükségük van rá. Ami annyit tesz, hogy bár sok kudarc van, sok a "szemét", de akkor is kell, szükséges, mert kell egy platform, ahol be akarom bizonyítani, hogy ÉN mekkora ász vagyok.:) (Az én-t nem kell szó szerint érteni, mert OFF-line játszom mindig.) Miért? Mert nem vagyok ász, csak egy "tökalsó".:D
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.05.14. 09:48:28
Nincs mit. :) Ha kell több info, akkor kérdezz, bár én is saját tapasztalatra és a DS3 wikire hagyatkozom.
Az a fő pvp aréna, sajnos az ilyeneket nem lehet kikerülni.