DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vagy kellene csak nezo kamera. A fak mellett es a susnyasban allo nezok szemszogebol, kicsit rangatos kezi kameraval😉))
hát vazze, valami sdk vagy valamit amivel azt a kötsög navitágor hangot le lehet cserélni sajátra, mekkora lenne már (
jajj de jó is volt régen colin 2-höz a magyar szinkron 😮 ), vigyázz hajtű
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
www.smart-bus.hu
ez jó ! elég egybitesen rúgja apdlót, fene se gondolta volna 😊
Ilyen jó lenne minden féle autóról ! 😊
www.smart-bus.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem tudtam...
tök jól viszi a gép 3 monitorral (eddig meg sem mertem próbálni..), de valami van vele mert a kasztni egy bizonyos tempo után szétkenődik ...Majd töltök fel videót róla ....
Amúgy javult a mostani patch-el, legutóbb épp panaszkodtam, hogy túl könnyűek az autók ,de most ezt valahogy nem érzem ...Régebbi vasak a tomjók , beton nekem még mindig nem jön be .
thrustmaster ferrari f430
Kormányváltós kormánykereket szeretnék venni.A game által ajánlottak közül van valami rangsor?Mitől jobb egyik a másiknál.Nem volt még kormányom soha,nem tudok viszonyítani.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az a bajom hogy eltekerem a kormányt 90 fokba és az autó kormánya olyan 80-85 fokra fordul csak.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
– Peugeot 208 T16 Pikes Peak
– Renault 5 Turbo
– Renault Alpine A110
– Opel Corsa Super 1600
– Peugeot 207 S1600
– Renault Clio S1600
– Mini Classic Rallycross
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.05. 18:14:34
"Nulla tenaci invia est via"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kipróbáltuk múlt héten, szerintem jól sikerült, jót tett neki hogy elmozdultak a szimuláció irányába. Nekem még az aszfaltfizika sem volt olyan vészes, kicsit szokni kell. Tesóm, mondta hogy nem lehet irányítani. (Jah billel mentnük (mint a korábbi Dirt játékokkal is), mert a kormányunk még mindig rossz, az egeret meg nem bírtuk beállítani sehogy se, hogy szépen lineárisan forduljon :S ) Próbálta murván, rallycrossban, wrc-t, A8at.
Másnap odaültem, Hell-be végignyomtam egy teljes RX hétvégét. Aztán próbálgattam a rally-s autókat. 2001es wrc, Ibiza Kitcar, stb. A grafika pöpec, mint mindig, végre a motorhangok nagy része újra jó a sorozatban (Dirt2-3ban sok hasonló volt), de ezek mindig is a Codemasters erőssége volt. Úgy mint az optimalizálás, hiszen nem túl erős gépünkön is elszaladgál. És hogy ehhez társul egy a korábbiaknál sokkal élethűbb fizika...<#finom>#finom>
Mondom neki próbálja már ki megint, na csakráérzett az RX lényegére, azután már a többi kocsival is jobban ment, el is kezdett egy Carriert, de a fulvia nem túl erős járgány, így elég hosszúnak tűnnek a szakaszok. 😄
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
No igen, pont az ilyen mögöttes tartalom miatt aggasztó az az idézet! 😊)
www.smart-bus.hu