Need for Speed (2015)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja tényleg így már rémlik 😊

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Szabi
ahhoz hasonló, de az M3 GTR volt, ez meg egy M3, GTR szerű tuninggal 😊
(nem látok bukócsövet az autóban)

a játék végén is vezetni kellet 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.31. 18:05:08

"Nulla tenaci invia est via"

Most Wantedes M3? 😊 Azt hiszem ott csak az elején lehetett vezetni nem?

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Szabi

IMYke2.0.0.0
Míg nem jön az új rész - és ki nem derül mennyire fut vagy sem nálam - elmerengtem ezen ajánlat felett - Need For Speed: Rivals Complete Edition - ~4000 pízért.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elvileg lementi a játék a gépre is. A Hot Pursuit legalábbis tuti bedobja a Dreamshots mappába a save fájlok között.

LeWyTy
Én nem vártam még NFS-t ennyire. Mármint hogy, elcseszik-e vagy nem.
usa plz😄😄😄😄😄?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.07.26. 20:54:23

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
semmit, csak megerősíti ismét hogy LA-ben fogunk kocsikázni 😄

TBTPumpa
EA-tól komoly játék?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lac coo
Ez olyasfele arkad lesz, meg nitros, neoncsoves mint a regi NFS ek , vagy kicsit komolyodik ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

IMYke2.0.0.0
Mit is akar ez most jelenteni?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
😄

Szabi
tegnap egy kényelmes két és fél óra alatt végigszaladtam a story módon, összességében nem lett volna rossz játék, de kellet volna hozzá a nyílt terep és kevesebb maffiaharc.. 😄

IMYke2.0.0.0
A The Run sem pihen a kontómon 😊

Szabi
ez a The Run, a Rivals még nekem sincs meg, majd ha jó árasítva lesz dlc-kkel együtt.. 😄

Rev Hard
Ez mindenkinek az egyéni igénye, de leginkább a pénztárcájának a kérdése. Én akkor tudok élvezni egy játékot ha tudom hogy grafikailag minden maxra van állítva és teljes a látvány ami elém tárul. Persze képes vagyok kompromisszumot kötni ha tudom hogy egy-egy beállítás minimuma és maximuma között nincs különbség, és csak az erőforrást zabálja ha maxra tolom. Ám amennyiben tudom tartani hogy 3-4 évente új gépet rakjak össze akkor nincs szükség kompromisszumokra.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.07.26. 13:31:41

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

LeWyTy
Engem már a Rocket Bunny megnyert, az még kérdés hogy a játék mennyire lesz szar<#buck>
#264-#266 A valóságban is el szokták őket tüntetni, de nyilván nem csak olyan lesz benne. (bár szinte csak olyan kocsikat láttunk edig amire van RB. kit)
#267 Ha úgy vesszük akkor a GT86 egyszerre Subaru brz, és Scion frs is.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

IMYke2.0.0.0
Rivals még nincs meg nekem official - így a fotómóddal sem találkoztam még élőben 😊

Szabi
én a fotómod-os képeket mondom, a képernyőképlopással nincs gond, viszont a fotómoddal készített képeket max a menüben lehet visszanézni, de ott meg belóg ez a szr.. :-/

IMYke2.0.0.0
Én például ezért (is) használok Dxtory-t.

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.26. 10:32:28

IMYke2.0.0.0
Hát igen - ez az Electronic Arts... 😞

Szabi
az NFS játékok egyik legnagyobb hibája továbbra is az, hogy 1-2 évvel megjelenés után már le vannak szrva a játékaik...

"NFS Carbon screenshots were sent to old nfs site - taken down.
NFS Undercover and NFS Shift screenshots were sent to old "MyNFS" website which was taken down.
NFS Hot Pursuit, NFS Shift 2, NFS The Run sent screenshots to their separated autolog web sites which all been taken down, now you can see photos only through the game menu.

NFS Network is still only for Rivals."

brutáljó fotómodot csinálnak, erre halott oldalakra töltené fel a képeket és sehol máshol nem tudod megnézni őket, túl nehéz lenne a képeket a gépen is elmenteni és megnyithatónak hagyni.. inkább mindent a felhőbe, a felhőt meg megjelenés után 2 évvel töröljük.. -.-
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.07.26. 10:24:02

IMYke2.0.0.0
//Nekem évek óta nem futnak jól a játékok, de - és talán épp ezért is - sosem a grafó érdekelt, semmilyen játékstílusban.

//Bár, teszem hozzá, hogy pl. a GRID 2 esetében, érzésre megvan a "60 FPS" - mert tudom, hogy sokaknak ez egyfajta hívó/varázsszó, ha a játékélményről van szó -, igaz, nem FullHD-s monitoron, és nem minden csúszka "csúcsmax". De ki nem szarja le, ha közben a játékba jókedvűen már 135 órát beleöltem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.26. 09:38:27

<#szomoru1> Inkább a játék, de max az nem vár ilyen "grafikát" a bemutatók és képek után aki tudja hogy neki ez így nem fog futni<#idiota>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

IMYke2.0.0.0
Grafikára gerjedtek, vagy a JÁTÉK is érdekel benneteket? <#wilting>

Subaru lesz? <#wave>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

#260-os poszt első képén se szegecselt a szélesítés a Nissanon 😊

LeWyTy
Én úgy vélem ez az NFS jó lesz <#banplz>

SLICK
ilyen szegecses szélesítések lesznek csak a játékban? Vagy remélhetőleg lesznek normál szélesítések is a kocsikhoz?

Rev Hard
A második képen kellett agyalnom hogy most melyik a valóság és a játék, de majd úgyis jönnek a nagyokosok és megmondják hogy szar a grafika. <#nevetes2>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

MX-5 kimaradt 😊

<#wow2><#wow2><#guluszem1>

Utoljára szerkesztette: Gibor, 2015.07.25. 22:01:32

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Szabi
<#eljen>

Skypack
Pár kép

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

LeWyTy
Nekem tetszik, de a lényeg inkább a Rocket Bunny.

Lehet bennem van a hiba vagy az ízlésemben, de ez...egyáltalán nem néz ki jól. 😄
És lehet nem a kinézet a cél, de akkor is 😄

LeWyTy
Én is beszállok a szegecselésbe 😛

Szabi

jáj az a szegecs 😊))

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Skypack
Huracán

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Overburner
Ez egész biztató.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Szabi

Ha az idei év is olyan lesz nekik,mint a régebbiek,akkor bezárhatják,mert ha fizika nincs,akkor kuka az egész."szerintem"

szabii98
Az utóbbi pár rész nekem sem jött be, de most én is érzek valamit....amit eddig láttunk az tetszett, 9gagen azt is olvastam hogy a driftes kamera csak action camera és kikapcsolható..majd meglátjuk. Egy próbát szerintem megfog érni

I met God. She's black

LeWyTy
Remélem ez a tuningolósdi hoz újra egy kis értelmet a sorozatba.

mulli1986
Én nem. Már vagy 5 éve ignorálom az NFS szériát. Ha csatlakozna a többi közé, hát sajnálni fogom, de kb a Meh kategória

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Én már nagyon félek hogy mit hoznak ki a játékból.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Overburner
Lesznek itt jó gyülekező helyek is <#nevetes1>

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Szabi

Rev Hard
Az a kanyar a hegyen nem egyszerű, nagyjából lehet is következtetni a játszótér méreteire.