11630
  • coolpet
    Pedig az:
    Link
  • PiszkosFred
    Tenyleg tetot rakj oda, es ne padlot, mert utobbi beazik :) (par hete volt errol szo, ha esetleg vissza akarsz keresni)
  • Donmeta
    Mondjuk ez a creation workshoppos kiléptetés után elmúlt. Valaki rajtam kívül mer ilyet használni, hogy more spawns scripted version?? Még a medium is hihetetlenül brutális Küzdök vele, hogy belőjem de médiumon már játszhatatlan, biztos a többi tuning miatt.. A múzeum utcájában van laza 60 ellenfél 4-5 elittel. ha bullet time-ot nyomogatod kifejezetten szórakoztató de amúgy teljesen esélytelen. Ezt belövöm és kész a végre valahára tökéletes játék. EZ a gránátvető.. Amúgy lootolható hozzá a töltény kapni még nem tudom hol lehet. 2 undorító dolog van ebbe a modba egyik, hogy kellett vennem a True grasst mert az már sok volt neki ennyi ellenféllel Másik, hogy megjelentek ezek a megölhetetlen szörnyek stabil helyeken. Bár 100-ra nem vagyok benne biztos, hogy ez annak köszönhető... Ugye pld egy deathclaw a concordi elágazásban. Nem is tudom, hogy az kinek kell. Tényleg szine kinyirhatatlan....
  • coolpet
    Horty: Amikor az egesz hazat mozgatod, akkor beeshet a kepfrissites, amig le nem teszed. Nehez pozicionalni. Fugg attol milyen vasad van.

Donmeta: ez nekem szolt?

Tobbiek: Mit kell ahhoz tennem, hogy ha tetot epitek, akkor ne azzon vegig az egesz haz?
    Stock tetok, ilyen jellego modok nincsenek fenn...
    Utoljára szerkesztette: coolpet, 2017.12.29. 01:06:39
  • Donmeta
    Már elnézést nem olvasgattam végig a hozzászólásokat de mi az, hogy te sokallsz itt bármiért bármit! Már néha kellemetlenül érzem magam amikor belépek, hogy ennyi pénzért ennyit szórakoztattak.
  • horthy
    fps drop ( frame per second ) alatt mit érttesz lelassul egy a játék ( mondjuk Menedékdomb-nál ) vagy csak képhibak stb lesznek ha mondjuk kész épuletre ráépitek ( nem vagyok nagy számitógép játekos ) ? Ha lassitja a játékot akkor nem eröltetem azért kérdem .
    Survival nehézségi szinten az ellenfelek meggyilkolása is nehezebb gondolom ? Gondolom nem ugy van mint a New Vegas-ba hogy a játék opcioba ki és be lehetett kapcsolni ezt az éhséget , szomjuságot stb ? Legalábbis ugy emlékszem igy volt valahogyan .
  • coolpet
    Az E billentyu hosszu lenyomasaval ki tudod jelolni az adott elemhez hozza csatlakoztatott tobbi elemet is.
    Igy tudsz egeszben komplett hazat mozgatni.

Eros FPS droppal jar ugyhogy vigyazz!

Csak Survival fokozaton vannak a kovetkezok:
    Faradsag
    szomjusag
    ehseg
    fertozes
    drogfuggoseg
    kimerultseg

En most epp egy fertozessel kuzdok, antibiotikummal helyre lehetne allitani, de nincs. Ahhoz meg hogy gyartani tudjak 7 int es 1 chemist perk kell... addig folyamatosan fogy az eleterom es tolhatom a kaja, stimpackokat, vizet...
  • Sunsetjoy
    - Ilyen dolgok (kaja, pia) csak a survival nehézségi szinten jönnek elő - de ott már a játék nehézségi szintje is a legnehezebb, ez is a nehezítések közé tartozik.
    - Építkezésre nem tudok válaszolni, csak azt, hogy épületfejlesztést nem befolyásolják legtöbb esetben a perkek alap helyzetben.
    A boltoknál van az, hogy a magasabb szintű/minőségű boltokat megfelelő perk mellett tudod megépíteni.
    A lövegtornyoknál pedig az, hogy a lézeres, rakétás meg ilyen fejlettebb lövegeket fegyvermániás és/vagy tudományos perk mellett tudsz építeni. De mindkét esetben MUTATJA a játék a menü jobb oldalán kis grafikával, hogy milyen perk szükséges a megépítéshez. Ha nincs kis rajz a perkről, akkor nem kell hozzá perk (van ott egy kis lakat is, ha nem elegendő a szükséges perk szintje)
  • horthy
    Egy két kérdes : A játékban soha nem leszek éhes vagy szomjas ha igen hol kell beállitani ??
    Az épitkezésnél hogy kell komplett épuletrészt amit megépitettem átpakolni pl ha egy nem bonthato épületet akarok " felujjitani " milyen billentyuzettel kell kijelolni vagy hol van az az opcio mert youtub-os videokon láttam ilyen modszert ?
    Épuletfejlestesi lehetöségeket befojásolnak-e " perkek " ? Vagy csak fegyverfejlesztesekbe szolnak bele " perkek " ?

Most egyenlöre ennyi

• Sunsetjoy
    A kajához tudok hozzászólni. Mindegy, mit termesztel, a kaja az kaja. Max. a növény mérete más (az elhelyezés szempontjából, a razorgrain kutya nagy méretű), meg az, hogy levesekhez mi kell növény.
    Van olyan építőelem, amin lehet növényt termeszteni. A Wasteland workshop része (tehát a Season passé is), az a neve, hogy Garden plot. Abban az almenüben van, ahol a brahmin etető, meg a scrapper van. Garden plot
  • coolpet
    Sziasztok!

Újból nekiálltam immáron Season Pass-al, és most figyelni fogok a részletekre, párbeszédekre.
    Egy csomó kérdésem van amit nem találok a Wikin, vagy számomra nem egyértelmű.

Szóval a Water purifier:
    Ha termel mondjuk (naponta?) 10 egység vizet, és van pl 10 settlerem, akkor jó vagyok?
    Ha építek még egyet, akkor 20 lesz a (napi?) termelésem, a felesleg pedig a workbench-be megy?
    Napi 20 víztermeléssel és 10 settlerrel Wiki alapján 7 plusz termelődik, és ott megáll a további víztisztítás, amennyiben nincs egyéb iható cucc a workbenchben?
    Mi van akkor ha kiveszem az összes pluszt, de ugye többlet termelésem van?

A másik dolog a kertészkedés:
    Van bármi jelentősége, hogy mit termesztek, vagy a kaja az kaja, mármint azon kívül, hogy a levesekhez speckó alapanyag kell?
    Van olyan építőelem, amin lehet növényt termeszteni? Mintha láttam volna valamelyik Youtube videón, hogy standot építettek neki.

Most nem lesznek modern fegyverek, csak amit a játék kínál.
    Mi az amivel érdemes kezdeni mint sneak lövész?

Más: Ha infectionom van, azt csak az antibiotilum gyógyítja amit nem is tudok előállítani?
    Ha addiction lesz a drogoktól(Jet, stimpack, Buffout...) azt mivel lehet gyógyítani?

Egy csomószor volt insomnia-m pedig igyekeztem este 8-10 körül ágyba kerülni, és reggel 7-ig aludni.
    Nem tudom számít e a délutáni mentegetés 1 órával.

Köszi!
  • Andule
    Cait valoban szeretheto karakter csak kar h kicsit osszecsaptak a sztorijat, tobbet erdemelt volna.
    Nalam absz. favorit Piper. <3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most ertem vissza Diamond City-be es lohettem le vegre a mayor-t,
    meg ott is szerepelt, tok poen volt.
    Vagy h pl Inst robbanas utan irt meg egy ujsagot. Ezert erzem ugy h vele sokkal tobbet fogalalkoztak a keszitok es ez meghalalja magat
  • Although
    Kedvelem ezt a kis karaktert meg a hülye szövegét. A történetét. Mac sem rossz de Cait sok mindent visz :) Ez a Jennifer nem lényeg. A karakterek akik élnek mellette az a lényeg :)
    :
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.12.27. 23:27:36
  • Malachit
    Add Caitnek az FH kalapácsot :) Sugározni fognak az ellenfelei az örömtől :D
  • Malachit
    Én most elkezdtem befejezni a Minute Mannekkel. Megjelenés után először. Eddig csak mászkáltam a terepen. :D Utána indítok egy Survival közelharci karaktert, csak hogy érezzem a törődést és kb. lvl50-60-ig megint csak mászkálni fogok, majd felcsapok banditának :D
  • Although
    Másik kedvencem most a tankboot a sentry mellett közelharci fegyverrel szopás nem tudsz elmenekülni a robbanás elől. Úgyhogy Caitet küldtem rá de már nem bírtam kivárni betámadtam én is persze, hogy felrobbant a rohadék :D Velem együtt.
    Edit: Caitnek szuper két kezes kalapácsa van, upgradeltem, +125 feletti sebzéssel, a raidereket szó szerint kivégzi. Volt akit nyak mellett vágta telibe egy ütéssel.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.12.27. 20:43:55
  • Although
    Persze a fényviszonyok mellett is észrevesznek. Sötétbe kell lapulni hangtalan fegyverekkel gyilkolni függően milyen szintűek, van e fejlett processzoruk, megtalálnak vagy sem. Jófajta páncél van a karakteren és Cait is segít. De a lézerük halálos. Meg persze a gyorsan mozgó szarok se jók. De túlvagyok 1 óra alatt a gyáron. A kibaszott brain gyilkost felülről leptem meg de így is kb 10% életem marad későn kapcsoltam gyors mozgásra és hátráltam ki a hullámai elől de döglött ő is meg a csapata is lv25 és ez jó teljesítmény így. Imádom ezt a játékot nem Fallout NV de van benne tartalom és néhány móddal a survival élvezhető tényleg. És a Beth azért jól megírta ezt szertethető karakterek, elfogadható világ. Lehetne jobb is. De ez van.
    Kurva anyját ezeknek :D Túl vagyok rajtuk.
  • Although
    Ezzel a rebalanced perkkel kb. így néz ki a dolog.
    lv0-20 rookie
    lv20-30 normal ez a legnehezebb rész. Nem tudom az alap vagy a mod de a mozgásra a synth és a robotok nagyon reagálnak nyílván van köze még 2-es csillag sem ad sok védelmet a stealton.
    lv40- advanced. Itt se piskóta.
    Azt mondanám lv10-ig nehéz mert minden szar fertőzést összeszedsz. lv10-20 között elviselhető lv20 után kezdődik a pokoljárás majd írom meddig.
  • Sunsetjoy
    Az Automatron rádióadása lvl15-nél jön be.
    A robottal és a küldetéslánccal a Wattz consumer electronics környékén (attól keletre) lehet találkozni. Ha a közelébe érsz (amikor már aktív a rádióadás) igen erős lézertűz-harcot lehet hallani, meg a vasútiszög-kilövő fegyver hangját (ilyen sivító, csattanó hang), amit az egyik robot használ.

Na akkor lehet kerülni egy szépet.

• coolpet
    a VANS-ot nem tudom, de a vedelem alatt minden olyant ertek ami vedelmet at. Orhely, loveg, agyu raketaveto stb.

Az elejen szerintem orhelyet felhuzol 2-3at es kesz a kovetelmeny. Oda tudsz embert is rendelni.
  • horthy
    A védelem alatt mit értesz lézerágyuk ??? Vagy őrposztok ?? Van-e annyi nyersanyag az elején hogy csináljak némi védelmet ? Másik kérdés mi az a V.A.N.S. perk ( lassitott felvételnél ) ???
    Utoljára szerkesztette: horthy, 2017.12.27. 16:44:19
  • coolpet
    Hali,

Hat amit ker.
    -Vizcsap
    -Kaja
    -Vedelem

Ugy kb ennyi eleg elsosorban.

En nem foglalkoztam az elegedetlenseggel sosem.

Although: Honnan tudom hogy mennyire vagyok a radioadas kozeleben? :) Es melyik az az adas? Most ujat kezdek, szoval meg teljesen szuz vagyok. Nem lesznek modern fegyverek meg ilyenek.
  • horthy
    Másik kérdés 8 orai játék után kérdem mi a jelentősége ha p: az Abernati Farm-nál vagy a Sanctuary Hill-nél csökken az elégedetség elköltöznek a lakosok ? Vannak leromlott lakások amin rossz a tetőzet ráhullik a nukleáris eső belehet-e tetüzni vagy rá kell épiteni valamit ?? Védelemnek mit huzzak fel először hogy ne csökkenjen az elégedetség ?? Másik fogják-e támadni az épetett településem ?? Magyarul a játék elején hogyan oldjam meg hogy ne menjenek csődbe a településeim ?? Mit épitsek sorrend stb
  • Although
    figyelj rá ha megkapod a rádióadást akkor ha a közelébe mész vagy megmented ADA-t akkor aktivizálódik a automatron rész és az survivalon halálos tud lenni. Rosszabb mint a supermutansok. főleg ha tank bootot kapsz járőrrel, de az assautron devil se jó. Onnantól lv30-ig vagy tovább észnél kell lenni mert bedarálnak.
  • coolpet
    Fhd moncsin neztem 4K minosegben :)
    https://www.youtube.com/watch?v=YjVU91QEifk

Egyebkent nem latok egetvero kulonbseget, ugyhogy az nem lesz felteve :)
  • Sunsetjoy
    Pláne, ha nem 4k youtube videóban felrakva, hanem mondjuk 720p vagy 1080p minőségben.
    De az is igaz, hogy a gyári hightexture csomaghoz erőmű kell alá :)
  • Although
    Videon ezt szerintem annyira nem látod. Alapvetően pixel sűrűség. A 4K az már nagyon élethű és éles képminőség. Mondjuk nekem is elég a 2K.
  • coolpet
    Okes megneztem tyutyubon a kulonbseget. Semmi. Nem er meg 58Gb-ot.

Teszem fel a gamet ujra a kiegekkel egyutt, es megy ra az unoff patch.

Koszi!
  • coolpet
    Okes, de a Hires texture pack ha FHD-ban hasznalnam, lenne ertelme? Vagy az alap texturak is mar FHD-ra keszultek?
    Utannanezek ennek a 2K texture packnak is.
  • Although
    High resolution patch optimizált változatát egy topic társ feltöltötte. Ha a 2K-n akadozik a géped 4K-val ne nagyon próbálkozz ahhoz legalább 8GB kártya kell, jó kártya. És az se árt ha egy jobb I7-ed van.
  • coolpet
    Nos talaltam egy Unoff patchet, valamint van egy High resultion patch is letoltheto a steam store-bol, annak van ertelme? Illetve mekkora vizualis elmeny novekedest es performancia csokkenest okoz?

Spec: FHD, max graf, I7-2600K, 8GB, SSD, RX480 8GB.

Koszi!
  • Although
    Elég egyszerű mód, de végül is arra épül az első két perk szint csak alap 3-4 csillagtól vagy jó tehát a karakter fejlesztést javítja. Nem annyira jó mint a horizoné. Azt külön kiadhatná.
    Rebalanced Perk
    Így megtalálod, hogy unofficial Arthmoor kérszített a Falloout 4-hez is.
  • coolpet
    sziasztok!

Befektettem a season passba. 16,3Euroert sikerult megvennem.

Ujra fogom rakni a jatekot, es elolrol elkezdeni survivalon.

Van e valami unofficial patch amit fel kellene rakni? Valami ami must have?
  • Andule
    Koszi Fred! :)

Btw Although mi a neve annak a modnak amit hasznalsz es a perk rendszert alakitja at egy marha lassu szivassa?
    (Sy, lusta vagyok annyit visszatekerni es raneznek mert mar csak agy quest maradt Commonwealth-ben, amugy vegeztem a masodik vegigjatszassal)
  • PiszkosFred
    Mukodott az, csak nalatok nem latszik a kep, csak egy "pont". :) De mivel Karacsony van (meg szuk harom oraig), parancsolj:
  • coolpet
    Hat ugynezem nem sikerult a linkeles, kezd ujra :D
  • Although
    Elképzeljük :)
  • Andule
    Megvan az a vicc hogy a Deathclaw bemegy a kocsmaba ...

Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.12.26. 17:04:28
  • Sunsetjoy
    Nekem eredeti van, léptem be a CC, meg a mods felületére is. És semmi bug.
    Mod nélkül is ctd-zik neki, azért gondoltam eredeti játék mellett az indulás utáni ctd esetén erre a friss hibára.
  • PiszkosFred
    Csak ha rakattint a mod menure. Ha nem foglalkozott eddig vele, akkor mas miatt van ctd.