Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Legelső részhez a térkép:

A smile vagy te ahonnan bemész, az X Mikulás pozíciója, a háromszög az ahová be kéne futnia, és a bal felső a lépcső a második szinthez. 😄
Tehát allulról mész vele szembe. És neki jobbra kéne átfutnia középen, ha csak körbe megy akkor nem fog befutni, csak a mostani poziciójáról megy át az arénába. 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
+

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha már bement edlsőnek a 2 csontit ölje majd ráér a gyíkarc, amúgy vicces a csóka mert ütöd majd ha elfogy a stamina nyugiba sétálsz jobbra vagy balra, és csápolás után megint te csápolod és az unalomig ezt ismételd, a másodikra max a lézere lephet meg ha sokáig hagyod magába sétálni messziről...néha lödd meg pisztollyal és meny közel azt ismételgetve amit írtam az első részhez.

Amikor első menetnek vége, akkor kimész, majd jobbra egyenesen fel a lépcsőn ha ott bekergetted az ajtó mögé, megfordulsz, majd balra fel a lépcsőn , megint balra, egyenesen 2 lépcsőt majd jobbra.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.16. 18:14:11

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
1. Hagyd a csontikat. Fuss el mellettük.
2. Ne kergesd. Ne arra menj, amerre ő szeretné, hanem kerülj elé. akkor egyenest befut az "arénába".

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Jah van amikor kéreti magát, de ez van, a második menetnél van kavar ha nem ismered a járást, ha kell leírom merre kell futni. Az első nem nehéz mert csak kis területen tudsz kavarodni. 😊

ÖRÜLET!!!
H
Á
R
O
M
!
!
nekifutas hiaba...! <#banplz>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

A gond nem az, hogy 3x ölt meg, a gond az, hogy legalább 15 percig kergetőzik velem, és már totál kész vagyok tőle. Akkor vágjon le 2 perc után, hogy kezdhessem megint. Utóbb úgy felment az agyvizem, hogy szó szerint a fejem is belefájdult, és ha egy játék már fizikai fájdalmat tud okozni azt nem biztos, hogy erőltetni kell...
Moby
Harmadjára???
Szörnyűborzasztó...😄

darkSectorxxx
Lol.
Ne légy már Moby, kérdezz-felellünk, annyian tudnánk segíteni hogy úgy csapj a fejedhez mint a média markt reklámban. 😄

Már kezdem feladni, Rom megvolt pár napja, de azóta valahogy leült a játék, számomra már közel sem olyan izgalmas és feszült.
Ráadásul már harmadjára ölt meg Mikolash iszonyat olcsó módon, kezd csömöröm lenni a játéktól, ha ma lenne rá vevő egy tizesért már dobnám is elfelé. 😄
darkSectorxxx
néhány szinten tudok jönni. 😊

Seth
Na én is beszálltam a buliba, majd szólok ,ha kell segítség <#beka2>

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Minden tökéletesen világos. 😄

jo nagy kesessel (megjelenes napjan irtak, hogy "boccccs de nem lesz ma"😉, de megjött ez is:

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

A szivatás még a platina előtt volt amikor meg akartam nyitni az utolsó labirintust.

Nem a mentéssel szórakoztam csak ez a második karakterem volt. Az elsővel meg egyszer végigtoltam így csak 2 végigjátszás kellett (volna) ezzel, de így majdnem 3 lett.

Remélem most már érthetőbb voltam 😊
darkSectorxxx
Nem feltétlen ha szórakozott régen a mentéssel.

Moby
egyébként is végig kellett verned NG++ -ban a harmadik befejezéshez(bármi is volt az).. Nem értem amit írsz,.

darkSectorxxx
Grat.
Az utolsó labirintus? de akkor nem kell már ha megvan a Platina nem?

Végre nekem is meglett a platina egy kis szivatással: Mikor átléptem NG++-ba akkor láttam hogy kell egy item az utolsó labirintushoz, amit Mikulás után lehet megszerezni.... szóval megint verhettem végig a bandát 😛

Így most mellék pályára állítom és majd előveszem valamikor később, mert így összeségében is azt mondom hogy nagyon jó játék!
darkSectorxxx
Anti-val ezért nem vettük meg, monodm talán egyszer maximum ennek a feéért, talán, énnekem megvolt pc-n mindkettő meg xboxon is, aztatat nem tetszett.

Myselor
ja értem.hát akkor nemtudom.ha a gameplay videók mondjuk nem győznek meg.akkor tényleg ne vedd meg 😊
Moby
Nincs játékra alkalmas pécém jelenleg.

Myselor
le demozod pc-n.nem a világ vége . ha bejön majd megveszed ha nem akkor nem.
Tatyla
Lesz valami flash sale behuzom én is de így teljes áron sokallom

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Moby
15K az drága próba.

Myselor
az nem jó viszont egy próbát megér akkor is.lehet hogy neked jobban bejön a 2 😊
Myselor
hát én is örülnék nagyon imádom azt a játékot.most is épp azzal játszom még 😄
Moby
Akkor ez el is dőlt, mivel arra is ráuntam.

n000rbi
Igazán kiadhatták volna azt is ps4-re... az elődre megvan, de nem biztos, hogy el akarom indítani.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Myselor
nem szar de az első rész sokkal jobb 😊
alap jatekot mar igen, irtam is. 1 boss kimaradt sajnos.

Moby
Befejezted már?

dehogy.😊

Moby
Szóval szar a das2?😊

darkSectorxxx
😄

Moby
Viszont most, hogy a Witcher3-at projekt törlődött, lett egy halom szabad kapacitásom. Mit kezdjek vele? DaS2? 😄

Moby
Nekem postával nem volt még vámolásom, dhl-el viszont sűrűn van, rengeteg ilyen adatlapot töltöttem már. A pontos leírás a nagyon fontos, mer ki kell derüljön belőle, jár-e valakinek jogdíj, vagy egyéb fee. Majd írd meg mennyi lett a járulékos költséged ezek a kecik miatt 😊

/amúgy nem tudták volna feladni giftnek?

ez meg a jobbik verzio. nalam amikor elkapjak a fritz-ek a csomit, mehetek erte ki a picsaba szemelyesen vagy 20km-re, vagy baszhatom. term. 5-6-ig vannak csak ott, pont raer az ember, nem? foleg auto nelkul? buszocska errefele nem nagyon van... 😄
ugyhogy örüjjé inkabb! <#idiota>

n000rbi
Ne is mondd. Mindezt megfejelik még a jó magyar módszerrel: küldjem vissza a kitöltött űrlapot, mellékeljem a paypalos számlát, megrendelést, majd ha megkapták, akkor küldik gondolom a befizetéshez megint a papírt és kb. két héten belül nálam is lesz a cucc 😄

Moby
Fasza...

n000rbi
Jött postától az értesítő a japó Bloodborne-ról, hogy náluk van... és vámköteles. <#falbav>

Sokba lesz ez a móka a polcra <#idiota>

darkSectorxxx
Van valami item erre amivel meg kell dobni őket nem?

n000rbi
Azzal a bucival igencsak megszenvedett maga is <#banplz>

/sajna nem az első impulzusvásárlásom, hegyekben állnak az olyan játékok a polcon különböző platformokra, amik még szinte gépben sem voltak <#szomoru1>

Moby
Hát most az a vicc jutott eszembe, hogy
"BUCI?Minek neked buci? Még ezt se nyelted le!" 😄

Moby
Ez így hogy??? 😮

n000rbi
<#taps>

TDC Geronimo
lol

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Inkább mondjuk úgy, hogy a közelében van 😊

Tatyla
Meg 60fps

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

n000rbi
Tegnap belenéztem a DaS2-be és tetszett mennyire éles, tiszta a kép BB-hez képest. (persze gyengébb graf, de jó lesz ez 😊) Hát persze, hogy az erőltetett chromatic aberration a ludas <#levele>