9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #5722 Basszus, tök ideg voltam, egy faszkalap volt, lófaszt se csinált! :( -
Ulthane #5721 Nahh, mára elég volt.
BSB is kifeküdt, csengettyű után. 6-7 próbálkozás után nem volt kedvem pöcsölni vele, pedig meg lett volna, csak idő kérdése volt.
Koopban nyomni tök élvezetes. :) Igazából, a játék nehézségének olyannak kéne lenni egyedül, mint amilyen koopban. -
#5720 Bazze mikor ezelőtt 2-en meghaltatok coopba, azt hittem itt a vég, aki bejött hozzád egy suttyó volt. :D
Nem segített neked szinte semmit. -
#5719 Bocs oks...
na ha a beállításokba mész->
ott van NETWORK
itt 4 opció, a felső legyen WORLDWIDE
az alsóhoz meg írj egy jelszót és azt megnézem és beírom én is, aztán átsegítelek...:D
ide tudsz írni realtime
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.31. 21:16:04 -
Ulthane #5718 Nem tudom hogy kell jelszavazni.
Amúgy meg kontrollerrel a kezemben nem tudok írni, nem varázsceruza az! :-) -
#5717 Ennyi, látod. :)
Bár a halál faszán múlt sokszor hogy ezt a baltával a dupla ütéssel megjárd, mert a staminádat full leszedi, és töltés közben védtlen vagy, de sikerült....ez a fontos. :) -
Ulthane #5716 Geszkonyt levágtam negyedik próbálkozásra, parry nélkül. -
#5715 Ez amolyan mindent ütő cucc, ami megvéd még a Frezy-től is, szalmakalap=Chuck Norris+Aloe Vera
:D
A rucidat meg a fegyveredet néha nézegesd, ha van erősebb akkor cseréld le, bár a sebzés amiket eddig adsz elég korrektek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.31. 19:54:09 -
#5714 :D
-
#5713 Mondtam, ha kell szólj bejövök segíteni, addig megyek folytatom a sajátomat. :) -
SlickAdam #5712 -
Ulthane #5711 Szalmakalap???
Cleric meghalt, becsengettem. :) Kurva jó ketten nyomni. Akit leöltem, azt koopozhatom, akit még nem, azzal egyedül kell majd megbírkóznom Így döntöttem. -
SlickAdam #5710 ilyenkor kell a szalmakalap. kerdezd Dark-ot, ö tudja! -
Ulthane #5709 4 darab fiolám van, nincs pénzem, venni se tudok. Reménytelen a helyzet... Az előbb hajszál választott el, hogy ne vegyem ki a korongot, és tépjem miszlikbe.
mi értelme igy játszani?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.31. 18:24:25 -
SlickAdam #5708 ki mondta, hogy nem nehezebb?
tobb a hp-ja, meg nagyobbat is basz.
viszont aranyaiban te is erösebb vagy, mint elöször, s ami fontosabb: tapasztaltabb... -
Ulthane #5707 Meg hogy nem nehezebb a boss. Faszomat nem! Az eletereje ugyanaz, max fegyver, jo ruha, minden van rajtam, es tok bena vagyok, eselyem sincs!
Jaccanak ezzel a buzik meg akinek ket anyja volt!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.31. 17:55:03 -
#5706 Most ugye csak poén hogy a Cleric még él. :D -
Ulthane #5705 A kurva eg tetves geci faszat megbassza ez a Cleric Beast! -
#5704 Köszi szépen. :-) Le tudtam menteni pdf-ben, majd elolvasom. :-) -
partizan182 #5703 http://www.reddit.com/r/bestof/comments/33y33d/video_game_lore_scholar_posts_90_page_analysis_of/
-
SlickAdam #5702 * blood echo -
#5701 Köszi a korrekciót, nekem már nagyon régen volt, amikor ezeket a harangokat meg kellett vennem, de teljesen igazad van. :-)
Vial-t én is venni szoktam, ha valamennyire kifogyok, nagyon örülök amúgy, hogy nőtt az inventory.
Ezt a 90 oldalas cuccot merre találhatom? Nagyon érdekelne. :-) -
partizan182 #5700 A sinister és a small resonant (ami a segítségadáshoz kell) bell-t az insight shop-ban kell megvenni.
@Ulthane: szard le a koszos 128k-t, pillanatok alatt összejön a többszöröse NG+-ban. Protipp: az egyik boss után a blood echo-t ne szintlépésre költsd el, hanem vegyél belőle vial-t. Néha érdemes erre is áldozni, különösen ha 100 alá mész a storage-ban, így sose kell érte farmolni.
Más: elolvastam a 90 oldalas BB story thesist, hát volt pár WTF benne. Pedig én rohadtul odafigyeltem, minden item leírást elolvastam, így is rengeteg újdonság volt benne. -
#5699 :-D
Máshogy úgy tudsz bemenni, hogy összesen 3 csengőd van (ezt megnézheted az inventory-ban, de én betettem őket a gyorselérésű eszköztárba, amit a tapipaddal hívhatsz meg). Az egyik csengővel behívsz másokat (ezt ismered), a másikkal te mész be segíteni, a harmadikkal (sinister bell talán) betámadhatsz másokhoz.
A három csengőt együtt kaptad meg, inventory-ban ott kell legyenek egymás alatt.
Más játékában meghalni nem ciki, mert még így is lehet, hogy pont azért győzi le a boss-t, mert te is segítettél. Ha meg eleve azért hívott be, mert eleve nem boldogul, akkor nem lesz rád mérges, hogy neked sem megy. Kellemetlen mellékhatása a co-opnak egyébként, hogy a vendég a session erejéig csak 66 % életerővel rendelkezik. -
Ulthane #5698 Tegnap germán után kaptam 128 ezer vialt. Egyből elindítottam NG+-t, s mivel Clerik levert kétszer is, buktam. A baba még nem élt az álomban, nem volt hol beváltanom. -
#5697 Amúgy a story módot is lenyomnám kisgatyában, ha nem utálnám a 3 csuklyás elleni harcot, csak az tart vissza egyelőre, de majd meglátjuk később, hátha. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.31. 14:56:04 -
#5696 mindenki felkacag :) -
Ulthane #5695 De hát én nem játszom többet ezzel! -
Lám és most vial nélkül futkosok....:D -
#5693 Vial gondod meg ugye akkor szűnik meg ha elérsz a lechter-hez vagy milyen helyszín az.
Én a helyedben elvinném, mert ha nyomod a chalice-okat, ahol neked kezdésre rengeteg vial kell majd, akkor ne kelljen ezzel szarakodni. :)
Mert a chalice-ok, kb annyi hogy egy kapcsolót elmozdítasz, ez kb 1 perc sem ha tudod merre van (én megjegyeztem magamnak, szóval ebben tudok segíteni), és bossfight és ez van 3-4 szinten át, ha nem akarsz minden tárgyat felkutatni (bár ez javallot), a kérdés hogy tervezed.
Fogod magad és végigmész a chalice-on szintenként felkutatni.
Vaaagy.
Fogod magad, megcsinálsz egy chalice-t, a végéig, és mivel freerunban nyitva marad bemész utólag és kifarmolod.
Mivel van pont elég oltár, a fő chalice-oknak, nem kell törölnöd egyet sem. :)
Az a kb 6 chalice neve neten megvan amik fontosak hogy eljuss a végjkifejlethez, a többi chalice random tudtommal, max tárgyak gyüjtésére jó.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.31. 14:42:42 -
SlickAdam #5692 NG+ -ban sokkal tobb lecsot kapsz, pillanatok alatt visszaszerzed.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.31. 14:37:05 -
#5691 >128 ezer vialt
Hogy mit? Megfertőzött Dark? :D -
Ulthane #5690 Na, ezt már meg akartam kérdezni. Én hogy tudok beszállni más harcába? Mert nem találtam ilyet a menüben. Oké, ha én csengetek, hozzám jönnek, de én hogy is mikor tudok bemenni máshoz?
S az nem ciki, ha bemegyek, és lehalok? :) -
#5689 +
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nem ment volna a végéhez, Loga is nyitva lenne még.
Én tanácsoltam hogy szerintem vagy hagyja inkább és menjen tovább, és ráér lenyomni ezt akár ng+-ban. Vagy kicsit tartson szünetet, és nézzen pár meccset neten ellene, vagy pedig kicsit sima szörnyek ellen vagy más boss-ok ellen gyakoroljon.
Télleg nagyon szenmvedhetett vele, mert láttam hogy soszor kapott sebzést, és a töke tele lévén elhagyta magát, csak töltött vialt, és nem láttam összeszedettnek.
De majd ő kijavít ezügyben ha rosszul ítéltem meg, de biztos vagyok benne hogy az utolsó 3-4 próba alatt már szinte beleszart az egészbe.
Amúgy nagyon geci érzés hogy van egy boss, nem elég hogy kuvasokat kell futni hozzá, mindenféle helyen ahol le is eshetsz, még amikor küzdesz, felkúrja az agyad, hogy mondjuk egyszer nekimennél, és elsuhan előled, vagy jönnek a koponyák, bekapod, hátraesel és megint ellök magától.
Mit ne mondjak nem irigyeltem érte ahogy láttam játszani.
És akkor még amit említettem hogy a fejszéhez nem volt kellő stamina, látom hogy nagy részben életre és sebzésre fejlesztette a karaktert.
Sajnos ez nem jó ide, inkább élet meg stamina, mert a sebzést ellensúlyozza a fegyver szintezése és az abba rakható kövek!
Míg az élet és stamina nagyon fontos. -
#5688 Jaaaaaaa. bocs télleg. :D
Mert akkor hozza magával ugye a kelyhet. :D Sorry akkor nem szóltam, nekem meg ugye sima újrakezdés volt. -
Ulthane #5687 Csak Logaritmus maradt ki. -
Ulthane #5686 NG+ eleje. Cleriket kétszer levert, meg Geszkony fater egyszer. Cleriket hagyom a francba, nem kötelező. És elbuktam a 128 ezer vialt. :(
Szétvágok mindenkit! -
#5685 Azt hittem, NG+ elején áll... mert akkor már bármikor nyithat chalice-t.
De ha szűz új játékot kezdett, akkor természetesen a Starved-et le kell vadászni.
Logát azért is érdemes lecsapni, mert a koronájával ugye egy tök érdekes kis helyszínre lehet bejutni, illetve Alfred történet-száljához is ez kell, ami nekem nagyon tetszett. -
#5684 Várj, közben ő kihagyta Logát, újrakezdte, és most a játék elején áll egyelőre. :) -
#5683 De neki már megvolt a Starved, nem? Csak egy boss-t hagyott ki... a Logarius-t. Amúgy Starved nélkül upper chatedral sem nyílik meg.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.07.31. 14:22:49