149
Call of Duty: Black Ops 3
-
NiGhTM4R3 #149 Valaki elmondaná, hogy a fenébe kell offline menteni? kiválasztom a nemem, arcom, elindítom, játszok vele kilép & mentésre kattintva kilépek és mikor újra elindítom a játékot kezdhetem elölről -
#148 Dobozos verzió 19 euro németbe! -
RED BULL F #147 Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy most hétvégén csak a többjátékos mód ingyenesen hozzáférhető, vagy az egyjátékos kampányt is kipróbálhatom, ha letöltöm? -
#146 Már csak egy jó COD kéne... na az lenne a jó hír! :) -
Baker1 #145 Sziasztok! Kajak jó hírrel tudok szolgálni a CoD fanoknak! További infóért csekkoljátok le a Baker Online-t! Ennél a játéknál kellenek tesztelők is, mivel ezt már nem fogom tudni tesztelni az AW-val egyetemben (a gamer gépemet korábban eladtam), csak a Black Ops 2-t. -
#144 Nyitott party game-t hogy lehet csinálni? Campaign coopra gondolok, mert eleve private gamenke írja, és csak másokra tudok csatlakozni. nem lehet megoldani, hogy én legyek a Host? és open lobby legyen? -
#143 ingyenes a multi steam-en -
mate23 #142 üdv!
megint kezdi ugyan aszt hogy probálok csatlakozni a játék a szerverhez és tovább nem megy valaki ebben tudna segitení? -
payesz74 #141 Ne idegesíts már hogy egy jó AMD-s kártya a hiba??
ez előtt is amd-s kártyám volt és az előző játákot az Advanced Warfare-t simán vitte!!
Itt a játék a szar!
-
#140 "R9 380 4G"..... itt a hiba AMD is dead.... -
payesz74 #139 Sziasztok!
Megvettem a játékot eredetibe,mert azt gondoltam...így lesz a jó!De.........
Feltelepítettem és már jöttek is a gondok...az akadások..be nem töltés ..stb.!!!!!!
Azt hittem a videókártya a hibás....ezért vettem egy R9 380 4G-s kártyát....de a probléma ugyan az!
Hol jó....hol nem!.......agybaj kerülget néha......!! Ez ellen lehet tenni??....vagy törődjek bele?? -
#138 Call of Duty: Black Ops III - brutális eladásokat produkált 2015-ben -
#137 OMG -
mate23 #136 próbál csatlakozni és nem tud és néha pedig javitani szeretné eljut 13% és anyÍ de ellőtte működöt rendesen!! -
#135 What? -
mate23 #134 üdv
Másnak is nem engedi be játék -
#133 https://www.monsterenergy.com/hu/hu/promotions/#!
Utoljára szerkesztette: Sztivi05, 2015.12.01. 15:56:31 -
#132 Az mire jo persze hogy kell :) -
#131 Valakinek kell Monster energy kód ?
-
#130 Valaki tudna segíteni abban, hogy mit kell kikapcsolni ahhoz, hogy a durva jelenetek ne legyenek kikockázva a videókba? -
#129 Ez már nincs benne a configban,mert az 1 napos fix javította,illetve ki vette belőle,fel kell tenni az 500mb-os update 1-et,ez sokakon segített!
Vagy még ez!!
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2015.11.16. 14:57:46 -
msnforever2 #128 i5-ös prociknál van ez a bug hogy nem fut jól, írdd át a config fájlban (nemtom már mi a neve, a players mappában van) a 4-et 2-re. Van egy olyan sor hogy NumberOfWorkerThreads vagy valami ilyesmi. Nálam megoldotta az akadásproblémát (már a menü is nagyon akadt, várni kellett vagy fél percet míg megmozdult).
de amúgy azóta van már fix is.
mentés probléma: futtasd adminisztrátorként, hátha úgy megjavul
Utoljára szerkesztette: msnforever2, 2015.11.16. 10:29:39 -
#127 el lehet valahogy érni, hogy mentsen ez a csoda?mondjuk nem mintha játszhatóan futna egy i5 4590-en és egy r9 270xen -
simonl #126 Semmi, semmi, ne haragudj, félreértés volt.
Jövök egy sörrel. -
simonl #125 Semmi, semmi, ne haragudj, félreértés volt.
Jövök egy sörrel. -
#124 Aki leszarja a multit mégis mi alapján itlje meg ha nem a single?
Eddigi Codoknál rendben volt a single is ez egy fos. -
#123 Mit loptam el? -
simonl #122 Inkább elloptad. -
#121 Ez a nagy baj, hogy a single alapján ítéli el mindenki... vagy rosszabb esetben csak videók alapján. Nem védem a játékot, mert nekem se tetszik amit láttam és biztos nem veszem meg, de nem szarozok valamit úgy, hogy nem játszottam a játékkal, vagy csak a single részével. -
#120 Akkor nagyon rossza helyen jár. Itt max azok írnak akik warezba megnézték végigvitték és konstatálták egy rakás szar a többihez képest.
Az a 2-3 tulaj meg írni sem mert mert szégyellik hogy megvették -
#119 Nem hiszem, hogy a single miatt akarná megvenni... -
Nyiri #118 Nagyon unalmas. Mint az elmúlt pár évben. :( Csak itt most robotok vannak ellened és mindenféle mágia (technika). Szerintem felejtős.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2015.11.14. 14:44:15 -
4850 hd #117 hello mindenki na milyen ez a cod jo vagy rossz valahogy nem birom eldonteni videok alapjan valami plusz ? vegyem vagy keruljem ? nem tudok donteni helpppp -
#116 ahogyan sejtettem. -
#115 Rekordeladásokkal nyitott a Call of Duty: Black Ops III -
#114 7. pálya asszem, de nekem elég is volt, nem rossz de nem vonz már annyira ez a stílus, meg így, hogy nincs célzó eléggé nehézkes. -
#113 ugyanott nekem is ugyanaz.
eközben valaki meg játszani se tud :D
-
msnforever2 #112 Te meddig jutottál? -
#111 Az a baj ,hogy nincs célzó és emiatt elég nehéz pontosan célozni. -
msnforever2 #110 Ja, bár én a 17. pályánál tovább sehogy se tudtam jutni. És hiába állítom a nehézségi szintet, ennek a mini játéknak a nehézségét nem befolyásolja.