11630
-
Ne nezd! Olvasd! Mondjuk a blogjukat. Szivesen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.05. 17:51:01 -
Although #8292 Ahogy nézem a motor alapból nem tudja azt ami kell az FNV-hez sem. Ott ugye a párbeszédekben jó pár tulajdonsághoz volt kapcsolódás, erő, charisma, egyéb képességek. Az F4 motorja alapból már csak konzolos játékra jó. Azt, hogy emberek szenvednek vele scriptelve többet rakjanak bele az nem ugyanaz. Nem gondolom az Obsidian vesződne egy már ennyire lebutított motorral. Nme tudják kihozni belőle amit szeretnének. -
Grifid71 #8291 Hát igen, bár én nem értem a frenchise-ért felelős embereket. Szerintem ordenáré nagyot lehetne kaszálni 5-10 évente az alapok felújításával.
Azért megnéznék egy fallout 1-et átnyomva az F4 motorjára. Izometrikusból FPS-RPG nagyot ütne.
-
Ha van Isten (es nemi esze a Bethesdanak), akkor szavadon fognak es a Fallout 5, vagy a Fallout 4 kiegje (amely szerintem keszul es megint az Obsidian csinalja) megint komplex lesz. :) -
De miért kamuzol. Legalább mondanád, hogy elnézést a múltkori viselkedésért, de szeretnél továbbra is a topik aktív tagja lenni. Sztem. mindenki adott volna egy újabb esélyt, de nem te inkább kezded elölről az egészet. Mindegy mondjuk én a múltkori trollfesztet is élveztem, most is tárazok be popcornt.
Ja csak pár kommentszám az előző kitiltott profilodról: #7398, #7399
Érdemes összevetni a te kommentjeiddel: #8206, #8209 -
Grifid71 #8288 Hát ezért még pénzt is adnék, amikor elkészül. -
Andule #8287 Uhhh, banyek :) ez valoban hiba h ezen mindenki atsiklott :) -
Donmeta #8286 Most viszont engem is érdekelne valami. Ezt meg válaszolni kell tudás. Vajon miért működik nálam a repair sanctuary roof mod ilyen gány módon? Csak összemossa és lelapitja a textúrákat de nem rak bele semmit. -
Andule #8285 Az van h minden modositassal ellentetben ez meg mindig nem tisztan FPS jatek akar lenni. Ezert.
Amugy tenyleg vegyel vissza magadbol kerlek, francnak sincs kedve megint osszeszedni a kommentszamokat a moderator topicnak h hol mentel at tok foloslegesen sertegetobe/szemelyeskedobe. Thx -
Donmeta #8284 Mi az, hogy a legnehezebb szinten fél óránként van 2 db 5 perces harc??? -
Donmeta #8283 Ezt Nekem írtad? Mert én nem tértem vissza sehonnan. :) Józan paraszti ésszel következtetek és arra jutok, hogy valaki akit nemigazán szerettek már rájött erre a problémára. Mert ez az. És nem is kicsi. -
Donmeta #8282 Vedd ki a billentyűt. :)) Ez jó volt... -
Kroki105 #8281 legendary mod asszem ez az, már rég használtam -
Kroki105 #8280 Van valami mod, amivel átrakható a legendás tulajdonság, rég használtam, és akkor se sikerült átrakni, csak újat adni valamiért. Én úgy csináltam, hogy amit találtam statot, azt hoztam létre újként, mintha átpakoltam volna a legendás statot. Különösen idegesítő mikor találsz egy vascsövet valami fasza tulajdonsággal, és hát kb a hajadra kenheted.
Amióta több follower is jön velem, azóta nem izgat a legendary cucc. Hancock, Cait meg a kutyu nem viccelnek
Be lehet állítani, hogy végtelen lőszerük legyen, ok, ez ordas csalás, de enélkül képtelenség automata fegyvert adni a társaknak, mert agyatlanul lőnek, nem csak célpontra, az isten lőszere nem lenne elég nekik. Az meg kész röhej volt ahogy alap shotgunnal puffogtattak a szomszéd háztetőre :D .
Egy p90-es automatán (modos fegyó amit épp használnak), nagy fegyverskillel már nem nagyon igényel legendát.(lehet állítani rajta sebzés %-ot is ha túl erősnek hatna) Egyszer esett egy ilyen legendary, +plazma sebzéssel, utána nem volt gond a nukleáris hulladék kacattal. -
Ilyet hogyan feltetelezhetsz?
O egy megbecsult tajkepfesto!
Milyen szabalyokat kell betartanom ahhoz, hogy az NPC-k utvonalat ne tegyem tonkre?
Pl Sancruatryban a workshop melleti romhazat elbontottam, es a beton alapra felhuztam egy fahazat, ahol tudnak aludni.
Erre mindegyik az oldalan akar bejutni ahol nem tud, hiaba van rajta nyitott ajto, raadasul ott ahol kell...
Red Rocketet akarom egy kicsit kipimpelni, ha lesz alapanyagom, es nem akarom, hogy a provisionerek hazteton maszkaljanak. Epitettem a tetejere egy 8 agyas szobat, meg van lenn egy agy. Hat hol alszanak? Lenn az egyik alszik, a masik meg all mellette. Nem megy fel a lepcson... Miert vannak ilyen bugok? Vagy hozza kell rendelnem oket az agyakhoz?
-
Grifid71 #8278 Hát visszatért az original xarcsimbók, úgy látom. -
Alexzel #8277 Alapesetben a legendary tulajdonságot nem tudod átmásolni, hanem azt a fegyvert/vértet kell módositani, de hHma van már ugyanolyan nem legendary fegyvered /vérted módosítva, a módosításokat át tudod rakni arról.
A Nexus-on van ugyan olyan mod amivel re magad adhatsz legendary tulajdonságot fegyvernek/vértnek, de az szerintem elveszi az örömöt amit érzek ha egy jó legendary tárgyat találok. -
Sziasztok,
Ha talalok legendary fegyvert, armort, akkor magat a leg tulajdonsagot ki lehet belole szedni? Mert nincs mondjuk a pipe pisztolyon semmi mod, csak a tulajdonsag. Vgay azt a fegyvert kell moddolnom mindenkepp ha meg akarom tartani? -
Alexzel #8275 Sziasztok!
Próbálta/használja valaki a Start Me Up - Alternate Start and Dialogue Overhaul modot? Jónak tűnik, de érdekelne hogy a sztorit hogy befolyásolja, mivel ezzel nem 'én' kerülök ki a fagyasztóból. -
Basszus, a neven nem nevezett juzer reinkarnacioja miatt nem is esett szo eddig az ujevi legujabb F4NV videorol, ami nagy hiba:
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.05. 00:28:43 -
Vedd ki a billentyut ha zavar, vagy konfigold at. Vagy csak ne hasznald... -
Donmeta #8272 A q miatt nem kell keresni az ellenfelet. Ez borzalmasan nagy segítség... -
Donmeta #8271 A csalás nem gond. Ha a játék minőségére megy rá akkor. Nekem pld van egy god modom is gazdag kereskedők. De mellette minden fellelhető legendary spawn high spawn stb... A harcot kell úgy alakítani addonnal, hogy ne olyan trutyi legyen mint az eredeti játék. Survivor beállok középre q géppuska robban megint q megint géppuska megint robban ez megismétlődik még jobb esetben 5 ször és vége a harcnak. -
Although #8270 Régen, volt mentünk valahova a Conanba. Már akkor mikor jöttek mások is. Már úgy mások. A magyar haverom mindig mondta ahogy néztük őket. Beszaladtak középre. Jól észrevehetőek voltak. Szaladgáltak aztán lecsapták őket. Ilyenkor mondta. Beszaladtak az erődbe, ordítoztak aki kicsi indiánok meg röhögtek rajtuk majd lecsapták őket. Ugye mi milyen okosak voltunk. Jó fej gyerek volt. -
Csak nem krisztinv-re gondolsz? :) -
Kroki105 #8268 Naja, vannak tisztább pillanataim is, igyekszem akkor ide írni. :DD
Nem megy ez az új játék nekem, nem a survivorral van baj (főleg hogy kaja, pia már van dögivel), egyszerűen a 74es karim már annyi mindent elért, hogy akárhányszor újat kezdek, mindig nála kötök ki. Azt találtam ki, hogy a strandos ghoultanyát fogom kicsit modernizálni, már egy karaván útnak is indult hogy felvegyem a hálózatba. Szedek le majd egy modot, hogy a vízpartig kitolódjon a határa a telepnek. Azt hiszem a környék irigykedni fog zombifalvára. Valószínű a kastélyom nagyságát nem éri el, de vannak ötleteim. Meg ugye védelem se árt majd, mert az acéltesók nem valószínű hogy puszipajtások lesznek ezután. Megépítem az éttermet is ide, medvehusi dögivel.:D
Vicces volt párszor: karácsonykor ingyen volt elérhető az assassin's creed kalózos része. Ugye mi se kellett több, hát próbáljuk ki, még sose játszottam egyel se. Pár napig toltam, egész jó, tetszett. Aztán ugye a minap visszatértem Commonwealth-be, és állandóan fel akartam mászni mindenhova szegény Nora-val :D Mondjuk érdekes, mert a kalózos játékban oda is fel lehetett mászni, ahova nem lehet, itt meg egy rakás helyre nem lehet, pedig mégis lehetne. -
Although #8267 Szerintem, hagyd abba. Nem lehet veled egyszerű élni, komolyan. Érted mit jelent az atomháború utáni világ? Olvasd már el még egyszer mit írt. Kutyát nem érdekel a szuper tájkép amit festesz. Azért nem mert a radioaktív csapadék meg a nukleáris tél meg az előzmény élhetetlené tette a bolygót. Komolyan nem esett le mit ír? Már bocsi. -
Köszönöm, egyelőre inkább maradok a "modoltalan" játékmenetnél :)
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.01.04. 17:00:55 -
Donmeta #8265 http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=488ggg.png Szaturáció a köbön!! -
Donmeta #8264 Majd a biztonság kedvéért betolok egy nem délutáni képet, hogy ne szaturáljon. :) -
Donmeta #8263 moddal bocs. Tudod mit fogok ebből csinálni? http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=565mod.png Fogalmad sincs mert nuku fantázia. -
Donmeta #8262 Ilyet tudsz az 5 addonoddal? Ez csak a kezdet...http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=120K_P2.jpg -
Gilmoor: Igen, a modolt játék lekapcsolja. De van egy f4 achievements vagy milyen nevű mod, ami mellé kell az F4SE scriptextender (azzal kell indítani az F4-et). Az is egy mod, de pont arra van, hogy "ne legyen mod" a játék-Steam kapcsolatában :)
Kroki105: Szívesen. Értelmes embereknek szívesen segítek (nem úgy, mint amikor volt itt egy néven nem nevezendő valaki...)
Most már azon is gondolkodhatsz lassan, hogy néha eladsz belőle Diamondcity-ben :) Én a kupakokat lőszergyűjtésből meg kupakgyűjtésből (perkek) intézem, de ezzel már a húsból is lehet talán :D -
Malachit #8260 Ha felrakod a megfelelő kiegészítést, akkor ad továbbra is. Kevés kiegészítő közül nálam épp ez, az egyik. -
Jól tudom, hogy a moddolt játék nem ad további steam-es eredményeket? -
Kroki105 #8258 Kipróbáltam a húsos modot. Egy medvébe futottam bele Konkord mellett, épp egy vaultslaver-t üldözött. Lődöztem miközben a csajjal hadakozott, így gond nélkül leterítettem. Duplázófüzettel 60 hús volt benne. Asszem egy ideig nem lesz gond a zabával, talán még éttermet is nyitok Redrocket mellett. 30 adag húst nem érzem soknak egy akkora dromedár dögből, a 60 meg már a füzet miatt volt, az meg beépített csalás :D Van már hátizsákom is, úgyhogy épphogy, de el sikerült vinni.
Köszi még egyszer
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.01.04. 03:03:37 -
Donmeta #8257 Valaki Help. Megjelent egy SKE a workshoppombnan. Arra már rájöttem, hogy embereket tudok lerakni meg egy csomó mindent de miért is? -
Donmeta #8256 Nem akarok veled összeveszni de keresett tájképfestő vagyok. A természet ilyen. A játékon belüli játéktávolságba ne kössünk be. Azért tűnt színesnek mert ment le a nap. De mondom Megélek tájfestőként ez nagyon nagy ko.
Utoljára szerkesztette: Donmeta, 2018.01.04. 02:05:23 -
Oke, azt hittem vanilla allapotokrol beszelunk... -
Oblivionba csak beleneztem, Cryodilrol pedig csak hallottam.
Skyrimmel sokat játszottam, ott én is feltettem pár ENB modot. Na meg kiprobaltam azt az E betuvel kezdodo jatekot ami a skyrim motorjaval futott, mod volt, csak nem jut eszembe a neve. Na abban aztan volt zoldello kornyezet.
Itt azert elment a design.
Jah tudom mar, Enderal.