11630
  • coolpet
    Story-Eva

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Megint reggel. elmúlt a hányinger, és a szédülés is. Megúsztam a fertőzést. A tegnapi események átfutottak a fejemen. Lucy említette, hogy a farmot már családi örökségként régóta művelik, és szállítanak terményt más városokba is. Főként paradicsomot. Emellett megjegyezte, hogy a Brahimuk ingyen trágyával látja el őket, így tudják termékennyé tenni a földüket. Építek is Sanctuaryba 2 Brahim etetőt, hogy odacsábítsak teheneket, ez jó ötlet. Blaketől kérdeztem, hogy használhatom e a munkapadot egy ágy elkészítésére, de azt mondta, amíg el nem nyerem a bizalmukat, addig nem. megölték a raiderek a lányát, ha visszahozom a nyakláncát rendben leszünk. Ez most nagy feladat nekem úgy érzem, későbbre teszem. Na hopp, futok is Sanctuaryba etetőt készíteni. Közben 2 új arcot is megismertem, a rádiójelre érkeztek. Ágy kell nekik, készítek is gyorsan kettőt. Még nem tudom milyen elfoglaltságot adjak nekik. kezd szűk lenni a faház amit építettem. begyűjtöm a termést, és irány az Abernathy farm, eladni. Ez is megvan. Lejjebb látok egy kabint, a felirat rajta US Forest Service. Ez biztos a rangereké volt valamikor. Zümmögés hallatszik a ház mögül. Áááá megint Bloatflyok, nem hiszem el. Előkapom a 10mm-est, és már rutinból szedem le őket. 3-an voltak. A kabint átkutatva pár kacaton kívül más nincs. vissza a villanyoszlophoz, nézzük a másik irányt. A domb túloldalán mozgolódás volt, elővettem a távcsöves csőfegyvert. Három, nem, négy raider és egy vad kutya foglalta a helyoldali tábort. Arra nem lenne célszerű menni. Ekkor bokorzörgést hallottam a hátam mögül, és előlépett egy vad kutya. Dogmeat nem is jelzett, mihaszna ez a dög, csak Moleratok ölésében veszem hasznát, meg hogy ő kapja az első pofont... 2 golyó a vad kutya koponyájába, és terül is. Végre valami normális hús. Még kettő jött elő a lövések zajára. Kis futkosás után azok is leterítve. kezd fogyni a 10mm-es lőszer, valahonnan keríteni kellene. A perk magazinnak hála megtanultam hogyan mentsek meg több húst. Most el leszek látva egy darabig. A domb tetején egy kialudt tűzfészek, és vagy fél tucat pia. Holttestek nincsenek, biztos a kutyák tettek róla. Hopp Dogmeat jelez, felkapom a fejem, újabb támadó, de csak egy radstag. Egyik fejével engem bámul. Bár most nem kell annyira a hús, de idegesítő. A kutya noszogatásra sem hajlandó nekiugrani, úgyhogy lövök. Az egyik feje lehanyatlik, de még él. Futok utánna, majd egyszercsak megáll és néz rám. Ebben a világban nincs kegyelem, megadom neki a végső nyugalmat. Na most már igazán van húsom. Sunshine Tyding alatt láttam egy kis boltocskát egy tóval. ha jól emlékszem, akkor Walden Pond lesz. Következő utam oda vezet. A raktár mellett elhaladva a protectron újra a pod-ban van, a terminál zárva. biztos a protokoll része. Nem aktiválom újra, most nincs értelme. A hídhoz érve a hídvégi autóroncsot szupermutánsok foglalták be, így nem tudok átmenni a hídon. a híd mellett bal oldalt találtam egy ösvényt, megyek arra. Fura tojások egy kis pocsolya mentén. Jobb lesz elkerülni, tovább. Walden Pond, ajándékbolt. Mindent összeszedtem, és volt 3 bomba, amit hatástalanítottam. Ha ilyen szem elé teszik mit várnak nem találom meg? Ez azt sugallta, hogy a hely védve van. Találtam egy falra felbökött cetlit is, amin az állt hogy a cső felőli a bejárat. ez az ajtó zárva. Szóval jól gondoltam, raiderek! később meglepem őket, nem számítanak rám. Irány Sunshine Tiding. Egy kis őrbódé az egyik felében, és egy táska. amint kinyitom, 2 raider nyit rám tüzet. Röpködnek a faház korhadt deszkáiról a darabok a shotgun ropogása alatt, de engem nem találnak el. Az egyik szemből érkezett, pár fejes után összeesik. Jó kemény koponyája volt. A másikat Dogmeat tartotta sakkban, így hátulról végeztem vele. A cuccaikra már nem lesz szükség, irány a settlement. A kerge robotot sehol sem látom, lehet végleg felmondta a szolgálatot. A nálam levő cuccokat leraktam a munkapadba később foglalkozom velük, majd egy kis délutáni pihi, és irány a raiderek búvóhelye, Walden Pond.
    Észreveszek egy kidőlt fát, felmászok a bolt tetejére. Egy kis kupak és pár kutyakaja a jutalmam. A zár feltörése nehéz, az nem megy. Akkor mégis megyek a cső felől. Egy Yao Guai sétálgat méltányosan nem messze, jobb lesz kerülni. Bejutottam, lopakodok, keresem a csapdákat. Az előteremben 2 raider beszélget, de csak foszlányokat csípek el. Lapulok, és lassan kúszok a cső vége felé. épp arra jön az egyik, és meglátja a kutyát. Már mindegy, lelepleződtem... adjunk neki. Dogmeat megint csak lapul mellettem, míg én hirtelen vad lövöldözésbe kezdek. 1 megvan, van mégegy. Szerencsére ez billiárt dákóval támad. Dogmeat átsiklik a lába között, majd hátulról lerántja a földre. Na végre, talán az első értelmes cselekvése a mai nap! Egy mell és egy fejlövés, és vége. összeszedem a cuccaikat, más nem jön. Találok egy vadászpuskát rövid csővel, na végre! Majd fabrikálok belőle valami jót. Megyek tovább, konzervdobozos jelzők. Leszedem halkan mind, azért zörögnek. a második teremben 2 raider, egyik lesből fejbe, a másikkal addig eljátszott a kutya, majd annak is annyi volt. Öszseszedtem mindent. Találtam egy Eyebot modellt, szupi, és egy elég erősnek tűnő csavarkulcsot, amivel jól lehet lábat törni. Megtartjuk. Mivel nehéz volt a sok cucc, a kutyára is pakoltam pár dolgot, legyen nagylegény. Az utolsó raidernél levő kulccsal kinyitottam a fenti ajtót, majd irány Sunshine, sötétedik. Egy nehezen nyitható széfet hagytam hátra, hova írjam fel, hogy vissza kell nézni később? mikor odaértem, a település felső részénél észrevettem egy kék sátorszerű valamit. Megnézzük, gondoltam, egy halott raider volt meg a cuccai. Hirtelen a földből 3 radroach mászott elő, ebből egyik vörösen izzott. A hátából egy machete állt ki, biztos ez volt a raider végzete. A meglepetésszerű támadásban majdnem otthagytam a fogam, nem sokon múlt. Most már tényleg kéne pár lőszer.... Vissza Sunshineba, a cuccokat szétszedtem, kajáltam, ittam, és késő lévén lefeküdtem.

Ma sem haltunk meg, szuper nap....

• coolpet
    Story-Eva
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szemeim álmosan nyíltak, nyakam fáj. Éreztem a helyét a tegnapi Boatfly fullánkjának a helyét a jobb oldalamon. Az a dög majdnem megölt, még szerencse, hogy Dogmeat velem volt, és egy határozott ugrással lekapta. A fullánkot kihúztam, nem ment mélyre, a húsát pedig eltettem, jó lesz megsütni. Valami fertőzést azért elkaphattam, mert elég kába vagyok és enyhe hányingerrel küzdök. Lassan felülök, látom a szemközti falon a régi USA zászlót. A régi időkre emlékeztet. Szomorú mivé lett a világ, de ez van. Éhes vagyok. Megsütöm a tegnapi Boatfly húsát. Kevéske. Kell valami rendes húst szereznem. Abernathy-éknál láttam az áramoszlopnál Radstageket, meg kellene nézni őket. Kilépek Red Rocket védelméből, még egy utolsó ellenőrzés a lövegeken, és indulás. Lucy Abernathy szólt, hogy minden leszedett dinnyéért 3 kupakot ad. Irány a hátsó kert, aratás. Jól jön az a pár kupak. Utánna irány a Wicked Shipping gyár. Régen részben innen szereztük be a dolgokat, hátha maradt valami felhasználható. Pár radiokatív hordó mellett 3 Boatfly repked. Azok a szemét dögök mindenhol ottvannak. Mellette egy kis kuckó. Csendben oda osontam és találtam pár használható dolgot. van egy matrac is, itt megpihenek, miután leszedtem azokat a bogarakat. Nem kell mégegy fullánk. Irány a gyár. Egy protectron, és mellette egy terminál, még jól jöhet. Előbb viszont felderítem a környéket, nehogy meglepjenek hekkelés közben. Dogmeat jelez, valaki épp mászik ki egy lerobbant teherautó alól. Egy Ghoul! A fenébe. Fedezékbe bújok, de már késő, észrevett. 2 fejlövés, és vége, huh, menjünk beljebb. Minden csendes. Miután átkutattam a raktárokat, sok kacat gyűlt össze, pár fegyver, de ami említésre méltó, az a Grognak, the Barbarian 4.-ik száma. Tanulságos. Terminál meghekkelve, protektron kiengedve, átprogramozva. Csoda hogy az akksija ennyi ideig bírja. Jó lett volna előbb, besegíthetett volna, de nem vállalhattam a kockázatot, hogy meglepjenek programozás közben. Még mindig éhes vagyok. Van 2 újabb Bloatfly húsom, a harmadikat széttépte a kutya, semmi használható nem maradt belőle. Sovány, de irány Abernathy farm sütögetni. Egyenlőre elég lesz. Láttam még egy kunyhót kicsit lejjebb, arra is el kell néznem. De előbb az összeszedett cuccokkal visszatérek Red Rocketbe szétbontani őket, meg pihenni egyet. veszélyes és fárasztó volt a mai nap. Kezdek lázasodni, nem jó ez így. Egy antibiotikumom van, de nem akarom elpazarolni, még várok.

Meglátjuk mit hoz a holnap...
  • coolpet
    Sziasztok!

Én naponta sokszor nézegetem ezt a fórumot.
    Lenne egy 5-letem, hogy mivel lehetne feldobni picit, amit mindenki szívesen olvasgatna.
    Gondolom mivel szerepjátékkal játszunk, van egy kis történetmesélési vénánk is (márt ha nem csak a hentelés a cél).

Az elképzelés a következő:
    A hozzászólást lehetne kezdeni a Story kulcsszóval, majd a karakter nevével, ezután spoilerben az aznapi bejegyzést, mi történt vele, mint a karakter szevével látott események, érdekességek.

Elég béna vagyok ebben, de azért megpróbálkoznék vele én is.
    Survivor karakterek történeteit tartalmaznák a sztorik, kit szóltok hozzá?
  • Donmeta
    Desert eagle flasshlaight mire jó! Lécc.
  • Donmeta
    ja a hő miatt tett ki.1070 Stricgaming Ami a mai napon le lesz csrélve 1080 dtricgamimngre 2db.. Jobb a true Gras mint a grasslands...
  • coolpet
    Na ez egy erdekes kor volt.
    Abernatiektol mennek Sunshine Tiding fele, kozte egy domb. Latom, hogy synth-ek futkaroznak a tetejen (VATS piros), gondoltam nemkene nekikmenni, kerultem. A hidon at Sunshine fele, a hid vegen levo akadalyon 3 raider, de VATS zoldnek mutatta oket. Gondoltam odasetalok fegyvertelenul, hatha. Hat nem, 1 meterre elottuk elokaptak a puskat es lottek.

Rendben, masodik nekifutas Red Rockettol. Abernatieknal dinnye leszed, bevalt lovera, majd futas tovabb. Synth-ek helyett most egy Yao Guai lakta a domb tetejet, mondom medvekutya ide vagy oda, velem van rex, nagy baj nem lehet. Hat kb 60 golyo ment a medvebe, mind talalt, tobbsege fejbe, de kimult es en is tuleltem. Rexi kapta a Stimpackot. Domb tetejen halott emberkek, cuccuk ugyse kell, hat loot. Dombtetorol besasoltam a hidat, 1 emberke uldogelt a tetejen. Na mondom Raiderkem, most kapsz. VATS-tol messze volt, de nem akartam megint en lenni a masodik a tuzharcban. Ez tulelo mod, nincs ment(s)eg. Sniper pipe rifle elokap, 2 loves, feje elszall. Odamegyek rohogve hozza, hat nem egy settlert oltem le... Anyam... Na mindegy, Futas Sunshineba, ghoulok kiirt, majd megvan a Wasteland Issue #9 Jeah!

Egyebkent melyik a jobb fegyver snipera? A hunting riflebol atalakitott sniper vagy a pipe riflebol kialakitott sniper?
    Modot ugy tudok leszedni valamirol, ha rateszek arra a slotra egy masikat akar alapot?

Ja es BUEK :)

• coolpet
    1080 mi?

Hát ha ütöd vágod a éped ne is csodálkozz :)

Ati Vagy NV a Strix Gaming? És milyen típus?
    Bér nekem nincs fenn semmi ATi driver, a Windows sajátját használom, de a Catalstban vagy mia mostani drivercsomagg abban be lehet állítani akár hőprofil alapján is a működést.
    Mellesleg a GPUZ progi mutatja a ventiket es tempet is OSDn akár.

Üdv.
    Utoljára szerkesztette: coolpet, 2017.12.31. 23:46:39
  • Donmeta
    Túlmelegedés miatt kivághat a windowsba? Valiki tudha ajánlani programot amin látom játék közben a kártyahőmérdsékletet? Mert hát STRIXGAMING van egy letört properreller ideiglenesen visszafogtam ne rázkódjon itt nekem azt irány a bolt. Gondolt egyet és őj driver után nekiállt 100 on menni én meg azt hittem táp rá is ütöttem. Klasszikus hülyeség valljuk be,Mindenestere kártya maxon müködik ami miatt veszek egy 1080at az az hogy a true grasst mar nem bitja ha sok ellenfél van csak grasslandet.
  • coolpet
    Hát az LVL 10-en nehezen fog menni :)

Még a Heavy gunhoz sincs alapanyagom.
  • Grifid71
    A kerítéseknek sajnos abszolute semmi értelme, csak design elem, mindenki átsétál rajtuk. Inkább építs 3-4 tornyot amivel le tudod fedni a teljes települést, épületek tetejére építsd őket, 2 szinttel, heavy gun, és rakéta tornyok.
  • coolpet
    Ahh szuper.

Ezen A videon jol mutatja honnan jonnek, de azt is irja, ha tamadas alatt van a settlement, es mire odaersz, akar fast travellel is (ami ugyebar survivalon nincs) akkor figyelmen kivul hagyva a vedelmet, keritest a varos kozepen fognak tobzodni.

Ebbol adodoan tok feleslegesen epitettem korbe sanctuaryt, ha atteleportalnak a falon mig tavol vagyok.
  • Sunsetjoy
    Ha felrakod a Settlement management holotape modot, akkor egy rendszerbe kötött terminálon be tudod kapcsoltatni, hogy mutassa a támadási pontokat (spawn point), ahol "megjelennek" az ellenségek. Megnézed, hová rakja, aztán ki tudod kapcsolni ugyanúgy a terminálon. És oda pakolsz rendesebb védelmet.
  • PiszkosFred
    Johetnek hatulrol is, a kis korforgalmas/fas reszrol, nem csak a hidon keresztul.
  • coolpet
    Meg egy kerdes:

Korbekeritetem sanctuary-t fa keritessel, osszekotve a hazakat. Egyedul a hid feloli bejaratot ahgytam szabadon.
    Ha megtamadjak a falut, akkor nem teleportálodnak be ugye? Vagy bokron, hazfalo, keritesen nem mennek at?

Bar Preston is atkerult valahogya fal tuloldalara, na meg a folyo kozepeben alldogal, de mindegy.

A kutyanak nem tudom mondani, hogy tamadj.
    Kb 5 meterre volt a bloatfly, es meg mindig csak inspect volt...
  • coolpet
    Ahh koszi!
  • Sunsetjoy
    Mert nem perk. Hanem újság.
    #9, Hunting in the Wastes Collect more meat from animal kills. PerkMagWastelandSurvival09

Püff neki:
    Bugs

Icon pc Icon ps4 Icon xboxone
    The Wasteland Survival 9 perk obtained from Hunting in the Wastes can bug out, no longer granting additional meat.
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.12.31. 00:13:52
  • coolpet
    Van egy olyan perk, ami a lelott allatokbol dupla hust ad.

Az istenert sem talalom... Melyik az?
  • Sunsetjoy
    Csak olyan épület (helyszín) véd meg, ahová töltéssel (a játék tölt) juthatsz be (tehát külön inside játékmotor-cella van - vagyis játékban beépített ajtóval, stb.-vel zárt épület).

Tehát pl. a saját települések 95%-ban haszontalanok ilyesmire (az alapjátéké meg majdnem teljesen). Azért, hogy a nukleáris vihart kibírd, ne építgess semmi pluszt, nincs értelme.
    A tetőnek amúgy játékmenet szempontjából annyi értelme van, hogy a telepesek/lakosok jobban örülnek, ha van tető a fejük felett és nem áznak meg, stb.
  • horthy
    Megreparáltam az egyik Menedékdomb házat ( Sanctuary hill ) tetőt huztam rá elöször padlot utána rá a padlora a tetőt . Milyen külszini épületek álják a nukleáris vihart ?? A Menedékdombi bunkerba nem volt gond a rádióaktiv viharral . Vagy az ablakokat is be kell burkolni vagy mit kell csinálni ?? Vagy külszini épületek nem állják a nukleáris vihart ? Vagy csak a megbügykölt épületekkel van baj ?? Vagy teljesen új fedett épületet kell csinálni ?
    Meg egyáltalán van-e jelentősége a tetőnek játékmenet szempontból ?
    Megjegyzésként normal fokozaton nyomom

Utoljára szerkesztette: horthy, 2017.12.30. 23:21:12
  • Although
    És persze az Agony. Így nagyon kötelez őa cigis mentés. Nekem jó mert ha kapok addictont az rendben van. annyi cigi van, hogy mindig szívok vele ne legyen penalty. Ez egy sötét lelkű karakter most gyilkolt le egy mercenary osztagot kompletten a cuccukért.
  • Although
    Úgy mint mindenkire ha nem közelről jelölsz rá, akkor megjelenik egy kereszt amivel vagy vizsgál vagy támadj de távolról kiadható a maradj gyere parancs is. Ha rajta tartod.
    Nekem még van a food és a water nem gyógyít alvás sem level sem. Szóval így már jó most lv27 környéke.
  • Andule
    F3ban Dogmeat keverek volt, itt nyilvan a hatas miatt mentek ra a fajtatiszta nemetjuhaszra de teny h boduletes okorseg. :)
    Btw sztem pont igy jo h absz gyenge elvegre a kiegeszito perkekkel te leszel ubertap mellette. (Brutal dam res osszekaparhato igy)
  • Kroki105
    Kutya az elég gyenge szegény, de van pár mod, amivel elég tápos kis harcostárs lehet belőle, és ha nem jön be a német juhász kinézet, akár a rohadó mongrel skint is föltehetjük. Már nem azért, de sokkal hihetőbb hogy egy ilyen rusnyaság hozzádcsapódik, mint hogy belefuss egy fajtiszta német juhászba amikor felébredsz.
    Everyone's Best Friend a kutya mellett vihetsz még egy társat.
    True Companion kicsit feltápolták kutyulit, már nem csak golyófogó (szerintem kicsit kemény is lett, főleg a játék elején, mintha négylábú terminátorral haverkodtál volna össze) Nekem bejött, hogy nemcsak stimpack célpont volt a buggyant eb, hanem lazán megevett 3-4 zombit is, meg a halálkarmot is sakkban tartotta egy darabig. Persze az szétszedte egy idő után, de a vanilla kutyura ugye elég volt ránéznie. Hátrány, hogy az xp-t is elviszi ha egymaga öl, de nálam ez már nem szempont.
    equippable dogmeat skins ha más skint akarsz neki, a kémikusasztalnál gyárthatsz párat, ruhaként működik.
    Esetleg a kutya méretét is növelheted konzolparanccsal a hatás kedvéért.
  • Andule
    1. Minden kovetore igaz ez, a kutyanal legalabb eletszagu :D
    3. Feltetel nelkul szeret barmit csinalsz. Egyedulikent
    4. Kimaxolt perkkel is tok bena szegeny, de legalabb atomcukker :)
    5. Ilyet nalam meg sosem csinalt (senki)

2-es passz, nekem se talal soha semmit de nem tudom ez mennyire bug. (En legendary hullakat akartam vele kerestetni a bokorban)
  • coolpet
    Hogy lehet megmondani a kutyanak, hogy tamadjon kijelolt ellenfelre?

Ha ranyomok a kutyara, majd az elensegre, akkor investigate van, es nem tamad, hanem odamegy a raiderhez megugatja, korbeszagolja. Az meg persze lelovi, es tolhatom neki a stimpackot...
  • coolpet
    Hmm. Azért vannak bugok...

A kutyuli meg szuper hogy működik a lone wanderer perkkel, de:
    1. állandóan útban van, ráül amit fel szeretnék venni, vagy scrappeni.
    2. nem találja meg az ellenséget akkor se, ha 4 méterre van tőle.
    3. Pofánlőttem véletlenül, hogy a dialógust siettessem, meg se haragszik.
    4. Eszi a stimpackokat, egyedül a moleratok ellen találtam hatásosnak.
    5. Megtámadtak a moleratok a Concori csatornában, ez meg leült a sarokba, és onnan nézte, hogy kézzel szétverem őket, mert nem akartam nagy zajt csapni. utánna feláll, eés odajön farokcsóválva csaholni....

• Alexzel
    Ha nem akarsz/szeretsz cigizni, akkor esetleg próbáld ki a Survival Saving - Holotapes save the game modot a Survival Saving Holotapes - Crafting Patch-val. Nemrég kezdtem játszani a Survival fokozaton ezzel a moddal, így az igazat megvalva nem tudom van-e vele valami probléma.
  • Although
    Igen betettem korábban. Azt de addictool vagy a doktor kigyógyít,
  • Donmeta
    Ki is nyomztam a more spawn és a more spawn scripted verziót nem szabad együttt mert kegyetlen sokan lesznek.. :)
  • coolpet
    Ez a gicis mod amit hasznaltok?
    Mit okoz a mikotin fuggoseg? Ki lehet gyogyulni belole?
  • coolpet
    Egyebkent az eső nem esik be, csak a padló vizes.
  • Although
    0.1-es verzió. Töröltem. Nekem is a shelter nem működik még ha lesz 1.0-ás az már biztos jó lesz.
  • Kroki105
    Szép is nagyon, de kiábrándító lesz ha bemész a házba, mivel ott is minden havas. Vagy csak én raktam fel rosszul...
  • PiszkosFred
    Akkor passzolom a kerdest, lehet bug vagy nem tudom.
  • Andule
    Vizhez: h mennyi termelodik az passz, de tuti nem all meg a termeles ha eler egy darabszamot, szedtem mar ki 4x purified water-t a workshop-bol.

Fegyver: vadaszpuska es nem autoshoti mivel ugyanaz a perk hat mindkettore. Eleg tap mert rogton lefeded a tavolsagi es kozelharci szitukat is.

Aid menu: az antibiotics igen, igy mukodik. Fuggoseg az addictol-lal vagy radscorp tojas recepttel gyogyithato.
    Vagy keresel egy orvost es fizetsz neki vmi potom osszeget.
    Insomnia elkerulesehez rendszeres alvas kell, ergo nem csak akkor aludni mikor mar osszeesik a karakter es nyilvan az egy oras mentesi szunyak francot se ernek ebbol a szempontbol. (Az oviban is hosszabb volt a csendes pihenod)
  • coolpet
    Eddig be volt kapcsolva. az illesztesek tokeletesek, snappoltak. megis vizes mind a felso, mind az also padlo
  • PiszkosFred
    Ne ki, be! :)

Egyebkent ha jol illeszkednek a falak/nyilaszarok es van teto tipusu elem az adott helysegben (akar a koztes szintek padlojakent funkcionalva) nem kellene, hogy beessen az eso. Nalam legalabbis sosem esett be, csak akkor lett vizes a padlo, ha estleg a massziv epitkezesnek hala (es a rossz illeszteseknek - foleg a beton elemeknel van ez a gond, vagy ha tobb tipusbol epit az ember) neha megcsuszik a dolog es marad egy kis hezag a padlo/teto es a falak kozott.
  • coolpet
    kikapcsolva.

Meglesem a kovetkezo viharnal.
    Koszi!
  • PiszkosFred
    Pedig akkor nem kellene atmennie rajta az esonek.

Ez esetben a launcher menuben kapcsold be a "rain occlusion" opciot (advancedben van). Ilyenkor a jatek motorja nem rendereli/jeleniti meg az esot, ha epuletben van a karakter, vagy hid alatt, vagy nagyobb "fedett" helyen.
  • Although
    Úgy látom van egy winter overhaul a nexuson jónak tűnik.