11630
  • Kroki105
    "A szemközti domb meg teljesen kopár. Addig tartott az atomháború?"
    Mi a tanulság? Az atomháború nem tud úszni...
  • PiszkosFred
    Teljesen egyetertek, annyi kiegeszitessel, hogy a skyrim sem pont az a szines, szep es zold terulet ott a tundran, akarom mondani eszakon. Ha Obliviont irsz es Cyrodiilt, az mar oke, annak a szinei tenyleg szemet bantoan rikitoak es harsanyak voltak anno. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.03. 22:12:27
  • Although
    Érdekes kép tényleg. Nekem is a skyrim ugrott be, a fű meg minden ott ok. Itt meg. A vicc téged akar kioktatni. Szerk: Végül még nem én fogok magyarázni, hanem te azoknak akik fullosan megölik a játékot.

Utoljára szerkesztette: Although, 2018.01.03. 22:08:32
  • coolpet
    Szia,

Hagyjuk a személyeskedést jó?
    Mellesleg én is zalai vagyok.

És a linkelt kép szvsz nagyon gáz. Kiüti a szemem a sok szaturáció, a butyuta növényzet, levelek. A szemközti domb meg teljesen kopár. Addig tartott az atomháború?

Ezt egy poszt-apokaliptikus rpg, atomháború dúlt, minden kiégett, mutálódott.
    Ez nem a Skyrim ahol minden szép zöld és színes :)

Köszi, én továbbra is maradok az alapnál, és a 6 módomnál.
    Utoljára szerkesztette: coolpet, 2018.01.03. 21:49:16
  • Kroki105
    Ezt momentán nem találtam, de valóban igazad lehet, mert én csak 2 perc 47 másodpercig kerestem. El is gondolkodtam hogy bele kéne fektetni még 13 másodpercet, de pechemre a fórum mellett döntöttem...
    Szerintem jó lesz ez, szereznem kell fagyasztószekrény modot is :D
    Köszi szépen!
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.01.03. 21:04:03
  • Donmeta
    Nekem van 1 kutya bal 1 jobb oldalon 1 óránként spawn de az xp-t leszámítva ez tényleg egyszerűbb. Fel is teszem kösz!
  • Sunsetjoy
    More F-ing meat. 3 perc keresésbe került:)
    link

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szerintem nem nagy kunszt kicsit átírni, hogyha ez meg túl sok :)
    NUmbers :

5x mole rat
    20x brahmin
    15 x deathclaw
    7x radstag
    8x radscorp
    20x Yao-Guai
    8x Mirelurk
    4x Sofshell Mirelurk
    6x dogs
    4x cats
    15x mutants
    10x gorilla
    20x gorebags
    10x more meat mixed with human bones on supermutants
    8x more irradiated bood on glowing ferals
  • Donmeta
    Ezekszerint te Szaud arábiába születtél. Zalai gyerek révén nekem ez a szép.
  • Donmeta
    http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=155k_p.jpg Hát készítettem direkt neked egy képet. Hozzáteszem ez nagyon alacsony felbontás én UHD ba tolom. Na ilyen a modolt F4
  • Kroki105
    Srácok, tud valaki olyan kaja modot, ami pl egy szarvasból nem egyszeri étkezésre való húst nyer ki? A füzet már megvan, ami a dupláját adja a kinyert húsnak, de még az is vicc. A nagy survivalozás közben nem vették észre, hogy egy szarvas, vagy akár a földikutya nevű rémség nem csak 1 kajálásnak megfelelő húsból áll. Ha csak a szarvas combját viszem haza, az is több étkezés(nek kéne hogy legyen).
  • coolpet
    Kedves Donmeta.

Légyszíves gondold át mit szeretnél közölni, és egy hozzászólásba foglald össze.
    Az NMM alatt mit értesz? Mert ha a Nexus Mod Manager nevű külön játékra, akkor igen fennvan, és tényleg 2x jobb mint az alap Fallout 4 :)
  • Donmeta
    https://www.pcgamesn.com/fallout-4/best-fallout-4-mods
  • Donmeta
    185 használható modom van jelenleg. Semmi köze az alapjátékhoz kb. kétszer jobb
  • Donmeta
    Azonkívül több ezer bútor vagy 50 új szörny állítható nehézségi fok mármint, hogy mennyien menjenek ellened. Nem sorolom
  • Donmeta
    Kb kétszer annyi fps t lehet vele kicsikarni és mint említették nem áll a tetőn a tehén
  • Donmeta
    Fent van a gépeden egyáltalán az NMM ami egy külön játék
  • Donmeta
    Akarom mondani modot
  • Donmeta
    Hát akkor jó pár addont nem próbáltál..
  • coolpet
    Nekem az alapjáték grafikája tökéletesen megfelel :)
  • Donmeta
    Emlékszem, hogy ki voltam akadva amikor a Grasslands nem működött. A mostani véleményem, hogy a játék a True grass és a seasons autumn keverékével a legszebb. Kinek mi jön be?
  • Malachit
    Szerintem gyorsan ásd el a veteményesben. Remélhetőleg nem veszi észre senki sem :D

Történet.
    Akkor ez volt. Úgy is úgy akartam megcsinálni, hogy egyszerre egy frakció van maxolva, a többi semleges, vagy gyűlöl. A BW meg annyira most nem izgat. Így is a legjobb elérhető nem PWA-ban vagyok (Recon Marine). Remélem kijutok simán és szépen le rendezni a percemberekkel mindent :)
  • coolpet
    Ahh kinyirtam mama Murphyt a drogokkal :D Ilyenkor mi van?
  • Sunsetjoy
    Jobbá egy perk teszi (Better criticals- 1,5x / 2x / 2,5x több sebzés), illetve vannak olyanok, amivel több kritikusod lehet (Critical Banker- elraktározhatsz egyet, illetve 2, 3, 4 kritikust más csatára), illetve spontán feltöltheti egy-egy VATSban leadott lövés a kritikus métert (Four leaf clover- szintenként növekvő esély van rá).
    Ezekhez 6,7,8,9 Luck érték kell (perk és szintfüggő)
  • Sunsetjoy
    Történetszál
    Én azt olvastam, ha nem vagy RR-tag (vagyis nem volt náluk az első küldetés Deaconnal) baj van.

If one is not allied with the Railroad before visiting the Institute, they will no longer trust the Sole Survivor, and will not let them join their faction. Along with story considerations, this may mean that one will never be able to build ballistic weave for the clothing.

In order to build the interceptor with the Railroad, they will ask you to complete Tradecraft and join their organization.

• coolpet
    Én felraktam a fallout 4 unofficial patchet, nekem még nem járt Brahim a háztetőn...
  • horthy
    Sanctuary Bug

Ugy néz ki alapbol benne van .
    V.A.T.S perkek közül mit érdemes fejleszteni hogy minél jobb legyen a kritikus találat vagy ki mit ajánl ?
  • Malachit
    Történetszál kérdés:

Kötelezően bukódik az RR küldetés sor, ha beteleportálok az Institute-ba? Bementem, beraktam a kazit. Kiírta, hogy vigyem vissza a kráterbe a dokinak. Ki nem tudtam menni, nem leltem meg. Amint meg kicsit arrébb mentem, dobta az Institue-ost, de kiírta, hogy találd meg az RR-t buktam. Vicc, hogy már megtaláltam őket, mert a bejutáshoz is ők kellenek. Elég fura így az egész.
  • Kroki105
    Te jó ég, egy t-vel írtam hogy helyett, most két másodpercig szégyellem magam! Most hogy ez megvolt, azt szeretném kérdezni, hogyan tudok tetoválást felrakni a karimra? Régebben működött faszán ez a mod (Looksmenu Body Tattoos), még végtagonként is működött, de egy ideje már nem akarja az igazságot. Talán a Looksmenu a ludas, mert azt már 1 hónapja nem frissítették, de Nexuson látok még most is sok tetovált képet. Van esetleg valaki aki használ ilyet, és működik neki? Vagy bármilyet?
  • Sunsetjoy
    Az alapjátékban fegyvert és páncélt csak meglévőkből lehet módosítani, a nulláról felépíteni, (rugóból, vascsőből, stb.) szerelni nem lehet. Kell valami alap mindkét esetben.
  • coolpet
    Szia,

Benepesiteni ugy kell, hogy epitesz egy radiotornyot ami sugarozza a hivo adast (mert mindenkinel van persze radio :) ).
    Ez a power/misc itemeknel van.

aztan ahogy jonnek, kell kajat ultetni, vizcsapokat, viztiszttitot kesziteni, agyakat letenni, vedelmet felhuzni.
    A Workshop modban tudod egy settlert odarendelni valamelyik eroforrashoz, mint kerteszkedjen, ortornyozzon, scavengeljen.

Ha 3 unassigned settlered van addig tobb nem jon. Az hogy mennyi settlered jon, az a karizma pontjaidtol fugg.
    A local leader 1-o perkje arra kell, hogy az etelt, italt es junkot tudd szallitani 2 telepules kozott.
    A 2. szint pedig boltokat enged epiteni, ami penzt hoz, es embert kell hozzarendelni.

Az hogy a brahim a hazban van az okozza, hogy valami olyant epitettel az utba, amerre jarnak a kereskedok, ami elteritete oket.
  • horthy
    Hogyan kell benépesiteni egy üres települést ? Mik a feltételei ? Mondjuk helyi vezető perk ?? Azt akarom hogy emberek jöjjenek Menedékdombra . Még nem csináltam kikkel kell beszélni vagy mit csináljak ?
    Másik van egy bug . Van egy kereskedő nő aki elsőnek jelent meg a kétfejű Brahma-val . A brahma-t a program berakja az épületbe néha ez valami bug ? Vagy bekavar a ráhuzott tető a bázisépületre ahol a Power Armor tarto van ( Sanctuary Hill ) ?
    Fegyvert és páncélt is lehet késziteni vagy csak modositani ?? A karakter perkelés végett kérdem .
  • Kroki105
    Esetleg kalodába zársz egy-kettőt, csak úgy inspiráció gyanánt

Amúgy elgondolkodva, miért a settler dolgozik? Ott van egy rakat raider, kb hasracsapva az 50%-a Nemzetközösségnek. Élve elfogni, tekegolyót a lábára egy lánccal, aztán dolgozzál te féreg! A telepes meg egy hintaszékből figyeli egy puskával a kezében. És azt sem lehet felhozni erre, hogy nem humánus, blabla... Első körben az összes játékoskarakter elmebeteg tömeggyilkos. Kivéve persze az intelligens, karizmás karaktereket, akik 100000 helyet csak 3278-szor ölnek.

A másik érdekesség: ha Nate-et válasszuk az elején karinak, az első párbeszédből kiderül hogy egy veterán. Utána pedig szépen a kalandjaink során megtanítjuk lőni, lopakodni, robbantani, mesterlőni, közelharcolni, és a többi... A csajnál még ok, de a faszinak konyítania kéne valamit már a harchoz, és nem kocalövész szinten.
  • coolpet
    Köszi. Akkor pár lébecolót el kell küldenem másik telephelyre :)
  • PiszkosFred
    Odacsalni tudtommal nem lehet. Amikor jon egy uj telepes az adott allomasra, akkor az a telepes kis X% esellyel akar egy Brahmin is lehet. Az eteto ezutan kap szerepet, azzal tudod helyhez kotni a joszagot, hogy ne kolbaszoljon mindenfele az epuletek kozott.
  • coolpet
    Sziasztok!

Hogy lehet brahimokat odacsalni a settlementre? Hiába építettem etetőkádakat, nem jönnek.

Köszi!
  • coolpet
    Én nem akarok egyenlőre több teleppel foglalkozni, Red Rocket sincs nyitva, Abernathy meg meg nem az enyem, de egyebkent is bugos.
    Sunshine meg elegge nyitott, és hát ott a környéken elég sok a Synth meg a szupermutáns.

Starlight Drive in egyenlőre még nincs felfedezve, úgy gondoltam, hogy egyenlőre csak barangolok és scavengelek. Nincs Local leaderen még pont.

Egyébként pipe sniper rifle vagy huntingból kreáljam?
  • Sunsetjoy
    Én először minden feleslegest kaját termelni küldök, még ha nincs is kaja annyi (a látszata megvan, hogy hajlong:), akkor se unallocated, ugyanakkor nincs túltermelés sem, mert nem lehetséges. Legalábbis úgy látom, hogy bekerül munkára - bár 1-2 embernél több nincs pluszban a rizsföldön :)

Utána meg scavenge. Én úgy játszom, hogy rögtön lesz lvl 10 környékén supply így azokra is megy az ember. Illetve később meg boltok.
    Ahogy építem a védelmet, mennek őrnek.

És mivel minden települést kinyitok, eleinte jól jönnek átküldésre új telepre. Vagy azt is lehet, hogy csak egy-két helyen van toborzó jel, és onnan küldöd el az embereket.
  • coolpet
    Sziasztok!

Ti mit szoktatok csinálni az unallocated settlerekkel? Boltot, supply line-t nem tudok még perk hiányában, és kaja meg def is van bőven.
    Amit lehetségesnek látok még és van értelme, hogy scavengelni küldöm őket. Más 5let?
  • Although
    Pont a templom mellett szállt le az egyik helikopter mindenhol rohangáló acél testvériség tagok én meg nézek amúgy vadászok rájuk ezzel a karival nagyjából mindenkire. De itt most még gondolni se gondoltam rá betámadjam őket.
  • Although
    Jó kis erődemonstráció ez. Már sokszor volt ha akkor mész segíteni Prestonéknak mikor megjött a Brotherhood na ott valódi erődemonstráció van. Csak néztem ahogy megérkeznek mikor a deathclaw előjött. 2 percig nem élt. Imponáló volt ahogy helikopterek, 3-4 vagy több pm-es meg jópár scribes meg még páran megjelentek. Majd ahogy kijön Preston meg nyomorult csapata. Ahogy menetel mellettük a Brotherhood na az nyomasztó különbség volt.