Need for Speed (2015)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
csak épp még semmi bosozokura utalót nem láttunk eddig a játékban :D

"Nulla tenaci invia est via"

mulli1986
Miért az európaiak igen? Néz meg egy Rat autót, meg egy Bosozokut. Mindkető izléstelen és szép a maga kategóriájába.
Nekem egyébként tetszik, hogy megpróbálják a világgal megemésztetni a Bosozoku stílust ebben a játékban

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Rev Hard
A Pro Street nagy kedvenc volt nekem is, rengeteget mentem benne. És a fizika is jól megvolt csinálva arcade létére, nagy tempónál pillanatok alatt ellehetett dobni a vasat, a sivatag alaposan megizzasztott párszor.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.08.06. 21:54:36

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Skypack
Diablo <#szeret>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Szabi

LeWyTy
Neeeeem... a japánok sosem voltak normálisak.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Szabi
annyi a különbség, hogy ezek mind valódi, létező autók :D

#334 igen, ő Stella, Nakai saját kis szerelme és az RWB első és legismertebb járgánya :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.06. 21:35:06

SLICK
úgy látom megint űrhajókká lehet tuningolni a kocsikat min a Carbonban...

Overburner
Az most komolyan 3 kipufogó? :D

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Szabi

Overburner
Jó is volt az. Én szerettem. Kár hogy a Gripking kocsija egy fosvolt teljesítményileg.

Szabi
ha jól rémlik, a prostreet-ben is a king-egeket kellet legyőzni aztán mégse lett rossz játék, bár kiemelkedően jó se.. :D

Dante73
" Ha valami mindenből adni akar valamit, akkor semmiből nem ad eleget, sajnos."

http://www.freetvmaci.info/

Rev Hard
5 -ig el kell számolni és már érdektelen ? LOL

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Rev Hard
Barátnő, feleség, stb, állítsátok oda a monitor mellé hagy táncoljon. Nő kérdés mindjárt megoldva.

Dante73
Szerintem ezen a téren túl nagyot nem kell alkotni. Egyszerű történet, (vagy ha pályaverseny, akkor az sem kell, csak irány) normális, se nem túl árkád, se nem túl szimes, de azért FIZIKAI (nem script!!!) alapokon nyugvó, skálázható irányítás, Minél több verda, minél nagyobb szabadság, és a legfontosabb esetünkben, ne legyen zagyvalék az egész. (Mert ez a hírek szerint az lesz. 5 féle stílusban kell öt faszit meggyőzni, vagy mi)
Na nálam innen érdektelen a dolog. Ha valami mindenből adni akar valamit, akkor semmiből nem ad eleget, sajnos. Hozzáteszem, majd néhány in-game videót megnézek azért, és őszintén remélem, csalódok pozitív értelemben. Régen azért ez egy jó sorozat volt, kár volt ennyire lezülleszteni.

http://www.freetvmaci.info/

LeWyTy
Fúúúú.... hát a vélemény... kinek mi. Engem megvettek. (Pre-order kocsi meg szerintem régen is béna volt) <#banplz>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.05. 16:11:43

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Overburner
Nekem elég lenne az a szint de sokaknak biztos nem. Van az a kategória aki mindenben talál szálkát.

Szabi
azért a The Run-os főnöknéni meg a 370z-s csajok se voltak rosszak.. :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.05. 14:06:26

TBTPumpa
Én csak azért örülök a lányoknak, mert lányok utoljára a 2008-as Undercoverben szerepeltek (ilyen bulihangulatban). Jó a 2011-es The Run-ba is volt néhány nőnemű egyed, de azokat nem is mutatták, meg semmit sem lehetett tudni róluk, csak a markegint anyagokon szerepeltek. Meg az nem is ezt az utcai illegális autóversenyzést követte (rajtjelzőnél leintős csaj).

Nem nehéz!
2003-ban (Underground), 2004-ben (Underground 2) és 2005-ben (Most Wanted) sikerült jót alkotni. Ha azt hoznák ma is, valószínűleg elegendő lenne.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Overburner
Jó lesz ez ha nem akkor meg nem. Mindenki igényeit úgysem tudják teljesíteni főleg ha többen lehetetlen dolgokat követelnek meg.

IMYke2.0.0.0
Tudtam, hogy nem leszek elájulva, de még engem is meglepett, hogy mennyire nem izgatott fel a két trailer - és a csajok se .
Szerintem, egyszerűen NFS-ígérgetés-csömöröm van már. S továbbra sem tetszik ez a "helyimenőcsávóvagyésteleszelakirály" sztoriszerűség.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

99%-ban biztos voltam benne :D és amúgy ennyi semmi gémpléj?

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

//www.youtube.com/embed/sNiLJnYs6Vw

TBTPumpa
Csajok! <#szeret>

Szabi
//www.youtube.com/embed/nJIXQefMU8E

és tényleg block volt a sapkás.. :(
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.05. 09:34:45

TBTPumpa
Mirrors Edge Catalyst (AMD pls) játékból is lesz majd jó kis gémpléj. A Twitteres teaser szerint jó kis Pre-Alfa Gameplay lesz az is (bár ott annyira nem gáz, hisz az csak 2016 február végén érkezik és nem 2015 november elején). EA én úgy szeretlek! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.04. 19:05:28

IMYke2.0.0.0
Ehhez hasonló lett volna a másik tippem :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
nem, random jelenetek villódzva mosogép zenére összevágva :D

IMYke2.0.0.0
Ami megint csak kapkodó "kézikamerás" lesz(?)...

Szabi
holnap reggel 9:30-kor jön az új előzetes :D

TBTPumpa
Holnapután egy kis Pre-Alfa gémpléjt! <#idiota>

Szabi

LeWyTy

Rev Hard
Szerintem meg.

Overburner
Szerintem meg. :P

LeWyTy
Szerintem...

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.03. 15:08:36

Szabi
valószínű inkább a 935 turbótól jött az ihlet, aztán egy picit továbbgondolták :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.03. 11:45:05

Valamiért ez jutott eszembe :D

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Szabi
van szebb is :D

Az már hátsószárny :D

Szabi
Magnus Walker facebook oldala szerint jó móka lesz a jövőhét.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.02. 14:12:57

LeWyTy
Így újranézve.... oké hogy nem szimulátor fizika... de szerintem irreálisan keveset csúszik a kocsi ahhoz képest ahogy kellene neki azon a vizes úton, azzal a sebességgel.
(remélem lehet majd benne driftelni is, nem csak script alapján kanyarodni)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.01. 13:41:10

IMYke2.0.0.0
Az a baj a koncepcióval, hogy megint a "menőcsávó" stílust és a sallangokat erőltetik.

LeWyTy
Le vagyok maradva <#buck>

Snexi
már a legeslő screenshotokon is látszott

#295 <#eljen> bababömbölő

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

grebber
LeWyTy
California tábla?! <#guluszem1>

Tetszik ez a videó:
NFS Gameplay demo