1447
-
Gibor #565 Hachiroku confirmed
Supra
Utoljára szerkesztette: Gibor, 2015.09.29. 22:05:17 -
#564 Komolyan, akármilyen fos lesz az irányítás, nincs manuális váltó, stb. De ezek miatt a kocsik miatt már megéri játszani vele :O -
Gibor #563 Work
Gameplay, gondolom ps4 béta. -
Gibor #562 Supra lesz, igaz csak szívó de 2jz-vel, azt lehet rápattintani a turbót :D -
#561 Honda civic?? na ne bazz :DD
már csak a supra hiányzik :) -
#560 Arra nem fog abba biztos lehetsz. -
#559 LOL az a Volvo mit keres itt...mondjuk a Golf 1 GTI is poén, mehet rá az OMG tuning amint elérhető és irány online Aventadorokat alázni...meg 'fingó' Civiccel. Tetszik az eddigi carlist és "mi történik még itt"!? -
#558 2:30 nál már már azt gondoltam a jó öreg Niva is bekerült -
#557 remélem csúszni fog konzolra is.. -
Gibor #556 És akkor a lényeg hogy az én szerelmem is ott lesz a játékban
EK9 Type-R
-
#555 -
#554 jaja imádom ezeket a svéd dögöket :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#553 Yes please. A Volvora abszolút nem számítottam de örülök, hogy egy ilyen klasszikus is bekerült
-
smog15 #552 Ezeket mind kihagytam Undercover volt az utolsó amivel játszottam :) -
#551 volt a Shift2-ben, a World-ben és a The Run-ban is.. :D -
smog15 #550 Na ne ba... Golf 1 GTI? -
#549 jé és fészlift mx5 is lesz :O
loool :DDD
-
#548 jé az mx-5höz lesz legalább három féle tető :o
-
#547 Warp editor confirmed :) -
#546 Nem a te hibád, a hireket közlik így. :) -
#545 jaa sorry :) -
#544 Közben korrigáltak, mégsem ez lesz az össz! :D -
#543 Nem.... -
#542 hurrá benne lesz a nissan gt-r :)))
viszont csak 26 autó lesz.. -
#541 Ja bocs, nem írtam én ps-re jelentkeztem.... -
#540 Az Origin bétás részén jelentkeztél úgy általában NFS játékokra vagy van valami konkrétabb módja is (PC-re, amiről nem tudok)? :) -
#539 Valóban vízmentes, csak sötétben mesterséges fényekben....:D Kint akarom látni a napfényen mindenféle trükk nélkül... :)
Amúgy sokat fejldött a látvány a sorozat eddigi részeihez képest.
Amúgy jelentkeztem beta-ra. -
#538 Sajnos, azért bizakodom, hogy PC-re is lesz egy kis tesztelhető béta időszak, hátha nem olyan rémes... :)
@darksector: Itt van pár garázsos vízmentes non-bullshot, ott már nem olyan OMG a grafika...bár jócskán tisztességes. Ha lemarad a megfelelően adagolt chromatic aberration, depth of field, víz sincs sehol stb. akkor rögtön nem olyan ütős mint a bullshotokon, ami szinte külön művészeti ág ami 'nyomokban valóságot tartalmazhat'. :)
ui.: A FrostBite tud szép lenni mindenféle területen, lásd pl. Dragon Age Inquisition, de a Battlefield sem éppen csúnya nappal... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.09.21. 19:14:52 -
#537 Mondjuk érdekes hogy nem láttam még szárazon lévő autót a trailerekben, még nappal sem, illetve zárt helyen sem. :D
Az a baj hogy a Frostbite csak sötétben lámpákkal vagy vizesen fest jól, ez a NFS tökéletes erre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.21. 18:49:56 -
#536 Az állóképeket azonnal elrontja a taknyon csúszkálás... -
#535 Ez egyre jobb és jobb lesz. Rohadjanak meg hogy nem jön PC re is most. Így nem is veszem meg -
#534 Nem hát... :))
-
#533 GYÜJJÖNMÁN!!4! -
#532 Nissan4Ever. -
#531 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.18. 17:22:20 -
#530 Üdv nekem nagyon bejön eddig ez a rész.
Csináltam a gyüjteményembe róla egy reklámsávot. :D
///5 másodpercenként vált
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.18. 00:21:29 -
#529 Én nem bánom francba is minden játékban van vagy 50 verdám és az összesnek elveszik a "lelke" ha lenne 2-3-4 akkor legalább kénytelen lennék azzal menni nem lenne a bőség zavara és nem válogatnék :D -
#528 ez az 5 autós garázs egyrészről érthető, másrészről viszont baromság :D -
#527 Need for Speed: nem lesz fizetős DLC!
Pécégurus hír, szóval... -
#526 ***WARNING Gamestar link WARNING***
PS4 Xbone 30 fps. Nem terveznek se mikrotranzakciókat beépíteni, se fizetős DLC-ket kiadni, viszont ingyenes tartalmi frissítések folyamatosan jönnek.