11630
  • PiszkosFred
    Na jo, de most ezzel megint olajat ontottel a tuzre. Eddig volt 4-5 komment, ami legalabb a jatekrol szolt, most meg el fog szabadulni megint a pokol :) Nem lesz ennek (megint) jo vege...
  • Flyingparadise
    Először tudd meg mi a spam: https://hu.wikipedia.org/wiki/Spam-milliós

Egyszer volt 3 üzenetem egymás után mivel a válasz és a javítás nem számít annak. Egyszer pedig 4. De az is azért mert nem volt itt senki.
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.10. 23:30:06
  • coolpet
    Krisztinv és Donmeta :)

Az egyiknek valami híresség az apja, a másik meg fest vagy költ de úgy hogy besz@runk. Vagy ilyesmi.
    Valahogy ilyen érzésem volt most is hogy a gondolataid 1-2 mondatban leírod, és spammeled a fórumot.
  • coolpet
    Hogy is hívták? Mi volt az előző 2 nick?
  • Flyingparadise
    Olvasd el..
  • Flyingparadise
    Cumi
  • Flyingparadise
    Hát A westworldben konrétan meg is dicsértek talán olvasd el mit írtam mielőtt fikázol. A Filozófiai fórumba is írok. Ezekben a fórumokban maradok szerintem mert ott magasabb az átlag iq mint itt.
  • Z33noo
    Ne basztassátok már :)
    Nekem is Dezsavűm van, de legalább a stilusa és az értelmezhetösége fejlödött 3 account óta :D
  • coolpet
  • Kroki105
    Biztos a westworldon is örülnek neked...
  • Flyingparadise
    9486 válasz. Mielőtt nekiállsz kötekedni tanulj meg olvasni. 9481 is válasz. A többi információ és ötlet és még véletlenül sem magamnak szántam. Valakivel összekeversz.
    Tulajdonképp en két hozzászólásra ami lehetett volna egy is mondtad, hogy elbeszélegetek magammal. :))
    Melleslegnem csakafallout 4 fórumra írok hanem nézd meg mondjuk a westworldot. Azt ülj le. Kapsz egy csokit.
  • Flyingparadise
    Te miről beszélsz? Most is válaszoltam valakinek..
  • Flyingparadise
    Lol bekérdezek, utána meg megtalálom a megoldást.
  • coolpet
    De jól elbeszélgetsz magadban :)
  • Flyingparadise
    Most az a tervem, hogy Sanctuarira csinálok egy garázst ezeknek 3 alapanyag már van.
  • Flyingparadise
    Ja igen! A fő probléma Prestont beküldtem egy Páncélba. A vázat nem tudom levenni. Azért válok meg tőle mert állandóan önkényesen levette a fejest, hogy lehessen látni a paraszt néger fejét. Könyörgöm van rá lehetőség hogy megszabadítsam a kerettől?? Elvileg ha be tudott szállni ki is kéne tudnia. De ezt nem hajlandó megtenni, legalábbis nem látok rá opciót.
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.10. 18:04:26
  • Flyingparadise
    Ki nem állhatom a csalóknak semmilyen formáját. Bocs. Ez az igazság. Plusz egy csata jelenetet 3 féleképpen játszottam le.
    1. Adát leállítottam a lépcső tetejére, hogy észrevegyék bevettem minden drogot, jet 3 Milerulk quen Mine 2 king mine amikor odaértel még mehetett 3 king gránát fedezék. Voltak 30 vagy an high respawn.
    2. Adát megint lépcső teteje de ezúttal bementem egy épület felső szintjére és onnan kempelgettem őket.
    3 Amit már mondtam, Lyukas tetejű épület.

Ezt én így roppant élveztem. A konzolt meghagyom Neked-ne vedd sértésnek

Az xp vel kapcsolatba ökör voltam rengeteg múlik azon hányszor ad ötös szorzót ha kétszer akkor fél kp ha 6-7 szer lépsze egy egész szintet egy komolyabb küzdelem során 30-31.

Viszont van egy roppant nagy problémám. N találok olyan modot ami humanoknak életet ad. igaz reális, de nem szeretem ha mindegyiknek csak lerepül a feje azt csá. Komolyan kérdezem a Monster health már fent van. Nincsvalami ami jó dok életet ad az embereknek? Így azt se tudom mi értelme az 50% embersebzéses cuccoknak.

Viszont találtam egy iszonyat fegyvert. Ha benézel a távcsőbe pirosak az ellenfelek még nagyon távolról is. Ha pedig megölted őket egy Lila hurkot kapnak amit nem lehet nem észrevenni. Agyam eldobom..
  • Kroki105
    És annak mi értelme hogy visszatöltögeted a mentést? Ha szintet akarsz pluszba, consolba hozzáadsz amennyitől boldog vagy...
  • Flyingparadise
    Jó nagy sötét vagyok. Semmi xp különbség egész egyszerűen szerencse. Ugye ötös a szorzóm. Megéri azt egyáltalán 3 ra rakni megint? Melleslek qsavvel lehet csalni. egy 10 visszatöltésből már beadja a küldetésleadásnál...
  • Flyingparadise
    Nos meg is néztem. 023 xp-t kapok egy fénylő csótányért. 123 at ha beadja a szorzót-idiot savant-pedig csak hármason van. veryhardon 52 xp-t kapok idiot savantra.é Most akkor hogy is van ez?
  • Flyingparadise
    Megtaláltam a legzseniálisabb, legalábbis számomra az egyik legzseniálisabb küzdőteret. Sokféle stratégiával lehet végezni ott az npckkel. A Szuper mutánsoktól-akik ezeken az adóvevő tányérokon vannak-jobbra lévő metróállomás. Eszméletlen. Nem is sorolom fel. Végül a legtetszetősebbnek az bizonyult, hogy van egy lyukas tetejű épület amire fel lehet menni egy kidőlt fán na onnan osztottam az észt. Ezek a Mirelurk gránátok zseniálisak. Azt a modot már csak emiatt is érdemes letölteni. (Uniquie followers) Viszont valami nálam nagyin nem stimmel. Átraktam Survivalra és mintha sokkal több xp-t kapnék. Ráadásul ponthogy gyengébbek az ellenfelek. Én viszont könnyebben halok. Ergo Jobb a Very hard..
  • Flyingparadise
    :)
  • SaGa
    Én az utóbbi hónapokban vagy négy karaktert indítottam, különféle modkészletekkel. Az egyik alap mod, amit mindenképp használok, a Start Me Up, és a kezdő pontot mindig valahová délre teszem, jó messze Sanctuary-tól és Concorde-tól. A Castle is csak egy falu, mint a többi. Bár a mostani karakterrel, miután már majdnem minden falut felhúztam, csak elballagtam Prestonékért, leraktam őket Sanctuaryban, megbíztam Sturgest, hogy irányítsa az építkezést a szigeten, aztán ott hagytam az egész brigádot aszalódni. Az elképzelt karakter (lejjebb már említettem talán) egy kiszolgált NCR felderítő, aki azért jött át New Californiából, mert hírét vette, hogy a BOS itt is kezdi a hülyeségét és szeretné a telepeseket (ehhez a MM-t is fel kell azért húzni valamennyire) megerősíteni annyira, hogy sikeresen kipofozzák a BOS-t meg a raidereket (meg az institute-ot is) és fejlődjenek a maguk módján. De ezt a magam tempójában és nem a „radiant” küldetések foglyaként szeretném végigcsinálni…
    Van egy mod, ami a Nuka world végigjátszása után „behívja” a MM-t arra a területre, hogy átvegyék a hatalmat. Ezt is felraktam, hogy ott is békés építkezés legyen a vége, ne mindenféle rablók uralják a területet.
  • PiszkosFred
    En most kezdtem egy uj survival karaktert (megint:D), kicsit hangolando a FO76-ra, es en is olyan ivben kerultem ki Concordot, hogy a raiderek szerintem meg mindig, hetek eltetevel is lovik Prestonekat a muzeumnal.
  • Flyingparadise
    Na tessék... Az a jóképű robot az robot szakértő 3 ami nem gond DE communist destroyer????!!!!! Ez mi. Nem kell mondanom, hogy nincs ilyen és most megnéztem be se rakott.. Akkor most ezt hogy..
  • Flyingparadise
    lebegő. Bocsánazt a sok hsz-ért!!
  • Flyingparadise
    Bár az Adás vonalat is végig szeretném vinni érdekesnek tűnik.. De dobnom kell mert nincs intellectem. Bár... Lehet elég a kovács azt akkor éebegő lángoló kardos robot nem gyenge..
  • Flyingparadise
    Akkor lehet kezdek egy újat mert ez a polgárőrősdi még úgy se jön be, hogy úgy átöltöztettem Prestont, hogy alig lehet ráismerni. De egy csapat paraszt attól még egy csapat paraszt marad. A Flare Gunt is ezért nem használom. Viszont a rakétalefedettség azért FUN
  • Flyingparadise
    Ez óriási.. !! Ott a helyük...
  • Flyingparadise
    Na ezen a borzalmon is túl vagyok. Igazából hatalmas szerencsém volt mert otthon felejtettem a páncélomat viszont a várfalon lévő lőszeres dobozba találtam 20 darab rakétát úgyhogy leballagtam a folyosókra és ha ott a folyosókon irtod a fészkeket hamar megjelenik a quine akinek elég volt 3 rakéta meg egy két lövés a legendás időlassítós fegyveremből úgyhogy esélye sem volt hozzámérni. Pedig elég komoly savtartalommal rendelkezik a köpése mondhatni..
    Volna még itt pár kérdés amire ha válaszolnátok nagyon hálás volnék. Mégpedig. Mikortól tudok rakétaállásokat telepíteni. Mert most adott három feladatot Preston annak ellenére, hogy mit mondtam róla a háta mögött. :) De nincs köztük az alagút sajnos.
    Másik, Felraktam egy addont amibe állítólag be is linkelem

https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/10514 Jaaa akkor most esett le Azért vannak ezek a halál jópofa gránátok mirelurk King egg. :))) Hát nem óriási. Viszont Followert szeretnék és így első blikkre aspecialba van benne ésiszonyú feltételekhez kötik. AStrongot, hogy kapom meg leggyorsabban gyémánt city feladat ugye?
  • SaGa
    A falvakat úgy is felfejlesztheted, hogy Prestonékhoz oda se szagolsz Concorde-ban, ott hagyod őket a múzeumban. Minutemen is csak egy frakció a sok közül.
  • Flyingparadise
    Ja igen! Még egy kis help. Van olyan addon csak most nem találom. Ami nem spring clean, és mégis tökéletesen kipucolja Sanctuaryt. No az kéne.. Valaint a legunszimpatikusabb részénél vagyok a játéknak. Eleve ez a polgárőr dolog nem tetszik. Magyarba rossz csengése van. :) De ott az-az egész vár dolog nekem nem oké. ugyhogy félig csukott szemmel kipucolom Prestont otthagyom. Ne is lássam, tőle is rosszul vagyok... Igazi parasztnéger. Nem tudom erre, hogy és miért éreztek rá de az. A paraszt és a néger tökéletes keveréke a kiejtése is... Borzalom.
    Szóval egy olyan modot keresek ami minél jobban átváltoztatja azt a részt és minél kevesebb időt kelljen ott töltenem. Biztos vagyok benne, hogy a következő karim Anti polgárőrös lesz. Ahol meglátok egyet ütöm vágom lövöm. :) De Sajnos első végigvitelhez hiába azt csinálsz amit akarsz nélkülözhetetlennek látom. Vagy lehet Preston feladatbeajánlásai nélkül is falvakat szerezni?? Ugye Ágyú is polgárőr cucc.. ehh:(
  • Flyingparadise
    Végre. Köszönöm!!
  • Kroki105
    Nem tudom, én is úgy vagyok vele, hogy survi után a vh olyan semmilyen, hiányzik a sok pepecselés lol, viszont survin meg néha ideggörcsöt kapok az aludjál egyéltől... sehogy se tökéletes
    Az a kompromisszum született, hogy ritkábbra tettem a szükségleteket, így úgy ahogy ok. Gyorsutazás on, anélkül uncsi nagyon, és autosavet is gombra tettem, nekem az kell.

Megtaláltam a lassú load/save bakit is, a zombi walker csináta a galibát. Egy régebbi verzió állítólag visszaállítja a dolgot jóra. Kipróbálom.
  • Kroki105
    survival options at f4
  • Flyingparadise
    Megette a fene, folytatom a veryhardot. Sajnos nem lehet letiltani a megbetegedést szomjúságot és az éhséget.. Nem tudjátok nincs ilyen mod egész véletlenül?
  • Flyingparadise
    Jaja telitalálat. Nekem 1.26 van. Nexuson már 1.28 Még egyszer köszi!
  • Flyingparadise
    Ahh. Köszönöm! Valószínűleg kizárásos alapon igazat szólsz.

Ez a Playable super mutant mekkora poén már.:))
  • Sunsetjoy
    Olyankor a mod configuration nincs frissítve az új f4se-hez szerintem.
    Az új f4se megy az új fallout 4-el, de a mod configurator még a régi, a régi f4se-t keresi, meg a régi fallout 4-et.

A mod configurator oldalán kell megnézni, hogy frissítették-e azt is...
  • Flyingparadise
    Valaki legyen olyan kedves, hogy segít. Plz. Miért nem működik vajon a mod configuration. Óriési szükségem volna rá. Mondom elindítom az F4SE és közli, hogy nem megfelelő verzió így nem fog működni és le kell ok-zni. Attól még elindul az F4SE. Sőt ha nem rakom fel ezt a kieget nem is ír semmit, csak elindul..