Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Builders Helmet mod. Ezzel fel tudod venni a "sérült" s+ tek pajzsot is.
Pajzs nélkül szerintem egyedül nem fog menni. Az állataid leharapják a piros dropot, annak nincs sok élete, és úgy sebződik, mintha fa lenne. A batteryt passzolom, sosem használtam.
Ügyes. Én is megszeretném csinálni, de nem tudom mikor. Még nem jött az érzés, hogy menjek. De elsőnek csak azt szeretném használni amit a játék ad, illetve remélem hogy csak azt használok. S+ tek adót, amit írtál, azt majd talán utána.
Ezt Charge Battery Izlandon nem is lehet feltölteni, meg Ragnarokon? Csak Aberration, meg Extinction?
Ezt Charge Battery Izlandon nem is lehet feltölteni, meg Ragnarokon? Csak Aberration, meg Extinction?
Tek railgunból van ascendantom is. Asszem sosem fogom megcsinálni, bár rohadt nagyot sebezhet.
Csinálgatom a 12k-s sebzésű gigámmal a red dropokat, nem futok vele, de a staminája elfogy a sok harapdálástól is. Az s+ tek shieldet fel lehet venni használat után a builders helmet moddal. Elég praktikus, bár legyártottam anno 5db pajzs generátort, mert azt hittem, majd szét kell tördelnem őket, mert nem tudom majd felvenni. De így jó, a drop alá ledobom, 7-es radiussal, kér 2 elementet összesen, mire végzek a doppal. A legidegesítőbb dolog kibekkelni, míg jön egy piros. A lilának azért egyetlen gigával nem mennék neki, kicsit még mutáltatom tovább, a pirosnál nagyon ritka, h valamire kétszer kelljen ráharapnom. Lila más lenne, de nem tartom lehetetlennek azt sem.
Csinálgatom a 12k-s sebzésű gigámmal a red dropokat, nem futok vele, de a staminája elfogy a sok harapdálástól is. Az s+ tek shieldet fel lehet venni használat után a builders helmet moddal. Elég praktikus, bár legyártottam anno 5db pajzs generátort, mert azt hittem, majd szét kell tördelnem őket, mert nem tudom majd felvenni. De így jó, a drop alá ledobom, 7-es radiussal, kér 2 elementet összesen, mire végzek a doppal. A legidegesítőbb dolog kibekkelni, míg jön egy piros. A lilának azért egyetlen gigával nem mennék neki, kicsit még mutáltatom tovább, a pirosnál nagyon ritka, h valamire kétszer kelljen ráharapnom. Lila más lenne, de nem tartom lehetetlennek azt sem.
Csináltam egy alap Tek Railgun. Milyen jó ezzel normálisan nem is lehet látni. De már most kiakaszt az aberration, folyamatosan hibával kilép. Eddig nem volt gond a többi pályán.
Ja, pár nálam is úgy járt, de valami az eredeti maradt. Ne sajnáld, az s+ az jobb. 😊 Plö ha leteszed őket padlónak, akkor meg tudod neki adni, hogy ne az oldalán legyen látható, h mi van benne, hanem a tetejére is lehet rakni. Plusz több fér bele, stb.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.09.26. 20:39:38
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.09.26. 20:39:38
Most nézem ennél Dedi storage megjelent az S+ de nem értem miért. Mikor az fel sincs oldva csak az eredeti amit a játék ad.
Jaja, pláne, ha valami tervrajzból akarod csinálni, eszméletlen sok kell hozzá.
Háromszor olvastam át. Utána esik le hogy megnézted a videót, köszi. Ez volna a terv a droppnál is, egyébként mennem kell Aberrationra mert csak ott van Red Gem, az meg kellene a tek távcsöves puskához.
Faja lett, de felvehetted volna a bevédést is. 😊 Amúgy abba a pirosan pulzáló bigyóba szerintem ha teszel akkut (aberrationon lehet kitanulni), akkor annak hajtania kell. Turretet asszem 1db akku elvisz 15 percet.
Amúgy annak a bigyónak napfény kell a működéshez. Ha ráteszel valamit, nem kéne mennie.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.09.26. 19:28:36
Amúgy annak a bigyónak napfény kell a működéshez. Ha ráteszel valamit, nem kéne mennie.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2019.09.26. 19:28:36
Igen csináltam is róla videót
Element node-ból csákánnyal lehet kinyerni az elementet, miután megvédted. Esetleg mantis "kezébe" adhatod a csákányt, úgy elvileg hatásosabb.
Kár hogy nem magyar az írások. Majd meg nézem mi mire van.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.09.25. 15:39:29
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.09.25. 15:39:29
Ti bányásztok ebből alkalmanként Element Node? És ha igen mivel?
Dedi storage egy fejlesztett vault. Érdemes használni, jó funkciói vannak.
Aki nem hajlandó rá egy vagyont fizetni,és mégis játszani akar vele,annak ajánlom az Xbox Game Pass alkalmazás letöltését,és befizetni 2 hónapra 600 ft-ot,mert így tudtok vele játszani.További hónapok,havi 4200 ft. (az alap pályával természetesen,azt nemtudom hogy a többi ingyenes pályát leszedi-e vajon)
Amúgy meg több mint 100 játék vár mindenkit,a legújabbak is persze,csak kell hozzá egy Microsoft account is! A Game Pass rendszeren belül bármelyik játszható fizetés nélkül!
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.25. 02:13:20
Amúgy meg több mint 100 játék vár mindenkit,a legújabbak is persze,csak kell hozzá egy Microsoft account is! A Game Pass rendszeren belül bármelyik játszható fizetés nélkül!
https://www.xbox.com/hu-HU/xbox-game-pass/pc-games
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.25. 02:13:20
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Én meg arra jöttem rá,hogy a Valguero Dino and Map Extension nem csak valguero pályához jó hanem szinte bármelyikhez. Ezt kihasználva beraktam ismét a régi kedvencem, Shigoislandot és elmentem tek barlangba. Nem mondom,hogy könnyü volt mert vért izzadtam de összejött a dolog. Ismét meglett az ascend. Velonát használtam hátasnak amihez első osztályú. Kifogyhatatlan gépágyú 😊
Sajnos a velonán kivül elbuktam az összes többi dinóimat de végül is erre a célra tenyésztettem öket. Az egyik velonának az összes elosztható pontját, mind sebzésre raktam. 1 lövés 1790 dmg, de ha karommal támad, volt olyan lény amin 19.000 felett sebzett. 1 ütésre leteriti akár a brontót is 😊 Nagyon állat. 😊
Sajnos a velonán kivül elbuktam az összes többi dinóimat de végül is erre a célra tenyésztettem öket. Az egyik velonának az összes elosztható pontját, mind sebzésre raktam. 1 lövés 1790 dmg, de ha karommal támad, volt olyan lény amin 19.000 felett sebzett. 1 ütésre leteriti akár a brontót is 😊 Nagyon állat. 😊
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Ez nagyon jó, most nézem a Gacha nem ad Red Gem-et. Én meg elmentem keresni, hát hiába.
Tegnap átvittem a Desert Titan Izlandra, Nem tudom változni fog-e de elég hülyén néz ki. Olyan mint mikor megidézzük ilyen láthatatlan,és vonalak mutatják a körvonalait (sziruetjét). Bocs ha nem jól írom. Utána vissza Extinctionra, kihívtam a bosst. Kétszer végzett velem, egyszer a quetza platformra raktam rakétakatapultot. De hiába fütyültem nem tudott így olyan gyorsan repülni, és ez az elektromos biz-basz megölt. Másodikra megint a quetza, bekészítve 3 db kézi rakéta vető a nyomógombokra. Az ment is egy darabig, elmentem tölteni, megvártam az elektromos támadását majd kitárazás és újra töltés. De itt is megölt, a harmadiknál már jött a sárkány, meg a 3 sas. Amíg azokat kergette az elektromos cuccal, én simán lőhettem.
Kaptam ilyet amit gyárthatok Tek Dedicated Storage de a fene tudja mi ez. Majd gyártok egyet azt megnézem. Ez is elérhető már Tek Railgun, sőt kaptam zöld tervrajzba is, de nem értem olyan mintha nem tervrajz lenne hanem meg volna szabva hány darabot gyárthatok. Kettő Tek Chestpiece,meg egy Tek Leggings. A puskához kellene szereznem piros követ, de a fene emlékszik hol van itt az Extinction.
Itt akartam tegnap megnézni, de nem töltötte be az oldalt. https://ark.gamepedia.com/ARK_Survival_Evolved_Wiki valami gond volt vele.
Kaptam ilyet amit gyárthatok Tek Dedicated Storage de a fene tudja mi ez. Majd gyártok egyet azt megnézem. Ez is elérhető már Tek Railgun, sőt kaptam zöld tervrajzba is, de nem értem olyan mintha nem tervrajz lenne hanem meg volna szabva hány darabot gyárthatok. Kettő Tek Chestpiece,meg egy Tek Leggings. A puskához kellene szereznem piros követ, de a fene emlékszik hol van itt az Extinction.
Itt akartam tegnap megnézni, de nem töltötte be az oldalt. https://ark.gamepedia.com/ARK_Survival_Evolved_Wiki valami gond volt vele.
Boss gigával. Asszem ki kellene próbálni. 😊
Eddig arra jöttem rá, h giant metal hatchframe pont ráilleszthető a kockára, és arról lehet le-fel építeni. Nem a legideálisabb.
En is erre tippeltem, vszinu ez lesz a gond.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Akkor ez lesz a gond nálam.
Egy szerveren egyszerre nem lehet két ugyanolyan titán.
Azért foglalt mert az aréna azt hiszi te vagy bent. Arénából kijutni vagy meghalsz vagy gyözöl. Te hogy jöttél ki ?
GUS.ini- be ha még nincs ird be
ServerAutoForceRespawnWildDinosInterval=900 ennek hatására 15 percenként újra spawnol ami még esetleg nem spawnolt.
Javaslom 1x
admincheat destroywilddinos a konzolba ezt követöen inditsd újra az egész játékot. Kis mázlival újra fog spawnolni.
Ha bosst szeretnél tamelni javaslom inkább idézz adminból egyet valami zárt helyre és úgy tameld és ne arénában. Vagy egyből spawnoltass tamelt lényt. Ha pedig használnád a Tcs reward modot olyan lény veszel amit akarsz. 😊
Ne vedd rossz néven a megjegyzésem, de ahhoz képest hogy alig 1 éve még azt mondtad te nem akarsz használni semmilyen modot,se admint, elég jól belehúztál 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.09.14. 17:19:36
GUS.ini- be ha még nincs ird be
ServerAutoForceRespawnWildDinosInterval=900 ennek hatására 15 percenként újra spawnol ami még esetleg nem spawnolt.
Javaslom 1x
admincheat destroywilddinos a konzolba ezt követöen inditsd újra az egész játékot. Kis mázlival újra fog spawnolni.
Ha bosst szeretnél tamelni javaslom inkább idézz adminból egyet valami zárt helyre és úgy tameld és ne arénában. Vagy egyből spawnoltass tamelt lényt. Ha pedig használnád a Tcs reward modot olyan lény veszel amit akarsz. 😊
Ne vedd rossz néven a megjegyzésem, de ahhoz képest hogy alig 1 éve még azt mondtad te nem akarsz használni semmilyen modot,se admint, elég jól belehúztál 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.09.14. 17:19:36
Hát hallod ez jó kérdés, az biztos, hogy kivittem a búra szélére a sivatagos részen. Azt hittem az zavar be, ezért kivittem, de az amit írsz hát ezt nem tudom.
Mintha irtad volna, hogy megszeliditetted a bosst. Nem lehet, hogy az kavar be es addig nem lehet ujra megidezni, amig az "nalad/veled van"?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha nem megyek el az obeliszktől az blokkolhatja azt, hogy ki tudjam hívni, vagy megidézni a bosst újra?
Tegnapelőtt is játszottam vagy félóra,órát. Tegnap elindítottam a játékot 18:00 körül, csak beléptem de nem csináltam semmit, de teltek az órák, és 23:30 kór megnéztem de még mindig azt írja az aréna foglalt. Ma is bekapcsoltam meg már vagy 30 perce, de semmi az aréna foglaltat ír.
Tegnapelőtt is játszottam vagy félóra,órát. Tegnap elindítottam a játékot 18:00 körül, csak beléptem de nem csináltam semmit, de teltek az órák, és 23:30 kór megnéztem de még mindig azt írja az aréna foglalt. Ma is bekapcsoltam meg már vagy 30 perce, de semmi az aréna foglaltat ír.
Srácok, van valami trükk ahhoz, h a víz alatti kockákban legyenek snap pontok?
Pvp miatt van így. Már régen külön kellett volna venni a pve, pvp, single player opciókat.
Kedves Rae Apofisz!
Nem másoltam semmit!
T62A#10908
"Közben meg is néztem, ez a rész benne is van a GameUserSettings.ini, akkor mért nem eszik."
Nem másoltam semmit!
T62A#10908
"Közben meg is néztem, ez a rész benne is van a GameUserSettings.ini, akkor mért nem eszik."
Ez egy akkora hülyeség, hogy megszelídíted a bosst. Semmi értelme így hogy éhen döglik. Raktam rá etetőládát, de nem kell neki semmi, se bogyó, se nyers hús, se kiváló hús, se hal, se kő, tárhelyébe raktam elementet, nem kell neki az se. Mutatja az etető láda ikont a neve fölött. 864 étele van, de most jár 772-nél. Nyomom a kajákat a tárhelyébe, fogy a kaja, de olyan mintha nem is enné. Ezek után az ICE Bossal nem is fogok foglalkozni.
Némiképpen ehhez kapcsolódik
RaidDinoCharacterFoodDrainMultiplier=0.750000
Ez határozza meg hogy milyen gyakran esznek újra a dinók. 1.0 az alap érték amit én a 3/4 -ér csökkentettem. Esetleg ezt is megnézheted.
Desert titannak próbálj meg minnél több féle dolgot berakni inventorijába és manuálisan próbáld etetni, és figyeld felmegy-e a kaja szintje.
Ha használod az Automated Arkot, abban most van egy új healing eszköz. Olyan mint egy kő kereszt. Brew-et kell berakni és healja a dinóidat és téged is. Nem túl nagy a ható távolsága de jó szolgálatot tud tenni például keltetésnél. Ha engedélyezted akár platformra is rakhatod.
Próbálj a platformjára tenni egy etetőt, és abba kaját. De a fene sem tudja, mit eszik.
Megelőlegezek neked egy köszönöm-öt. Remélem jó lesz, megnézem. Akkor gondolom nyers húst megeszi.
Közben meg is néztem, ez a rész benne is van a GameUserSettings.ini, akkor mért nem eszik.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.09.11. 20:10:06
Közben meg is néztem, ez a rész benne is van a GameUserSettings.ini, akkor mért nem eszik.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2019.09.11. 20:10:06
Ugyanolyan, mint a sima titano, nem lehet etetni, idővel éhenhal. Van rá szerver beállítás, amivel etethetővé válik. A GameUserSettings.ini fájlba kell beírni ezt: AllowRaidDinoFeeding=True.
Régebben volt olyan bug, h kibblével forcefeedelni lehetett a titánt, de kivették belőle.
Régebben volt olyan bug, h kibblével forcefeedelni lehetett a titánt, de kivették belőle.
Egyébként ez mit eszik Desert Titan? Úgy veszem észre fogy a jóllakottsága, hiába rakok bele kaját nem kell neki se hús, se bogyó, se element.
Jaj és hiába játszottam, én az Izlandi pályán akár egy hetet is, ha itt meg nem ment az idő. Hol ellenőrizhető, mennyi idő van még vissza?
Ja, ebbe már én is belenéztem, mikor aktívan gyaktam a desert titánt a quetz csapattal. Szerver restart megoldotta. 😊
A titán halálától számított 6 órán belül nem lehet lehívni.
Kiakartam hívni ezt még egyszer Desert Titan, de azt írja az aréna jelenleg foglalt. De nem értem miért? Nincs ott semmi, és senki, mi lehet a gond?
Az a baj hogy a dropokat eléggé változtatták, ma már megoldható TEK Shield nélkül is
(annak ellenére mondom, ahogy láttam amikor lammaernél csak úgy felzabálták az erőteret)
(annak ellenére mondom, ahogy láttam amikor lammaernél csak úgy felzabálták az erőteret)
Ami távolságot mutat én csak egyet ismerek. A creature finder deluxe nevü mod. Ebben lényeket lehet keresni. Vadon élőket és saját tameltet is. Lehet level szintre és nem-re keresni(fiú-lány). Ki is irja a találatot és nyillal mutatja merre van és egy kis ikonnal. Mellette a távolságot is. De szerintem pontos mérést maga az ark sem tud. Ez inkább csak amolyan elnagyolt távolság. Néha ott van elöttem a lény de 6-8 méter is mutat. Ugyanakkor például ha adminból spawnoltatsz egy dinót, a parancsban meglehet adni hogy tőled milyen távol jelenjen meg.
Beállitok például 500 métert de ha agressziv a lény szinte azonnal megtud ütni, mintha az orrom elött jelenne meg.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.09.10. 19:22:08
Beállitok például 500 métert de ha agressziv a lény szinte azonnal megtud ütni, mintha az orrom elött jelenne meg.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2019.09.10. 19:22:08
S+ rögtön aktiválódik, a stock sajna 5 perc, míg "bemelegszik". Gondolom pvp miatt így lett kitalálva.
Most nézem a tek erőtér 4-vagy 5 perc mire aktiválódik az erőtér. Gondolom az s+ az azonnal, jól megvan csinálva ám.
Nem tudom ez csalás lenne-e, van olyan felszerelés a játékban amivel távolságot lehet mérni, vagy csak móddal lehetne elérni?
Lehet ezt már kérdeztem egyszer, vagy csak szeretem volna, ha már kérdeztem egyszer akkor bocs.
Lehet ezt már kérdeztem egyszer, vagy csak szeretem volna, ha már kérdeztem egyszer akkor bocs.
Ezt nem értem én sem. Ki fogom próbálni, átmentem próbából extire, de nem láttam piros dropot. Lilát igen, de azt nem próbálom meg. 😊 Mondjuk nekem sokkal erősebb gigáim vannak, mint a srácnak, de nagyon fura, h alig sérült a tek pajzsa. Lehet, babratolt valamit a szerver beállításaival. Vagy az S+ pajzs bugos.
Semmi gond, csak vagy 3x olvastam át amit írtam, hogy biztos jó. <#smile>#smile>
Az a baj, a TEK shieldet is elég hamar szétkapják a lilára meg pirosra érkező dögök... mindenképpen hasznos rátenni a dropra, de önmagában nagyon kevés. Legalábbis amikor mi póbáltuk az állatok nem tudtak átmenni rajta, de sebezték rendesen....
EGy dropolás alatt 2 TEKshieldet megettek, úgy hogy legalább 4en őriztük gigákkal a dropot...
Nemtom miért tűnik a lila/piros olyan könnyűnek ezeken a youtube videókon...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.09.10. 16:50:16
EGy dropolás alatt 2 TEKshieldet megettek, úgy hogy legalább 4en őriztük gigákkal a dropot...
Nemtom miért tűnik a lila/piros olyan könnyűnek ezeken a youtube videókon...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.09.10. 16:50:16
Videóban egyszer nézte is a srác, h pár ezret csökkent csak az élete. Ő sem értette, mert korábbi vidóiban próbálta már a módszert (mikor az exti kijött), akkor még keresztül is sétáltak rajta a korruptak.