DiRT Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De olyan erzesem van a peugeot utan, mintha nfs-t tolnam annyira konnyu az uton tartani.
szerintem
Csak 1 perc, 2 hajtuvel, a lenyeg latszik, kozben az erzest nem lehet elmondani, mennyire mas. Ezzel megerositett a hitemben, ha nincs a tesztelo fejen, hiaba magyarazok, mennyit ad hozza az elmenyhez, pont annyit, mint video alapjan, kb semmit 😊
Mondjuk, ha joval hatrebbrol tolom, vagyis rendesen latszik a teljes kormany, akkor a mozgas is joval intenzivebbnek tunik, meg az oldalso ablakon is kinezek olykor-olykor.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.03.04. 18:59:25
szerintem
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha nincs annyin akkor a regi autokon "csalsz".😊
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.03.04. 12:04:39
szerintem
Utoljára szerkesztette: Ombika, 2016.03.04. 11:00:13
www.smart-bus.hu
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
De mas modja is van.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.02.28. 09:03:23
szerintem
Időmérő a pályaversenyeken szokott lenni ez meg rally. Gondolom népes tábora van annak az oldalnak is ahonnan lecibáltad a játékot, rendezzetek offline bajnokságot és az elért időeredmények screenshoot-jaival 'gurulyhattok' egymás ellen vagy otthon hot-seatbe.
es csak idomero futamok vannak olyan nincs a jatekba hogy masok ellen gurulyunk (nem multira gondolok itt)
Hamarosan indul a VSR DiRT Rally bajnokság. Addig is itt egy event. Mindenki körözzön,készüljön,fejlessze az autóját.
>> Aki még nem lépett be a ligába <<
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Steam/userdata/saját ID/310560/remote
a töréstől függ hova mentett , savegame@profile fájlokat keress
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2016.02.17. 16:16:16
köszi előre is a segitséget.....
ntex: A legtöbb top időeredményt alacsonyabb grafikai részletességgel tolják, nem azért mert nem elég a konfig hanem éjszaka, ködben vagy hósesésben sokkal jobban látni pályát.
www.smart-bus.hu

Egy kis segítséget kérnék. Felraktam a játékot, indítanám bevillan a Dirt logó és annyi, utána nem csinál semmit, kilép. Letöltött játék. Mi lehet a baj? Már próbáltam újratelepíteni, de ugyanaz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Hamarosan rajtol a VSR DiRT Bajnokság!
Utolsó előtti tesztek.
Minden második szakasz után lehet javítani a kocsit és setupolni.
Minden harmadik szaksz után van chekpont,szal azokhoz dob vissza ha kilépsz a játékból.
Autók :
Autók : WRC 2000
- Ford Focus RS WRC 2001
- Subaru Impreza WRC 2001
- Ford Focus RS WRC 2007
- Citroen C4 WRC 2009
> ligába lépés <
Utoljára szerkesztette: danikosz, 2016.02.09. 18:16:49
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Elsőt letoltam, de úgy, hogy megtörtem elég szépen. Utána alt f4-el kiléptem a másodikon 10 méter után -> visszadobott az elsőre az eddig használt autóval. Első szakasz végén lévő roncsot adta.
Elsőt letoltam, de úgy, hogy a másodikon save and quit. Ekkor is visszadobott a ronccsal.
Ez baromi jó így. Aki nyomja a havi eventeket annak lehet előjött korábban. Talán a wrc 10-el volt. Német után kiléptem mert elég volt és visszadobott 2 szakasszal korábban. Valszeg ezt próbálgatták,hogy működik-e.
Viszont honnan tudod,hogy ha használtam ezt?
Belövöd a negyedikre a következő pontot. A harmadiknál megtöröm és defekt. Esc után lenyomom az egészet újra. Igaz, megszopatom magam mert törött autóval megyek,de te semmiből se látod azt, hogy 3 szakaszt mentem-e a kocsival szerviz nélkül vagy mondjuk 6-ot. Igazából így,hogy nem új autóval mész már hátrány mert a törött kocsi.
Már csak rendesen kéne látni a szakaszok után,hogy az adott szakaszon ki mit ment és az összetett,aztán jó is lenne teljesen a történet 😄