11630
  • Kroki105
    Én csak az armorsmith-t használom ezek közül.
    Amúgy ha vennél egy kikötőt, csak szólj, neked féláron adom

Megvolt a hét első sztárigazolása is:

Azt hiszem Frank nem a kertészeten fog melózni.
  • Flyingparadise
    Elnézést csak besokalltam a modokkal. Valamit ír is amit le kell ok zni..

Live n love magazine perk patch
    The moon palace
    Unoffical supermutant-Redus Horizon patch
    Horizon live dismemberment patch
    Raider overhall restored content patch
    Ungougus health scaling
    DPD AIO Standalone
    Armorsmith extended
    Így hirtelen ezeket tartom nélkülözhetőnek és nem értem őket 100xra.
    Miket kell, illetve érdemes megtartanom?
  • Flyingparadise
    Ezt mondták..

Köszönöm Kroki!

Gyönyörű ez a kastély az egyetlen hiba, hogy a várfalakat nem lehet lebontani ugye. Kikötő is.. Agyam eldobom.. Profi vagy. :) Ez már olyan szintű kreativitás amiből pénzt kéne csinálnod csak mondom..
  • Kroki105
    Kösz, dehogy feltöltésre, az én Nórikámé lesz
    Elég messzi van a tökéletes helyreállítástól, inkább ahogy esik úgy puffan építkezés, de szerintem ez látszik is a képen. De tetszik, és szórakoztat felhúzni. Igazság szerint már játékbeli hetek teltek el szerintem kaland nélkül, csak építettem. Van már kikötő, a földfal tetejét helyreállítottam, ott van a kert. Kár hogy a hajó csak dekoráció, kis halászbárka, de fölfegyvereztem. Poén lenne a nyílt vízen kalózok ellen
    A kastély settlerei egyediek lesznek, már egy dokit le is gyártottam, őt elfelejtettem lefotózni.
    Az a baj az egésszel, hogy betelt az építési csík, pedig már lebontottam minden vízalatti kavicsot, gazt, ami volt. Az építésnövelő modot nem merem fölrakni, már nem emlékszem ki, valaki írta hogy crashelhet tőle a gém. Nem akarok újat kezdeni megint. Csinálgattam a földön szétszedett puskák glichet, de hát annyi puska nincs a játékban... Amúgy megfigyeltem, ha szétszedem a puskákat a workshop módba, csökken ugyan a csík, de ha kilépek, és vissza be, elveszik az üres hely.

• Irgum76
    most nem találom a azt a kommentet amiben azt írta valaki, hogy survivor módban a múzeumnál annyi raider van, hogy inkább nagy ívben elkerülte
    gondoltam megnézem milyen is
    hát bejutni rohadt egyszerű volt nem kell rambózni ennyi a titok
    oldalt elsétálsz a másik utcán onnan lopakodás beoldalazni a sikátorba ha van ott valaki leszedni aztán lopakodás előre a fedezékek takarásában ott meg van 3-4 rider akiket hősiesen hátba lehet lőni aki koricál az utcán azt lelövik fentről tekerős puskával aki meg bemenekűl az épületbe azt Dogmeat lerendezi
    bent már neccesebb volt a szitu főleg, hogy karizma, Iq 1-esel mentem és a +40%-os stimpakhez 2 Iq kell
  • coolpet
    Egyébként van itt telekomos optikai netes akinek nem megy az F4 CC? Nekem működik.

Én valami tiltott IP tartományra gondolok, mert többeknek, akik restartolták a routert megjavult egy ideig.
    Ha van telekomos, akkor osszuk meg az IP-ket, hátha van benne valami minta. VPN-el ugyebár megy.
  • Hexex86 #9536
    Hopp, na ez segített nekem.
    https://www.youtube.com/watch?v=VNmzO-Dlvik&t=8s
  • Hexex86 #9535
    Próbáltam kizárogatni tűzfalba, de nem nagyon használt. A netkábelt, ha kihúzom akkor megy.
    Köszi a tippeket!
  • coolpet
    Igen sajnos elég sok usernek van evvel baja.

Mikor bejött a CC mind a Skyrim SE-be és a Fallout4-be, sok felhasználónak crashelt a game a main menüben mikor csatlakozott a CC-hoz.

A fallout4.exe tüzfalon tiltása megoldás:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    If you guys don't want to use TunnelBear(VPN) you can go to your Firewall settings and go Advance and add to Incoming and Outgoing connection a New Rule - Select the Fallout4.exe(steamapps/fallout4/fallout4.exe) and block them! This will also fix the problem but you will not be able to use Creation Club or Mods tab in the Main Menu.

If you want the Creation Club and Mods tab to work and be able to log in with your Bethesda account the only workaround I know is a free VPN software called Tunnel Bear. Just install it and open it, connect to a server from a different country and everything will work.

De ha router mögött vagy, és tennék egy próbát, hogy a bejövő netkábelt direktbe dugom a gépbe, és onnan csatlakozol.
    Ha ez megoldja, akkor a routered beállítása nem megfelelő (alapbeállítás).

Sok user arról is számolt be hogy wifi sticket váltott (pl TL-WN822N -> Asus PCI-AC88) és a game azonnal fagyott.
    Nem tudom hogy működött e a fagyós usereknél a direkt kapcsolat, de a tiltás tuti megoldja.
    Max nem tudod használni a game menüben a modokat.
  • Irgum76
    Remek munka

nem tudom magadnak készíted vagy féltöltésre
    de nekem annyira nem jönnek be tökéletes helyreállítások
    Pl: Clean and Simple - Sanctuary Startup
    mondjuk ez egyéni ízlés kérdése én is Sanctuaryt csinosítgatom de nem akarok belőle pre-war települést csinálni némi kosz kell nekem :)
    de junktownt sem próbálok a kettő között lavírozni
    szóval ha esetleg megosztásra készíted szerintem jó lenne belőle egy kicsit lepusztultabb verzió is néhol hiányos csak gerendázat tető, lyukas falak, rozoga lépcsősor kívülre a toronyhoz és mindenképp indák és kosz

de ez csak egy vélemény így is szép
  • Hexex86 #9532
    Köszönöm. Próbálgatom.
  • SaGa
    Indulás után a főmenüben, amikor megnyomod a gombot, akkor te is belefutottál a CC hibába. Vagy letiltod a Fallout4.exe-t a tűzfalon, hogy ne jusson ki, vagy kihúzod a hálókábelt indulás előtt, vagy használsz valami VPN-t, ami elfedi az IP címedet.
  • Kroki105
    Pedig van olyan opció, én pl benyomtam ész nélkül az elején... De akkor neked nem ez volt a baj.
    Castle in the Sky
    The Master Plan
    Van már kikötőm is, ahhoz ez: Port Royal
    Esetleg ez: The Cabin in the Woods
    Magasság limitre: Settlement Height Unlocked
    Ez meg hogy nagyobb legyen az építhető terület: All Settlements Extended
  • Hexex86 #9529
    Üdv! Egy kis segítség kéne. Win10-en a menübe crash-el ha az egeret megmozdítom. Semmi error log vagy ilyesmi. Próbálgattam pár dolgot amit találtam, de egyik sem vált be.
    Előre is köszönöm.
  • Flyingparadise
    Nem találtam ilyen opciót viszont megoldódott, hogy bejelöltem a true sorms-ot. Az fent van.. Jó is, hogy te válaszoltál, ha nem szakmai titok akkor ilyen kieggel építetted ezt a szép kastélyt? Most állok neki építkezni és nem jönnének rosszul az ehhez kapcsolódó modok.
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.13. 02:13:20
  • Kroki105
    Lehet installnál kipipáltad a 0-24 éjszakát. Tedd újra, és ne jelöld be!
  • Flyingparadise
    Most aztán igazán segítségre volna szükségem. Sajnos a Darker Nights olyan lett mint valami jó horror film. Mr. Jones, Grave encounters, Blair witch 2. :) Így hirtelen.. Magyarul nem akar kivilágosodni.
  • Flyingparadise
    Gondoltam természetes, hogyha van 50 karakterem akkor az egyikkel csak végigvittem..:) Mellesleg Mániám, hogy mindig a mellékküldetéseket csinálom meg utána a fő szálat. De a hangsúly mindig minden esetben azon van, hogy mennyire élvezel egy játékot és még véletlenül sem azon, hogy végig vitted e vagy sem.
  • Irgum76
    és meddig jutottál a main küldetéssel?
    mert ha csak rohangálsz a vészlanden akkor nem sok értelme van tápolni
  • Flyingparadise
    Van vagy 40 karakterem ha nem 50 és nem level egyesek. :)
    Kroki ez nem semmi. Ügyes vagy. HA valaki esetleg tudna rajtam segíteni nagyon megköszönném. Brutálisan erős humánokat akarok a játékba. Nem érdekel ha nem reális és rajta marad a feje csak küldje tovább.
  • Kroki105
    Készülget a kastély, egy béta verzió

Lassan betelik az építőcsík, de még folytatom. A berendezés már kérdéses, azt nem csípem annyira.
  • Irgum76
    igazából az a legnagyobb bajom a játékkal, hogy a 4 frakció közül csak egy szimptikus
    brotherhood of steel emlékszem az 1-ben mekkora öröm volt ha sikerült csatlakozni hozzájuk és megkapni a power armort most meg egy hülye militarista köcsögök legyintéssel elintézem
    railroad: hülye hippik
    minutemen: olyan meh... béna nyenyerésző puska 1800-as évekbeli koszümök (egyik mod tervem, hogy új dizájnt adok nekik van már olyan, hogy felfegyverezi őket igazi katonáknak de én inkább csak upgradelném őket)
  • Irgum76
    nem vagyok igazán kezdő az első és második rész hatalmas kedvenc volt anno
    akkor még számított az Iq játékosé karakteré egyaránt a legtöbb konfliktot meglehetett oldani szimpla beszéddel
    és baromi jó humora volt
    a hármat bepróbáltam nem tetszett a tökölődés a vaultban karaktergenerálás címszóval
    aztán az atombomba hatástalanítás/felrobbantásnál kiakartam játszani a két frakciót egymás ellen erre nem volt lehetőség
    aztán a hülye csaj hülye könyvéhez a küldetések tök bénák voltak és akkor kiszálltam
    a néggyel pár éve játszottam modok nélkül az építményeimet se vették fel a világ 10 csodájához csak muszájból építettem
    én a történetre koncentráltam aszem kb 20. szinten ki is végeztem az alapsztorit ami egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet sőt én szabad akaratomból teljesen mást csináltam volna de erre a játék nem ad lehetőséget aztán bolyongtam kicsit telep elfoglal -> felépít -> next
    úgyhogy ott kiszálltam
    most épp az építgetős része fogott meg a sztorira nem igazán koncentrálok

"Te ha jól veszem észre totál kezdő vagy, úgyhogy lehetőleg ne oszd az észt a játékról"

nem nevezel noobnak csak fogjam be a pofámat köszi

"Ha pedig nem élvezed, hogy egy fightot adott esetben meg kell tervezni, az már régen rossz"

te így látod én úgy vagyok vele, hogy ha belefutok valami komoly konfliktba nem fogom hatszor újrajátszani hagyom megyek tápolódni fegyverkezni és úgy megyek vissza az adott szituációba esetleg felveszem a vasember ruhát ha nagyon muszáj Pl a Castle ostrománál sem nyomogatom folyton az autómentést ha elbuktam újra az elejéről hiába három hullámban támadnak
    bár lehet ott még nem tartasz a sztoriban érdekelne meddig jutottál és hanyadik szintű vagy
  • Flyingparadise
    Igen. Privátba is válaszoltam és itt is írtam legyen felejtő. Ez az új Regrowt felkeltette az érdeklődésemet majdnem 2 giga!! Ami eddig nem tetszett benne az a giccs, illetve a padlón átfurakodó növények mennyisége.
  • coolpet
    Mélyen tisztelt Repülőparadicsom!

Ezúttal szeretnék személy szerint elnézést kérni, amiért hasonlítottalak a topicban régebben felbukkanó 2 modortalan és illemtelen fórumozó társhoz, akiket alább megneveztem.

A hozzászólásaidhoz csak annyi megjegyzésem lenne, hogy nem egy érett 42 éves (ha a 76 a születési dátumodat jelöli) érett fórumtárs gondolatait tükrözi.
    Inkább tűnnek egy 1x korosztálybeli tinédzser megnyilvánulásának, amik a nagyzolásra, fellengzésre és ömlengésre alapulnak.

Én is csak azt tudom javasolni, hogy szedd össze a gondolataidat, és esetleg 1 hoszabb hozzászólásban nyilvánítsd ki, aminek van tagolása, értelme van, és ne írj 2-3 postot más véleményének véleményezésére.

Az élményeidnek örülönk, javaslataid elolvassuk, értelmes kérdéseidre válaszolunk amennyiben tudunk.
    A net-es illemtant érdemes lenne betartani, és akkor mi is máshogy viszonyulnánk hozzád.
    Nem fogjuk a filozófiai fórumban hozzászólásaid olvasni, sem a Westword fórumát nem lapozgatjuk, csak azért, hogy állításaid beigazolódjanak.

Érd el itt a Fallout 4 fórumban, hogy megbecsüljünk, mint értékes fórumtársat.

Köszönjük!

Utoljára szerkesztette: coolpet, 2018.07.11. 18:51:48
  • Flyingparadise
    Szerintem felejtő. Bocsánatot kérek ha valakit megsértettem.

https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/40

3.0.8 as exe nem létezik. Jobb klikk Run administrator főleg. Hogy kell ezt tul. képpen feltenni?
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 18:25:14
  • Flyingparadise
    Igazad van az "oda ész is kell" vissza szívom. Bár ne tudd meg miket kaptam tőlük...

Te ha jól veszem észre totál kezdő vagy, úgyhogy lehetőleg ne oszd az észt a játékról. Inkább kérdezz. Tudod a modokkal ki lehet egyensúlyozni a játékot. Speciel én most úgy játszom, hogy jóval nehezebb mint a sima Survival. Pld. nemsemmi amikor a legendás Yao Guaik 10 es csoportokban járnak és 2 szer annyi életük van és van köztük 4 Legendary... Kicsit érdekesebb mint az alap... 122 active pluginom van. Hidd el csak néznél ha elkezdenél játszani vele. Fegyver ami megtalálja a holttesteket. Brutálisan jól kinéző armorok és power armorok amikbe beparancsolhatod a kísérőidet. Meg nem is sorolom. Mindenesetre aki itt meg lett sértve barátom az én voltam. Általában az a ludas aki kezdi.. Én nem ártottam senkinek. Csak még annyit, hogy érdekességképpen említettem meg a visszatöltést és nem alkalmaztam. Ugyanis visszatöltöttem. Mint mondtam nem szeretem a csalást.

Ha pedig nem élvezed, hogy egy fightot adott esetben meg kell tervezni, az már régen rossz. Nem foglak lenoobozni.. :)

Éljenek a 76-osok. Hó, nap?
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 18:19:02
  • Irgum76
    ja és még annyit, hogy a modok használata is lehet csalás
    én most kezdtem el párnapja újra játszani és meglepődtem milyen könnyen fejlődök
    aztán eszembe jutott, hogy anno még nem volt fent a purified water és a craftable ammo ami mindkettő logikus és hasznos
    de így hatalmas előnyhöz jutsz az alapjátékhoz képest
    gyakorlatilag mindenkit ledarálok dobtáras shotgunnal aki közel kerül távolról meg a hangtompítós mesterlövész puskához is mindig van lőszer
  • Irgum76
    pedig "kedves" stílusod ott is biztos érvényesül...
    egy ártalmatlan cinkelésből "De jól elbeszélgetsz magadban :)" flémbe lovaltad magad
    senki le nem szarja, hogy hány millás tv-n játszol nem irigység de kurvára nem ide tartozik
    csak fickizni akarsz vele
    szavakba kötsz bele spam Vs flood, beírod, hogy így meg úgy lehet csalni a visszatöltéssel amire válasz ha csalni akarsz van egyszerűbb módszer is erre te kikelsz magadból, hogy rühelled a csalókat stb
    és ebben a kommentben konkrétan mindenkit lehülyézel aki ide jár
    örülök, hogy tetszik a játék
    játszd ahogy kedved tartja én mondjuk inkább normálon játszok mint, hogy egy-egy fighnak háromszor kelljen nekifutni
    oszd meg az élményeidet ha úgy érzed de azért ha lehet ne sértegess másokat

Uff
  • Flyingparadise
    A filozófia fórumban érdekes módon teljesen normálisan elbeszélgetek. Gyertek ti is. Ja.. , hogy oda ész is kell. Ciki..
  • Flyingparadise
    Sajnos ez is sikertelen, mivel azt, hogy mi van a gépemen azt a játékkal kapcsolatban írtam.Továbbá azt is milyen gépem van. Hiszen a Fallout 4 támogatja az SLI-t. Még pedig nem is akárhogy.. Örülök, hogy nem utál senki. Viszont ebben az esetben mi az oka, hogy az abszolút játékhoz tartozó hozzászólásaimat. Eltelik két nap ide merek írni még kettőt. Hangsúlyozom szigorúan a játékkal kapcsolatosan és akkor már spammelek. Tudom nem jó ha az embernek nincs igaza de nyeljétek le a békát.

Mellesleg Magyarországon az irigység mindig kiveri a biztosítékot..

Igen a Spam az nem témával kapcsolatos, viszont ha visszaolvastok ilyen nem nagyon volt....
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 16:45:25
  • Kroki105
    Szerintem senki nem utál téged, kevered a szezont a fazonnal. Az utálat, vagy ha hülyének néznek az nem ugyanaz.
    Játsszál inkább! Ha meg kérdésed van, gondold át 10szer mielőtt felteszed. Aztán miután ide beírtad még 4szer, hátha közben eszedbe jut mit felejtettél ki, és nem kell javító, pótló hsz-ek özönét leírnod utána. Aztán olvasd vissza legalább kétszer, értelmezd, javítsd, mert sokszor nem sok értelem van abban amit leírsz. Ha minden pöpec, nyomhatod a küldés gombot.
    Ja, és próbálj meg Fallout 4 hez hozzászólni, mert hát ez volna a topic címe. Tudod, pl. a faszt se érdekli hogy mi van a gépeden (esetleg keress rá a fórumon, hátha van ilyen topic), vagy hogy hány millás a gaming akármid meg a 77 colos monitorod. Ez nem tartozik ide.
    És no offense, csak segíteni próbáltam....
  • Flyingparadise
    Viszont nem tudok szép konyhát fürdőt, megrakott polcokat és egész egyszerűen MINDENT ami a játék grafikájában szerepel meg még olyat is ami nem. Banán szőlőkosarat az asztal közepére vagy akár frissen sült kacsát evőeszközökkel tányérral körbevéve. 10 fajta külön épületet ami tényleg város jelleget ad. Az új szőnyegektől kezdve a díszbokrokig sorolhatnám még egész nap mennyi pluszt adnak ezek a dolgok. Tulajdonképpen szerintem a világ egyik legjobb játékából a világ legjobb játékát csinálták.
    Minden fent van a gépemen ami számít az elmebeteg wowon kívül. De tényleg. Far cry 5, Maffia 3, The Witcher 3, Assassins Creed Origins és Black Flag, Dying Light-followinggal, Dead space 10 fajta kieggel, Lara baby. Dishonored 2, Mass effect 3, Prey, Total war Rome II, lehet valamit kifelejtettem. Egytől egyig eredeti. A Rendszerem 1080 Ti SLI, MSI Gaming 170ack proc 4.8 on megy..- Minderre pedig rá van kötve egy másfél millás 77 colos LG oled.
    Mégis ezt a játékot nyomom. Mivel a modok közötti válogatás játék a játékban. Na most már látjátok miért utálnak.
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.11. 14:14:28
  • jofer
    A' lesz a'!
  • Irgum76
    hát lehet, viszont nem ilyen volumenben gondolkodok
    örülök ha ezt a pár nem túl bonyolult ötletemet sikerül megvalósítani
    viszont ha egyszerre nem 20 építő modot raksz fel hanem mondjuk csak max 5-öt amiben benne van a CREAtive Clutter is és máris egyszerűbb kezelni
  • Flyingparadise
    Tudod mikor volnál nagyon nagy ász? Ha átváltoztatnád az építésmenüt. Bár gondolom ehhez újra kéne írni a programot. :) Tehát V megnyom. Előjönnek a főkategóriák. Viszont ha valamelyiket kiválasztanád, akkor kapnál egy egész ablakos menüt képekkel mint kint a windowsba mondjuk a fényképeknél. Egérrel pedig ki tudnád választani közülük amelyik Neked kell. Kb 10 szer élvezhetőbb volna a játék építkezős része.
  • Irgum76
    csak annyit mondanák, hogy (nem olvastam a ww-s hsz-ed) de gondolom szereted
    akkor nem a hentelésre kéne koncentrálnod hanem a main küldetésre érdekes történet
  • Irgum76
    Hi,

bocs, hogy félbeszakítom a filozófiai csete-patét :)

elhatároztam, hogy írok/szerkesztek pár mod-ot a Creation Kit-el (tudom pont időben alig 3 évvel a megjelenés után... :) )
    csak a móka kedvéért
    az első mod már megvan csak egyedi workbench-et szeretnék hozzá tenni
    átnyálaztam a fél internetet baromi kevés tutorial van a CK-hoz
    a problémám az míg más itemeknél le lehet cserélni a modellt workbench-nél ha lecserélem nem jelenik meg se az ikon se a modell sziluett build módban (előtte működik)
    valami ilyesmikre gondolok:
    Crafting Workbenches
    megtudom szerkeszteni, eltudom menteni csak épp használni nem
    ha esetleg van még valaki veterán moder kérem segítsen

köszönöm
  • Flyingparadise
    Ha rajtam múlik nem lesz balhé. Kérdés? Westworld el van olvasva? Nem látom az ott is tré voltál komenteket szóval el. Bocsánatkérés gondolom nem megy. Még csak egy kérdés. Ha ez a játék új. Akkor is "spammeltem" volna"?
  • Madi92
    Basho nickel is volt.