11997
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | ARK Fórum | Facebook csoport | REDDIT | DISCORD csatorna
Aktív magyar szerverek:(katt ide!)
A szerverek infói bizonyos időnként frissülnek,nem mindig az aktuális állapotot mutatják!! Több részletért katt a képekre!
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
Szerver hozzáadása játékhoz:steam/nézet menüben megkeresni a szerverek választást,a kedvencek menüben lehet hozzáadni a szerver IP-ét,és a port-ot is,majd úgy már benne lesz a játékban a kedvenceknél! (nem mindegyik szervernél,van amelyiket csak steamból lehet indítani,ugyanott a kedvenceknél van a csatlakozás)
F.A.Q (akinek akadozik a játék)
..Akinek gyenge gépe van,vagy laggol a játéka,az válassza a launch menüben a directx10 low end graphics beállítást!
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Vagy akinek még kevesebb memóriája van,az az extremely low memory-val inditsa a játékot!
SINGLEPLAYERT lehet indítani a HOST/LOCAL menüpontban,bal oldalt alul van a PLAY SINGLEPLAYER gomb!
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
-
Rae Apofisz #11111 Köszönöm fiúk.
Az a helyzet hogy 2004 Ben mikor bekötötték a netet internet és játék függő lettem. Szó szerint a gépem előtt éltem
Az elmúlt tizen pár év megbosszulta magát. Szemüveges és túlsúlyos lettem. Talán ezért talán a köröm miatt a csontok is ritkul. Tavaly közelharcot vívtam a kettes létrával. Azóta is vásak vannak a lábamban Hiába panaszkodtam dokinál fáj alig tudok ralepni. Mankóval meg sántítva jártam dolgozni
Most pont a lépcső tetején nyilat bele a fájás és dobtam egy hatast.
Bocsi ha zagyva az írásom de gagyi telefonom van és kiegészíti a szavakat.
Szóval. Ezért ne legyetek játék függők -
Bozi_Vilag #11110 Jobbulást!
(Majd ha visszajöttél folytathatjuk az AH-s vitát, addig szünetel ) -
lammaer #11109 Fenébe, vigyázz már magadra! Kivel fogok vívni ha állandóan összetöröd magad?
Jobbulást! -
ncc1701 #11108 Bazz, az szép. Jobbulást, ezek szerint valami szilánkos finomság. -
Rae Apofisz #11107 Bocsi egyenlőre nem tudok gépezni. Le estem a lépcsőn és eltört a lábam. Újra. Most kórházban vagyok. Kaptam gipszet és hétfőn mutenek. -
ncc1701 #11106 Ott vannnak a quetz, és a ptera tojások is, csak várni kellett. -
ncc1701 #11105 Tettem be tojásokat, veló, quetz, és pterát. Viszont nekem csak a 6 veló tojást mutatja, csekkold már le. Ha a többi elveszett, akkor majd teszek be újakat.
Therizinóm tojását viszont már nem fogadja el, majd megnézem, mi lehet, az ugye valami 600-as szinten születik. :) -
Rae Apofisz #11104 Óh, Köszönöm. Eddig nem is néztem ezeket. -
ncc1701 #11103 Alap nyereggel a sebzést 40%-al csökkented. A jobbak asszem 90%-ig mennek fel... -
Rae Apofisz #11102 Ennyire sokat számit az a kis külömbség a primitiv és magasabb szintü között ? Számokat nézve nem tünik soknak,szinte elenyészőnek tünik a külömbség amik a nyergen vannak statok. -
ncc1701 #11101 Á, majd megoldom. Extin a red dropozást már hetek óta nem csinálom, meguntam, nem adott velo nyerget. Van vagy 10 ascendant managmar nyereg bp-m, de egy nyamvadt lila velo nyereg bp-t nem tudott adni.
Tudó nyereghez meg kéne mászkálnom ragnarokre, vagy centeren a víz alatti loot crate-ket nyomatnom, abból anno már adott egy ascendant 37-es tusó nyerget. :)
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.11.29. 09:51:15 -
ncc1701 #11100 S+ mutator is csak 255 stat pontig engedi elmenni. De persze, ott már lehetne trükközni, én csak 1 mutatorral csinálom, de az gus.ini-be belehetne adni, h 10 mutatorral menjen a dolog, akkor egyszerre 10 mutáció történhet, de ezt én már nagyon csalásnak érzem.
Mondjuk érdekes lenne ránézni egy titánra super spy glassal, mert az jó magas szintű, nekik több stat pontjuk van, mint 255. -
Rae Apofisz #11099 Köszönöm. Én azt hittem azért van olyan elképesztően sok mutációs pontja mert agyon nyomták mutatorral vagy valami trükkel.
Viszont a HLNA-t engedte berakni :)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.11.29. 09:19:15 -
Rae Apofisz #11098 Van a Tcs reward mod. Ebben egy páncél szekrény féle szerkezetbe a playerek gyüjtött pontokért az tudnak vásárolni ami én beállitok.
Ebben én tudok beállitani tamelt dinókat,akár olyant is amit nem lehet tamelni, vagy akár tamelt bosst. Lehet tárgyakat berakni amiknek tudom állitani a statjait. Betudom állitani a tartósságát, sebzését, a védelmét, mindent. Na most innen tudnák adni neked bármit, akár velo nyerget full extrásat. Lényegében jobb mint ha konzolba irva admin addolásos lenne. Ez kb olyan lenne ha adnák mintha adminból addolnám.
Ezt nyilván te is megtudnád tenni és becsapásnak érzem ha ilyent adnák. Feltételezem ilyenre nem tartasz igényt. Talált meg nekem sincs. -
ncc1701 #11097 Átnézem majd, de ahogy látom, elég sok minden jó defaulton, mindenesetre meglepően sok mindent lehet állítani. Igazából semmire nincs szükségem cserébe, najó, jó lenne mastercraft tusó, illetve velo nyereg BP, mert ezeket még nem leltem. Majd ránézek, lehet-e kifejezetten keresni ilyet. -
ncc1701 #11096 Maximális mutáció száma nincs direktben korlátozva. Az van, hogy egy statot a játék max a 2 8-ik hatványával tud kezelni, azaz 256 (de mivel van nullás stat a játékban, ezért csak 255), illetve 255 pont lehet egy staton. Ha mondjuk van egy olyan bázis állatod, aminek van 40 pontja a sebzésben, akkor a maradék 214 pontot osztod kettővel (mivel egy mutáció 2 szintlépésnek felel meg), és megkapod, h annak az állatnak a sebzésére max 107 mutációt tudsz okozni.
A milliós, vagy több mutációs számláló teljesen OK, legit. Ha fogsz két állatot, aminek 20-20 mutációja van, és szaporítod őket, akkor az utódnak már 40 lesz, és így tovább, ezek összeadódnak. Én azért törekszem a minimális szinten tartására, de mikor megvan a megfelelő stat, akkor az ember visszanyúl a neki tetsző szín mutációs korábbi egyedekhez, és még nálam is kijön pár 100-as mutációs számláló. Ezzel nem kell foglalkoznod. Szerintem ez nincs limitálva.
Ja, ha nem írsz be marketid-t, akkor kb mindenkivel egy közös kalapba kerülsz. :)
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.11.29. 08:10:32 -
Rae Apofisz #11095 Ja, még valami eszembe jutott. Ha nem irok be market id-t, elvileg azokkal leszek közös AH-ban akik szintén nem raktak be semmit. Én engedélyeztem a helyi játékosok elérését is. Te nagy szakija vagy a tenyésztésnek. Erről szeretnék kérdezni. Nem tudom eldönteni az AH -nak a bugja vagy az eladónál elmentek otthonról. Képet már nem tudok mutatni mert nincsenek meg,de vettem több alkalommal is olyan dinót és fertilized tojást is,hogy a dinó mutációjánál valami elképesztő számok voltak. Legutobb vettem 1 rex tojást. Kikeltettem. 2 db rex ikrekek lettek.
Mindkettönek az anyai ágon több mint 8 millió mutációt mutatott. De volt olyan is aminek csak pár ezer. Nem tudom mennyi lehet a maximum, nem néztem utána csak felületesen de úgy rémlik 250 a maximum mutáció (?). ugyhogy az a több ezer, meg a 8millió feletti nem stimmel. Sajnos azt sem tudom eldönteni hogy hibásan jelzi ki és normális a mutáció vagy ténylegesen annyi van neki. A statjairól meg ránézésre nem tudom eldönteni. majd csinálj 1-2 próba vásárlást market id nélkül. Vegyél olyant aminél ir mutációt és nézd meg léci hogy nálad mit mutat és szerinted az mi ha te is kifogsz ilyen über mutációst.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.11.28. 23:03:27 -
Rae Apofisz #11094 A ként én raktam be.Gondolom átnézted a konfig részét. Azért ha nem baj berakom azt amit én állitottam be.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek a range részek szerveren bellülre vonatkoznak. nem sorolom fel mindent mi micsoda mert biztosan felismered.
[AuctionHouse]
MarketID=HUNARK2019
ExtraCurrencyItems=
ManifestRange=50000
TransporterRange=25000
DisableCreaturePurchasing=False
DisableCreatureSelling=False
DisableFertilizedEggPurchasing=False
DisableFertilizedEggSelling=False
DisableItemSelling=False
DisableItemPurchasing=False
DisableBlueprintTrades=False
EnableSingleplayerTrades=False
PurchaseBlacklist=
PurchaseWhitelist=
DinoBlacklist=
DinoWhitelist=
PaymentBlacklist=
PaymentWhitelist=
PlayersBlacklist=
DisallowFlyerDinos=False
DisallowWaterDinos=False
DisallowCoreClasses=False
DisallowScorchedEarthClasses=False
DisallowAberrationClasses=False
DisallowExtinctionClasses=False
DisallowModdedClasses=False
MaxItemQualityIndex=5 <--- ezt a részt nem értem. Leirás szerint 255 lehet a maximum,de az 5 jelenti az isteni szintet. Elvileg....
MaxPaymentAmount=5000
MaxDinoLevel=350
CurrencyExchanger=PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1:PrimalItemResource_MetalIngot_C,100;PrimalItemResource_Element_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,100;
FeeCurrencyOverride=PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C <--- ide akármit rakhatsz be. Ez a kezelési költség AH-ban
FeeFlatAmount=1
HarvestAmountMultiplier=3
WorldScanMaxStructures=20
WorldScanMaxDinos=20
WorldScanMaxPlayers=20
UseStructureLimits=False
PlayerStructureLimit=100
TribeStructureLimit=100
ServerStructureLimit=100
Az exchangerbe rakhatsz be akármit. Én gold coint és elementet raktam be. Majd egyszer sok idöm lesz lehet rakok be mást is. Csak figyelj a sima kettös pontra és a pontos vesszőre.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.11.28. 22:48:14 -
Rae Apofisz #11093 Nem a herét vasalta az a celeb hanem a zacsit, az nem ugyanaz De szerintem maradjunk az Ark témánál.
Vagy szeretnél róla beszélni ? Most hogy a nők elmentek..... :) -
ncc1701 #11092 Betettem 100 követ tesztnek, látok sulfurt. :)
Asszem szerveren engedélyezni kell a fertilized egg adás-vételét, ezt most megcsináltam, restartoltam, de majd csak holnap próbálok betenni veló tojást. Most már csucsuka van. :) -
lammaer #11091 Jaja, ideje lenne már neked is herét vasalni, ahogy azt az igazi celebeknél szokás.... -
Rae Apofisz #11090 Lazits mert te is úgy jársz mint én. Celeb leszel
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.11.26. 22:26:21 -
nazzario #11089 Udv!Nem erre gondoltam...olvastad volna el miben kerek segitseget ,ahelyett hogy belem rogton belem allsz onzetlen cselekedet lett,nem vita! -
ncc1701 #11088 Ja, most kedztem el a tusó vonalat is, de mivel késik az új dlc, ezért őket még csak félgőzzel csinálom. A gigát szeretném kimaxolni mihamarabb. -
ncc1701 #11087 Én ingyen is adom. :) Van űberbrutál therizinóm (~210pont a hp-ban, és sebzésben), gigám 254 pont sebzéssel, a hp vonal most tart 171 pontnál, de azt is maxolni fogom, yutim 20 mutációs van, hp-stamina vegyesen, pterám 20hp+20dmg+20stamina+20weight mutációs, quetz 20hp+20dmg+10stamina+10weight mutációs. Van még 20 mutációs ankylóm is. :) Rexeket kihagytam, helyettük therizinókat nyomom. Kissebb, jobban fordul, és sütivel lehet gyorsan healelni. Alap statos szerveren ha maxra húzom, akkor 93000 élete van 3540%dmg mellett. Van velóm is, 20hp mutáció, plusz asszem 10dmg+10stamina.
A héten mindenképp be akarom izzítani a modot, jó, h kitaláltál egy marketid-t. :) -
Rae Apofisz #11086 Ha esetleg van valami jó statos dinód ami neked felesleges, szivesen megvenném vagy ha kölcsön adod egy klonozásra azért is fizetnék. rex, velona,yuti, deino,argi,pterra,quetz ami érdekelne elsősorban
MarketID=HUNARK2019 -
ncc1701 #11085 Ez nagyon tetszik, meglesem. -
Rae Apofisz #11084 Azoknak akik esetleg nem olvasták a facebook csoportban az irásomat, ide is beraknám.
Van egy mod, egy kereskedő ház.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=898049820
Ehhez tartozik pár sor a konfigba. Ami a nagyszerü benne pont a konfig része. Meg lehet adni neki egy amolyan piac nevet. Azok akik szintén ezt a modot használják, akár dedicalt, unofical, vagy akár helyi játékban, a mod segitségével tudnak kereskedni más emberekkel akik szintén ezt a modot használják. Csere kereskedelem a lényege. Mindenki azt árulja ami neki sok van és azt kér amire szüksége van. Lehet lényekkel és lehet fertilized tojásokkal is. Például nem rég vettem egy lv 150 villám sari tojást 2500 öntött fémért.
Csak a szerver adminon múlik mit állit be. Lehet level szint limited is állitani. Például ne látszódjanak lv 350 feletti lények.
Ezt kell bemásolni a GameuserSettings.ini -be
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![AuctionHouse]
MarketID=HUNARK2019 <-- az egyik fontos rész. Akik ugyanezt irják be azok tudnak egymással kereskedni, bárhol játszanak.
ExtraCurrencyItems=
ManifestRange=50000
TransporterRange=25000
DisableCreaturePurchasing=False
DisableCreatureSelling=False
DisableFertilizedEggPurchasing=False
DisableFertilizedEggSelling=False
DisableItemSelling=False
DisableItemPurchasing=False
DisableBlueprintTrades=False
EnableSingleplayerTrades=True <--- helyi játékosok engedélyezése
PurchaseBlacklist=
PurchaseWhitelist=
DinoBlacklist=
DinoWhitelist=
PaymentBlacklist=
PaymentWhitelist=
PlayersBlacklist=
DisallowFlyerDinos=False
DisallowWaterDinos=False
DisallowCoreClasses=False
DisallowScorchedEarthClasses=False
DisallowAberrationClasses=False
DisallowExtinctionClasses=False
DisallowModdedClasses=False
MaxItemQualityIndex=5
MaxPaymentAmount=5000
MaxDinoLevel=350
CurrencyExchanger=PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,1:PrimalItemResource_MetalIngot_C,100;PrimalItemResource_Element_C,1:PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C,100;
FeeCurrencyOverride=PrimalItemResource_AuctionHouseCoin_Gold_C <-- Az AH használati dijért ezt kér
FeeFlatAmount=1 <--- és ennyit fog kérni
HarvestAmountMultiplier=3 <---- ez a költségkiszámolására vonatkozik nem a szerver harvest szorzó
WorldScanMaxStructures=20
WorldScanMaxDinos=20
WorldScanMaxPlayers=20
UseStructureLimits=False
PlayerStructureLimit=100
TribeStructureLimit=100
ServerStructureLimit=100
Vagyis például tudnánk kereskedni akár T62A, -val is mint helyi játékos, vagy akár kivel aki használjaezt a modot. Nekem mindjárt eszembe is jutott nc1701 -nél idönként vannak selejtezésre szánt lények :)
Bővebb infó, ha érdekel valakit. -
Rae Apofisz #11083 kb 3 attintás volt az egész. Jó olvasást.
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=hu&rurl=translate.google.com&sl=en&sp=nmt4&tl=hu&u=https://ark.gamepedia.com/Options&xid=17259,15700021,15700186,15700191,15700256,15700259,15700262,15700265,15700271,15700283&usg=ALkJrhiumWD1ES5BYrj7lODJ9ftixGGSLQ -
Bozi_Vilag #11082 Felkínálták a segítséget, de most őszintén... elmagyarázzuk az összes beállítást? -
nazzario #11081 hello!Figyelj ide en kertem egy segitseget ezert van ez a forum...jah hogy csakl ugy segitene nemelyik hogy ha majd en atallitom a nyelvet csakis akkor segit!Hat ez szamomra nem segitseg lehet tovabb lapozni es nem kell vertgodni hogy agyon magyarazzatok hogy miert nem segitetek egy vicc vagytok!!!! -
Bozi_Vilag #11080 Legalább annak van valami hátulütője. Nem jó egy olyan dolog, aminek csak nagyon erős pozitívuma van, és semmi negatívuma, mert teljesen megváltoztatja a játékot. Még talán így is sok (volt) a cryopod, jegyzem meg :D -
ncc1701 #11079 A gyári críóban az a poén, mikor valaki kidobja 5 percen belül a gigát pvp-ben, és annak kampó. Azon azért szokott lenni nagy vidámkodás. :) -
Rae Apofisz #11078 Találtam egy érdekes modot. Hasonló mint a crypod csak ez mintha egyszerübb és jobb is lenne. Ha esetleg valakinek szüksége lenne arra hogy egyszerre több dinót szállitson ahhoz szerintem ez tökéletes.
Dino Storage v2 -
Rae Apofisz #11077 Bocsi, már megoldodott. Steam laggolt vagy nem tom mi volt de már látszódnak a kommentek :) -
Rae Apofisz #11076 Steamban, ha rámegyek a feliratkozott elemekre és ott bármelyik mod-ra, allul szokott ott lenni más playerek kérdései a csetben.
Most ha bármelyik modnál megnézem eltüntek az összes kommentek. Kitakaritották még a Témák részt is.
Ez valami steamos nagy takaritás volt, vagy mi ez ? -
ncc1701 #11075 Elkezdem mutálni a tusóimat, mert a következő dlc-ben lesz víz alatti boss. :) -
ncc1701 #11074 Az én karakteremmel sem megy a hivatalos út. De anno sokat gugliztam, találtam egy topikot, ahol kitalálták, hogy nagyon régi karakterekkel nem megy. Itt linkeltek egy mindwipe modot, azóta is használom, én csak így tudok mindwipeolni, hiába van beállítva a szerveren, h unlimited legyen.
Officialon ugye azt szokták csinálni, h megvárnak 2 szintlépést, és akkor egymás után csinálják a kettő mindwipe-ot, és közben craftolnak. -
Rae Apofisz #11073 Akkor valamit variáltak vele mert nekem sehogyan se müködött. Sőt talán még most sem. Csak az ebben a fura,hogy én próbáltam azt is, rakok párat és újra megakartam enni a tonicot de nem engedte. Nálad ha engedte valószinüleg nem az újra elosztás utáni szintlépésnél hanem ha + szintet csináltál. -
ncc1701 #11072 "Alap eseben 1 karaktert csak 1x lehet lehet resetelni." Helyesbítek: szintlépésenként csak egyszer. :)
És érdekesség, h az ini módosítás az én karaktermen nem működik, mert a nagyon régiekkel nem megy, nekem mod kellett.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.11.20. 06:12:27