2874
-
Nyiri #2032 Én már 35 órát toltam bele. Akciósan vettem. Megérte minden pénzt. Nagyon hangulatos. Igaz engem csak a régi 60-70-80-s évek vonzott. Csak azokkal játszom. Úgy buli. -
endy papp #2031 Pedig mielőtt ezt írtad nem egyeztettünk.
Ugyan ezért elég is volt belőle 2 óra....
Nem vagyok egy rf2 fan soha nem is voltam de a demo kipróbálásakor az első percben (semmit sem állítottam sehol)ja de igen minden segítséget kikapcsoltam éreztem azt amit az iRacingnél.
Akkor ez sem releváns mert az első perc után eldöntöttem a vezetési élmény jó....max grafon még a kinézet is elfogadható,de igazából az iracinget sem a graf miatt szeretjük habár nekem tökéletes,azon része is.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.12.28. 14:53:27 -
#2030 Akkora ffb lyuk volt középen, hogy azt hittem elromlott a kormányom, semmi nem történt addig, amíg az autó nem kis bukkanókon ment át meg érkezett a talajra, kikapcsolt ffb jobb lett volna, ellenkormányzás meg minden csak azért ment, mert vagy 10 éve ezzel kockulok kisebb nagyobb kihagyásokkal. És akkor lehet játszani a nem tudom hány kamu csúszkával, hogy jó legyen. -
#2029 En ertelemszeruen beallitottam tok gyorsan, mi ordongosseg van benne ? :)
Hogy jo vagy nem egyeni, szerintem abszolut jo.
Meg pl rf2 -nel ha keresztbe allok clioval amig nem er a kerekvetohoz semmi nem tortenik ffb vel, itt meg kanyarbol kijivet tekeredik vissza mint az igazi, tok jo erzes :) -
#2028 En el se az nditottam a karriert jo regen, mert ilyan nehez, higy bena vagyok hozza :))) -
#2027 Rally karriert végigtoltam benne, de valahogy nem vonz. Először nekem is teljesen szar volt a kormány, aztán nagyjából valahogy jó lett, nem tudom mit állíthattam. -
endy papp #2026 Ha 2 nap kell míg a kormit beállítom "jóra" akkor.....az is magáért beszél.
Itt nem a megszokásról van szó.
Mert szerinted 2 óra alatt nem lehet eldönteni hogy valami jó vagy nem,ja persze ha napokig csak a kormit állítgatom....hagyjuk
Majd megnézném azért akik ezt ennyire istenítik végig tolták é már a karriert,és több száz órát tettek é bele???
Ja hogy annyira azért mégse....
-
#2025 A "jobb jatek" szintjehez azert az is hozzatartozik, hogy ennel valoban jobb lett a kormany/FFB. Legalabbis annak, aki szeretne valami autovezetes dolgot is tapasztalni:)
Rendes szim utan igazabol minden rossz;))) De "csak ugy" kulon, megszokva a dolgokat (leszamitva az aszfaltot), azert eleg jo.
De egymas utan probalva, a szimeknel is vannak kulonbsegek/csalodasok.
Pl.: az R3E csak ugy onmagaban eleg jo, foleg "versenyezni". De egy masik utan hasznalva, eleg szar erzes tud lenni:D
Vagy az AC onmagaban valoban top, de rF2/iR utan lehetnek "kerdesek" vagy furcsa erzesek. Vagy forditva, igenytol, szokastol fuggoen.
Persze az "egyforma" palya szimek kozott sokkal kissebb a kontraszt, mint egy szim a Codies DIRT Rally mellett:D
A lenyege, hogy az utobbi ~10 even ez az elso emesztheto/hasznalhato rally cucc. -
#2024 Aszfalton rossz, de az amugy se jo :)
Szerintem raceroomnal fenyevekkel jobb, murvan nekem teljesen bejon. Nem jovok hu meg haval, mert tudom, hogy abszolut rendben van :)) -
Solt #2023 Nekem kb 2 nap kellett mire kitapasztaltam, beállítottam... ha 2 óra után visszakérted a pénzed, akkor nem hiszem, hogy a véleményed releváns lenne! :) Rá kell szánni az időt, és teljesen korrektül be lehet állítani. Az aszfalt részétől eltekintve az FFB simán hozza mondjuk a raceroom szintjét, sőt...
A WRC szériával nem lehet egy lapon említeni, max akkor ha trollkodni akarsz! ;)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.28. 12:57:43 -
endy papp #2022 Félre értés ne essék nem azt vártam hogy iRacing ffb legyen vagy akár rfaktor 2 de ennél többet
De az utolsó mondatodba azért benne van minden,maradt ez akkor is amolyan codis "szim"
Tudom hogy hú meg ha jön most, de játéknak a wrc5 is jó
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.12.28. 11:49:47 -
#2021 En nem tudom mit allitotok ti !?':))
Mondjuk ilyen xtra kormannyal lehet nem jo , de tm el teljesen jo az ffb. Minden hupli atjon, siman jelez minden meg suszast, kanyarbol kijivet szepen porog vissza a kormany. -
#2020 Ez a DIRT nem azert lett jo, mert hirtelen szimet csinaltak belole, franko kormany es FFB tamogatassal, hanem mert jateknak jo (lenne), gyors, latvanyos, hangulatos, es nem olyan bena az iranyotas mint korabban.
De sajnos rendes szimek utan elegrossz:/ -
endy papp #2019 Én a 2 óra letelte előtt vissza kértem a pénzem.
Nekem nem jött be,ennyiért is kevés amit ad.
Leginkább az amiről írsz.
Nem emlékszem pontosan de az iRacingnél talán egy csúszkát toltam picit arrébb,azt is csak azért ne legyen oly erős a ffb.
Itt meg toltam őket minden irányba mindenhol több féle verzióban,de nekem valahogy nem állt össze az amiről mindenki "áradozik"....
Mellesleg az rFaktor 2,nél semmit nem állítottam,de elsőre a demoban már tetszett az irányítás,na azt inkább megvenném ,de annyi időm meg nincs hogy azt is használjam rendszeresen.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.12.28. 10:42:45 -
ozoli78 #2018 Ok köszi;) -
#2017 Ha karrier módban mész, akkor igen, meg kell venni. Egyjátékos módban viszont bármely autót ki tudod próbálni, nem kell megvenni semmit.
Illetve, ha online mész, és a szerver úgy van beállítva, akkor csak a karrier módban megvett autókat és fejlesztéseket tudod használni.
FFB-terén nézz szét a MoneeyR-által linkelt Steam Workshop-on (#2014), hátha találsz ott olyat, ami megfelelő lenne. :)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.12.27. 22:01:48 -
ozoli78 #2016 Én is meg vettem de ezzel is szívok ffb téren .
Ebben minden autot meg kell vennem vagyis creditet kell gyűjtenem ? -
MooneyR #2014 Itt is van Steam Workshop, a banner alá, a többi link közé be lehetne tenni : ) -
endy papp #2013 Már nem aktuális..... -
endy papp #2012 Üdv: Mindenkinek Boldog ünnepeket.
Most hogy óccóbb lett megvettem....
Olyan segítséget kérnék ,hogy G27 kormi beállítás,mivel középen elég "lagyos buzi",szinte nem is érezni hogy vezetek valamit.
Minden alapon ahogy a játék beállította ,semmit nem állítottam.
Előre is Köszi.
-
-
#2010 Jah, RX-hez nagyon kéne több pálya. -
#2009 Hat emberek ez a jatek nalam uj eletre kelt kormannyal! Kontrollerel is elvoltam na, de most istenkiraly! Keveslem az orszagokat viszont. Johetne tartalom, vagy hasonloan jo rally-s jatek! -
Milo82 #2008
Utoljára szerkesztette: Milo82, 2016.11.14. 21:21:52 -
#2007 Lehet ratenni, olyan modot, hoy jobban csusszon a kocsi, ne legyen atom fekje stb. Persze ettol nem lesz jobb a fizikaja, de elvezetesebb lesz terelgetni. Persze a dirt mellett nem rug labdaba valoban. -
#2006 Annyit is ér! Szaladtam vele két szakaszt, egy nagy nulla a DR-hez képest minden téren. :( -
Baker1 #2005 Köszi, én éltem is vele, már fent is van a gépen! ;) -
Csak úgy. ;) -
Milo82 #2003 Még 22 óráig ingyen van a Dirt3 ha érdekel valakit!https://www.humblebundle.com/store/dirt-3-complete-edition-free-game -
tbazsi95 #2002 -
tbazsi95 #2001 Valami nem volt kerek ezen a custom rally-n :D :D Valami a levegőben mindig megütötte a futóművemet :/
-
#2000 -
#1999 :D -
#1998 -
GPx8 #1997 Megszaladt a HDR? :D -
#1996 ;)thx mindenkinek, lac coo miatt + egy ráadás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Solt #1995 Áruló! :D -
#1994 -
#1993 -
Solt #1992