11630
-
Andule #8053 Wiki alapjan ha jol ertem attol fugg h kivel vesztel ossze addigra. En spec pont tegnap csinaltam meg ezt csak synth-ek ellen pedig a BoS vertik lovoldozesebol mar sportot csinaltam. (A Battle at Bunker Hill kuldinel lelottem mindenkit aki befele tuzelt, kvazi ezert rugtak ki az Institute-bol)
A vedeshez sokat nem tettem hozza mert a vedelem elegge darabokra cincalt mindenkit aki futva probalt bejutni, azok akik meg be teleportaltak minden iranybol kaptak az aldast. (~350 def)
1 settler halt csak meg de az sztem attol h kiderult a tarsarol mellette h alvougynok.
Az viszont picit zavaro volt h a sracaim eloszeretettel rohantak ki a var vedelmebol lovoldozni. (Emiatt nem is tudtam hasznalni a neheztuzerseget+granatokat) -
Nálam jöttek intézetisek, a Bos elég nagy számban (több hullámban jöttek helikopterekkel), és talán mutánsok is... tényleg kemény volt.
Volt egy küldi, amikor vagy jelenti kellett a Bos-nak vagy az intézetbe menni és beszélni az öreggel. Ekkor a Bos ellened fordul. az öreget az intézetben fejbe lőttem, így ők is ellenem fordultak. Ezután jött ez a küldi. -
Hali,
És az véletlenszerű, hogy ki támadja meg a Castle-t?
Azért szeretném hogy a BoS támadjon mert ők helikopterekkel és páncélozott egységekkel jönnek. Láttam róla videót, eszméletlen volt ott a buli, kicsit én is tombolnék. Gondoltam végigvinném ezt a szálat, de csak úgy hogy a BoS rohamozzon. -
Szia!
#7860.
-
Nyomokban Spoileres kérdés:
A Defend the Castle küldetésnél hogy lehet azt elérni, hogy a Brotherhood of Steel támadjon? -
janik #8048 elküldtem privátban az email címemet -
janik #8047 :D hát ilyen trehány gyerekkel mint én nem tudsz mit kezdeni ha el se olvasom. De akkor a további sok sikert a magyarításhoz ;) -
Már más is szólt nekem ilyen hibával, ott is először a megfelelő verziót kellett alkalmazni.
Azért írtam azt a fájlt a magyarításba, hogy el kellene olvasni. :D -
janik #8045 áháá értem köxi na ilyennel magyarításnál még nem találkoztam. Elküldtem privátban
Utoljára szerkesztette: janik, 2017.12.17. 20:01:42 -
Az általad használt magyarítás "olvasd el" fájljából idézek:
"Ez a változat csak a játék 1.10 (illetve 1.10.40.0) változatával működik hibamentesen. Ha más változattal rendelkezel, hibás megjelenítéssel találkozhatsz, vagy nem működő játékkal- erre figyelj oda!"
Az 1.9-es játékhoz az 1.9-es magyarítást kell használni. Azt is le lehet tölteni, ott van a Korábbi változatok menüpontban.
Persze most szar a Microsoft Onedrive, ahonnan lehet tölteni.
Amúgy viszont szívesen elküldöm neked a fájlt, ha adsz egy e-mail címet.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.12.17. 19:59:00 -
janik #8043 http://fallouthun.hu/
Ezen az oldalon csak a 1711 (11.24) van jobb oldalt egyből -
És melyik változatú magyarítást használod? Az 1.9-hez való legutolsó változatot 2017 augusztusából? -
janik #8041 Ennyi van a pause menüből.
-
janik #8040 játékon belül hogy lépsz ki a főmenübe mert én sehol nem tudok kilépni csak ALT+F4-el? Nem tudom van-e rajta mert kalóz verzió amiben minden dlc benne van. Ezek vannak benne.
- Fallout 4 - V1.9.4.0.1
- Fallout 4 - Creation Kit V1.8.10
- Fallout 4: Automatron
- Fallout 4: Wasteland Workshop
- Fallout 4: Far Harbor
- Fallout 4: Contraptions Workshop
- Fallout 4: Vault-Tec Workshop
- Fallout 4: Nuka-World
Utoljára szerkesztette: janik, 2017.12.17. 19:49:42 -
Rendben, de csak megjegyzem, hogy ha látsz olyat a menüben, hogy gyorsmentés meg mentés, akkor az nem a főmenü, hanem az ESC/pause menü.
Használsz valami modot amúgy? Mert az nem egészséges, ha hiányoznak menüpontok bármilyen menüből is. -
janik #8038 :D ezt a hozzászólást figyelmen kívül hagyom inkább ha nem haragszol -
Az a rész nincs meg a játékban, amikor beindul a játék, és látszik egy házikó, ott áll egy páncél, a kutya meg nézi? Közben meg megy a zene és váltakozik a kameranézet? És alul ki van írva, hogy nyomj meg egy gombot? Mert ha megnyomod, akkor jön be a főmenü. :D :D -
janik #8036 De nekem a főmenüben csak gyorsmentés, mentés, betöltés van. Kint amikor az asztalról indítom a laucherben lehet a grafikát állítani de semmi mást.
Utoljára szerkesztette: janik, 2017.12.17. 18:19:30 -
Hat az nem mukodik...
Psycho + Med-X + Jet, ezt a kombot tolom be.
Tolem balra levo raider kap 2 fejest, attol fekszik. A rampara radobok 2 granatot, es futok ki az ajton.
Ha szerencsem van, akkor epp hogy el tudok lepni, es jonnek utannam, vagy nem.
Lvl 20 vagyok es egy 122 damaget sebzo automata riflevel lovoldoztem.
Sajnos nem megy. Gondoltam elmegyek power armorert, de az sanctuaryban van vagy 5db :) Fast travel meg nincs. -
SaGa #8034 Főmenü, settings, display. -
janik #8033 Hol kell bekapcsolni a feliratot a játékba egyszerűen sehol találom a játékba se neten infót róla. -
SaGa #8032 Próbáld ki a windscribe-ot, email megerősítés után havi 10 gigát adnak. -
SaGa #8031 A padlón átnövő fű ellen egy gyógyszer van: meg kell emelni a padlószintet annyira, hogy már ne érjen fel odáig. -
Zozo0122 #8030 Nagyon egyszerű, küldj be egy jetet és pattints 3-4 fejest. Nekem is ez volt. Mire vége lett az időlassításnak mindenki feküdt szétrobbant fejjel :D -
Donmeta #8029 Nem azért, hogy fényezzem magam de nagyon jól belőttem most a játékot. Gyönyörű és annyi ellenfél van mint a tenger. Első missziós épületben van vagy 15 raider az eddigi 5 helyett. 3 szor haltam na ezt szeretem amikor van kihívás... 180 moddom van perpill de lesz az 200 is. Ami nagyon nem tetszik, hogy a fű áttör a padlón. Nem tudom így pld. a regrowt overhollal ki nyomja? Nincs erre valami trükk? Mert true grassel meg grasslandsel együtt az már tényleg valósághű ugye mint a természetben, ott is össze vissza nő a fű meg az aljnövényzet nincs olyan mint pld grasslands. Iszonyat jó modok jönnek ki... meg vannak is.... Ez, hogy meg lehet rakni a polcokat, meg konyhafelszerelés 600 féle bútor etc. zseniális. Az alapjáték survivor magasabb szinten nekem nagyon nem tetszett. Futkozol össze vissza abban az üres pusztában zéró ellenfél jó esetben ha odaértél belenyomsz egy lövést valamelyik npcbe aztán megköszönik a paréjok. Hú dejó!! Úgy volna értelme a betámadésnak Survivorba ha kivételesen amit megtámadtak oda tudsz portolni. Különben csak futkozol össze vissza. Amúgy maximálisan teleport ellenes vagyok. így is sok a töltés- Nekem már csak az a mod hiányzik ahol mindenkinek több életet tudsz adni. -
Tedd Offile módba a steamet! -
Szia!
Sajnos az auto frissítést NEM LEHET kikapcsolni a Steam-en a játék beállításainál, tudtad?
- always update
- update only when i launch game
- high priority update

szerk: VPN-el nálam ment a game, de bizony úgy felejtettem valamit, és maradt kb. 500 mega a hónapra...
Utoljára szerkesztette: f24sg, 2017.12.17. 08:51:26 -
Hu ezzel az Saugus ironworks hellyel nagyon kuzdok. A foellenseg nem sneakk snipa survival karakternek valo... -
Jaja, de a WPN-el vigyázni kell, mert ha elfelejtesz valamit megeszi a sávszélt, mondjuk torrent, vagy valami windows frissítés, ami a háttérben auto letölt.
Legtisztább addig visszatérni az 1.9.4-es verzióhoz, amíg meg nem oldódik a dolog, de ki kell kapcsolni az autó frissítést.
Üdv -
SaGa #8024 Köszönöm, a modot próbáltam tegnap, de nem oldotta meg a problémát. Nem azt, ami kitörli a cc–s ba2-ket, hanem azt, ami a főmenübe túr bele.
cc-vel kezdődő ba2 van több is, esl egy sem. Texturák és modellek. Benne voltak a steames csomagban, nem én tettem fel őket.
Mainmenu.swf nincs.
A Creation club IP-jét tiltani jó ötletnek tűnik, csak ki kell deríteni, mekkora felhős szerverfarm van mögötte és mindet blokkolni kell.
Reakció azért nem volt, mert egyelőre élvezem a VPN-es kapcsolatot. Megjegyzem, az egyik USA szervernél ugyanúgy kivágott és a steamen is volt keleti parti versenyző, aki így járt.
Mióta VPN-ezek, legalább nyolc-kilenc alkalommal indítottam újra ma a játékot, ezzel elfogyasztottam a 10 gigás VPN keretből 22 megát a szolgáltató szerint, azaz úgy tűnik még a legkisebb ingyenes csomaggal (500 mega per hó) is megoldható a dolog különösebb visszafogottság nélkül, ha az ember akkor kapcsol csak vpn-re, amikor falloutozni akar és minden netet használó programot lelő, nehogy a háttérben felzabálják a kvótát.
Donmeta: ha sok ellenfelet akarsz, tedd fel a War on Commonwealth modot, pár napja írtam, hogy felraktam, az lett az eredménye, hogy már a 111-esből is alig tudtam előjönni, elkapott egy glowing one és két haverja. Másodikra nem jöttek, de Sanctuary körül több csapat is tanyázott. Supermutánsok, robotok, legyek. Alig tudtam átosonni közöttük, elsőre nem is sikerült észrevétlenül, a szupermutánsok utánam jöttek, sokat kellett futni, mire leszakadtam róluk. Ha felrakod mellé a Search and destroy modot is, sokkal messzebbről kiszúrnak. Meg van mégegy, ami az akciórádiuszukat duplázza, illetve utánad jönnek pl az épületekbe is, ha menekülsz előlük. No combat boundaries.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2017.12.16. 21:50:44 -
És mégegy tip, volt akinek bejött:
Ha van a Data/interfaces folderben mainmenu.swf, akkor próbáld meg átnevezni, vagy törölni.
Nekem pl nincs is ilyen mappám.
De kihalt lett ez a fórum.. Segíteni próbálok, aztán mindenki diszóban van :D -
Nosza. Valaki ugyesen megosztotta a CC elotti verziot.
Innen lehet letolteni es felul kell irni a friss updatelt telepitest.
A steamben ki kell telepites utan kapcsolni a jatek tulajdonsagai kozott az automatikus frissiteseket.
Ezutan felulirni a letoltott fileban a bennlevo fileokat.
Itt a Post hozza.
Jo jatekot!
UI: Az 1.9.4-es verziohoz az F4SE 0.4.2-es verzio kell, de irja is.
Udv -
Lehet meg kellene nezni, hogy a Data folderben van e cc-vel kezdodo ESL file. Ha van, akkor azt mozgassatok ki valahova. Elvileg az tolti be a CC ba2-ket.
En nem talalok ilyen esl-t.
Sot nekem semmilyen esl-en nincs :) -
Az is lehet, hogy csak a hireket nem tudja letolteni azert van a CTD. Erre: LINK
Ez Kiszedi a menubol a CC-t, F4SE kell hozza: LINK
Ez pedig teljesen kipucolja a CC-t a jatekbol: LINK
Egy probat meger. Es mi van akkor, ha csak a creation club ip-jet tiltanatok a tuzfalon? -
Donmeta #8019 Van egy olyan mod, hogy upgradelni lehet a workshopodat az miről is szól tulajdonképpen? Most csak ész nélkül töltöm a népszerűeket. Azt utána szanálok viszont sajna az enchanted lights összeakad valamivel. :( le kellett szednem. Tudnátok mondani olyan modokat amik több ellenséget raknak a játékba? párat már felraktam... Olyan volna jó ami növeli a ghoulok meg a humanok életét. mert monsterhez van. Szerintem az nem játék, hogy odamegyek a spay N prayel azt egy lövésre survivoron szétrobban. -
Donmeta #8018 AZ otp is felhív kivétel nélkül minden hónap elején mert lakossági hitelem van amit huszadikán mint a doxa mindig rendezek.Azt pofátlanul kérdezi a csaj nem tudtam sírjak vagy röhögjek. Akkor mikor óhajtja rendezni a tartozását uram. Holnap vagy holnap után. Mintha azután megszűnne a létezés. Mondtam is, hogy fél órával ez előtt. Nem esett le neki. Azt mondja akkor már rendezte a tartozását? Nem mondom vedd már észre hogy utállak téged is meg a cégedet is és leraktam. Hívogassanak csak tőlem megkapják... -
Donmeta #8017 Big thx. A többire bocsánat, hogy nem reagálok mert az nem tűrne nyomdafestéket főleg a buzi zs...ó Bethesda. Mindig baj van velük mindenhol ott vannak és rontják az életed. -
Jaja, egyertelmu, hogy a creation club beepitett keretrendszere okozza valahogy a gondot mind a FO4-ben, mind a Skyrimban. -
SaGa #8015 Köszönöm…
Érdekes, az enyém is ebből a /16 tartományból való (46.107.181.x), de nem megy, míg amcsi vagy kanadai szervereken át igen. Megpróbáltam, mi van akkor, ha csak induláskor aktív a vpn. Nem vált be. Elindítottam a játékot, mentés betöltése után kikapcsoltam a VPN-t, pár perc játék után ctd. Szóval marad a tűzfalas megoldás, azzal addig megy, míg ki nem lépek, csak az achievementek nem lesznek aktiválva. Sajnos a VPN korlátozott forgalmú, bár ha be tudom állítani a tűzfalát, hogy csak a fallout-ot és a steam klienst eressze ki, talán elég. Ezzel még eljátszok egy kicsit, bár amelyik klienssel eddig néztem, csak ki- vagy bekapcsolni tudom a tűzfalat, semmi mást.
Megjegyzem, a Skyrim-re is van panasz és a mod nézegetősdi sokaknak abban se ment, már az első perctől kezdve, most meg ugyanazoknál van az indulási CTD.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2017.12.16. 14:14:42 -
Your IP Address Is:
46.107.71.75
City: Zalaegerszeg
State: Zala
Country: Hungary
ISP: Magyar Telekom
És nekem megy!
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2017.12.16. 13:41:52