1447
  • Dency
    Driftet szokás szerint elbasszák. Arra nagyon kíváncsi leszek én is.
  • LeWyTy
    Kinézetre elég ütős lesz az tuti. Csak a fizika nagyon mű. A drift miért olyan mintha sínen csúszna az autó?
    (de legalább lesz tandem drift)
  • Overburner
    Először azt hittem hogy egy Sierra :O
  • Skypack
    Méghozzá egy Integra DC5 ha jól láttam.
    0:26-nál Ford Mustang MK3 meg Aventador
  • Overburner

0:15-nél az egy Acura RSX (balról)
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.09.03. 17:51:15
  • Szabi #478
  • Overburner
    Hát csak Criterion volt az is.

Skypack #476 Meg az is :D
  • Skypack
    Az új Mwben meg a Hpban asszem lehetett kapcsolgatni is őket, de nem vagyok benne biztos.
  • Szabi #475
    és a Most Wanted-ben.. :D
  • Overburner
    "If you pull over for a while your lights will turn off (along with engine). Kind of cool in a car that has flip up headlights" - Ghost_Ben

Kb mint a Burnout Paradise-ban :D
  • Overburner
  • Overburner
    "The graphics have improved from what you've seen and what people have played at E3 and gamescom." -Ghost_Ben

Na nem tán downgrade.
  • Stockbauer33 #471
    https://instagram.com/p/6794IvHOu9/

Csodálatos az a szegecselt ..f
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.29. 00:11:59
  • Szabi #470
    I feel the need...

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.28. 15:13:42
  • koltony
    imyke ki akart itt helyetted dönteni a megvételben? Mert ahogy látom senki... Megveszed megveszed, nem akkor meg nem.
    Amúgy valakit az online éltet valakit meg a story mód.
    Bár hozzáteszem ebből az irományból az derül ki nekem, hogy semmit nem foglalkoztak az online-nal.
    Nem szabad alapul venni, hogy mi volt régen, maximum annyiban, hogy az lesz a legközelebbi játéknál a minimum, amit elvársz.
    Nem a benne lévő dolgokkal kéne spórolni inkább több időt kéne adni a fejlesztőknek(vagy lecserélni a gárdát egy normálisabbra)

A nem volt annyira rossz, de nekem már az a minőség kevés, semmi új, semmi érdekes tartalmat nem raknak bele, amiért azt mondom, hogy nekem ez KELL. De még csak annyira se, hogy letöltsem.

Azt gondoltam, hogy most talán végre megtörik a jég, de rájöttem, hogy ezt várhatom.
  • Overburner
    Aztán pedig szépen leszoktak róla a kis mocskok.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.26. 19:35:50
  • Skypack
    Emlékeim szerint a Porsche Unleashed volt az utolsó :D
  • Overburner
    Igen de abba is csak azért raktam mert muszáj volt mivel Simnek csinálták. Nem is tudom melyik volt az utolsó arcade NFS amelyikben volt belsőnézet.
  • SLICK
    Ha egy Shift szintet tudnak tartani (és miért ne tudnának) akkor az bőven jó, nem egy összetákolt szar volt.
  • Overburner
    Akkor vedd meg.

SLICK #462 Elég sok részből kimaradt. Nem bánnám ha lenne de tökéletes tuti nem lenne mint pl egy Forzában hanyag munka meg inkább ne legyen.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.26. 16:56:56
  • IMYke2.0.0.0
    Majd én és a pénztárcám eldöntjük, köszi.
  • SLICK
    szerintem meg egy autós játékba alap lenne a belső nézet. NFS-ről nem is beszélve...
  • Overburner
    R35 elvileg látható a játékban. Egyébként is fura lenne ha nem lenne benne.

Szerintem felesleges a belső nézet. Jó nem lenne rossz mert akkor lenne értelme kormányt kötni mellé de inkább ne legyen és másra koncentráljanak mint legyen és olyan legyen mint a Crew-ban. Plusz ha nincs manuális váltó baromság lenne a belső nézet tényleg. Belső nézet nélkül meg a manuális váltó baromság.

IMYke2.0.0.0 #460 Akkor ne vedd meg.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.08.26. 12:48:48
  • IMYke2.0.0.0
    Én meg az olyan játékokat nem veszem, amik csak az online miatt lehetnek élvezetesek. Nekem kell, hogy a Single Player is érdekeljen és kellően lekössön.
  • Skypack
    Ezt találtam a multival kapcsolatban.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    The title will require an online connection in order to play. This includes both singleplayer and multiplayer, as this will allow a player's friends to interact with them and their narrative. Up to 6 players can participate in an online session.
    AllDrive will allow players to join each other, interact with each other, and participate in races with improvements being made based on feedback of its implementation in Need for Speed: Rivals. The AllDrive system will be supported with fully dedicated servers.
  • koltony
    Az autó törése nem igazából izgat, mert ez nem egy szimulátor, arra ott van az Assettocorsa és társai. És a sztori sem izgat, mert sablonsztori lesz az is, de nem várom el senkitől, hogy ennyire határok közé szorítva jó sztorit tudjon összerakni.
    Engem ami érdekel az az Online élmény, már csak akkor veszek játékot ha az Online rész jó, aztán ha már meguntam azt megcsinálom a sztorit.
    Kicsi mappal nincs meg az a bizonyos csoportos élmény. Erre tényleg a legjobb példa a Crew, ott csak azzal, hogy céltalanul mentünk össze-vissza, eltöltöttünk vagy 50-60 órát minimum.
    Belső nézet nincs egy 2015 ös A-s játékban, hááát elég nagy mínusz pont.

ui: Szabi azért nem voltam mert 12 óráztam azaz vagy aludtam, vagy dolgoztam, még 3x 12 órám lesz egymás után, szombat este(ha felébredek) akkor jövök GTA-zni. Amm ha láttatok/láttok engem fent (szombatig) akkor előre szólok, hogy nem én vagyok az.
  • Overburner
    Ha egy Rivals szintű törés lesz benne akkor az már elég.
  • LeWyTy
    Egy kis nyáladzanivaló. A csávó gallériája így sorban jöhetne is a játékba
  • Skypack
    Ha ezt törésnek lehet nevezni :D 4:50től
  • Szabi #454
    vajon ez azt jelenti, hogy lesz törés a játékban ?
  • Szabi #453
    remélhetőleg nem 2 utcás Los Angeles-t kapunk, egy GTAV-s méretet és részletességet jó lenne elérni

storyról és online-ról még szinte semmit nem tudunk

az autólista valószínű nem a végleges.. mindig is szép lassan szokták adagolni, de tény hogy évről-évre egyre kevesebb a kezdő autólista :-/

nálam már a belsőnézet hiányánál elvérzett a játék, majd amikor 3ezer körül lesz, valószínű megveszem, de nem követem el még egyszer azt a hibát hogy megjelenéskor EA játékot vegyek.. :D

ui. GTA-zni nem jössz már ? :)
  • koltony
    Amit eddig láttam belőle az csak az hogy lesz egy újabb NFS a sok között. Bocs kihagytam a nagyobb hype-ot.
    Először is a map: Ahogy kivettem az E3 mas dolgokból gyakorlatilag 2x akkora mint a rivals és kinézetre pedig carbonos jellege lesz. Ha a carbont nézem akkor be leszünk zárva egy városba, ha pedig a rivalst, akkor meg kapunk egy bazi nagy mapot 5 úttal. Hááát nem igazából egy crúzolásra alkalmas map. Ahol mellesleg mindig éjszaka van.(legalább is ellenpéldát nem láttam)

Ahogy nézem a sztorira jobban ráfeküdtek, az online ról meg csak annyi van hogy lesz. Azaz kapunk egy szokásos NFS sztorit, az onlineba meg tudunk versenyezni, vagy bejárhatjuk közösen azt a "hatalmas" mapot.

A tuning azt mondom hogy oké, de amit láttam autólistát, hááát elég szegényes.

Összességében, nem érzem a változást... Miért nem próbáltak mondjuk a Crew-ból vagy egy Forza Horizon 2-ből ihletet meríteni, majd átformálni NFS szerűre. Miért kell állandóan ugyanazokat a hibákat elkövetni minden egyes új NFS-nél.

13k Ft-t nem éri meg erre kidobni.
  • TBTPumpa
    Valószínűleg. Én azért jócskán várnék a vásárlással, főleg az elmúlt évek NFS játékai miatt. A 30FPS lock pedig garantálható (az Online jelenlét miatt - anno a Rivals-nál is ezt mondták) + egy jó kis Denuvo DRM.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 20:02:35
  • LeWyTy
    Aztán megunja 1 hét alatt és várja a DLCket
  • IMYke2.0.0.0
  • TBTPumpa
    A kiddók már szépen elő is rendelték a játékot Origin-en csak azért, mert szép. Egy percet nem játszott még vele, de 60 eurót kiad érte, mert szép. Így kell pénzügyileg sikeres játékot készíteni!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.23. 19:41:34
  • Overburner
    Haters gonna hate.
  • LeWyTy
    Inkább lenne száraz minden... akkor túl sok füst kellene a drift miatt?
  • DaemoonHunter
    Az egész pálya esős lesz? :D Hogy jól csillogjon mint az underground1? :))
  • IMYke2.0.0.0
    Mert a kiddók akkor nem tudnak elájulni a grafikától és a sok effekttől...