1447
-
#525 Volt az 3 is :D -
#524 Ja... De most nézem hogy el is írtam :) -
#523 úgyértette gondolom, hogy 2x eltolták a megjelenést -
#522 Mert a GTA 5 nem is jött PC-re... oh, wait...! -
#521 Csak aztán nehogy új jöjjön PC-re mint a GTA5 -
#520 Ha nem a kedvenceid azok amik DLC-ben vannak szerintem mindegy :D 1 vagy 2 érdekelne csak az egész DLC pakkból de azt meg tudom nélkülözni :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.09.14. 19:42:26 -
#519 Egy autós játékban pont ne az autók érdekelnék a játékost?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.09.14. 19:40:35 -
#518 Értem de végül is az a "pár" járgány sokat nem változtat a dolgon. Főleg ha azok annyira nem tetszenek. -
#517 Én inkább egyedül játszok, ha lehet.
A 2200 sem rossz ár, de a DLC-k nélkül én nagyon átverve érezném magam még ennyiért is.
[Értsd: kihagyott tartalmak] -
#516 Simát vettem 2200-ért :D Ennyit meg ért szerintem. Főleg barátokkal nagyon jó. -
#515 Rivals Complete-t én is vennék 1990 Ft-ért. -
#514 Persze észre lehet venni de hozzászokik az ember szeme hamar főleg ha nem arra figyel hanem játszik :P
TBTPumpa #512 Mehetne lejjebb is. -
#513 9990 Ft-ért sem venném meg az első fél évben :) -
#512 CD Galaxis módosította a PC-s változat becsült árát is, 14990 Ft-ról 12990 Ft-ra. Tudják, hogy ez már maximum csak ennyit fog érni 2016-ban. -
#511 Nem zavaró, csak akkor, ha előtte valami fix 60 FPS-es játék ment órákon át, akkor biza a 30 FPS-es játék szaggatás lesz, a 24 FPS-es HD film meg szinte diavetítés... :D -
#510 Arra is van esély. :D Rivals-t is most vettem meg 1 hónapja. -
#509 aztán ugyan mindegy, hogy mikor jelenik meg, úgyis várunk vele 1-2 évet hogy elérje a normális árát.. :D -
#508 Blabla arra ment hogy jaj még ezt kell csinálnunk rajta meg azt meg ja még teljesen szar de csak most vettük észre eddig azt hittük menni fog. Ha az unlocked framerate úgy sül el meg mint a Crew-ba akkor meg inkább jó lett volna a 30 fps Rivalsban sem zavaró a dolog.
SZABl #507 Ha nagyon jól sikerül benevezek de kétséges xD
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.09.14. 17:57:35 -
#507 legalább veszünk néhányan wild run-t... :D -
#506 Erre nem számítottam, mondjuk nekem nyolc az a pár hónap, a konzolosok legalább 'bétatesztelhetnek' addig is. Mindenesetre egy PC-s open bétával eljátszogatnék egy kicsit, mivel a külcsín szép és jó, de ha a gameplay nem kötne le, akkor kihagyom vagy esetleg megveszem később amikor 5 forintért adják... -
#505 Szerintem 2016 március 31-ig meg fog jelenni PC-re is, hisz addig tart az EA 2015-ös pénzügyi éve (elmúlt évekből kiindulva). Minimális bevétel szépítésként jó lesz ez nekik, a PS4 és X1 kiadások fogják úgyis hozni a naftát. -
#504 Pont egy nappal a StarCraft 2 LotV megjelenésének bejelenése után jön ez a közlemény? Csak nem betojt az EA a PC-s eladásokat illetően? Hamar meghátráltak! :DDD
SC2, Fallout 4, nem lesz itt idő NFS-re novemberben!
Ezek után nem csodálkoznék, ha a Star Wars Battlefront és Mirror's Edge Catalyst (AMD pls) PC-s változata is késne kicsit. -
#503 Pontosan. Csak egy a kérdés...rájöttek, hogy a PCs változat szar, avagy betojtak picit a sok sok AAA gametől, ami novemberben jön? Ámbár konkurenciája nem lesz, szóval lehet rájöttek, hogy a Frostbite picit kifektetné majd a gépeket. -
#502 CSAK a PC-s változat, a konzolos változatok ugyanúgy idén novemberben fognak megjelenni!
Legalább már tudjuk miért is nem lesz bétateszt PC-re. PC jelenleg magasról le van szarva, majd 2016-ban foglalkoznak vele.
Mondjuk érthető is, hisz a két konzol nagyobb eladást jelent, mint a PC-s változat. EA-nak pedig a pénz (bevétel) az elsődleges.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.14. 16:59:59 -
#501 A "blabla" magyarázat ott van: unlocked frame rate. -
#500 Pff a játék csúszik 2016 tavaszára. Szokásos blabla a magyarázat.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.09.14. 16:48:55 -
#499 Melyik videóban volt? El tudnád nekem küldeni a link-et? -
#498 nem hinném hogy kiadnák GT-R nélkül, na meg az egyik videóban volt valami GT-R szerű járgány :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.12. 15:43:35 -
#497 hát jah, szerintem nem sok autó lesz, és gt-r se lesz.. gondolom -
#496 belinkeltem banner alá a hivatalos autólistát, ott is van néhány új kép, a látvánnyal és az autólista változatosságával itt se lesznek gondok, max az autók számával.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.12. 15:31:58 -
#495 Nissan Silvia & Evo -
#494 Új képek
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2015.09.11. 17:09:19 -
#493 0:45 -nél most nézem a bal oldali csávó nagyon BADASS :DDDD -
#492 Nem a dirt találta fel a kispályás driftet hanem lusták voltak nagyobb pályád modellezni, csak benne van és kész... márkák meg máskor is voltak az nfsben.
(de a példád alapján meg pl. a gta hasonlít a cod-ra és az nfs-re(lehet lővöldözni meg autózni))
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.05. 17:16:19 -
#491 Értem hogy mit mondasz és egyet értek. De végül is a Rivals-ban is ilyen "sín" rendszerű volt a driftelgetés meg semmi realitás hogy 220-al driftelve kanyarokat vesz be az ember de mégis jó kis játék és mai napig játszok vele. Nem is igazán szolt ez az egész NFS téma a realitásról annyira soha max a Shiftek. Meg talán a ProStreet vagy a Porsche Unleashed. Ha maga a játék szórakoztató és élvezhető elviszi az egész unrealisztikus játékmenetes emberi gondolatokat és csak szórakozik. Mondjuk én valahogy gondoltam hogy semmi komoly dolgot nem kell elképzelni itt majd de nem is ezért fogom szeretni. Arra Forza vagy valami hasonló akkor :) -
#490 Monstert isznak a nagyfiúk meg van Gymkhana játékmód? WTF
Ez inkább hasonlít egy Dirt 3-ra, mintsem Need for Speed-re.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.09.05. 12:58:33 -
#487 dinamikus ido/idojaras? faszomsagos batmanes mindigeste - 50ora jatek utan is ugyan azon a pocsolyan atmenni..
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.09.05. 08:39:03 -
#486 -
#485 De basszus... attól hogy 10 éveseknek készül. Úgy is meg lehet csinálni valamit hogy más is élvezni tudja. Miért kell egyre lejjebb süllyeszteni a játékipart a szarba?
(Mi a picsának kell a grafikát túlfejleszteni, ha közben a játékmenet egy semmitérő szar. Mostanában ez egyre gyakoribb. Ha valaki lusta rendes játékot csinálni akkor csináljon CGI filmet.) -
#484 Tizen éves korosztály van megcélozva ahogy szokott szóval ezen szerintem nincsen semmi meglepő.