DiRT Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Vegul elkzedtem a 2010-es kocsikkal ujra a bajonksagot, valoszinu ugy allitottak mar be az idoket, hogy a upgradelt kocsihoz mertek. Gyakorlatilag igy a nullarol elindulva lehetetlenseg a verseny idoket (masters) hozni monte carloban. annyira nem megy az auto.
De olyan erzesem van a peugeot utan, mintha nfs-t tolnam annyira konnyu az uton tartani.

szerintem

alma2
Hm, nem gondoltam, hogy ennyire nem lesz latvanyos, trackir-rel a jatek belulrol, illetve anelkul. A fejmozgas figyelese 1/1 vagyis ennyit nezek ki a kepernyo szele fele. Erdekes mikozben, ugy erzem mindent latok amit csak akarok, belatok a hajtu kanyarba is, visszanezve a videot, ~max 15% fokot fordul a virtualis kamera, ettol fuggetlenul teljesen mas erzes/vilag igy jatszani. (de versenyen jellemzoen nem szoktam hasznalni).
Csak 1 perc, 2 hajtuvel, a lenyeg latszik, kozben az erzest nem lehet elmondani, mennyire mas. Ezzel megerositett a hitemben, ha nincs a tesztelo fejen, hiaba magyarazok, mennyit ad hozza az elmenyhez, pont annyit, mint video alapjan, kb semmit 😊
Mondjuk, ha joval hatrebbrol tolom, vagyis rendesen latszik a teljes kormany, akkor a mozgas is joval intenzivebbnek tunik, meg az oldalso ablakon is kinezek olykor-olykor.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.03.04. 18:59:25

szerintem

lac coo
900 at. Ami olyan auto ott majd nem kell annyit tekerni....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A 900 fokkal semmi baj... autónként állítja a játék. LINK

www.smart-bus.hu

Ombika
900 fokra allitom ugye profilban,de rallyban ugye alig kell tekerni kormanyt,h gyorsan vissza bird hozni autot. Ehhez gameban mit allitasz?

lac coo
De nem kell allitani autonkent, felteve ha 900 fokon van a kormany.
Ha nincs annyin akkor a regi autokon "csalsz".😊

Ombika
EGyikkel finomabban lehet iranyitani,masikkal nem,de mindig auto fuggo ugye....

alma2
Na szep lassacskan vegigtoltam a masters bajnoksagot, Bar olyan regen kezdtem, hogy meg csak negy orszag volt benne. A legregebbi szakoszok joval kemenyebb idoket szabtak, sokszor nekifutottam, hogy par masodperccel verjem meg az elsot. A nemet bajnoksag vegere viszont mar tobb percre volt a masodik is. Mennyire helyatallo, hogy a 205 t16 evo 2 a leggyorsabb kocsi? Most barmelyiket nezzem, mivel vedjem meg a bajnoki cimem, olyan lassulnak, jol manoverezhetonek, fekezhetonek tunnek, hogy tiszta uncsi 😊 Leginkabb a 2010-es kocsikban gondolkodtam. Lehet valami hatsokerekessel kellene kezdeni, hogy izgalmasabb legyen.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.03.04. 12:04:39

szerintem

lac coo
Regi autok 900 fokosak ujam mar nem, mi ezzel a baj ?

Ombika
900 fokkal ugye az a baj, hogy tul sokat kell kapkodni a kezed, mig 1 rally auto direktebb,alig kell "par" fokot mozgatni ellenkormanyzashoz..... De letoltom hozza dirt profilod es kiprobalom azert...
Utoljára szerkesztette: Ombika, 2016.03.04. 11:00:13

Én ÍGY használom, próbáljátok ki. Aszfalton sehogy "nem jó", azzal ne foglalkozzatok...

www.smart-bus.hu

Ombika
Ezzel szenvdek en is,eddig a gyari volt a legjobb! :-) 540 fok talan a legjobb eddig,de a tobbit osszeloni egy elet is keves lesz,mar most latom! 😊

JUVEfun
Ha találsz vmi jót oszd meg velem is légyszi ! Sehogy nem birom jól beállitani....

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Ombika
Kozben este mar talaltam,de szinte mind rossz. Egyik se valosaghu szerintem...

JUVEfun
http://www.racedepartment.com/downloads/impact-force-feedback.6603/

Ombika
Rakerestem es van jopar auto beallitasa,de kormanyrol semmi?!

alma2
ooo, mondjuk a racenet oldalan, belepsz a steames felhasznaloddal, ha eleg bator vagy.
De mas modja is van.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.02.28. 09:03:23

szerintem

JUVEfun
Hogy kell össze kapcsolni a steam fiokod a racenettel ?

Mivel a játékot tartalmazó steam fiókot kell összekapcsolni a racenettel így csak eredetivel játékkal lehet ligákhoz, bajnokságokhoz csatlakozni.
Időmérő a pályaversenyeken szokott lenni ez meg rally. Gondolom népes tábora van annak az oldalnak is ahonnan lecibáltad a játékot, rendezzetek offline bajnokságot és az elért időeredmények screenshoot-jaival 'gurulyhattok' egymás ellen vagy otthon hot-seatbe.

sziasztok olyan kerdesem lenne hogy bajnoksagba csak eredeti jatekal tudok be lepni ?

es csak idomero futamok vannak olyan nincs a jatekba hogy masok ellen gurulyunk (nem multira gondolok itt)
danikosz

Hamarosan indul a VSR DiRT Rally bajnokság. Addig is itt egy event. Mindenki körözzön,készüljön,fejlessze az autóját.
>> Aki még nem lépett be a ligába <<

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

Különc
Steam Workshopon belül keress Porkhamerre

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

JUVEfun
valakinek van valami jó kormánybeállitása ( G25 ) és megosztaná ?

JUVEfun
Megvan. köszi. Azt még nem tudom ,hogy müködik-e.....

régebben átrakható volt a mentés be is húzta az elért teljesítményeket
Steam/userdata/saját ID/310560/remote
a töréstől függ hova mentett , savegame@profile fájlokat keress
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.02.17. 16:16:16

JUVEfun
Sziasztok ! kipróbáltam a virágbolti verziót. Most megvettem steamen. Át lehet rakni a mentéseket ? vagy elölről kell mindent kezdenem ? Egyáltalán hova ment ?
köszi előre is a segitséget.....

Adam Jonas
Ott lefullad szimplán, gondolom. Ritkán nekem is szokta. Automata kuplung nincs kikapcsolva neked?

lehet,de visszavéltáskor miért csinálja ezt?
Adam Jonas
Leginkább azért, mert túlzottan nagy sebességgel ugratsz? Ilyenkor képes a valóságba is az autó lerohadni. (RBR-be volt, hogy KO lett a kocsi egy ilyen megmozdulásnál.)

sziasztok.lenne egy olyan kérésem,hogy tudna-e valaki segíteni abban,hogy ugratás után,meg néha visszaváltáskor miért rohad le az autó?nagyon idegesítő tud lenni.köszi a segítséget
Adam Jonas
Oprendszer?

Az effektek miatt a monte pályák erőforrásigényesebbek, ha kizártál minden lehetséges vga hibát akkor és a cpu sem melegszik túl, akkor a tápegységet kellene terhelés alatt monitorozni.

terenyi
Üdv. Nekem. Col de turini (monte) 9840 m asszem. Az utolso szektorban ugyanott mindig,kikapcsol a gép. Ujraindul,semmi hibaüzi. Már kiprobáltam mindent. Más auto is csinálja. Ha ez az első gyors akkor is meg ha a 10. akkor is itt kapcsol ki a gép. Videokártya stb végigzongrorázva,de itt állandóan kikapcsol ill ujraindul a gép.

Norbi1990
A hosszú szakaszokon a jellemző. De Görögbe és Walesbe előfordul a rövideken is néha.
Gilb3rto
Norbi melyik szakaszon van textura bugod?

Macbook Air M1 2020

erre akartam célozni én is, amúgy a játékkal semmi bajom, WRC 5 után igazi felüdülés, ég és föld. RBR óta nem játszottam ilyen jó rallys játékkal.
Ha high vagy ultra részletesség esetén kikapcsolod a szűrőket és akkor is ilyen a látvány fogad, az azért mégsem annyira mérsékelt grafika. Kb ennyit ér az amd 'nagy' gurítása.

ntex: A legtöbb top időeredményt alacsonyabb grafikai részletességgel tolják, nem azért mert nem elég a konfig hanem éjszaka, ködben vagy hósesésben sokkal jobban látni pályát.

Jó lassan mehetsz, ha van időd menet közben a fákat nézegetni! 😄

www.smart-bus.hu

Csak annyiban érdekel hogy menet közben is sokszor látszik ilyen vibrálás a fákon a szűrő miatt, mikor az egész látómezőre kiterjedően csinálja kicsit zavaró
Különc
Gyenge gépen mérsékelt grafika, mindig is így volt/van/lesz, gyenge pedig szubjektív, például nem tudom téged miért pont a fák érdekelnek egy ilyen játékban.

Érdekes hogy így néznek ki a távolabbi fák a játékban, amúgy a gyengécske gépemen is egész jól fut ha nem kapcsolom be azt a szűrőt ami kijavítja ezt a szemcsézést a fákon, csak úgy meg leesik az fps a majdnem játszhatatlan kategóriába. Kár hogy ezt a textúrázást nem tudták másképp megoldani...

Különc
Ncore fórumon próbáld meg Kappa

matyi0323
Hali.
Egy kis segítséget kérnék. Felraktam a játékot, indítanám bevillan a Dirt logó és annyi, utána nem csinál semmit, kilép. Letöltött játék. Mi lehet a baj? Már próbáltam újratelepíteni, de ugyanaz.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

A február 3 előtti crimsontól nálam w7x64 alatt random lagolt a dirt rally (a többi játék esetén nem voltak gondok), w10th2 alatt normálisan futott csak helyenként voltak textúra hibák. 7es alatt visszaraktam a legutolsó catalyst betat azzal hibátlanul megy.

Norbi1990
Nálam nem változott semmit sajnos. Hihetetlen, hogy még mindig nem javítják. Már több mint fél éve tudnak erről a problémáról...
danikosz

Hamarosan rajtol a VSR DiRT Bajnokság!
Utolsó előtti tesztek.

Minden második szakasz után lehet javítani a kocsit és setupolni.
Minden harmadik szaksz után van chekpont,szal azokhoz dob vissza ha kilépsz a játékból.

Autók :
Autók : WRC 2000
- Ford Focus RS WRC 2001
- Subaru Impreza WRC 2001
- Ford Focus RS WRC 2007
- Citroen C4 WRC 2009

> ligába lépés <
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2016.02.09. 18:16:49

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

danikosz
Ez így kurva jó lett. Belőttem a VSR eventen az első szakaszra a chekpoint-ot.

Elsőt letoltam, de úgy, hogy megtörtem elég szépen. Utána alt f4-el kiléptem a másodikon 10 méter után -> visszadobott az elsőre az eddig használt autóval. Első szakasz végén lévő roncsot adta.
Elsőt letoltam, de úgy, hogy a másodikon save and quit. Ekkor is visszadobott a ronccsal.

Ez baromi jó így. Aki nyomja a havi eventeket annak lehet előjött korábban. Talán a wrc 10-el volt. Német után kiléptem mert elég volt és visszadobott 2 szakasszal korábban. Valszeg ezt próbálgatták,hogy működik-e.

Viszont honnan tudod,hogy ha használtam ezt?
Belövöd a negyedikre a következő pontot. A harmadiknál megtöröm és defekt. Esc után lenyomom az egészet újra. Igaz, megszopatom magam mert törött autóval megyek,de te semmiből se látod azt, hogy 3 szakaszt mentem-e a kocsival szerviz nélkül vagy mondjuk 6-ot. Igazából így,hogy nem új autóval mész már hátrány mert a törött kocsi.

Már csak rendesen kéne látni a szakaszok után,hogy az adott szakaszon ki mit ment és az összetett,aztán jó is lenne teljesen a történet 😄

Norbi1990
Jött vmi új frissítés ATI driverhez, próbálta már vki akinek szar textúrája volt?
Met
Super rallyt hogy lehet?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Technikai probléma, benne van a pakliban, ahogy a valósàgban is, ilyenkor fel lehet hasznàlni a super rallyt.