11630
  • Sunsetjoy
    Már nincs olyan, hogy lelkiismeretlenség (bad karma), szimplán csak választasz 4 frakció közül, amelyikkel azonosulni tudsz (elsőre ezt tudom ajánlani, hogy eszerint válassz), stb.
    Vannak keresztkötések abban, hogy kikkel nem marad jó a viszonyod (és kiket írtasz ki ha igen), ha az egyikkel jó vagy rossz viszonyt ápolsz. Nem veszem el a felfedezés élményét, játssz vele :)
    Ha már odáig eljutottál, hogy bejutottál az Intézetbe, akkor már minden frakcióval összefuthattál, tudsz véleményt alkotni.

Hasonlít a New Vegasban található frakciókra, ott is ha eljutottál egy bizonyos küldetésig, válaszás elé kerültél, merre, kihez húzol inkább. Itt talán kicsit máshogy van "eltolva" időben a különféle frakciókhoz való "csatlakozó-döntés".
  • laikuss
    Értem. Egyébként nem tudom majd hogyan választok mert akikhez csatlakoztam eddig is majd áruljam el valamelyiket, miért ad a játék lelkiismeretlenséget(?)
  • Sunsetjoy
    Nekem 66 óra játékidő van benne, és nem indultam el Kellogg felkutatására se a főküldetésben :) Mondjuk már egyszer végigvittem, szóval most máshogy nyomom.
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.08.19. 11:43:18
  • laikuss
    OK, köszi, lehet, hogy betöltöm újra az intézet előtti mentést és folytatom a "felfedezést", mert csak úgy lövöldözni "emberekre" nem nekem való.
  • Sunsetjoy
    Variable removal a küldetés, az egy nagyonmellék-küldetés.
    Amúgy mivel még (vagy egyáltalán) nem vesztél össze az intézettel, barátként jelzi. A wiki szerint ha ki is nyírod a végrehajtót (sőt akár atöbbi szinthet is, ha van körülötte), nem válik ellenségessé az intézet. Kinyírhatod... nyugi, ha elkezded lőni, meg tudod oldani (lehet ám zöldeket is lőni:)
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.08.19. 10:04:12
  • laikuss
    Szia!
    A testvériséggel építettem meg a teleportálót. Szóval utána elmentem a vasuthoz és azt kaptam küldibe. hogy öljem meg a végrehajtót az egyetemi megállónál, de nem tudom mert már a végrehajtó zöld és csak beszélgetni tudok vele, így megölni már nem tudom.
  • Sunsetjoy
    Nem tudom, hogy melyik frakció által kerültél az intézetbe,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de azok után már nyílnak ki branch (oldalakhoz kapcsolódó) küldetések, amelyeknél figyeli, hogy az intézettel milyen kapcsolatban állsz (pl. ha ellenséged lesz az intézet, bizonyos küldetések nem jelennek meg a vasútnál, és nem is lehet rajtuk tovább menni), talán valamelyiknél még azt is, hogy melyik branch segítségével jutottál be az intézetbe. Persze nem mindig erről van szó.
    Szóval nem csomó küldetésről van szó, de előfordulhat. A harmadik felvonás nyit meg jó néhány főszál-küldetést.
  • laikuss
    Nemrég folytattam a játékot, de amióta az intézetben jártam pl. a vasút küldijeit pl. öld meg a végrehajtót nem tudom megcsinálni.
    Szóval azt kérdezném, hogy amíg nem megyek az intézetbe addig egy csomó küldit meg tudok még csinálni?
  • dimre
    Nem akármi, pár év múlva Fallout Államok lesz.
  • PiszkosFred
    Az meg hagyjan, de levedettek a Fallout New Orleans-t, ami onmagaban akar hoax is lehetne, de a 2015 ev vegen volt nekunk egy igen erdekes kepunk Josh Sawyertol :) Ebbol meg akarmi is lehet...
  • dimre
    Nuka-World Official Trailer
  • broman191
    Whaaat...SSD-vel a kb. 10 másodperc is soknak tűnik, ha nagyritkán nagyobb területet tölt be a game. Az egyik SATA 3 vinyómmal is próbáltam anno, SSD-s helyhiány miatt, perc szinten emlékezetem szerint ott sem vártam soha, de az SSD-s töltögetési időnél érezhetően lassabb volt. Valamilyen régi vinyót használtál? Lehet érdemes lenne megnézni pl. HDDlife segítségével, hogy nincs-e tele ilyen-olyan hibaüzenetekkel a logja... :)
  • Although
    Ha valaki kedvelte az interesting npc csapatát.
    Kijöttek a Fallout 4-re is.
    Atomic radio and tales
  • harras25
    Találkoztam Lemmy Kilmisterrel. Alig bírtam szétütni a kalapácsommal. Igaz én öltönyben voltam, kicsi a védereje.
  • Antimat
    Köszi :)

Van egy használaton kívüli SSD-m, lehet, átpakolom rá a játékot.
  • Sunsetjoy
    SSD kell alá, nálam i5-4440, 8GB ram, GTX 750ti esetében sima satás vinyón 30-40 mp a maximum, de ssd meghajtón nem volt még több, mint 10-15 másodperc soha.
    De vannak, akiknek ez sem segít, abban az esetben javasolható még bizonyos külön programok használata (a nexusmodról tölthetőek), amivel nagyon mélyen finomhangolni lehet a játékot, az ini fájlban babrálás nélkül is. Pl. a procimagok beállításával, a betöltendő cellák (játékterületek) mennyiségével, stb. Ezekkel én az említett konfigon nem foglalkoztam, de a régi gépen az FO3 alatt kellett mókolnom sokat, és ugyanaz a rendszer alapja.
  • Antimat
    Megvettem Steamen akcióban a játékot a hétvégén.
    Egy kérdés: nektek is ilyen nagyon lassan tölt be helyszínváltásokat?
    Nekem i5 2500 procin, 8GB rammal, HD7970 kártyával 1-2 perc is szokott lenni.
  • joceruza
    Milyen cuki!

• broman191
    Élt egy máig híres zsidó fiú vagy kétezer évvel ezelőtt, ő eléggé értette ezt a 'milk of human kindness' dolgot, mindenképpen ajánlott a munkássága, de India környékén is van mit nézelődni... :)
  • Although
    Mester hol lehet jelentkezni tanfolyamra :)
  • broman191

[Strong szereti ezt a topikot, sok itt a jó harcos, csak kevés a 'milk of human kindness']
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.08.03. 17:27:12
  • harras25
    Fasza. Valami hasonlóra számítottam, de szerettem volna nem tőled megtudni.
  • broman191
    Lesz még pár óra a fősztoriból utána.
  • Although
    Értesz valamit angolul egyébként?
    Ha nem szótáraz könyörgöm.
  • joceruza
    Helló! Valaki használja a vivid weather modot? Mióta feltettem,csak sötét van. Független attól hogy mennyi az idő. Miért van ez?
  • broman191
  • broman191
    Persze, nem is a postásé...
  • Ironman2
    F@sza!! Néger apukát csináltam az elején,erre a gyerek is néger az ágyban.DDD
  • Ironman2
    Az 1.5-ös magyarítás müködik az 1.5.4-es patchel?
  • DonPedro22
    HD Texturát szeretnék belerakni vagy még az évszak modot de a sok file miatt nem tudom melyiket hova és néha belekeveredek a leírásba is de azért megpróbálom talán menni fog
  • broman191
    Csináld manuálisan, úgy nálam működni szokott minden, az adott modok leírását követve... :)
  • DonPedro22
    Hogy lehet úgy modot betenni a játékba hogy működjön is? a Nexus Mod Managerrel próbáltam, feltelepítette és be is kapcsolta de a játékban sehol nem volt változás... :(
  • Darun
    Nekem még soha, egy társ sem vett fel PA-t. Pedig pont tegnap voltam valami Gunners toronyban, ahol volt egy T-45. De ha már PA, a The Castle-nál gyüjtöm a frame-eket, már lassan nem férek át a "falon". Erre nézem hogy vizuálisan rajta vannak a páncél részek is, de a frame inventory-ja meg üres. Valamit nagyon elb*sztak ezzel a V-Tech DLC-vel. (arról nem is beszélek hogy az egyik védésnél megint "kiesett" az egyik robot a pályáról, és mivel nem tudtam megölni, kaptam egy Failed-et)
  • patchaou
    Vedd ki belőle a fusion core-t és nem bújnak bele :)
  • harras25
    De a Power Armorba bebújnak ha nem vagyok elég gyors, ahhoz van eszük. :D
  • Darun
    Nekem is az jutott eszembe. Illetve sztem ők is a New Vegas OWB DLC-ből vették az ötletet. Úgy rémlik ott volt először ilyen. Az egyébként meg elgondolkodtató, hogy saját termesztésű növények nélkül hogy birtak ki annyi időt egyesek a Vault-ban. De a játék sok helyen nem a logikára épit.
  • jocking
    Nyilván termesztettek növényeket, ha nem akartak éhen dögleni. Az az egy problémám vele, hogy nincs normális "szoba", ami alkalmas lenne erre. Valami olyasmire gondolok, mint az Institute biolab részlege, keltetőládákkal.
  • Although
    Egy kérdés. Nem regisztráltam a Bethesda.netre a modok miatt. Van valami használható köztük ami miatt érdemes? Vagy a nexuson és a neten megtalálható minden?
  • Although
    Ez komoly :) Nem mondon nem történhet meg de mikor egyszer régen rá akartam rakni a kis alkesz társra egy ruhát akkor addig kerestem míg megtaláltam :D
  • PiszkosFred
    Siman, csak beszelj vele, mondd meg, hogy adsz neki cuccot, majd amikor latod, hogy mivan nala, a ruhan valaszd az equip opciot. MInden npcnel ez a menete, nagyon ritkan vesznek fel automatikusan ruhat, max ha talalnak valamit utkozben a szemetben.