Call of Duty: Black Ops 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
MSI Z370 Tomahawk, i7 8700k @ 4.70GHz, Corsair Vengeance 16GB 3200MHz CL16, Asus TUF RTX 3080 OC, Samsung 970 EVO 500GB, FSP Hyper S 700W, Noctua NH-D15, Acer Predator XB271HUA
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Shep #85
Hmm, ma nem úgy keltem fel, hogy ilyen kommentet is látok, de a lényeg hogy akkor van akinek tetszik 😊 Bár én sem mondom hogy rossz, de ennyinél megáll a dolog 😊
MoRT #82
Nekem meg pont azért szóltak mert látszik az FPS mérő a videóban 😄
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.11.08. 20:35:33
Buhera alatt pedig nem tudom mit értesz, de gondolom valami játékon kívüli állítgatást hajtottál végre. Úgy pedig minden játék tud szépen kinézni. Akár egy 15 éves játék megtudnak úgy buherálni, hogy szebb legyen, mint ez a játék. 😊 De hát ne így nézzük a játék grafikáját, hanem úgy, hogy a hivatalos fejlesztők mit tettek le elénk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.11.08. 19:18:42
* Scomcomputers the future of computing!*
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
4 óra 46-nál vagyok és nem érzem ,hogy a vége felé közelednék.
(Ezt csak így zárójelbe:
Cod 1 - 5 óra 21 perc
Cod 2 - 5 óra 36 perc
Call of Duty 4 - 4 óra 1 perc
Call of Duty Ghost 5 óra)
Next PC upgrade: 2022
Remélem csak a ....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tényleg csak a fanoknak van ők úgy is megveszik, ez már nem a jó öreg katonás CoD hanem valami Crysis-Deus Ex robotos Quake hibrid.

Csak sajnos ez már nem az a pörgös Cod mind pl a Cod 2 vagy a Cod 4 volt. Gyakorlatilag csak megyek előre 0 hangulat.
Egy jó dolog amint visszaseedeltem és végigvittem lesz 100+ giga szabad helyem újra.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.11.07. 21:07:36
Nem saját képek.
Elvileg highon sem sokkal jobb a helyzet 😄 Ez mi? 😄
és a végére egy HSZ egy bizonyos magvas oldalról:
A hotfix-el tökéletesen működik, de ez a grafika,botrány, és az hogy az i5-ös procimat meg a 10giga ramot bezabálja, mint jó gyerek vasárnap délben a nagyi főztjét ez azért kicsit morbid. Medium beállításokon futott 25-30 fps-el, csak prologue-t játszottam végig, de a Call of Duty itt nekem véget ért, ez egy játék amiben lövöldözni kell robotokra, nem pedig "Call of Duty"...
.....
Anno a 4-től a BO-ig megvettem minden codot, az utóbbi részekre 1 fillért nem adnék ki. Ezt még arra sem méltatom hogy letöltsem.
Viszont az ingame képeket nézegetni elég jó móka, kb 10 évvel ezelőtti grafikai színvonal, meg 2016-os csúcs HW igény 😄 Azért 2016-os mert kb még nincs olyan gép amin tökéletesen hiba nélkül menne. 😊
mas kerdes hogy a jelenlegi gepemen low detailban ment csak rendesen 😉 akkor meg mit er az 50giga hely ? kb semmit
ja meg annyit hogy aszittem csak konzolon van auto aim... hat tevedtem pcn is van 😉 de minek ? 😊 sok kis hujegyerek elvezze , hogy "mennyire jo" ? 😊
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.07. 19:03:14
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Én már deres halántékkal, 10+ év COD után írom e sorokat. Az MW3 volt az utolsó amit megvásároltam. Jelenleg csak a Black Ops első része van telepítve a gépemre.
Az is mindent elmond, hogy megjelenik egy új COD és +20 hozzászólás érkezett a topicba.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
De már mindegy is, mert végigvittem és töröltem. Azt kell hogy mondjam, ez volt az eddigi legrosszabb cod kampány, amivel játszottam.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
2 játékost keresek akivel a zombi módot végig vihetnénk közös erővel.
Itt tudtok felvenni.
http://steamcommunity.com/id/typhooon300
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Remelem lesz valami patch, meg ha jo is az fps akkor is osszevissza laggol az input, erre nem lehet mit mondani, jol le kell mi uszolni azonnal steamen !
A gond az hogy ez az alap már évek óta nem jó. Csak a konzolos idióták (tisztelet a kivételnek) veszik tucatszámra de azok is megunják pár hónap alatt.
"Majd náluk is eljön az az idő amikor cserélik."
Tízegynéhány év után már jócsán el kellett volna jönnie ahelyett hogy összevissza hazudoznak nextgen engine-ről.
"Mondjuk a Cod széria sosem a grafikájával hódított."
1-4-ig komoly grafikát képviselt a piacon.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Megyek is vissza gyorsan kivégzem mert kell a hely másnak.
ezért senki ne adjon pénzt én azt mondom ,nagyon próbálja k ivétel előtt!!!
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Én ilyen vackot nem láttam az elmúlt 10 évben ! 😊)
zuhan az fps minden szarra, az egér hajlamos laggolni, nagyon rossz ......
Mindig megszedik magukat konzolon bődületesen, ha a rekordbevételek már el is maradnak ,de még mindig nonplusszüber mértékben fogy (pc-n nem)
Ha adott egy jó alap én se változtatnék rajta. Majd náluk is eljön az az idő amikor cserélik.
Mondjuk a Cod széria sosem a grafikájával hódított.
Iszonyatosan elavult grafikai motor szanaszét tuningolva, de lényegében ugyan az mint ami mondjuk a COD 4 alatt is futott, ez többszörösen meglátszódik a grafikán ,ami olykor szép távolról,de számtalan helyet nem tudnám megmondani hogy valami COD 4 fanok által szerkesztett pályán vagyok-e a 4-ben.... És EZT képtelenek rendesen megoldani X360-ra miközben az elődök gond nélkül mentek ugyan ezzel a látvánnyal, pc-n meg olyan gépigényt közölnek be hozzá ami a Crysis 3-at is mosolyogva fullon 60 fps-el visz miközben látványban teknóban fizikában és minden egyébben keresztülkasul húgyozza ezt a szemetet.....
Meg is érdemli aki még pénzt ad ki érte....
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
remelem 360 nem fogyott sok belole... ez mar gaz annyira szar
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Az egyik az volt keves volt a high texturahoz a 3gb video ramom.(biztos nehez lenne betenni egy ellenorzest, hogy ne engedje valasztani ezt az opciot... szanalmas)
A masik a 10 giga ram keves volt neki, mivel a swap ki volt kapcsolva, ez is vicces, a 1x eves grafikajahoz nezve. Komolyan mintha a COD 1-el jatszanek, csak tobb csilli-villi effekttel, amiknek a szama evrol evre no, de ettol meg ugyanugy nez ki 😊
Na ezeken tullendulve es felteve a patchet, amugy siman megy fix 60 fps-el gyakorlatilag, medium high grafikan, (aa off) hiszen pont ugyanugy nez ki mint az elozo reszek. Semmi nem valtozott szembetunoen. (ati 7970)
szerintem
egyébként i7 4790k-val, gtx 970-el és 16 giga rammal kb játszhatatlan, folyamatosan ugrál a framerate, ritkán még 30 alá is beesik és ez még csak fullHD felbontás
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"1. Menj a játék főkönyvtárában található players mappába. (D: Program FilesCall of Duty Black Ops IIIplayers)
2. Keresd meg a config.ini konfigurációs beállításokat tartalmazó fájlt és nyisd is meg.
3. Keresd meg a " WorkerThreads = "4" // 2 to 4 " sort és írd át a benne található értéket 2-re (Azaz " WorkerThreads = "2" // 2 to 4 "😉
4. Mentsd el és elvileg nem fog már szaggatni."
Optionsban pedig érdemes kikapcsolni a SUBSURFACE SCATTERING-t. Így viszonylag stabilan megy 60 fps-el.
De elég gáz, hogy config fájlban kell turkálni. Szerintem a grafika se nagy szám, cső fps és mégis rohadt nagy a gépigénye. 8 Gb ramból 7,2-t lefoglal....
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2015.11.06. 19:29:48
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók