Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
és akkor még jön a doom 4 is....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.15. 12:03:58
Miután pénzessé akarták tenni a modokat a skyrimhez, ebben nem lennék annyira biztos.
november 10
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.06.15. 11:55:41
Mondjuk én bethesdáékban nem szoktam csalódni, de a túl sok hypeban igen...
Megjelenési dátumról mit tudni?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.15. 11:55:08
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://vartjatekok.oldalunk.hu/
állam a padlón!
na ki mondta,hogy szar lesz ? jöhet a pofonért 😛 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.15. 10:07:23

Mit érsz el azzal, ha megszólsz valakit, mert szerinted "15 éves vérpistike"? Neki nem lesz jobb, neked nem lesz jobb, cserébe viszont a másik személyével foglalkozol a játék helyett.
Neked rutinod van ebben, akkor lassan 10 éves SG pályafutásod alatt legyen abban is rutinod, hogy nem ugrasz minden gumicsontra (főleg nem azokra, amiket jól láthatóan provokációból dobnak).
Elnézést az offolásért, befejeztem. Van lent két jobb téma is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Olyanok, akiknek valami nem tetszik voltak, vannak, lesznek. Olyan is lesz, aki ezeket a videókat kritizálja majd, és még ide is le fogja írni. Tessék tiszteletben tartani a pozitív és a negatív véleményeket is, és NEM az embert támadni, aki ezt esetleg leírja. (elsőre pl. nem "sok okos"-ozni azt, akinek más a véleménye, mint az enyém)
Edit: Ha valaki megtalálná a listát az írókról, azt megköszönném. Elég nagy projektnek tűnik. Nem hiszem, hogy egyedül lenne író.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.15. 07:57:12
Ha az ember téved az t el kell ismerni. Biztos voltam benne, hogy átveszik a skyrim harcrendszerét de nem egészen ez van.
Ami látszik tényleg megnézték a New Vegast, bevették újra preceptiont és a fegyverkészítés is komolyabb lett mint a 3-ba. Marad az xp rendszer is talán. Alapvetően überelni akarják talán a new vegast ha jól látom. Meglátjuk milyen szintű sztorit dobnak össze. Látványosnak látványos lesz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
(mivel streamről lopott, így nem a legjobb minőség)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.06.15. 05:50:36
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.14. 17:58:40
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Akárhány tesztet,review-t fórumot nézek MINDENHOL új etalonként emlegetik. És nem,nem a fiatalok hype-ja, főként hogy jóval idősebb korosztálynak szól,és lám még a legnagyobb fanyalgók is 100 órákat ölnek bele és imádják a hibái ellenére.
Sandbox? Sandbox. Rpg? Rpg. Akkor ezen a vonalon összehasonlítható jópár dologban? Össze. Etalon? Etalon mindenhol elismerten és ismételten nem csak az én szubjektív véleményem szerint.
"A mérce az ami mindenki másnál is etalon"
Pontosan éppen ezért számít a W3 mércének számtalan szempontból.😊
Ez van.
Tehát ha ez igaz holnap okosabbak leszünk egy kicsivel.
Mint látod írtam a magas eladási ár jót is jelenthet. Nem mintha akarnék bármiért is 60dodót fizetni.
Nem hiszem, mivel ők rp-t akarnak csinálni, te meg jobb shootert vársz a Bethtől 😊
Kérdés az most esetleg nekünk is adnak valamit. 60 dodóba már beleférne 😊
Tomaszkiewicz a legelején világossá tette, látják mi a tendencia de ők mindig a sztori és karakterek mentén fognak vonulni.
A Beth nem."
Ki lehet jelenteni ilyet elfogultság nélkül?
És ha a falloutból nem is a lengyelek elhivatottsága hiányzik hanem hogy jobb shooter legyen? Mondjuk a Rage hibái nélkül?
És ha attól lesz 10 millió helyett 15 meg 20 milliós példányszámuk akkor mi lesz a lengyelekkel? Elsárgulnak?
"rendszerezési kényszer: pl. listák, kimutatások, statisztikák öncélú készítése. "
http://hu.wikipedia.org/wiki/Obszessz%C3%ADv-kompulz%C3%ADv_megbeteged%C3%A9s
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.06.13. 19:41:24
Ez a witcher hype dumád meg....Loal...
Tomaszkiewicz a legelején világossá tette, látják mi a tendencia de ők mindig a sztori és karakterek mentén fognak vonulni.
A Beth nem. Hogy miért, az pro kontra hosszú lenne, bele lehetne számítani azt is a hardcore rp réteg már az oblivionnál is csak gyalázkodni tudott. De mindennek nincs jelentősége most. A hozzászólásod mutatja neked mi a prioritás. Nincs ezzel gond nekem és még jópár embernek, azzal együtt hogy mi vagyunk teljesen nyilvánvalóan a kisebbség, alapvetően nyilvánvaló mit jelent az rp számunkra mit jelentett és mit fog jelenteni. Én pontosan ugyanezt mondtam a skyrim megjelenése idején is. Mert amit láttam az a kis szótáram szerint nem az amit a műfaj jelent.
Edit: És remélem most nem így lesz. Ennyi maradt.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.13. 18:57:21
Nem sorolom be x ember kollektív munkáját, és főleg nem fanyalgok a sok content miatt ami közt értelemszerűen van gyengébb tartalom ,mert annak tulajdonképp az az ára.