9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#5682 Starved nálam pl azok az ellenfelek között van és persze itt már sokan másoknak is szerintem, aki 1x sem tudna megölni, ha 100x mennék ellene, akkor 101x halna meg.
Ő pl egy végletekig kiszámítható ellenfél.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.31. 14:19:58 -
#5681 Nem, csak a Starved (tapsihapsi) után nyílik meg!
Én is ezt nem tudtam pontosan, mert nekem most LV4-ben a Chalice kellett és nem lehetett az elején elindulni, kerestem orrba szájba neten is hogy hogyan indul, mert nem figyeltem ugye addig és így tudtam meg hogy a legelső kehely nála van, ez a fővonalban nézve a 2. boss.
Őt gyorsan le kell győzni:
(persze előtte ott van fater mint első kötelező boss)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.31. 14:12:34 -
#5680 Igen, chalice-t bármikor nyithatsz, és ha ezeket rendesen felderíted, rengeteg hasznos motyód lesz és újabb chalicek-hez alapanyagaid, sőt még spéci fegyverváltozatokat is találhatsz.
Egyszerre sokat tolni chalice-t lélekölő lehet, mert a pályák sokszor hasonló sablonokból épülnek fel, de ezekben vannak miniboss-ok is, szóval szerintem elég szórakoztató részei a játéknak. Farmolásra is tökéletesek, és majd a nehezebb chalice-kben nagyon hasznos rúnákat találhatsz.
És vannak magas szinten is viszonylag könnyű dungeonök, na ezeket kipucolni olyan, mint karácsonykor ajándékot bontogatni.
Én mindig úgy játszom, ahogy Dark is írta - minél több helyszínt minél hamarabb megnyitok, aztán aprólékosan kipucolom a helyszíneket. És sokszor van, hogy a kis csengővel egy-egy bossnál beszállok mások harcába, így gyakorolhatok a boss ellen mindenféle kockázat nélkül, hiszen ha másnak a játékában halok meg, akkor még blood-ot sem vesztek, ha meg leverjük a szörnyet, rengeteg vért lehet gyűjteni. -
Ulthane #5679 De akár már most csinálhatnék chalice-t, a legelején, nem? Megvan hozzá mindenem. -
#5678 Azért nem egészen. :)
Sebezni többet sebeznek. Az életük is azért valamivel több szerintem. Bár nem mértem. -
#5677 A Chalice-k azért nagyon jók amúgy, mert azoknak a szintjei nem skálázódnak fel a NG+...+-ban sem, így egy-egy ilyen egyre könnyebb lesz, és az ezekben található cuccok visszahatnak majd a "felszínen" folytatott tevékenységedre. -
#5676 Ja és a vajazókés egy példa, nem csak az van meg a fejsze, a vajazó igazából egy med fegyver, középtájt van a gyorsaságban és sebzésben.
Nekem ez vált be, de lehet neked a kasza fog, amit most ng+ -ban tudsz megvenni. -
#5675 Már egyszer végigvitted.
Igen, sőtt van hogy váltanod kell a boss végett fegyvert.
Mindenkit ne ölj le, de gyilkolj, mert kell gyakorolnod a kitérést és ezzel együtt a staminádat kezelni.
Csak a kötelező boss-okat-e.
IGEN.
DE A VÉGÉN ÁLLJ MEG ÉS VISSZAFELÉ CSINÁLD MEG A DOLGOKAT.
VAGYIS A KÖTELEZŐ BOSS-OKAZ CSAK ADDIG, MÍG FELSZABADITOD A PÁLYÁKAT, UTÁNA NYUGI.
JA ÉS ÉN A HELYEDBEN ELMENNÉK STARVED-IG ÉS KICSIT BELEMENNÉK A CHALICE-OKBA IS, VAGY KICSIT KÉSŐBB. -
#5674 * válasszak-e más fegyvert? Pl. vajazókés?
Érdemes próbálgatni a fegyvereket, hogy melyik áll legjobban kézre. De szórd tele a fegyót ékkövekkel és maxold ki, szóval menj arra a fegyverre, amivel általában a legsikeresebb vagy. A sword és az axe a legkitűnőbbek szerintem. Én csak Axe-t használok, mert az hunteresen tökéletes.
* csak a kötelező bossokat csináljam-e?
Szerintem semmiképpen! Egyrészt épp attól élvezetes a játék, hogy minden sarkot felderítesz, másrészt találhatsz olyan fegyvert/ruhát/ékkövet, stb amiről nem is tudtál. Menj rá a chalice-okra is, és keresd meg a Királynő-t, a fextralife-n találsz egy guide-ot, hogy melyik chalice-k kellenek mindenképpen ehhez.
* levágjak-e minden ellenfelet, vagy csak akit nagyon muszáj?
Ez kicsit az előző kérdésre hajaz, szerintem hulljon a férgese. Ez egyrészt jó farmolásra, másrészt gyakorolsz a fegyverrel.
Mivel már végigjátszottad és a legtöbb szörnyet egyedül ölted le, bebizonyítottad, hogy megy ez. NG+-ban az ellenfeleknek több a HP-jük, de nem agresszívebbek és nem kapnak új támadási módokat. És nyugodtan hívj be segítséget, mert annak is van élményfaktora, ha többen győztök le valakit és a végén meghajoltok egymás felé. Nekem a co-op rengeteg szórakoztató pillanatot adott.
Egyszer pl. egy boss előtt valaki behívott, majd fél térdre ereszkedve várta, hogy jöjjön még valaki. Letérdeltem mellé én is, és így vártuk a másik segítőt. aztán ahogy jött, és a közelünkbe ért, egyszerre felálltunk és meghajoltunk, mintha összebeszéltünk volna. Hihetetlen hangulatos apróságok ezek. -
#5673 Mostanra terjed szét az erekben az anyag :D -
SlickAdam #5672 hahaha :D isten hozott, reg nem lattunk erre! :D
ujra? dehogy ujra, nyomd tovabb a NG+ -t, es kiserletezz mas fegyverekkel (Ludwig pengeje erösen ajanlott pl). bar felturni oket lehet nem egyszeru, ha csak rohansz...
masodjara en is a kotelezö boss-okat toltam csak. nalad mindenesetre egy Logaritmikus kiruccanas befigyelne... remelem.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.31. 11:38:12 -
Ulthane #5671 Tételezzük fel, hogy újrakezdem.
* válasszak-e más fegyvert? Pl. vajazókés?
* csak a kötelező bossokat csináljam-e?
* levágjak-e minden ellenfelet, vagy csak akit nagyon muszáj?
-
SlickAdam #5670 reszemröl a Watchdog masodik Chalice-os talalkozas a legnehezebb boss az egesz jatekban. van meg nehany kozel azonos nehezsegu, de egyiknel se kellett annyira betanulni a mozgast, kicentizni a tamadasokat, ~10 percig tokeletesen koncentralni, mint nala. -
#5669 2x is van a chalice-okban. :)
"A végére minden apró rezdülését ismertem, és ez segített végül leverni"
-
#5668 Poontosan!!!
Én személyszerint első végigjátszásra vért hugyoztam, majd NG+ -ban elsőre lement, de valami durva módon, mert átváltozni sem volt ideje, és egészen a NG++++ -ig ha jól emlékszem megintcsak elidőztem vele és aztán megint sikerült megalázni.
A vicc az hogy nekem is a nemtudom hányadik végigjátszásra sikerült végre megértetnem magammal hogy a sok takika ellenére az átalakult formájához az ezelőtt próbált 3-4 féle taktikám helyett másképp kell megintcsak hozzáállni és ezért csináltam megint másféleképpen sikerült. Aztán most ezt használom azóta ellene. :) -
#5667 :-D
A kaszás nekem is lement elsőre, nem tartozik a nehezebb boss-ok közé számomra.
A Watchdog-gal voltam még úgy, mint Dark, ha 35 óra nem is ment el rá, de egy teljes délután tuti, valamelyik chalice-ben. A végére minden apró rezdülését ismertem, és ez segített végül leverni, meg az, hogy próbálgattam ellene a taktikákat és egyszer csak bekattant a nyerő megoldás. -
#5666 Nekem sem könnyű, csak nem félek tőle. Az első találkozásunkkor azonnal levágtam, azóta az ő mátrixában én vagyok neo. Ebrietasnál meg lezuhanok a faszba. Ez az egész bossfightosdi felerészt cihológia, feleszért mekanika. -
SlickAdam #5665 ez nem jelent semmit. fater nem konnyu (az emberek tobbsegenek... Moby tan kivetel), en is szivtam vele masodjara, söt harmadjara is. tobbi meg ment konnyebben, ilyen ez.
a negyedik alkalom volt viszonylag konnyu, ott nagyon odatettem magam.:D -
#5664 Jaja, én is féltem a harcoktól régen. Ajjaj hányszor úgy voltam hogy feladom.
És ezért mesélek neki a harcban a hozzáállásról mert, igen kevés idő ban tesztelgetni, próbálgatni.
De muszáj és amíg tesztel, ne használjon vial-t, és megússza a folytonos farmoláat.
És igen nem szégyen ha hív segítséget valaki, pláne nem akkor ha már ezelőtt egszer legyőzte azt a valamit.
Az a baj, hogy itt sokan, én, te, meg mások szívesen segítenénk.
Ezért mondtad te is amit mondtál, de ennél többet nem tehetünk, a végső döntés az övé.
Mindenesetre én mondom a 35 órás bossfight-al, hogy ehhez a játékhoz kell a kitartás és türelem.
Nem megy valakinek?
Kapcsold ki a gépet, egyél, igyál nézz meg egy vígjátékot, és mehet tovább, tuti segít, mert nem fog görcsölni az ember annyira.
Mert most az van, hogy jaj de nehéz, tuti meghalok. Ezen múlik a világ sorsa és idegesen nagyobb az esély a hibára.
Én is tudok idegeskedni.
De mint a való életben én a szokásosnál nyugodtabb természetűbb vagyok.
Ezért is van talán hogy kb 4 nap alatt 1 szörnnyel leálltam harcolni 35 órát, holott ha csak az lenne a célom, hogy lv 4 legyek felhúzhattam volna ruhát, meg fegyvert kb lv6-ra, meg fire papert nyomni, meg 20 vial, stb.
Csakhogy ha már egyszer lúd akkor legyen kövér. :)
Persze ez idő alatt is gyakorlok, és észre sem veszem, mert 35 órán át kellett kerülgetnem.
És ez így van akkor is ha valaki csak megy megy újra és harcol és harcol.
És a szép ebben, hogy mindez a tapasztalat tökéletesen kamatoztatható lesz majd más játékban is :)
Érdekes dolgok ezek.
Nem szégyen, pár harcnál én magam nem jutottam mindig eredményre és fogtam magam, megkentem egy zsíroskenyeret, hagymával, leültem megkérdeztem itt, hogy ki mit csinált, vagy megnéztem youtube-on vagy stream-en másokat az adott boss ellen.
És ezeket a saját magam által kitapasztalt taktikákkal összehoztam és így próbáltam megoldani.
Rengeteg féle stílussal lehet győzni.
De az alapokat gyakorolni kell. -
#5663 Persze, értem én, meg nem is akarom push-olni, a lényeg, hogy jól érezze magát.
A játék lényege a relaxáció és a rekreáció, esetleg valamilyen fejlődés. Ha szimplán csak stresszel, akkor tényleg érdemes lehet abbahagyni és betenni a szép emlékek közé.
Csak a saját élményeimet tudom elé tárni, hátha őt is elragadja. De mind máshogy vagyunk bedrótozva, azt vágom azért. :-) -
#5662 Nem hiba ha őt esetleg ennyire nem érdekli. :) -
#5661 Több maradt ki, nem. Nem kell 100 boss-t próbálni, ezért írtam hogy hagyd Logarius-t, mert van még pár hiányosság, és mint a fater lehet most nehéz, de nem kellene 100x próbálni, vagy coopba valaki segít, és utána tudnál menni megint akkor ott már boldogulnál magad. Ha kicsit is érdekel még a játék, ne hogy egy boss akadályozzon meg.
Logarius-hoz mondjuk nem elég csak elfutni, meg fejlődni karakter meg fegyverben. Hanem megtanulni út közben ezeket is. -
#5660 Én simán behívok másokat, ha úgy alakul, szeretem co-opban tolni. Ezért ha valami nem megy 5-10 alkalommal, akkor segítséget hívok. Ha meg ez nem megoldható, mégiscsak leverem egyedül valahogy.
Nekem hihetetlen élmény volt lejutni végül Yharnam-hoz, és az odavezető úton gyakorlatilag meglett minden más a platinához. És mivel Yharnam-mal a játék során is összefutsz párszor, ő a lore és a BB világ szerves része.
Nagy hiba kihagyni a sztorit ebben a játékban, engem nagyon megfogott, amit benne - és róla - olvastam. -
Ulthane #5659 Ne csábíts! :)
Oké, de hány órád ment bele. Van-e értelme 50-100szor próbálni valamit, amikor már gyűlölöd az egészet? Csak azért, hogy elmondhasd, végig játszottad.
Azért az nem igaz, hogy a felét sem látom. Kimaradt 5 dungeon, meg Logaritmus. Azért ez nem a fele. :) -
#5658 Mivel a fater nehéz ahhoz képest hogy 2. boss, nem gáz, szólj, én szívesen coopba segítek, legyen szó boss-ról, vagy simán pályán menetelésről.
Ha nem akarod még 1x megölni.
Mert a fater eleje könny, de amikor átváltozik az elég gáz szokott lenni, főleg ha nem annyira megy a kitérés.
Szóval szólj bátran. -
#5657 Erszakból ne játsza. Én megértem. Elmondunk pár dolgot, mire számítson ha menne tovább, de nem kötelező minden játékosnak kiplatináznia, csak amíg élvezi.
Én annyit tudok neki szívesen segíteni, hogy coopban leverem neki a számára fusztráló boss-okat, vagy akár a pályákon is mehetünk 2-en.
Ha ezen múlik.
Már 1x megcsinálta, szóval nem gáz ha most kér segítséget. :) -
#5656 Ulthane! Őszinte és kemény leszek. :-)
Ha nem platinázod ki, akkor a felét se látod a játéknak.
Legjobb ruha nincs, minden ruha más ellen véd, a legtöbb boss jóval könnyebb, ha olyan ruhát hordasz, ami véd ellene. Van, ahol a bolt attack ellen kell felhúzni valamilyen szerkót, van ahol a tűz ellen, stb. Ha ezt nem variálod, jó hogy magadnak nehezíted meg a játékot.
Azt írod, a Bloodborne elavult, ami méretes baromság. Ez egy zseniálisan kifinomult játék, csak te leszarod a lehetőségeit. Több, mint 30 éve játszom, de ezt mindennek mondanám, csak ódivatúnak nem.
Én se vagyok egy nagy játékos, de már úgy szaladok rajta át, mint kés a vajon - köszönhetően nem kis mértékben a chalice-okban található fegyverrúnáknak és annak, hogy veszem a fáradtságot próbálgatni a tárgyaimat (tudod, lead elixir, mérgezett tőr, stb).
Nekem tetszik, hogy ki tudtam platinázni, mindenképpen megérte. Büszke vagyok rá.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.07.31. 08:54:42 -
#5655 Azért mert nem mondták még el, vagy nem néztél még meg mást neten.
Magadtól is rájönnél, de ahogy mondtam, nem azt kell hogy nesze fater most neked megyek és megöllek.
Hanem, fater itt van 20 töltény, nem öllek meg, hanem először csak játszom veled, nem baj ha meghalok, és ellövöm a 20 töltényt és megnézem melyik támadásnál könnyebb parry-zni és hogy időzítsem.
Ezért mondtam Logarius-nál, hogy ehhez kell még gyakorolni, de inkább először civil szörnyeknél, azoknál a hóhéroknál pl a legelső pályán vagy a hasonlóan nagy óriásoknál.
Annyit tudok faternál mondani, hogy 2 alkalommal könnyű a parry, amikor feléd fut és csapni akar, meg mikor egyet gurul a földön.
A lövés késleltetve van majdnem 1 mp-et, ezért amikor észleled hogy le akar mondjuk csapni, nem akkor kell nyomni mikor a feje fölé emeli a baltát, és nem is a suhintás közben ahogy a balta éle a fejedhez érne, hanem akkor, amikor a lecsapást megkezdi. Prbálni kell.
A másik meg mikor gurul feléd. És épp lábra állna.
-
#5654 Én hívom annak. :) -
#5653 Kell. Most. :D -
Ulthane #5652 Gondoltam reggel, egy alvás után meglátom, mit érzek a játékkal kapcsolatban. Felkeltem, és elszaladtam Geszkony faterig. Lenyomott elsőre, kb. a feléig vittem le az erejét. Már azt is elfelejtettem, hogy kell jól parry-zni - sőt, sose tudtam - , egyet tudtam bevinni neki, akkor is a visceral vagy csak két centit vitt le. Meghaltam.
Ugyanolyan bénának érzem magam vele szemben - s vélhetően minden bossal így lenne - mint első alkalommal. Hiába van kimaxolt fegyverem, meg jóval nagyobb HP-m.
S utána megint rámtelepedett az érzés, hogy játsszon a faszom ezzel még egyszer.
(még akkor se, ha az egyik felem csábít rá)
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.31. 07:37:03 -
Ulthane #5651 Állat jól néz ki. Ezt hívja vajazókésnek? Sose tudtam, mire gondol. :) -
#5650 300 dollár lesz. Dark? Még a kedvenc fegyvered is a kezében van :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#5649 Na itt is van a 2. videó. :D
-
#5648 Én nem mondtam, hogy játszd tovább. :) sőt. Ha nem szórakoztat, inkább ne. -
#5647 Most nem rábeszélni akartalak, csak megemlítem hogy nem csak a befejezés miatt fontos a NG+
Sok tárgyat csak itt kapsz meg, badass fegyverek ruhák, itemek, amiktől te is erősebb leszel.
Sőtt van amikkel akár még extra kemény támadásokat tulajdonságokat is kapsz, persze ilyen itemek már vannak most is nálad, csak valszeg nem használtad még, igaz ezek fogyasztják a töltény mennyiséget, de faszák. :)
Pl van egy amit benyomsz, asszem 1 töltényt fogyaszt, és ellőksz magadkörül mindenkit. :D -
#5646 "Es masodjara meg nehezebb lenne. "
Tuti nem. :D
Egyrészt erősebb vagy, tapasztaltabb.
Kipróbálhatnál a 1x fegyverből valami mást is, honnan tudod hogy a fejsze amivel végigfutottál nem-e azzal van a gond? lehet hozzád más fegyver illene, van majdnem 20 féle fegyver.
Én kipróbáltam szinte mindet, és még mindig a vajazónál vagyok mert azzal érzem magam jobbnak, de kipróbáltam a többit is.
Még az a nagy dárda fasza , annak fejből nem tudom a nevét.
Sőtt most elvileg elérhető neked a boltban a kasza is, ami szerintem sokkal erősebb a fejszénél és jobb is harcban.
Szóval könnyebb lesz max, vagy ugyanolyan, de nem lesz nehezebb, ez biztos.
Végigjátszani megint csak kizárólag Logáért nnem érdemes, ellenben pl ott a sok extra amiket nem csináltál meg, achalice, ott is van egy végső boss úgymond, szóval kb a játék felét láttad, de ettől még persze addig vidd amíg te akarod, nem pedig elvárásból, de az biztos hogy van tuti ami új lenne, nem mentél mondjuk be mindegyik területre, vagy titkos helyre stb.
Fegyverek, puskák, ruhák.
Van tartalom, ellenben maga a story téleg nem változna, viszont most célirányosan akár végig is futhatsz a játékon, kb 5-7 boss és asszem megnyílik szinte minden terület a többi csak mellékes, és nincs ahoz kötve hogy sorrendben csináld meg. :)
Amúgy részemről én pont ezért szeretem a Blood-ot, mert tele van főellenséggel, elég a mesélős játékokból, aminél egy bossnál meg kell nyomni 4 gombot.
Ezért imádtam a SotC-t is......
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.30. 22:50:42 -
Ulthane #5645 A jatek kb. feletol menekultem az ellenfelek elol, minel,gyorsabban a bosshoz akartam erni. Ahol lehetett, kerultem a harcot. Nem fedeztem fel a vilagot igazan, nem tudom mirol szol a jatek, a targyaim 90%-at tuti nem hasznaltam. Hunter axe, raalltam, betanultam es gyerunk. Nem vagyok ugyes ebben a jatekban, ruhat is egyszer valtottam talan, es hagytam magamon a legjobbat. :)
Nehez a jatek, na. Es masodjara meg nehezebb lenne.
Ez a jatekmechanika 15-20 eve volt divat. Szint, boss, szint, boss. A bossharcoknak nalam reg elaldozott, egyetlen jatekkal aem akarok jatszani, amiben boss van. Elavult, regi, eljart az ido felette.
Miert jatsszam vegig megint? Hogy Logaritmust lenyomjam? Nem er annyit az, hogy masik 16-on atszenvedjek. A platina miatt? Nem erdekelnek a trofeak. Ami jon, annak orulok, de haromszor nem tolok egy jatekot vegig miatta.
Hogy felfedezzem a vilagat? Ennyi eleg volt belole, egy honapom ment el ra.
Nem haragszom ra, nem utalom, nem fikazom, de nincs bennem mar kesztetes, hogy jatsszak vele. Mar vartam, hogy vege legyen.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.30. 22:34:30 -
#5644 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy ha netán (miért is ne ugye), előveszed megin.
Legközelebb próbáld ezt, és igazából mindegy kik ellen, mert sima enemy is így működik:
Boss:
legelső dolgod, hogy lock-ot benyomod az R3-al, hogy ráfókuszáljon a karaktered, ez azért fontos mert ha a kamera vagy a boss hozzád képest forog, vagy mozog, akkor te követed
soha ne magadat nézd!
Soha
soha
soha hanem az ellenfelet, azt amit csinál. Felhúzza a kezét? Akkor ütni fog, van a lassú és az amikor kb 2 másodpercig rákészül az ütésre, ez mindegyik ellenfélnél így van.
Igen akkor magamban számolok, és gyakorlom, hogy amikor ÉPPEN suhintana, én nyomom a kör gombot a kontrolleren!
és most jön a lényeg
TÖKMINDEGY a bolygó melyik pontjában vagy 8 méterre a boss-tól vagy 1 cm-rre HA AKKOR NYOMOD a kör gombot, amikor ütne, rúgna, köpne, akkor nem sebződsz, az analóg kart nem is kell elmozdítanod, kitérhetsz előre, hátra, oldalra, tökmindegy, az a fontos mikor nyomod a kört!
Az, hogy éppen hátra vagy oldalra vagy előre szökkensz, az támadás függő
nem minden támadásnál lehet akármerre menni
például, van 1 ótés, ami közeli, vagy kombó, ekkor elég hátrálni, pl van ellenfél aminél hátrálhatsz úgy hogy a szökkenést nyomod mint állat, van aminél hátra szökkenhetsz! DE csak akkor ha a kombó ritmusára nyomod a hátraszökkenést
Amelia-nál pl amikor lecsap csakis oldalra térhetsz ki, de nem mindegy hogy közelről vagy távolról, mert távolabbról sokkal kevésbé ér el a sugár
Ott van pl a Starved a nagyfülű......
Ha elmész hozzá, talán próbáld meg érdekességképpen azt hogy nála például nem hátrafelé térsz ki, hanem VELE szembe, ha oldalra mész, akkor is a bal oldalát válaszd
MINDIG a boss reakcióját nézd, mert a lock (r3) egy robotpilóta, a kör mint kitérés, meg független a boss és a közted lévő távolságtól és iránytól
Mit csinálok pl én?
A legutóbbi videómba a Giant-nál? Vagy bármelyiknél?
Csak nézem a karjait és lábait, csak azt nézem, ha felemeli, vagy megmozdítja, az első 2 századmásodpercben tudni fogom hogy ez a jel alapján merre fog támadni, hol vagyok védve túle, vagy éppen azonnali ütés lesz vagy a 2másodperces késleltetős.
Ennyi a titka a dolognak.
Viszont az tény hogy ez csak akkor lesz érdekes számodra, tanulható és nevetségesen könnyű a mostani állapotodhoz képest, ha éppen annyi érdeklődés lesz felőled, hogy ezeket a dolgokat kipróbáld majd.
pl ezt nézd majd meg ez a kedvencem és mára már szerintem másoknak is, holott elsőre ennél mi is vért hugyoztunk:
Most ezt úgy nézd, hogy csak a taktika részét, ez neked normál felszereléssel és itemekkel ilyen taktikával kb majdnem sebzés nélküli győzelmet jelent
-
#5643 A kudarcélmény addig kudarc, amíg azzá teszed. Ennek, és minden hasonló játéknak egyetlen áthághatatlan szabálya van: nem nyerhetsz _örökké_. Azért ez az egyetlen szabály, mert ezt a legnehezebb elfogadnunk, pláne az olyan egoistáknak, mint te vagy én. Teljesen, és konzekvensen ez a szabály nem is fogadható el, az óriási lemondás, megszűnne, képesek lennénk kikapcsolni a legfontosabb életbentartó ösztöneninket is akár, de jó tréning a kellő rugalmasság megszerzéséhez. Ez a szabály elfogadható kellő időre. Egyelőre pici időre tudod elfogadni. Elég néha a nyeréshez. Nyilván minél ügyesebb vagy mechanikusan, annál rövidebb etapokra kell alávetned magad, de ez mindig egy hullámvasút. De ez egy drog is, olyat kapsz tőle, amit az élet kényelmessé alakított pihepuha takarója elvon az elmédtől.
Mit éreztél, amikor meghaltál, de kiismerted a bosst, tudtad a mozgását, tudtad az erősségeit és a gyengéit? Elbuktál, és mégsem éreztél kudarcot. Információt merítettél belőle. Tudtad, és elfogadtad, hogy általa fogod tudni legyőzni. Kvázi szükséges lépésnek fogadtad el. Ez olyan mentális állapot, amit jó messzire kerülünk amúgy, esetleg egy-két krízishelyzet kirántja belőlünk, vagy az sem. Ezért vagyunk ilyen kurva szarok benne. Ezért megy ez ilyen nehezen. Soha nem a cspakorászást kerested a következő bossban. Ugyanazt a szaros négy gombot nyomogattad végig. ÉS nyugika, a többi játékban is fogod mostmár keresni, akár folytatod, akár nem. Akár akarod, akár nem :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.30. 21:57:41