Need for Speed (2015)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

piros segge :).Ja és nincs szegecs.Vagy van?
http://www.gamestar.hu/need-for-speed-elozetes-ea-ghost-games-e3-2015.html
http://imgur.com/a/5gWo2

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.06.17. 03:23:30

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Overburner
Jó előre gondolkodtok :D

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Rev Hard
Neki nem kellett, arra ott voltak a szponzorok. Talán ezt a feature -t is viszontlátjuk az új részben. Illetve eddig az sem tisztázott hogyan alakulnak majd a szálak, hogy fog összeállni a játék. Lehet hogy lesz majd 4-5 rivális banda, de az is lehet hogy mind a 4 -en haverok lesznek ott meg bőven elég ha az egyik tud autót építeni a többi meg vezetni.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Szabi
viszont az aranyos, hogy Magnus járgányának Anakai rendszáma van, bár tény,hogy valóságban is jól kijöhetnek egymással, mert sok-sok közös képük van, plusz azonos autóbuzériájuk is van :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 21:16:03

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
gyanúsan ismerős volt a baloldali emberke haja.. közbe beugrott hogy honnan.. ő Kei Miura :D

#237: eddig az 5 ből 3 tutira megvan hogy "tuningautó tervező/pitő zsenik", akkor gyanús hogy a másik kettő is az lesz, KB mit épített vagy tervezett ? :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 21:10:55

Rev Hard
Szerintem a jobb szélső az a Gittin, a sapkásnak pedig zsidó orra van és olyanja pedig Ken Block -nak van illetve az is sapkát hord állandóan. Gittin -t azért láttam párszor sapka nélkül is.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Szabi
ja egyébként a KM4SH demó járgányon a kezdetek óta (első render) ott volt az NFS matrica, örülök hogy végre belátták a tuningkiegészítők gyártói, hogy engedélyezni kell a játékba kerülést :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 20:57:24

Baszki, ezt a "yo yo yo te leszel az éjszaka királya" gagyiságot már 2004-ben ejteni kellett volna.
Gabor77
Gittin nem hord fullcapet :D Az Block lesz :D Ősszel kiderül...

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Szabi
a sapkás faszi 99% hogy Gittin.. nem véletlenül mutatták a Mustangját is.. :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 20:48:59

Gabor77
Block autóján tavaly feltűnt az nfs logó, aminek az NFS No Limits lett a vége, szóval szinte biztos, hogy az Ő. A Hoonigan ezt pedig csak megerősíti :D

Overburner
Nekem kicsit Ken Block-os is az fantomkép :D Mondjuk HOONIGAN rajta feküdt a BRZ popóján xD

Gabor77 #230 Majdnem egyszerre <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 20:44:24

Gabor77
Szerintem a sapkás fószer az Ken Block.

Szabi
megnéztem még párszor a renderes előzetes videót, a videóban és a borító képen középen is Nakai San van (vééégre kapott egy játékot és úgy tűnik sok-sok féle járgánya is bekerült a játékba <#szeret>) , tőle balra Vaughn Gittin Jr. a szokásos Mustangjával, Anakai-tól jobbra Magnus Walker, a videóban ő jön le a lépcsőn, illetve mintha a szétfurkált járgányát is látni lehetett volna az egyik jelenetben :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 20:54:07

Szabi
én imádom az NFS-es zenéket.. sok-sok éve hallgatom kb. havi egyszer végig a gyüjteményt, vannak nagy kedvencek és vannak amit már skippelek, de összeségében jók voltak a zenék mindig az NFS-ekben :D

Overburner
Magamat és őket is minősítvén ezt még én is meg tudtam volna csinálni.

IMYke2.0.0.0
(Nem neked szól) Nagyon gyenge PS munka.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Overburner
Jó indulatból mondtam. :) Már csak emiatt is.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 17:59:55

Rev Hard
Nem kell sokáig nyűni a dolgot ? Ahhoz képest az új stúdió albumával feltette a lécet rendesen, és az egyik legjobb albuma lett ami hamar az eladási listák élére került. De kíváncsi leszek hol lesz majd a többi 56 évesen.

IMYke2.0.0.0
Abszolút.

//Ez a Madonna zenés megállapításra ment.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.16. 17:45:13

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Overburner
Nincs bajom azzal amit le tett az asztalra lehet jó ember igazából nem követem az életének az eseményeit. Személyes véleményem hogy óriási pályafutása volt de már nem kellene sokáig nyűni a dolgot mert a végén a presztizsébe fog kerülni. Mostanában csak úgy lehet kb a zenei iparban megmaradni ha k*rva valaki és az neki nem állna jól már.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 17:43:57

IMYke2.0.0.0
Bizony. Madonna személyes kedvencem. A 80-as évek végétől, mióta naponta hallgatok zenét (az első saját zajkeltőmtől kezdve).

IMYke2.0.0.0
Ezen remélem, hogy nem fogunk összeveszni, de szerintem meg éppen hogy nem az ilyenek illenek. A kemény, tempós, "húzós" zenék inkább. Nálam ezt a classic trance, hardtrance, progressive trance és az uplifting trance jelenti.

Rev Hard
Ha Jacko a pop királya volt, akkor Madonnáról nyugodtan ellehet mondani hogy ő a királynője. A hangjától a mai napig kiráz a hideg, és szerintem emberileg is sokat letett az asztalra, elég csak a segélyszervezetére gondolni és hogy az hány emberen segített. Lady Gaga meg az ilyen kamu szarok a közelébe se érhetnek.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.16. 17:39:31

Overburner
Én a Rivals-t is hozzá tenném a listához abba is voltak nagyon eltalált zenék.

Egyébként ehhez az "életérzéshez" illenek az ilyen chillsteppek meg hasonlók szerintem.

//www.youtube.com/embed/hnXVYKEJ5e0

//www.youtube.com/embed/6bvsgq1qDag

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 17:39:03

Rev Hard
Nekem az Underground 1-2, Carbon, Undercover, The Run OST mind nagyon bejött, illetve a többi részből is van egy-egy szám ami megvan.
Az Underground 1-2 OST az meg kötelező, klasszikusok egytől egyig, én a játéktól függetlenül is rengeteget hallgattam azokat.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.16. 17:31:48

IMYke2.0.0.0
Biztos próbálkoznak, de az én ízlésemnek úgy sem tudnak és akarnak megfelelni - és ne is tegyék, mert az meg a modernkori NFS-ken szocializálódott egygombos játékosoknak fájna.

SLICK
a régi Most Wantedben, a Carbonban, Pro Streetben, Hot Porsuitben is fasza zenék mentek Ezeken kívül még a 2 Shift résszel játszottam. A többi "újabb" NFS kimaradt az életemből mert okádék volt mind. Bár azok zenei összeállítását még nem hallgattam meg.
Amúgy az EA tényleg jó zenéket szokott összeválogatni, tagadhatatlanul az egyik erősségük

Overburner
Még nem láttam olyan AAA játékot ahol nem lehetett kikapcsolni a zenéket szóval nem hiszem hogy problémád lesz.

Alkalmazkodnak az új generációhoz. Ha most ez a kedvelt akkor ez lesz benne. Arra mennek hogy minél több embernek bejöjjön és ezt össze is tudják hozni.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 17:24:42

IMYke2.0.0.0
Ne menjen alatta semmi (döntés opció adott legyen) és infót se lökjön a monitorra, hogy mit nem hallok és akarok hallgatni.
Ha zenére támad kedvem csikorgatni, akkor ALT+TAB (STEAM esetében meg ugye ott van a kliensbeli zenehallgatás) és nyomatom a kedvelt előadókat, stílusokat.

Szerk.: Az új részben úgy is töménytelen mennyiségben hip-hop meg dub- és drum zörejek lesznek.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.16. 17:21:51

Overburner
Mert mi menjen alatta? Madonna vagy Beethoven. xD Nem mintha bajom lenne a klasszikus zenével. Madonnával már annál több.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 17:20:23

IMYke2.0.0.0
Engem már az is zavar, hogy a Most Wanted 2005 és a Hot Pursuit 2010 alatt is megjelennek a számváltáskor az előadók és címek infói a bal oldalon. Ha lehetne, kilőném az űrbe.

gibbon "zene" <#nevetes2><#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

IMYke2.0.0.0
Na, az ilyenek miatt nem hallgatok ingame zenék Need For Speedek alatt.

Ja, és a maddafakkafekamenőcsávó zenék miatt sem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.16. 16:51:02

Overburner
Biztos nem sokan teszik meg. Jókat válogatnak össze általában szerintem. Csak ad egy löketet a feeling-nek. Emlékszem amikor a Most Wanteddel játszottam (nem az új) akkor mindig jobban ment a verseny a Disturbed - Decadence számra.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.06.16. 16:43:55

IMYke2.0.0.0
Első dolgom kilőni a zenéiket.

Overburner
Zenékbe eddig mindig erősek voltak az NFS-ek. Úgy látom ez most sem lesz máshogy.

Rev Hard
Jó music. <#eljen>

Gabor77
<#wow2> <#wow2> <#wow2> <#wow2> <#wow2> Baaaaaaaaazd :D

Am most nézem a gameplay videót..."drift attack"...remélhetőleg nem kell mindig keresztbe menni és lesz értelme a kanyar csúcspontnak is :D
Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.06.16. 13:34:12

IMYke2.0.0.0
Állóképekben hatalmas szinte bármilyen játék. A lényeg a mozgás, az "érzés" és a játékmenet.

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Snexi
rivalsal mi volt a gond?én nem emlékszem olyan nagy bugokra

TBTPumpa
A szokásos EA féle pre-aplha gameplay. Ami az elmúlt években ment. Megy a nagy nagy hype, aztán a megjelenéskor meg mindenki kap egy bughalmaz, épphogy működő publikus bétaváltozatot. Ugyanaz lesz itt is, mint anno a BF4-nél és tavaly a Dragon Age Inquisition-nél. Kapunk 13000 Ft-ért egy szuper kis public beta állapotú játékot, amelyhez sok-sok DLC érkezik + online kapcsolatot igényel + Denuvo DRM + Frostbite 30 FPS limit (by Rivals). Végülis jó ez, mert EA, meg NFS, meg hangulatos, meg autók, meg sebességérzet, meg nagy bejárható terület, meg madafaka OST, meg Underground meg Carbon éra meg meg...
Star Wars Battlefront is ugyanebben a cipőben jár. Abból is mindenki kap egy szép méretes és bugos publikus bétát. Egyedül a Mirror's Edge Catalyst-nál nem láttam a pre-alfa feliratot, szóval bizakodom. De ha láttam is volna, megnyugodnék, mert azt csak 2016 február végén tervezik (8 hónap) kihozni és nem pedig idén november elején (5 hónap múlva)!

Az eddigi 1,5 éves ciklusok helyett most 2,5 évük volt összehozni valamit és csak pre-alfára futotta. Ha valóban annyi tartalom és terület lesz a játékban, ahogy ígérik, akkor ez sehogysem fog elkészülni novemberig. Persze nem is az a cél, hogy a vásárló egy kész terméket kapjon. A cél, ünnepi szezonban kihozni, legyen bármilyen állapotú is, mert az garantált bevételt hoz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.16. 11:42:19

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Overburner
Hát ez elég ígéretesnek tűnik így elsőre :D

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

IMYke2.0.0.0
Nyilván tudom <összessel játszottam szinte, csak a multi only-kkal nem>.

Nem ez az első NFS ahol vizes minden.

IMYke2.0.0.0
Van egy sejtésem miért nincs száraz felület: több particle effecttel kellene foglalkoznia a motornak verseny közben . Így, a vizes utakkal ez ki van küszöbölve a kerekeknél lévő extra minimális víz fröcskölős textúrával.

Szerk.: Ja és persze a csillogó út az olyan "menő" fílinget ad a lurkóknak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.16. 08:15:42

Volt olyan kép amin nem volt víz? :D

Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.06.16. 07:56:40

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

IMYke2.0.0.0
Anyukáját annak, aki ezt a kamera settinget elkészítette - mintha egy hullámvasútról szálltam volna le... <#vomit>

Video alatt:

"Frostbite Edy 6 hours ago

that camera angle is called action camera and it is OPTIONAL. Like this to let everypne know."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.16. 06:36:35