1447
  • darkSectorxxx #605
    Vagyis na, buzi mobiltelefon.

Nem teljesen arcade, én meg azt vártam. :)
  • darkSectorxxx #604
    -ot vártam.
  • darkSectorxxx #603
    Várható volt hogy nem lesz szimulátor?

Pont ez a lényeg én egy fasza könnyed arcade játékot akartam, semmi valós dolog.

De félig szimulátor, félig árkád.
  • Overburner
    Szerintem sem gáz. Várható volt hogy nem lesz szimulátor az egész. Főleg hogy a célcsoport nem a komolyabbak felé húz. Ettől függetlenül még simán lehet jó az egész. Vidi alapján nincsen bajom vele. Azért szívesen kipróbálnám én is de hát sajnos nem tudom. :I PC-re amúgy sem nagyon van értelmes tuningolós nem zártpályás játék ami mostanában kijött. Szóval még ha nem is 100%-os a játék akkor is hiánypótló számomra főleg ezekkel a tuning lehetőségekkel. Warp editoron meg remélem mókolnak még akkor picit hogy jobb legyen. Átvezetők okénak tűnnek. Nem kell oszkárdijasnak lennie az alakításnak. TDU2 karakterei ennél 600x idegesítőbbek és lámábbak volt mégis nagyon sokat játszottam vele. Mert nem az volt a lényeg. :D Szerintem aki úgy gondolta hogy egy 100%-ban tökéletes játékot kap az már rég rosszul állt hozzá az egészhez de ha már a Crew-nál jobb lesz megéri majd az árát.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.10.03. 11:41:23
  • broman191
    Minden autó elérhető lényegében az elejétől, csak legyen elég pénzed rá?
  • IMYke2.0.0.0
    Förtelmes fizika... :(
  • AntiHero
    Annyira nem vészes az. Részemről ezekkel az átvezetőkkel megvettek kilóra. Hangulata van. Az más kérdés, hogy kb 2 óra alatt összegyűjtöttem egy Honda NSX-re is. Ha kicsit játszok szerintem még Lamborghini is lehet belőle. Bug van benne..szimplán elém spawnol a kocsi ha kell. Később rakok ki még videót ott látszik is verseny közben, de én élvezem a versenyzést így is..főleg mikor az utolsó kanyarba rontom el és 4. helyezett leszek. :D De amúgy elég csak a képekre ránézni. :)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.03. 10:02:50
  • TBTPumpa
    Ez nem új keletű, ez a ripacskodás minden EA játéknál jelen volt. Red Alert 2, Red Alert 3, NFS Underground 2/Most Wanted/Carbon, Tiberium Wars/Twilight, szóval most csak hozzák a kötelezőt. Akkor lepődtem volna meg, ha nem ilyen lesz.
  • TBTPumpa
    Pedig ez most egy nagyon jó EA játék lesz, hosszú idő után. A Battlefront és Mirror's Edge is fantasztikus lesz, ahogy az E3-on és GamesCom-on is mondták. Az EA megváltozott, most már az egyik legszimpatikusabb cég lesz, aki a játékosok érdekeit nézi és nem a pénzt. Már nem biorobotokkal és szalagmunkásokkal mutogatják a játékaikat, hanem olyan arcokkal, akik élvezik azt, amit csinálnak és élménnyel tudnak beszélni alkotásukról. Ezt már a SW Battlefront GamesCom demójánál is láthattuk. Már megint fanyalogsz, pedig te is tudod, hogy ez most más lesz, sokkal jobb, mint az eddigi játékok. Az EA megváltozott, ők gyártják a következő szódaautómatát és spanyolviaszt! Amennyi pénzt kérnek ezekért a nagyszerű (nem félkész, hanem teljesen elkészített, bug- és DLC mentes alkotásokért) szinte ajándék! Támogatni kell őket, mert ilyen jó emberekre szükség van!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Remélem érteni fogod.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.03. 09:56:51
  • szabii98
    Ezek a nem áttekerhető átvezető videók nagyon zavaróak. Próbálnak színészkedni, de nem megy..
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, de cikik ezek az élőszemélyes jelenetek... te jó isten...
    Fizika: nincs - [másik autó nekicsapódik, és megy tovább...]. Még a 2012-es MW-ben is jobban meg van ez oldva...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.03. 09:56:48
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen de fos zene...
    Ja és annyit tölt, mint az én 2 magos gépeme szoktak a játékok...
    Ebben sincs belső nézet...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.03. 09:49:45
  • szabii98
    Fél óra gameplay ph-ról
    gyorsan nézzétek, míg le nem törlik :D
  • IMYke2.0.0.0
    A remény hal meg(y) utoljára... :)
    De a valóság az, hogy ez még mindig ugyanaz az EA, mint eddig, és a Frostbite sem lett alkalmasabb autós játékra, mint eddig.
  • szabii98
    nem is értem miért vártál mást:))
  • SLICK
    ha a béta ilyen, akkor a végleges változat is ilyen marad. Hát akkor ez a rész ismét bukta. 10 éveseknek készült szar lett belőle...
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor jól éreztem...
  • darkSectorxxx #588
    Részemről:

Grafika kurvakemény.
    Irányítás kurvaszar.
  • Bullitt
    Egy rövid bejelentkezést dobok az első tapasztalatokról, majd hétvégén írok egy hosszabb szösszenetet, amiben kitérek nagyjából mindenre.

Az összkép inkább so-so. A bevezető eléggé semmilyen, a cut scene-k nagyon hosszúk és a karakterek közül kb. mind tenyérbemászó. Az egyik elsőben rögtön bevisznek egy buliba ahol aztán ott van minden "Icon" de persze nem történik semmi. Történetet hagyjuk is, mert... szóval nincs is. A telefon állandóan csörög valamelyik flúgosnak hála, hogy "gyere versenyezni arc", és 2 perc alatt már kikapcsolnád, de nem lehet.

Irányítást lehet finomhangolni, azonban a valódi különbséget a legfelső "mester" csúszka jelent a Grip/drift között. Igazából kb versenyenként szinte muszáj visszaugrani a garázsba, mert egy drift eventet esély sincs megnyerni egy Grip beállítással (Honda Civicet választottam kezdőnek ráadásul, úgyh duplán szivattam magam az első drift eventnél). Driften nevetségesen árkád szint, gripen még so-so egész komolynak tűnik, mindenesetre a "learning curve" durván 5 perc sincs :D

Grafika szép, ezt képek videók megmutatták. De hogy mi a lófrancért esik FOLYAMATOSAN az eső, az rejtély. Ez egy bűnös város... vagy depis.

Kezdőautónak Civic, BRZ és 1990-es Mustang van. Nem tudom volt-e már autólistán fent, de van 458 italia meg meki 570s (atyaég de ronda egy autó...)

AI elég nagy csalónak tűnik, mintha lenne valamennyi catch-up szivatás a mélyén a dolognak. Mindenesetre néha izzasztó a dolog.

Rendőrrel röpke 2-3 óra játék után még nem találkoztam...

És a tuning... hát nevetséges miket lehet művelni benne :D Komolyan UG2-szint, mínusz neonok meg ilyen baromságok. Sound system van, de az se "látvány" inkább, csak ilyen opció kb. Ami brutális, hogy emelheted-süllyesztheted a kasztnit, az eleje lehet feljebb, a kerekeket bedöntheted, kitolhatod, egyszóval nevetségessé teheted 3 csúszkával az egész verdát. Pedig még nem is unlockoltam kb 70%-át a tuningnak, máris néhol már csak nevettem.

A "wrap editor" konzolon lósz*r, a két oldalát a kocsinak nem tudod tükrözni, így igazi kínszenvedés lesz az egész, skew funkció nincs egyáltalán, a többit meg szintén nehézkes használni. Az is elég bicskanyitogató, hogy a színskálánál nem látsz egy kódot hogy mondjuk pontosan be tudd lőni a színezést amikor ugyanolyanra akarsz két vinylt.
    Ja és van magyar zászló matrica is akit ez érdekelt... :D
    Túl van bonyolítva egy picit, a World-rendszerére hajaz mondjuk leginkább, csak apróságok hiányoznak azért, amelyek miatt kínszenvedés és inkább töröltem minden matricát a Civic oldaláról.

Versenymódok közül eddig sima körverseny, time trial, sprint, drift, touge drift, gymkhana-t láttam, de biztos van még, mert nagyon az elején járok.

A map egyáltalán nem érződik nagynak, a belváros hamar kiismerhető, a kanyonos, hegyvidékes részek jobbak. Viszont nagyon állatul meg van csinálva a környezet, jó hangulata van az egésznek.
    Vannak szétszorva "collectible" cuccok, például pickupokon ilyen unique alkatrészek. Ha közel érsz hozzá felbukkan az ikonjuk a térképen. Aztán vannak snapshot helyek, ahol fotót csinál, viszont nincs külön fotó mód/kamera, egy előre beállított pózban csinál képet neked. Van gyorsbillentyű is snapshotra, de... szóval nem fotó mód és így elég felesleges. De persze lehet lájkolni hogy örüljön a social gamer.
    +Donut-okat is kell csinálni mint collectible.
    Ami még probléma, hogy elég gyér a forgalom, a város kb. kihalt, mintha zombiapokalipszis lenne.

Multit még nem toltam, viszont lehet Alldriveban és Soloban is karrierezni.

Soundtrack nem az én stílusom, modern hip-hoptól kezdve van electronic, de ez ízlés kérdése. Egyetlen számomra jó zene a Chemichal Brothers féle Go, amit már korábban is hallottunk.

Röviden ennyi, majd még jövök, kérdésekkel meg bombázhattok.
  • Gibor
    49 autó van a bétában, elég finom autólista. Később majd összeírom. Amit eddig nem láttam így gyorsba BMW M3 e92, Ferrari F40/458 Italia, Mclaren 570S
  • broman191
    Felesleges az, mert ha 'túl jó' a framerate, akkor mehet fentebb a felbontás downsamplinggel, amíg a többnyire stabil 60 FPS adott... A Battlefield 4 alapján ehhez a kritériumhoz max. 1440p fog társulni - élsimítással - még egy Fury X/ GTX 980 Ti mellett is. 4K-ban pedig AA nélkül/valami kevésbé jóféle AA módszerrel 30 FPS lock, mert a 60 csak álom lehet, mint általában... Persze a DX12 kicsit megkavarhatja ezt az eddigi feléllást, de nem számítanék hatalmas javulásra...

ui.: Persze lehet high-end CPU-t meg VGA-t benchmarkolni, akár 720p low beállításokkal, 1000 FPS-sel, mert biztosan mindenki úgy fog játszani...
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.10.02. 19:13:59
  • grebber
    Dehogy értelmetlen nem lesz benne fps lock így lehet benchmarkolni majd a VGA-kat!
  • karikusz

:)))
  • karikusz
    Értelmetlen ez a PC-s csúszás. :((( Még, jó hogy nem vettem meg előre. Most fel is robbannék....
  • darkSectorxxx #581
    Ps4 lenne csak egy kollegának.
  • Bullitt
    Valaki kapott még innen XBONE kulcsot? Majd jöhetnek kérdések, de írok úgy is róla. Beszélni elvileg lehet, csak képet és videot megosztani nem.
  • Skypack
    2x akkora mint a Rivalsban
    egy része

• LeWyTy
    Térképről tudunk már?
  • mulli1986
    Sose veszek 0day játékot és ez nem fog változni :)
  • Gibor
    NSX, R32 DLC-re se lesz szüksége a játéknak :D Max térképet növelni
  • Overburner
    NSX
  • Skypack
    NSX

R32 GTR

M235i
  • LeWyTy
    De nekem a körítés meg a hangulat, meg hogy már ránézésre lesz olyan jó mint az Ug1-2. Az elég indok. Az a pár kocsi (személy szerint 1, de az is csak egy verzió) már csak plusz. De nyilván XboxOne-ra veszem meg. (mert drágább) (kapják be)
  • IMYke2.0.0.0
    És azért a "párért" megéri felhergelni magad annyira, hogy a szokásos EA-játékot megvedd 0 day?
  • LeWyTy
    Azért van pár amivel nem annyira. Max forza vagy GT.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezekkel a kocsikkal bármelyik korábbi autós játékban találkozhattál - csak ezekért és a grafikáért megvenni egy játékot meggondolatlanság.
  • broman191
    A szokásos indokok és természetesen mindenekfelett a lehető legjobb ikszírijönsz'... -.-
  • LeWyTy
    Ez egyre jobb és jobb lesz De mért jön PCre később?
  • broman191
    Drift verseny Focussal pfff... :D Igaz az új RS többnyire hátul hajt és AWD, de akkor is... Dat GFX tho...
  • Szabi #566
    én a rókának is nagyon örülök :)