3294
banner
  • Myselor
    amit twinking titaniteből fejlesztesz vagy titanite scaleből azt csak +5ig lehet de ugyanaz mintha +10es-re húzol egy fegyvert és amúgy a fum greatsword nem sebez akkorát ha nincs meg a stenghted és azthiszem 45strenghtel tudod használni alapból és azt is csak 2kézre fogva 1kézzel még úgy nem bírod el
  • Reich
    És mi van a fegyverekkel? Én a Fum ultra greatswordot használom.És csak +5-ig lehetett felhúzni.Akkor nem minden fegyót lehet 10-ig tolni?
    Ls mondjuk a fum-hoz kell 50 str.Ha pl nincs meg a str 50 akkor kisebbet sebez vagy olyankor mi van?
    Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.05.19. 10:32:41
  • MerlinW
    50 STR a 40-hez képest B scaling-el +10 dmg. Nem igazán éri meg azt a 10 szintet, hacsak már nincs minden softcap-en, amit akar. Utána persze lehet bármire, én is lvl 290 vagyok. Addig viszont nem célszerű cap fölé pakolni.

Egyébként a közösség által megegyezett lvl120-nál többre alapvetően nincs szükség a játékban, NG+99-ben is bőven elég (knight alap cast):

END:40
    STR: 40 vagy 25
    DEX: 40 vagy 25
    VIT: 20
    VGR: 27

Ezekkel a statokkal mennie kell a PvE-nek és a PvP-nek is. PvP esetén VGR-re lehet még kombinálni, vagy megfelelő gyűrűket használni.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.18. 23:26:44
  • MerlinW
    Tuti, addig 40-50 körül emelkedik, 27 után 10-15 körül.
  • Zozo0122 #2729
    Vigor 27? Tuti jó érték ez? Észre sem vettem.
  • 1kezdő
    Nos, akkor gondolkodjunk: melee harcos és mint ilyen str. vig. stamina, teherbírás a főprofilja. Kell némi dex. főleg ha a használt fegyvert olyanra fejlesztettük, amire dex.-en is skálázódik. Ahhoz, hogy nagy fegyvereket tudj használni az str.-nrk 50-en kell lennie és nem árt a dex.-et is ide fejleszteni, már csak az íj miatt is. Mivel kell egy jó pajzs, egy jó páncél és plusz a nehéz fegyver, a teherbírás is magasnak kell hogy legyen. Nem beszélve, hogy egy vagy két másodlagos fegyót is jó ha elbír. Na most: a fegyókra kell némi táp is a spec ütés miatt, valamint hogy nagyobbat sebezzenek, plusz van táp a knight-ra is, tehát kell FP és hely a varázslatoknak is minimum három. Ezekhez némileg vagy a vari tudást, vagy a hitet fel kell fejleszteni. Tehát összefoglalva szinte mindent kell fejleszteni, ha még messze a határ. Én közeledem a 250 lvl-hez és hasonlóan fejlesztgetem, mint ahogy leírtam.
    Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.05.18. 22:57:22
  • MerlinW
    Vannak softcap-ek, azaz limitek, ami után nem vagy minimálisan nőnek a stat-ok:

VGR: 27
    STR, DEX, END, VIT (kivéve az equipment load): 40
    INT, FTH: 60
    ATN, LCK: 99

Tehát ezek fölé nem sok értelme van fejleszteni őket.
  • Reich
    Sziasztok.Ma sikerült végivinnem a játékot.De nem kezdtem el az NG+-t Még van pár dolog amit nem gyüjtöttem össze.De ha elkezdem majd akkor mit érdemes egy Knight-nál feljelszteni a továbbiakban?.A vigort biztos fogom Meg a strenghtet.Stamina maxon van .Még valami amit tanácsos lenne ng+9-ban?
  • 1kezdő
    Ilyen az, amikor kissé túl tolod az anyagot.
  • Lunki88
    Valami majomkutya. :)) A steames community hubon találtam, de könnyesre röhögtem magam rajta. :D
  • sirdond
    nekem inkább Vordt-nak tűnik, mint Dancer
    főleg a segge alapján :D
  • ratgab
    Ez milyen állat?
  • ratgab
    Butchers knife+10-et se nagyon szerette...Meg se tudott karmolni.
  • Myselor
    na igen de a crystal sage aldrich és ocerios sem jobb sorcererrel :DDD különben ezekre tartottam magamnál egy jó kis kardot bleedingel .ja ki ne felejtsem a lotric prince-t...lorian borul szépen a mágiátót de lothric meg se érzi :D
  • Voltan
    LOOOOOOL :D:D:D
  • Lunki88
  • Terawatt
    Kályha :"D piroval se volt egyszerű. Végül inkább hívtam embert :c
  • Zozo0122 #2716
    Azt a bosst íjjal jó és könnyű megölni :D
  • hun atlas
    Nekem ott volt egy kisebb holtpontom, mert addig a fire uchigatanámat használtam, na persze a démont nem nagyon fogta, elvégre egy nagy kályha az a dög. :D
  • Myselor
    ott nem próbáltam még :D de általában ha túl sok szerepet hagysz nekik felborulnak szépen xd
  • hun atlas
    Én az Old Demon King-nél hívtam be egy piromantát, mert úgy lehetne befejezni Cornyx küldetésvonalát, de mindig felfordult. :D
  • hun atlas
    Ezt mindig elfelejtem. :) Én szerencsére nem bántottam az NPC-ket, leszámítva az emlegetett firekeeper incidenst, de miatta nem kellett feloldozást kérnem szerencsére.
  • Solid Snake
    Ez má nagy keciség azé. / á dehogy ez a dark souls /
  • Solid Snake
  • wedge31
    Tessék.
  • Myselor
    na most vagyok túl a 6ik végijátszásomon de ilyen fasz geci lorian princet még nem kaptam mint most :D és még 3x megölt a faszkalap pedig elsőre szokott menni.ja és útközben is meghaltam 2x mikor odatarottam.nem kicsit voltam ideges.az a faszjankó összevissza teleportált és nemtudtam targetelni se a nagy lövését madj meghaltam egyszerűen túl gyorsan történt minden nem értettem az egészet.a final elsőre lement .na mindegy is.jöhetne már a dlc
  • Solid Snake
    Nincs kedved egy topikot nyitni neki? Mégiscsak egy pofás kis "profilbavágó" souls game
    Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.05.18. 12:11:53
  • Lunki88
    Ezt ki fogom próbálni, marha nagy szivatás.
  • wedge31
    Én egér+bill játszok az jó lett, van keybind és beállitható, hogy ne a gamepad felíratokal kelljen szenvedni hanem ha bill-t használsz akkor azokat a betüket kezelje a játék / ez az ami a from-nak még sose sikerült /
  • Negritis
    az más kérdés :D ha az irányítás (controller kezelés) rendben van akkor nagy gond nincs
  • wedge31
    Jó lett, csak gyakran kinyirnak de már megszoktam...
  • Negritis
    twitchen néztem ps4es gameplay-t és egész pofás
    remélem a port jó lett
  • wedge31
    Jó, hogy felhívtad rá a figyelmem, marha jó kis játék, Dark Souls 2D-ben, ráadásul az ára se volt vészes.
  • Reich
    Köszönöm.
  • MerlinW
    Settlement-ben a csatornában a grave ajtón bemész (amerre Irina-t szabadítod ki) és jobbra a folyosó végén egy szobor.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.17. 23:25:36
  • Myselor
    a handmaid-nál a firelink shrineban.szinte mindegyik bossét meglehet venni abysst és a final bossét is meglehet
  • Reich
    A bossok páncéljait hol lehet megtalálni? Pl abyss namless vagy a final boss öltözékei?
  • Myselor
    Crown of Dusk,(10%sorc. boost) Karla's sett.tudod a boszi.Sage's Crystal Staff,Young Dragon Ring,(10%sorc. boost)Bellowing Dragoncrest Ring,(25%sorc. boost)Scholar's Candlestick(10%sorc. boost)
  • Fpocok
    Milyen gearben, fegyóval, gyűrűvel tolod?
  • Myselor
    én sorcererrel tolom. alap spelleket először ugye aztán scrollt oda adod a mágusnak akkor jöhet a homing soul mass és a soul speal majd később ezekből a crystal verziót.és ehhez jönnek a sorc boost gyűrűk fegyver sisak.nagyon durva:) ng+-t tolom épp vele 3boss maradt