Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
BB DLCről

"They also apparently said on the SCEJ stream that 'the Expansion/DLC will be big, bigger than what people probably expect."

<#taps>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Amiga
Blood stone chunk és blood rock... :-))) kimaxolom az összes fegyverem. Visszacsaltak a chalice-okba, bakker. :-)))

Kell is a motiváció, mert nagyon rágyógyultam a Witcherre. Annyira szép! Az arcok kidolgozása meg csúcs. Le nem tudom venni a szemem a varázslónőről. Most megyek Fyke-szigetére, hátha valami woohoo lesz a jutalom. :-D

De ezzel párhuzamosan tolom a BB-t is. Most NG+-ban az első két boss-t azonnal levertem és kipucoltam Yharnam-ot, lehetetlen megunni ezt a játékot.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
De láthatóan minden ponton könnyítés lesz.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Eddig is gecikönnyűvolt coopban, legalább nem lesz mindenféle akadály előtte.

darkSectorxxx
Hát ez kurvajó, a coop miatt sokaknak könnyű lesz a játék, de no problem. 😄
Ezekszerint nincsen lv limit a peccs után. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
wow. Hétfőn jön elvileg, de ezek csak a tegnapi streamből kivett infók, lesz még más is. Coopra fel! 😄

Patch info from dual shockers citing the Bloodborne japanese page
Password matching can now be done regardless of level.
Password matching can now be done even if registered to a different oath.
Quicksilver bullets and blood vials can now be stored up to 600 (the previous limit was 99) in the storage in Hunter’s Dream.
Weapons and hunter tools have been tweaked, it will be mostly buffs.
A bug of the Rifle Spear has been fixed.
A bug with Blood Gem Imprints has been fixed.
Boss rewards in the Chalice Dungeons will be improved, they will now drop blood gems randomly.
Chalice dungeons will now include Blood Stone Shards at Depth 1, Twin Blood Stone Shards at Depth 2, Twin Blood Stone Shards and Blood Stone Chunks at Depth 3, Blood Stone Chunks at Depth 4 and Blood Stone Chunks and Blood Rocks at Depth 5.
Other bugs have been fixed.

Moby
GG<#eljen>

darkSectorxxx
Gratula. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

<#eljen> grat!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Amiga
Ma délután meglett az én platinám is. :-) 182 óra játék, két karakter (a második a végére a 184. szinten). Sokat fejlődtek a skilljeim, a dungeonökben mindenkit egyedül vertem le és a kontroller is túlélte hirtlen dührohamaimat. :-)
A világ egyik legjobb játéka.

TDC Geronimo

Hehe, Souls-szűz.

A legroszabb mikor ott figyel az item a sarokban, gyökkettővel közeledsz, ujjad a dodge-on, hisz úgyis lesz egy rohadék aki betámad (ezek a játékok "ingyen" semmit se adnak). Odaérsz, semmi, na majd biztos az triggereli ha felveszem. Felvesz, dodge-dodge-dodge, fülelés, sehol senki. Pulzus az egekben, mivel nincs release, úgy is marad...

Rendesen van hogy néha le kell tennem a kontrollert és ki kell fújnom magam annyira intense 😊

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

TDC Geronimo
😄D

Moby
ROFL

n000rbi
Surprise 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
<#mf2> (és amúgy igen 😄)

Moby
n000rbinak még jó lesz... LOL

darkSectorxxx
😊

TDC Geronimo
Hétfőn jön új patch is

Nice... q😉
darkSectorxxx
Lesz az is. 😊

TDC Geronimo

expansion, akkor lehet nem mostanában jön viszont sokkal nagyobb volumenű lesz. FÁKKJE.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.21. 12:40:45

Moby
Term jöhet, és azonnal, ésminden, de inkább a kettőt reszeljék 😊

Amiga
Ez jó hír. :-)

darkSectorxxx
fukkjee. 😊

hol kell előrendelni?

nekem egyik boss utan felcsuszott veletlenul a kontroller egyik vege a popomba.<#vigyor3>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Amiga
Tegnap este csoda történt, levertem Abhorrent Beast-et, Watchdog-ot és Amygdalát a defiledben.
És megtudtam, hogy a kontroller elbírja a súlyomat, mert Amygdala közben ugráltam kicsit rajta. Nektek van hasonló élményetek? :-D

n000rbi

darkSectorxxx
Nem nehéz. 😊 egyben van még a kontroller. 😊

Na, lassan én is haladgatok, kicsit közbeszólt az élet az elmúlt hónapokban, itt-ott volt csak egy-egy órám vinni. ROM tegnap este megfeküdt elsőre (!!!!), most csak nézek ki a fejemből mert nemkicsit változott ez-az.

Vicces hogy márciusban még én húztam Darkot hogy csíra lesz a BB-hez, erre ő már NG+5 -ön tolja a LVL4 naked runjait 😊

10/10, DaS1 óta messze a legnagyobb élményem.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Így sem volt drága, te is tudod, csak így nem jártál "annyira" jól, viszont a szívem szakad meg olyan szép az a cucc. Irigyellek, frankón.

n000rbi
Megjött a japó BB-m, a drágák dobtak rá 27% áfát (nem vám, de áfaköteles - 4500Ft) plusz a posta is kért még kétezret ezért a hatalmas akcióért. Gratulálok <#duhos2> <#levele>

Az némileg vigasztal, hogy tényleg szép darab és legalább sértetlen.

Amiga
Jaja, a fegyó tele van a level 5-ös chalice-kből potyogó rúnákkal, szépeket ütök vele. :-)

Este még a Witcher előtt levertem a Blood Starved Beast-et, hogy megnyíljon NG+-ban az Upper Cathedral Ward, korábban a Gyula miatt nem vertem le, hogy barátságos legyen velem az a hunter, ezt is ki akartam próbálni. Meg levertem azt a nagy vízfejű ufót Isz második szintján, így ott is lejutottam a gödör aljára. Ezidőtájt asszem 3 chalice főboss vár engem kezeit (fogait, csápjait, stb.) dörzsölgetve. :-)

darkSectorxxx
Mondja hogy a ritmussal van a problem, az meg mint megdumáltuk skill fejlesztél lesz. 😊

Moby
Ha nagyon nem megy szóljál, ott vagyok látótávban, de 170-en már meg kéne tudni oldani ezeket. Fegyód be van tápolva kellően?

darkSectorxxx
Jah nagyon fasza, a dupla suhintással, de nekem a vajazó az alapfegyverem mert elég hatásos, gyors és ha kell nagy is. 😊

Amiga
Én a hunter axe-t használom általában, azt szoktam meg a legjobban.

darkSectorxxx
Bocs most nézem 209 vagyok, de nem vágom már mennyi a határ, de ha 20, akkor 190-en próbálhatunk akár majd. 😊
Gondolom lechterezel...😊 Holy-val szoktam NG sok pluszban a nyomikat ütni mert a vajazóm oda már nem elég. 😊

Amiga
Oké, felhúzom 200-ra, aztán jelentkezem. :-D

darkSectorxxx
Ajjajaj befigyelek akkor én 203 vagy hol vagyok, akkor közel vagy. 😊
171-nél már nagyon nem számít a stat tunning, de azért ha lesz zseton probálj fejlődni, cska a coop miatt mert én már vissza nem tudok. 😄

Amiga
Nagyon kedves tőled, köszi szépen. :-)
Lehet, hogy élek majd a co-oppal, most már bejött Ebritas is Isz legalján. :-D
Amúgy a karakterem most 171. szintű... Tudom, ezzel egy fogpiszkálóval is végig kéne hentelnem a játékot, de nekem nem olyan jó a ritmusérzékem. :-D
Caesarea-Hun a nickem a PSN-en amúgy.

darkSectorxxx
Oks, egyeztetünk lv szintet és meoldjuk ha coop kell van 4 profilom, akár lv1-en is lehetsz. 😄

Amiga
Köszi szépen, szólok ha végképp nem megy. :-)

darkSectorxxx
Mindkettőt meg tudom mutatni ha érdekel.
Csak szólj rám.
Beast-es chalice és a kutyus is kb 20-30 perc. (mármint elmennem odáig meg kinyírni)

Amiga
Hát tegnap a Beast-et levertem 1 HP-ra, de aztán meghaltam és ez kicsit elvette a kedvem az újabb negyed órás tánctól. A kutyával szórakoztam, ütöm a meghosszabbított fejszével a buksiját, majd este kipróbálom újra, lehet hogy most könnyebben lemegy majd.
NG+-ban Martyr Logarius könnyen megvolt és Rom-ot is kívül-belül agyonvertem, azért minden session-ra jut egy-két levert boss. :-)

De most a Witcher 3 is beszáll a mókába, megy a preorder visszaszámláló a menüben. Azért kiváncsi vagyok, Bloodborne után marad-e még kihívás a harcban. :-D

Moby
Pedig mindkettő könnyű boss. Watchdogs körüli dolgot sosem értettem, a könnyü bossok közé tartozik. Lasssú, nagyon kiszámítható, és szinte csak a fejét mozgatja. Két harapás között meg lehet ütni egyszer(ha nem rázza meg egyszetlr, akkor kombózik). Meg ha parazsat hány, akkor lehet kenni.

Amiga
Na eljutottam Nightmare of Mensis-be, és meglett a precisious gem achi is végre a Great Isz chalice-ben.
Két helyen szívok most, az egyik az Abhorrent Beast az A-betűs chalice végén, a másik a Watchdog a defiled-ben.
A Great Isz ehhez képest sétagalopp.

darkSectorxxx
Csak ennyi, az szép rá nem jöttem volna a gyüjtögető életmódommal.

Moby
Feltörtem egy koponyát.

darkSectorxxx
Jé igen?
elárulod nekem is, hogy ne 500 óra után tudjam meg? 😊