DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az idezetek foleg azerty neccesek, mert "hozzagondolva" azt is kozlik: "Latjatok, nem erdemes tul valrialni, csak a nagykozonseg latvanyelemeitol vesszuk el a hasznos fejlesztesi idot, az alig 10% kedveert." 😊
www.smart-bus.hu
Nem lenne rossz, alapbol jol viselkedik, nem egyszeru kezelni, foleg nem normalisan es eredmenyesen, de az aszfalt azert kiabrandito:/ Nem mintha tudnam milyen az igazi, de ez eleg szar erzes ami itt van😄
www.smart-bus.hu
A steam már több mint játék, pl. fut nálam az Idle, ami ugye pörgeti ki a kártyákat a játékokból (most pl. a TW2-ből...sztem el se indulna a notin), ezért úgy néz ki mintha játszanék, de a francokat, csak netezek a notin.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.03.28. 09:16:30
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.28. 08:41:40
"Nulla tenaci invia est via"
a játékosok 63 %-ának sikerült 200 fölé gyorsulni 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
viszont az szomorú, hogy a nyerj egy versenyt belsőnézetben acsi is csak a játékosok 11%-ának van meg.. bár a vedd meg az első autód acsi is csak 86%nál jár...... 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.03.28. 08:29:38
www.smart-bus.hu
Did you know: only 9% of players have braved driving with all the assists off.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Van amikor megy, következő játék indításnál hiába kalibrálnám, USB ki-be dugdosással sem ismeri a játék..
driverből a legutolsót használom. (ETS2, ATS, Assetto, rFactor gond nélkül megy)
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Tuti lesz DLC ehhez is, de majd ha mindharom verzio "fut" (PC, Box, PS).
S csoport
http://www.racedepartment.com/downloads/categories/dirt-rally.90/
http://dirtrally.ovh
http://www.rallygamer.com/downloads.html
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Hamarosan rajtol a VSR DiRT Rally bajnokság! Kettő kategória lesz engedélyezve, az végén pedig nyereményeket kapnak a legjobbak! Mindenkit várunk sok szeretettel! > Jelentkezés és minden egyéb infó <
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
1792 : köszi...megnézem.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az autorol nem is beszelve.-
----------------------
mastersen most lett meg a harmadik eventre az elso engine upgrade-m. Meg a ket turbo hatra van. Igy mar verem a mezonyt konnyen ugy nez ki. Eddig 10 sec min tavolsagba voltam az elsotol szakaszonkent.
szerintem
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nem gondoltam volna, hogy az én GTX 650-em így futtatja, de 1600X900-ba mediumon full jó. A grafika úgyis másodlagos...hiszen nincs nagyon idő nézelődni. Nagyon tetszik. Ha esetleg valakinek van valami jól wheel setupja logitech driving force GT-hez, azt szívesen veszem.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Utoljára szerkesztette: JUVEfun, 2016.03.06. 19:24:09
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Jövőhéten kiírásra kerül a VSR DiRT Rally bajnokság! Addig is egy kis gyakorlás. Monte Carlo - WRC 2000-es kategória.
>> Ligába itt tudtok belépni <<
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
A másik felkapott alternatíva smartphone-os megoldás de ezt még idáig nem próbáltam.
alma2: A műszerfal nézetet szoktam nagyritkán használni, mert egyes járgányoknál túlzásba estek a szélvédő belső felületének tükröződésével, de a headcamhoz képest kevésbé érzem a járgány hirtelen megmozdulásait. Négylábúaknál ez nem olyan nagy gond, de egy stratos esetén hamarabb kell reagálni a dolgokra.
de közben nekem is rémlett h valaki hirdetett ilyesmit...megtaláltam,rá is írtam😊
elég működőképesnek tűnik leírás , videó alpján a megoldása...
Nem tudom mennyire jok az alternativ megoldasok, mennyire mukodnek nappali fenyben, mennyi a kesleltetesuk, de itt is valamelyik forumban arulja egy gyerek aki csinal hazibarkacsbol trackir masolatot, 10 ezer alatt arulta a kesz cuccot.
De magad is ossze tudsz hozni egyet, ha szeretsz barkacsolni.
szerintem
De dirtnel maradva, pont a kovetkezo palya, kar, hogy nem vettem fel, annyira szakadt a ho, ejjel, hogy gyakorlatilag vakon vezettem. Porgott ezerrel az ablaktorlo, de szepen mosta el a kepet a sok paca. Aztan a harmadik korben kiultem a motorzatetore, sokszorosara nott a latotavolsag, es mentem mint a barom 😊
Szoval szerintem a gyakorlatban leginkabb jatekelmenyt fokoz, meg a beleelest noveli, az idokre oly ritkan van hatassal, hogy nem is merheto. Persze mindenki maskepp eli meg.
pl annyira nem latszik, de van, hogy jobbra balra dolongetem a fejem, na akkor mar az extazis fazisaban van az ember, attol fel, hogy leborul az utrol, felborul a kocsi, ezert a fix szekeben is, dolongel mint a bolond 😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.03.04. 20:48:26
szerintem
Headcam esetében az oldalmozgás tengelyét elég szűkre szabták (nagyobb mozgásszabadság volt a korábbi Dirt és CMR részekben), bár előre-hátra hajlással valamennyire be lehet látni holtterekbe. Valahogy sose érttem azokat akik motorháztető- vagy lökhárító nézetből tolnak egy autós játékot.