DiRT Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gokartoztam ma az Euroban, nem is tudtam, hogy ez ilyen jó! 😄 Az alkarom mondjuk kész van, sírni tudtam volna az első 8 perc után! 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
Javították már ezt a blur bugot?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kemszi2
nem tudom ebben a játékban hogy tudnék végig csinálni ilyen hosszú szakaszt 😄
Pundersaw, 58 km <#eplus2>

kemszi2
és voltak jó hosszú szakaszok is😄
A racedepartment.com -on van egy Replay Cam Mod (No Onboards) project. A srác egyedül bütykölgeti/tesztelgeti így egyelőre csak pár pálya replay-ét változtatja meg.

akyyy
igen, én áltlaába belső nézetbe játszom, azt ha van pár borulásom, vagy olyan szép első helyezést mentem hogy muszáj megnézni a vissza játszást, unom mikor a belső nézetet mutatja ahelyett hogy szép tv felvételeket mutatna 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Alexease
Az a Network QRally allat volt😉

Vagy kellene csak nezo kamera. A fak mellett es a susnyasban allo nezok szemszogebol, kicsit rangatos kezi kameraval😉))
Helikopter nézethez valószínűleg sokkal nagyobb sugárban kellene kidolgozni a pálya környezetét, hogy ne egy "csövet" lássunk. (Emlékszem a Network Q Rallyban volt egy szakasz, ahol egy nagy lejtőn mentünk le, és a távolban, a lejtő alján a látszott, hogy a pályamenti 2D-s fák után csak feketeség van <#vigyor>).

visszajátszás funkció lehetne jóval bővebb, a tv kamera az érdekes részeket mindig helikopterről mutatja

akyyy
írja itt a játék loading közbe hogy irjunk ötleteket a készítőknek itt és itt..

hát vazze, valami sdk vagy valamit amivel azt a kötsög navitágor hangot le lehet cserélni sajátra, mekkora lenne már (

jajj de jó is volt régen colin 2-höz a magyar szinkron 😮 ), vigyázz hajtű

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

lac coo
féket nyomja közben nagyjából ...

Engem az lepett meg, hogy mennyit "gurul" gázadás nélkül, meg negyed gázon... 😊

www.smart-bus.hu

lac coo
<#eljen>

ez jó ! elég egybitesen rúgja apdlót, fene se gondolta volna 😊
Ilyen jó lenne minden féle autóról ! 😊

Kis érdekesség,

www.smart-bus.hu

Szabi
valami Driveclub féle jöhetne akár <#finom>

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
Codie megvette az Evolution Studios-t ( az volt a Sony belsős ótóversenyzős csapata pl WRC játékok, Motorstorm és most a Driveclub ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Biztos, hogy jön a jövő héten javítás, mert pl. Logitech kormányokkal az új elsőkerekes rallycross autók használhatatlanok (indokulatlanul ráz a kormány össze-vissza).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Es tudnak rola, mikor javitjak ? 😊

bmwcrash
Csak biztos rákenődik mindig valami a kamerára😄
Szabi
az új frissítéssel kaptuk 😄

lac coo
Jah hogy sok usernek ilyen ? 😊
Nem tudtam...

Szabi
jaja, ez új bug 😄

lac coo
Végül egy shader quality low megoldotta ...

lac coo

lac coo
Motion blurt hogy lehetne kikapcsolni ?
tök jól viszi a gép 3 monitorral (eddig meg sem mertem próbálni..), de valami van vele mert a kasztni egy bizonyos tempo után szétkenődik ...Majd töltök fel videót róla ....
Amúgy javult a mostani patch-el, legutóbb épp panaszkodtam, hogy túl könnyűek az autók ,de most ezt valahogy nem érzem ...Régebbi vasak a tomjók , beton nekem még mindig nem jön be .

Elsőre ez tűnik jónak.
thrustmaster ferrari f430
Hali !
Kormányváltós kormánykereket szeretnék venni.A game által ajánlottak közül van valami rangsor?Mitől jobb egyik a másiknál.Nem volt még kormányom soha,nem tudok viszonyítani.
Met
<#banplz>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Ne a kormanyt nezd, hanem az utat😊 <#idiota>
Met
Ezt kipróbálom de érzése is kevesebbet fordul, legalább is úgy tűnik.

Adam Jonas
A kéz animációját kapcsold ki, akkor a kormány animációja jó lesz.

lac coo
Szerintem az animacio fix, az nem fog igazodni a kormanyod beallitott szogehez ha az mas...

Met
Thrustmaster T150-nél (de szerintem hasonló TH kormány is jó) mit kell beállítani hogy jó legyen?
Az a bajom hogy eltekerem a kormányt 90 fokba és az autó kormánya olyan 80-85 fokra fordul csak.

lac coo
Na a Cliot megnezem 😊

Szabi
megjöttek a februárban ígért új autók <#finom>

– Peugeot 208 T16 Pikes Peak
– Renault 5 Turbo
– Renault Alpine A110
– Opel Corsa Super 1600
– Peugeot 207 S1600
– Renault Clio S1600
– Mini Classic Rallycross
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.05. 18:14:34

Hát ja. 😞 Nekem több mint egy óra van hátra és nem most kezdtem. 😊

Nekem ez egy fél napos mutatvány... 😊 Kb fél éve azt játssza a steam, hogy minden letöltés állandóan megszakad... 😞

www.smart-bus.hu

Megint a komplett játékot le kell tölteni. 😞

17.3 GB-s frissítés érkezett... 😊)

www.smart-bus.hu

Pff... ezek is értenek hozzá. 40 terepjáró..... Egy sincs benne, nem hogy negyven! Szerintem a cseh fordításban is ez van írva. A lengyel az jól van.

Kipróbáltuk múlt héten, szerintem jól sikerült, jót tett neki hogy elmozdultak a szimuláció irányába. Nekem még az aszfaltfizika sem volt olyan vészes, kicsit szokni kell. Tesóm, mondta hogy nem lehet irányítani. (Jah billel mentnük (mint a korábbi Dirt játékokkal is), mert a kormányunk még mindig rossz, az egeret meg nem bírtuk beállítani sehogy se, hogy szépen lineárisan forduljon :S ) Próbálta murván, rallycrossban, wrc-t, A8at.
Másnap odaültem, Hell-be végignyomtam egy teljes RX hétvégét. Aztán próbálgattam a rally-s autókat. 2001es wrc, Ibiza Kitcar, stb. A grafika pöpec, mint mindig, végre a motorhangok nagy része újra jó a sorozatban (Dirt2-3ban sok hasonló volt), de ezek mindig is a Codemasters erőssége volt. Úgy mint az optimalizálás, hiszen nem túl erős gépünkön is elszaladgál. És hogy ehhez társul egy a korábbiaknál sokkal élethűbb fizika...<#finom>
Mondom neki próbálja már ki megint, na csakráérzett az RX lényegére, azután már a többi kocsival is jobban ment, el is kezdett egy Carriert, de a fulvia nem túl erős járgány, így elég hosszúnak tűnnek a szakaszok. 😄

Szabi
13 990 Ft a bolti ár... omg..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

JUVEfun
Sajnos nem !

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Ennek csak akkor lesz nagy értelme ha variálható lesz a guminyomás is.

Különc
Alt Enter se működik?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

JUVEfun
Egyik napról a másikra csak ablak módba indul és nem tudom fullscreen be futatni. Van vkinek ötlete ?

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Ez szvsz. - remélhetőleg - így marad (szerintem a murva és a hó (Svéd) nagyon élvezetes és a hangulat is rendben (éjszaka / eső)), de ha jön esetleg az új motorral a "DiRT Rally 2", akkor már sajnos esélyes, hogy megy "árkádiába"... 😞

Jól belőtt FFB-vel azért használható... most pár napja a német pályát tesztelgetem Group B-vel, és azért elég jó élmény ad annak ellenére, hogy az aszfalt olyan, amilyen. Érdekes módon Monaco már megint más történet...

No igen, pont az ilyen mögöttes tartalom miatt aggasztó az az idézet! 😊)

www.smart-bus.hu