11630
-
ezt nem hiszem xd -
Szadista állat!! Mi van ha még legbelül érző lények, csak a lelkük maradt fent és síkitoznak kínzó éhségük miatt ?!?! -
értelek.azért te eléggé előre rohantál már hozzán képest 1 main questet csináltam eddig de kéne a paladin mint társ szóval kéne haladnom.megmondanád hogy kb mennyit kell ahhoz?:) -
a ghouloknak a gyengéje a lábuk törik mint a ropi xd mindig kilövöm és agyon verem őket vagy közelről fejbe :"D imádom őket xd -
Zozo0122 #2490 Jajj, csak ezt ne. -
rambozo #2489 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindjárt a Vault 111-ben ki tudsz venni egyet az étkezőben lévő terminálból. Utána inventoryból tudod játszani, tehát nem lesz hozzá külön menüpont.
Utoljára szerkesztette: rambozo, 2015.11.14. 22:05:34 -
Sziasztok
Vannak ezek a játékkazették amiket az e3 bemutatón láthattunk. Az elsőt hol kapom meg pontosan? Spoiler tag között is jöhet.
Illetve úgy hogy nincs még játékkazettám aktívnak kéne lennie a menüpontnak a pipboyomon vagy majd csak amikor meglesz az első ?
Köszi -
mike01010101 #2487 Jó a kutya csak párszor elkezdett ugatni mikor sunnyogtam és észrevettek. -
Nekem a kutya a társam, többször is nagyon bevált. Harcban használhatatlan, de egy órája hívta fel a figyelmem egy dobozra egy katonai bázis mellett. A dobozt nem láttam, 3 core akármi volt benne, ami kell a powerarmorba. HÁROM :D
Ugyanezen a bázison találtamSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!erősebb katonai páncélt, T-60as modelt. De az egyik keze, lába nincs meg. Kint is találtam egy dobozban egy ilyet, de nem tudom kinyitni, maximális biztonsággal van zárva :(
Eddig szétpimpeltem a "kicsit", most kezdhetem a naggyal. Ennél is lesz erősebb? Mert akkor nem megyek nagyon bele a tunningolásba
A kutyás Vault 111 nekem sem működött, de közbenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!találtam másik két Vaultot. Egyik normális, de két core-t kérnek a belépésért, megéri? -
StrikeFor #2485 LOL -
Lehet hogy még úton van? -
mike01010101 #2483 Köszi, ott is néztem, de csak a titkárnője volt ott. Lehet hogy a városban is körbenézek. -
Paranoia #2482 Valentine Dimond cityben lakik,sztem oda megy ha elküldöd -
Kösz srácok!
-
Paranoia #2480 Semmiről nem maradsz le...nyugodtan neki ugorhatsz.Az első 20percben úgyis megtudod mi a szitu -
mike01010101 #2479 Kis segítség kéne: a kedvenc társam Valentine a detektív, jó a háttérsztorija stb. de hülye fejjel felvettem egy másik követőt és őt elvileg hazaküldtem Sanctuary Hill-be, persze tele cuccokkal, és azóta nem találom. Sehol nincs. Futott ilyenbe esetleg bele valaki? köszi -
Akkor ez most egy: "Igen van értelme, játssz vele nyugodtan!"? :D -
Nekem a legdurvabb eddig az volt amikor osszefutottam 2 legendary assaultron -al amikor meg csak 38as voltam, a dogok 60-asak... kb 5x toltottem vissza, nem talaltam rajtuk fogast..... aztan beduhodtem, elmentem fat man -ert es 3 -at is belejuk lottem, mire kipurcantak... az egyiknek nemtalaltam meg a hullajat sem, hogy kilootoljam ;)
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.14. 20:39:20 -
Although #2476 Attól függ mit szeretnél sztorit, nagyon jó frakció rendszert szerteágazó többféleképpen befejezhető játékot vagy egy összerakott minden elemében jó szintű játékot. Amiről még nem tudni milyen a sztori teljes egészében. :) -
Although #2475 Meg volt egy halálfejes glowing ghoul. lv7-en nem semmi attrakció volt összes taposó elment rá meg belevittem egy turret tűzébe. Halálfejes bossok ellen kell azért taktikázni.
Azt látom ők is hasonlóan a Biohoz mmo-ból próbáltak ihlettet venni csak venni cs mindent jobban applikáltak technikailag.
Azért a new vegasból lesz mit áthozni a modereknek. Addic is jól mutat majd ebbe, etc.
-
Sziasztok!
Soha nem játszottam még egy Fallout játékkal sem. Van értelme ezzel kezdeni, vagy mindenképpen jó lenne előtte a többit is játszani? Csak mert mostanában nincs egy értelmes játék sem amit tudnék játszani :( Gondoltam ez hátha... -
Az utobbi napokban bellasultam rendesen... foleg mert filozok, hogy ujrakezdenem egy melee sneaking karival
Ha csak a settlement kuldiket csinalod, marhagyorsan szinteket lepsz, gyakran megesik hogy mar 2 szintet leptem es belefeledkezem a jatekba, kiosztani a perkeket... -
Bakker keresem az embereket, hogy hol vannak, erre kettő a Sanctuary-s workshopos ház legtetején figyelget!!! Hát ez vicc... -
Nagyon baro a jetpack a jatekban ;) emiatt megeri fejleszteni a PA -t ;) +van egy fejlesztes , hogy leerkezesnel lokeshullamokat csinalsz, igyis lehet meszarolni a nepeket ;) -
Ha teljesen körbezárom kerítéssel a városrészt, és egy kaput hagyok rajta (pl. a hídnál Sanctuary-nál), akkor be tud törni az ellenség? -
Igen, a rifleman perk hat a félautomata energia fegyverekre is. -
sirdond #2468 energy weapon-okra tényleg nincs perk? esetleg a rifleman perk hatással van azokra is? -
én még csak 23 vagyok te mennyit játszol őszinten?:D -
ratgab #2466 Apropó emberek: Ki mennyire használja a craftolási rendszerét a játéknak. A településépítésnél persze én is használom ezerrel, viszont nem tudom mennyire éri meg foglalkozni a fegyver, illetve a páncél fejlesztgetéssel. Játék annyira dobálja a fejlesztett cuccokat is, hogy nem értem miért érné meg nekem fejlesztgetni (csak normálon játszom). -
ratgab #2465 Azon én is meglepődtem, de tetszett ez a megoldás.
-
Elertem a 45. szintet , egy dolgot tudok, kovi ujrajatszasnal minutement messzire kerulom majd.. fojtion kapom a q-kat hogy menjek egyik settlementhez majd masikhoz....kb 70 kuldin vagyok tul - ha meg nemmegyek jon a frusztralo q failed... grrrr
Bos warbird nagyon buli viszont ;) -
Madi92 #2463 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig, már az elején Rocketes nemtudom minél, lehet olvasni, hogy a hely alatti barlangban tárolnak dolgokat. Ha nem olvasom el, nem hiszem, hogy megtalálom. -
Beszelnek azok, de a gyujtoneves NPC-k nem (settler, farmer, stb.), mert azok vagy uton vannak eppen hozzad/faludba csak bajba kerultek, vagy epp mar dolgoznak valahol. A nevvel rendelkezo NPC-k azert beszelnek, foleg ha majd lesz hirneved is. Bar kisregenyeket ezek sem olvasnak majd fel, ha kerdezel valamit. -
Lengyel2 #2461 Én az a játékos vagyok, és pont a sztorik kedvéért, aki minden PC log-ot elolvas, minden holotape-et meghallgat, viszont
(spoiler, mert F4 questet említ)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eddig minden csak "kis színes" szösszenet volt, nem találtam még olyat, ami "vezetne" valahová. Elmagyarázom. Az F3-ban az elején, Megatonban pl. elolvashatjuk a PC log-okat a városban, és rájövük belőle, hogy az egyik lakos drogfüggő. De ebből következik egy kis melléksztori, amikor egy adott esetben szembesítjük a srácot, hogy tudjuk a titkát, és úgy emlékszem, meg is zsarolhatjuk, aminek következtében valami lesz. Ezt értem azalatt, hogy "vezetnek valahová a log-ok", de eddig ilyet az F4-ben sajnos nem láttam, de ha te azt mondod, lesz ilyen, akkor megnyugodtam. Vagy másik példa: ugye hasonló küldetés az F3-al, amikor el kell zárni 3 csavart, ahol szivárog a víz. Megatonban is volt ilyen. Az F3-ban egy karakán zsörtölődő öregember önti ki nekünk a lelkét, egy jellegzetes alak lesz belőle, amikor a questet adja. Az F4-ben a quest-adó férfi... hát... nem nagyon mondott semmit. Megcsináltam, kifizette, ennyi. - Na mindegy, tényleg nagyon az elején vagyok még, játszom tovább, hátha később beindulnak a történetek. -
Bandicoot #2460 Én ma jutottam el oda Survival-on 3 csorda szupermutáns támadás után, hogy körülvettem a fél települést (az egész nekem nem kell túl nagy kevés emberre) fallal... Már csak egy szigorúan ellenőrzött bejárat van.:) -
Bandicoot #2459 Pedig ilyennel tele a program.:) Nomeg ott a sok computer is. Tele van kisebb nagyobb sztorikkal, történetekkel poénnal, sokszor még hallgatòzni is érdemes amikor két npc beszélget mert új helyeket küldetéseket is felfedhetnek.:) -
Lengyel2 #2458 Lenne egy kérdésem azokhoz, akik a "sztori-RPG-érdekes karakterek történetei" oldalát (is) szeretik a Falloutoknak, mert ugyan még csak lvl 9 vagyok, és még nem vagyok Diamond City-ben, de picit aggódom. Azért teszem spoilerbe, mert nem akarom, hogy kötözködésnek vegye bárki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval időnként jólesik a térképen felfedezni egy barátságos arcot (zöld jelzésű NPC-t), és olyankor boldogan odamegyek, hátha kapok tőle quest-et, vagy ha azt nem is, de legalább pár érdekes mondatot, elbeszélgetést, a sztoriját. Ilyen viszont eddig szinte nincs. Egy mondatot tudok talán velük váltani - talán csak az Abernathy Farm volt eddig kivétel, ők meséltek magukról - és utána rögtön a barterelésre térnek rá, kész, tessék, mutassam mim van, vagy mehetek tovább. Kezdek aggódni, hogy a fő szálon kívül a mellékalakok egyáltalán mondanak-e többet egy rövid mondatnál. A New Vegasban hihetetlen sztorikat meséltek a mellékalakok, szerintem az F3-ban is, ahol még a vándor kereskedők is mondtak a bemutatkozásnál pár mondatot magukról, az sokkal élőbbnek tűnt. Akkor ez most megszűnt, vagy csak az elején van így? -
Srácok hol a legolcsóbb a játék most digitálisan?
-

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.11.14. 17:23:06 -
Én nem szórom a skulót ezerrel, de a pre war lőfegyverekbe nem sok lőszerem maradt a Tech plant kitakarítása után Lexington mellett.