9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#5762 Fel nem tudom fogni.
És oké, vannak ilyen játékok!
DE ha a menübe, a PS4 MENÜBE kilépsz akkor is megy tovább a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem létezik olyan amivel le lehetne pauzálni. Semmilyen megoldás nincs.
Engem sokszor ez basz fel. -
#5761 Gratulálok. :)
Irány a következő!
Kicsit uncsi lesz gyüjtögetni a kelyhekhez a hozzávalókat, de ha nem akarod magad akkor neten vannak leírások mit hol találhatsz. -
Ulthane #5760 Egyetértek. -
Ulthane #5759 Na, az első két dungeon layer 3-ig kipucolva. Az összes boss elsőre feküdt, egyet kivéve, ő másodikra. -
#5758 HOGY A RETKES SZÁJBAKÚRT ANYJÁT ANNAK AKI NEM RAKOTT EGY PASZARTGECI PAUSE OPCIÓT EBBE A TETVES FASZGECI JÁTÉKBA.
EZ A 8. ALKALOM HOGY ÚGY KELLETT OTTHAGYNOM A BOSSFIGHT-OT HOGY CSENGETNEK VAGY TELEFONÁLNAK, VAGY CSAK KI KELLETT UGRANOM VALAKINEK SEGÍTENI VALAMIT.
HÁT AZ ISTEN BASSZAMEG EZT A FASZSÁGOT.
NEM ÉRTEM A PAUSE HIÁNYÁT, SEMMIBEN NEM BEFOLYÁSOLTA VOLNA A JÁTÉKOT NEHÉZSÉGBEN VAGY MÁSBAN.
IDIÓTÁK. -
#5757 Oks. Én itt leszek ha lesz stream. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.01. 13:33:43 -
SlickAdam #5756 1. -
#5755 Nem azért, hanem mert láttam hogy 70%-ban éppenhogy egy hajszálon múlt az élete.
Semi gond, most NG+ -ban megnézzük hányadikra sikerül neki. :)
Ebrietas-nál első alkalommal elsőre meghalt.
NG+ -ban mikor kellett volna Moby-nak mutogatnom emlékezz mennyiszer meghaltam.
Akkor most Ebrietas erős vagy nem? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.01. 13:31:57 -
#5754 Szerencséd volt, mert éppen beadta a forgást, próbáld meg majd még1x ugyanígy. :)
-
#5753 Ja csengetéssel oké.
Csak azt hittem magad akarod legyőzni, és csengetéssel csak a már megölteket akarod lenyomni, akkor így sok tétje nem lesz a dolognak. :) -
#5752 Watchdog
Az első 3 chalice nem lesz gond, majd depht 4-nél. -
#5751 Aha. :D na szóban fogadjuk. :D
Mindenki tegye meg a tétet. :) -
SlickAdam #5750 Tudod o orakon at szivott a germannal, szoval akkor az ugy is van.:) -
Ulthane #5749 Gehrman meg erősebb mint Kozmosz Lánya szerinted, és másodikra úgy leveágtam, hogy te se hittél a szemednek. Ráadásul, közben meg károgtál, hogy ez így nem fog menni, nem fog menni.
Úgyhogy én már nem hiszek neked, hogy ki milyen erős. :) -
Ulthane #5748 Dark, vágom, hogy segíteni akarsz, megértettem elsőre is. Én így játszom, ez jön be, viselem következményét. Nem kell elmondani tizenötször ugyanazt, na.
Ha majd nem megy, akkor váltok módszert. Ha meg Loga nem megy, úgy becsengetem, hogy összeszarja magát. Én már nem vagyok hajlandó egy boss-szal sem szenvedni. Négy-öt próba egyedül, ha nem megy, csincsilling! -
SlickAdam #5747 Watchdog. Na majd a masodik tali... :D -
Ulthane #5746 Lángoló kutya is elsőre feküdt, nem tudom mi a neve. -
#5745 Simán legyőzi, nem tűnik félelmetesnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SlickAdam #5744 megint veszteni akarsz? ennyi felesleges 2000-esed van? :D -
#5743 Defiled-et nem fogja látni, mivel a nagy farkas neki betonfal lesz majd, most fogadhatunk 2000ft-ba is. :D
Az a farkas közel olyan erős mint Logarius, gyors és a kombóival meg tud szopatni, és nem lehet megbénítani.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.01. 09:51:00 -
#5742 Az könnyebb mint Undead, nagyon sérülékenyek és bénák.
Szinte odaállnak hogy megüssed őket.
Ahol neked majd nehézségek lesznek ez a pörgésses dolog végett az a 3. vagy 4. chalice.....de az Ailing-ban vért fogsz hugyozni ezzel a módszerrel. -
#5741 Majd defiled-ban lesz nemulass :) -
Ulthane #5740 Merciless kurvaanyja is elsőre feküdt ki.... -
#5739 Írtam nedki, hogy nézze meg neten azt a 5-6 kelyhet ami kötelező, hogy ne csináljon feleslegesen mást. :) -
SlickAdam #5738 ja es remelem kicsit utana nezel a Chalice dolognak, mielött megnyitogatsz esz nelkul ujabbakat. mint Dark a "root" kupakkal (azok random generalt Chalice-ok)... :D -
#5737 Ja, én ütök 20-25-öt neki és halok max 2 érintésből, ő meg sebez lehet 1000-et neki, ami nekem 50 ütés LV4-en!!!!!!!
Ebből látszik mennyivel nehezebb. :D
Ahogy terveztem mindegyik menni fog így. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.01. 09:44:35 -
#5736 Számold össze, kb 3000-3500 élete lehet (kombokat 1 értéknek számítsd)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #5735 nem. elsö chalice szintek nagyon konnyuek. minel melyebbre mesz, annal agyfaszabb lesz az egesz. NG+ -os kepzettseggel eleinte kacagtato.
figyelem! nyilvan adott chalice-on belül is valamennyire (LAYER), de a DEPTH-re gondolok:
Pthumeru Chalice (Depth 1) -> Central Pthumeru Chalice (Depth 2) -> ...
Dark valszeg azert kereste ki maganak az Undead-et, mert az meg kisgatyaban, LVL 4-en is megy... 30 ora alatt.:D -
#5734 Nem, Undead Giant ennyire könnyű. Normál esetben. :)
Van a lábán egy csomó, azt ha szétütötted, az pl sokat levesz aaz életéből és azzal együtt ha mondjuk a pörgést csináltad akkor létezhet 3-4 ütésből.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.01. 09:38:01 -
Ulthane #5733 Undead Giant-et három ütésből megfektettem. Ez valami bug? -
#5732 "Semmi nem sebez annyit."
Én most meglestem pl ennyi idő alatt 3-4-at csapok, amíg beforogsz, ami 1500-2000 sebzés, a forgás 900.
Forgással igaz a kisebbeket ellökheted magadtól, ellenben a sorozat megszakítható.
Ez akkor van súlya ha a boss-okat nem tudod blokkolni vele, ez álltalában a 2-3. fázisban van, van akin alapon nem hat.
Ja és remélem a kis ütések sebzésekor nem arra a videómra gondoltál amit pár napja mutattam. :D
Annál írtam hogy full fejlesztés mentes.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.31. 23:27:18 -
#5731 Ráér a polippal szerintem még. :)
Még rengeteg visszavan neki, csak szépen sorban. :D -
#5730 Hát itt van a probléma, ez nem tudományosság hanem ezzel tudsz érvényesülni, odabasz az a forgás, csak ezért nem sikerülnek a boss-ok.
Én csak elmondom hogy nem a játék nehéz, és te nem tudsz, hanem rámozdultál erre a forgásra és abban vagy hogy ezzel a forgással simán monoton minden menni fog.
Ha ez ilyen egyszerű lenne akkor bárki kiplatinázhatná a játékot és kereszbe kasul ölne mindenkit.
Pont ez lesz a vízválasztó, nem kell a dolgokon változtatnod, csak ez az oka hogy ha megölsz egy boss-t akkor az csak éppen mák hogy elég a 20 vial visszatöltögetni az életed.
Vagy behívsz más játékosokat.
Csak 1 bibi van. 22-es csapda.
Most gondolom mész Logarius-hoz.
Vagy mész Chalice-ban, sem logarius-t nem fogod megverni ezt garantálom a forgással, mert egyszerűen a boss stílusa nem engedi meg ezt a töltős támadást, kibazsott gyors. Még fullos staminával sem, meg fog enni reggelire, és felkúrod magad. :)
A chalice-oknál meg kb az 50%-a a boss-oknak gyors, ezzel a forgással szinte érinthetetlenek lesznek.
2 Boss-t mondok:
az egyik a nagy farkas, ami ilyen áramosakat üt, annál meghívlak egy sörre ha az életének a felét le tudod faragni 20 vial-al!
a másik Des, akit meg megintcsak egy korsó sör hogy az életének a feléhez nem fogsz eljutni.
Mindaddig amíg nem váltasz.
Nem azért kell váltanod mert én kérem, hanem mert a játék ilyen, lehetetlen, ha netán valaki forgással megcsinálja, az akkor is 10000 emberből 1 talán, véletlen.
Vagyis magyarul ha ezt így folytatnád, garantálom neked hogy egyedül Loga semmiképpen nem lesz meg, ha bele szakadsz akkor sem.
Chalice-ban meg jó esetben szerintem a nagy farkasig sikerül majd, aki az Ailing 3. ellenfele.
Én drukkolnék, de hát nem fogom szépíteni, ez kemény dió lesz. :D
Szóval amit leírtam nem túlbonyolítás, hanem maga a játék működik így. :) -
Ulthane #5729 Tehat akkor meg helyrehozhatom...ok. Ennyi a lenyeg. Akkor zsinorfqlo leszek megint, ha odajutok. -
SlickAdam #5728 ha megetted volna, akkor germannal nem ert volna veget a vegsö harc. kaptal volna kis bonuszt.:)
3 köldökzsinor (beszelgetes ELÖTT) + refuse = german + bonusz
refuse = german
accept =
szerk.: umbrical... az, angol professzor :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.31. 22:03:04 -
Ulthane #5727 Nem kell ilyen tudomanyosnak lenni. A charged attack a fejszevel odabasz. Semmi nem sebez annyit. Amikor lehetosegem van, azt tolom, minthogy csapdossak kicsiket es ezret. -
Ulthane #5726 Nos, lehet, hogy elbasztam valamit az elso,jatek vegen. En nem ettem meg semmilyen umbrical cordot vagy mi a tokom, mikozben germant leoltem. Most olvasom a wikit, hogy kellett volna?
Ha elernek egyszer a vegehez ismeta, akkor most nem refuse-t kell majd valasztanom? S harmadjar meg refuse, german kinyir, es megenni az umbrical szart? Vagy mi? -
#5725 Lassú ellenfeleknél mehet ez a forgás izé, ezért van 2 fegyver slot.
Te jól akarsz játszani, de ez a dupla forgás visszafog téged, illetve hogy semmilyen esetben nem mersz szembe kitérni, ami valszeg a félelemnek tudható be és az idegességednek. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.31. 21:40:34 -
#5724 Egyedül nem kéne olyan nehéznek lenni, hiszen akkor nem lenne Hardcore játék. :)
Így is amint kitapasztalsz egy ellenfelet túl könnyűvé válnak bizonyos harcok.
20 vial-al meg te jó ég. :)
Pár civilhez tippet adnék, amikkel láttam harcoltál.
- farkas
mindig várd meg míg támad, és ne elszökkenj, hanem vele SZEMBE 1x vagy max 2x és amint mögé mész ütheted, de erre kell a stamina, hogy tudsz mozogni és ütni is egyhuzamba!
ezt ismételd
- azok a kis gnomok
itt menj közel, amig nem fut feléd, ekkor várj mig rád akar ugrani, vagy ütni egyet, ekkor hátra vagy oldal szökkenés, és üthetsz!
NE te légy az első! Várj, térj ki, és utána üss! Persze ezért kell elhagyni ezt a duplaforgást, mert kibaszott sokáig tart.
Oks levesz 900-at, de a 3 sima csapás, amivel biztonságban vagy vele szemben ennek simán sebzi a felét, és inkább 2 biztos kombó, mint 1 amibe akár belehalhatsz, erről szól a játék. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.31. 21:32:36 -
#5723 Amúgy bocs ha ezt mondom de remélem ezt a duplaforgást legközelebb kukázod, és valami másra állsz át, mert nem csodálom hogy szenvedsz, és nem megy, ezt csinálni végig, elég öngyilkos szitu tud lenni. :)
Amúgy meglett volna egyedülis, nem nehéz, csak magaddal cseszel ki hogy a gyors ellenfeleknél is látom hogy ezt a forgást csinálod, ráadásul szemből....
elevickélsz majd így, de Logához ezt felejtsd el....:)
Dungeonokhoz is , ott is max az első 3-nál lehet ezzel elérni valamit.