Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
ITT VAN ÖSSZEGYŰJTVE minden eddigi infó. Elvileg a videóban nem volt skill fül, ezért gondolhatják páran, hogy nem lesznek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
NEm tudom miről beszél. Én nem láttam ilyet sehol és még a redditen sem írják.

PiszkosFred
Ne mar, nem lesznek skillek? Van errol bovebben info valahol?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hmm, a Skyrimban a tulajdonságokat törölték el, a Fallout 4-ben meg a skilleket. Remélem azért a Mass effectes dialógus rendszer rendesen fog működni. Ezt a kettőt leszámítva naaagyon jónak tűnik a játék.

Már csak egy új gépet kéne venni... <#sir>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

#243 #247 + ez

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#wilting> anyám ments meg...... mennyi időt el fogok én baszni a fegyver meg armor bütykölésével.

és akkor még jön a doom 4 is....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Fpocok
Durván benne voltak, a pénz nagyrésze hozzájuk csorgott volna. Most még simán csinálhatják fizetősre és semmit nem tudnánk tenni ellene. Örüljünk, ha nem lesz.

PiszkosFred
Ok csak a lehetoseget adtak/teremtettek (volna) meg, a szerzok es modderek kaptak verszemet es kertek penzt sok szar produkciokert. Mindezek mellett jobb, hogy gyorsan eltoroltek a picsaba, mert hiaba jo az otlet a jovore nezve, de a kivitelezes az santitott, foleg ami a %-okat illeti.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.15. 12:03:58

Fpocok
Nos...
Miután pénzessé akarták tenni a modokat a skyrimhez, ebben nem lennék annyira biztos.
november 10
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2015.06.15. 11:55:41

Sztem puding próbája az evés. Várjuk meg amig a kezeink közt lesz, aztán örvendezzünk 😊
Mondjuk én bethesdáékban nem szoktam csalódni, de a túl sok hypeban igen...

Megjelenési dátumról mit tudni?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.15. 11:55:08

Dzsini
GECK volt a 3-hoz is, Bethesdáék mindig a modding oldalán álltak (legalább valaki bugmentesít helyettük 😉 ), úgyhogy elég biztos, hogy lesz GECK itt is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nagyon jó lesz. már csak egy pályaszerkesztő hiányzik

http://vartjatekok.oldalunk.hu/

nagyon nem!!!!
ami pedig a játékot illeti EPIQ NEED!

állam a padlón!

na ki mondta,hogy szar lesz ? jöhet a pofonért 😛 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.06.15. 10:07:23
BAZZZEEG! NA ILYENEM LESZ!!!!!!!!!!!!!!!
Fpocok
Húú.. ez nagyon jó lesz. Felugrott a legvárosabb játékok listájának első helyére!

Bocsánat, teljesen jogos.
Dzsini
Pont erről van szó. Igen, lehet véleményed. Nekik is lehet. És ettől egyikőtök se lesz rosszabb ember, és nem kellene megszólni valakit azért, mert másképp, máshogy ítél meg valamit, mint te. Neked mi bajod lett attól, hogy ő egy szerinted semmitmondó videó alapján kritizált? Mi bajod lett volna attól, ha szó nélkül hagyod?

Mit érsz el azzal, ha megszólsz valakit, mert szerinted "15 éves vérpistike"? Neki nem lesz jobb, neked nem lesz jobb, cserébe viszont a másik személyével foglalkozol a játék helyett.

Neked rutinod van ebben, akkor lassan 10 éves SG pályafutásod alatt legyen abban is rutinod, hogy nem ugrasz minden gumicsontra (főleg nem azokra, amiket jól láthatóan provokációból dobnak).

Elnézést az offolásért, befejeztem. Van lent két jobb téma is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tudod, hogy mire értettem. Akinek van ebben rutinja már, az kivárja a gameplayt és utána mond véleményt. Ennek ellenére a többség egy összerenderelt semmitmondó videó láttán kritizálta és leírta már az első perctől kezdve a játékot. Persze lehet, hogy bennem van a hiba és a 15 éves vérpistiknek áll a világ, de ennyi erővel nekem pedig hagy legyen már más véleményem, mint nekik...
Dzsini
Mintha az internet nem erről szólna 😊
Olyanok, akiknek valami nem tetszik voltak, vannak, lesznek. Olyan is lesz, aki ezeket a videókat kritizálja majd, és még ide is le fogja írni. Tessék tiszteletben tartani a pozitív és a negatív véleményeket is, és NEM az embert támadni, aki ezt esetleg leírja. (elsőre pl. nem "sok okos"-ozni azt, akinek más a véleménye, mint az enyém)

Hát, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem megvettek kilóra. Ez úton szeretnék gratulálni a sok okosnak, aki egyetlen trailerből következtette ki, hogy egy rakás szar lesz a játék.
Próbáltam megtalálni ki felel a sztoriért, úgy néz ki továbbra is sokunk "kedvence", Emil Pagliarulo viszi a prímet. Nem találtam meg pontosan név szerint az írókat, de őt megtaláltam említve, és Todd kedvenc írója. Mindegy reméljük ezúttal a fallout 3-as formáját hozza és az elfogadható lesz szerintem. Nyilván az elitistáknak nem.
Edit: Ha valaki megtalálná a listát az írókról, azt megköszönném. Elég nagy projektnek tűnik. Nem hiszem, hogy egyedül lenne író.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.15. 07:57:12

Emberünk feltett pár videot. Neve alatt lehet csemegézni. Valami előnye lesz, hogy beléptünk a konzolok új generációjának korába.

Van pár video a youtubon ha rákerestek. Gameplay a karakterkészítésről meg minden.
Ha az ember téved az t el kell ismerni. Biztos voltam benne, hogy átveszik a skyrim harcrendszerét de nem egészen ez van.
Ami látszik tényleg megnézték a New Vegast, bevették újra preceptiont és a fegyverkészítés is komolyabb lett mint a 3-ba. Marad az xp rendszer is talán. Alapvetően überelni akarják talán a new vegast ha jól látom. Meglátjuk milyen szintű sztorit dobnak össze. Látványosnak látványos lesz.

Maala
Tyűű, mik lesznek itt. 😊 Erős lesz a körítés, az egyszer biztos. November 10, még egy időpont, amire emlékezni kell.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

AnarchoiD
Nagyon faja lesz 😉 vegre azt epitesz sajat kuckonak amit akarsz , kb megneztek skyrimben milyen modokat tolnak az emberek, es beleepitettek F4 -be 😉 nah 5 honap 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Dzsini
Nem lesz itt baj.

(mivel streamről lopott, így nem a legjobb minőség)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.06.15. 05:50:36

Én lehet inkább korábban kelek és majd csak reggel nézem meg, ha szar lesz akkor úgyis mindegy, ha meg szuper lesz (és az lesz!) akkor meg úgy sem tudnék aludni utána az izgatottságtól viszont holnap meló van :/

PiszkosFred
+ meg egy "pici" 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.14. 17:58:40

AnarchoiD
ami ugy kb hajnali 2 ora hetfon 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Twitch
7 pm PT-től követhető aki nézni akarja.

Ok 😊
Ehem szerintem ennyi elég lesz már.

Aha. Az én szubjektív besorolásom.
Akárhány tesztet,review-t fórumot nézek MINDENHOL új etalonként emlegetik. És nem,nem a fiatalok hype-ja, főként hogy jóval idősebb korosztálynak szól,és lám még a legnagyobb fanyalgók is 100 órákat ölnek bele és imádják a hibái ellenére.
Sandbox? Sandbox. Rpg? Rpg. Akkor ezen a vonalon összehasonlítható jópár dologban? Össze. Etalon? Etalon mindenhol elismerten és ismételten nem csak az én szubjektív véleményem szerint.

"A mérce az ami mindenki másnál is etalon"
Pontosan éppen ezért számít a W3 mércének számtalan szempontból.😊

Ez van.
"More details are expected during Bethesda's E3 2015 press conference on June 14, 2015"
Tehát ha ez igaz holnap okosabbak leszünk egy kicsivel.

<#eljen>

Feladom 😊
Mint látod írtam a magas eladási ár jót is jelenthet. Nem mintha akarnék bármiért is 60dodót fizetni.
Nem hiszem, mivel ők rp-t akarnak csinálni, te meg jobb shootert vársz a Bethtől 😊
Kérdés az most esetleg nekünk is adnak valamit. 60 dodóba már beleférne 😊

PiszkosFred
Lesznek érdekességek. Pl az előrendelők kapnak egy dimenziók között utazó khajiit társ DLC-t 😊

"Nem egyről beszélünk. A witchernek kb.200 órás tartalma van ami az utolsó darabig minőség. Ez döntés kérdése kit akarunk kiszolgálni és mennyit adunk bele, mennyiért.
Tomaszkiewicz a legelején világossá tette, látják mi a tendencia de ők mindig a sztori és karakterek mentén fognak vonulni.
A Beth nem."

Ki lehet jelenteni ilyet elfogultság nélkül?

És ha a falloutból nem is a lengyelek elhivatottsága hiányzik hanem hogy jobb shooter legyen? Mondjuk a Rage hibái nélkül?

És ha attól lesz 10 millió helyett 15 meg 20 milliós példányszámuk akkor mi lesz a lengyelekkel? Elsárgulnak?

A mérce az ami mindenki másnál is etalon, hivatkozási alap, a Te szubjektív besorolásod viszont erre emlékeztet:

"rendszerezési kényszer: pl. listák, kimutatások, statisztikák öncélú készítése. "

http://hu.wikipedia.org/wiki/Obszessz%C3%ADv-kompulz%C3%ADv_megbeteged%C3%A9s
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.06.13. 19:41:24

Nem fanyalgás. Mérce.
Ez a witcher hype dumád meg....Loal...
Nem egyről beszélünk. A witchernek kb.200 órás tartalma van ami az utolsó darabig minőség. Ez döntés kérdése kit akarunk kiszolgálni és mennyit adunk bele, mennyiért.
Tomaszkiewicz a legelején világossá tette, látják mi a tendencia de ők mindig a sztori és karakterek mentén fognak vonulni.
A Beth nem. Hogy miért, az pro kontra hosszú lenne, bele lehetne számítani azt is a hardcore rp réteg már az oblivionnál is csak gyalázkodni tudott. De mindennek nincs jelentősége most. A hozzászólásod mutatja neked mi a prioritás. Nincs ezzel gond nekem és még jópár embernek, azzal együtt hogy mi vagyunk teljesen nyilvánvalóan a kisebbség, alapvetően nyilvánvaló mit jelent az rp számunkra mit jelentett és mit fog jelenteni. Én pontosan ugyanezt mondtam a skyrim megjelenése idején is. Mert amit láttam az a kis szótáram szerint nem az amit a műfaj jelent.
Edit: És remélem most nem így lesz. Ennyi maradt.

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.06.13. 18:57:21

De azért nem is egy Carmack a Bethesda hogy zsinórban elbaltázza a Doom4-et a közkedveltségért (vagy épp az F4-et), sőt, kiugróan sok a content, és elsősorban a sok content miatt feltűnően rosszak a klónozott animációk, én azt remélem hogy nem 15 framenek fog kinézni akcióban hanem a harmincból harmincnak, (ez ugye szöges ellentéte a Ragenek ami kinézett 60 frameből 60nak), F3-hoz képest már a 30nak kinézés is nagy előrelépés.

Nem sorolom be x ember kollektív munkáját, és főleg nem fanyalgok a sok content miatt ami közt értelemszerűen van gyengébb tartalom ,mert annak tulajdonképp az az ára.

Myselor
értem.én minden megpróbáltam hogy belehet e jutni az ncr-hez de nem.yotuubeon is "véletlen" megölős volt és úgy megszerezhető a páncél és a fegyverük.nekem is így sikerült.másképp nem 😊
Nem volt ilyen célom, és nem is volt ilyen játékom. volt szabad úszós, cézáros, és külső támogató az NCr-re 😊

Myselor
egyébként new vegasban el lehetett érni hogy bekerüljünk a rangerek közé és megkapjuk a promo képes ruhát?😄 én nemtudtam .trükkel tudtam elérni .
Ha mindenképp akarok keresni pozitívumot akkor az a magas bekerülési ár. Ez jelentheti azt, hogy esetleg mégis lesz frakció rendszer a fallout NV-ből esetleg szerteágazó sztori hasonlóan ahhoz, tartalom nagy bejárható terület esetleg válaszolni akarnak a Bio kísérletére amit esetleg meg is tudnának ütni ha összekapják magukat. A witcher 3 az elérhetetlen, ha akarnák se menne. így nem is kell elvárni tőlük.