9653
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • SlickAdam
    miert csak tuzet "dobalt"?
  • SlickAdam
    szani...
  • darkSectorxxx #5843
    Most itt van Descendant!

Soha, de soha, de soha nemmmmm....

Ehhez egy külön fegyver feltunningolok meg húzok ruhát meg pisztoly.
    Ezt nem, ezzel nem szopok, még fejlesztésekkel is szar az utolsó chalice-ban nem hogy lv4-en, ezt nem gyakorlom ki az biztos!
    Talán ő a legnehezebb boss, még Logarius-t is 3x megölöm mint ezt egyszer.....

Igaz ez picit enyhébb mint az utólsó kelyhes, de nem.....

Most itt pause.

Jön Amelia akit meg kell ölnöm most, valahogy.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 00:09:12
  • darkSectorxxx #5842
    Keeper:
    (Ulthane ez tetszeni fog. :D)

Előző:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 00:05:22
  • darkSectorxxx #5841
    y
  • Ulthane
    Rom, az Ostoba Pók.
  • darkSectorxxx #5839
    Egyetértek, de ez egy jó lépés ez irányba...bár engem is a bb a látványvilág változás miatt fogott meg.
  • Ulthane
    Nekem ez a lovagos tema nem jon be. bb sokkal jobb.
  • darkSectorxxx #5837
    " Ma pucoltam ki a harmadik chalice-t"
    "Rommal kicist kinlodtam, de meglett."

Ezek a sikerek! Nem gond ha nem megy könnyen, a végeredmény a lényeg, a siker.

Amikor írtam, akkor pont lenyomtál egy menetet, amiben 2cm élete maradt, és ha akkor nem kap el, sebződés nélkül meglett volna!
    Azt hittem meg is lesz, kb 1 forgás kellett, már készítettem a pezsgőt. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.04. 21:57:14
  • Ulthane
    Sikerem sajna nincs. Ma pucoltam ki a harmadik chalice-t, Rommal kicist kinlodtam, de meglett. A main storyban meg a szerelmednel jarok.

Csak egy koldokzsinorom van, s a baba mar megkapta a fesujet. :)
  • darkSectorxxx #5835
    izlés kérdése. :P
  • Myselor
    hát ja,nekem mondjuk annyira nem tetszik ez a pattogás de na :D
  • darkSectorxxx #5833
    Ajánlom neki (meg páran mások itt)
    De ezt már kicsit régebben is nyilatkozták, hogy nem bíztak a sikerében, mármint a BB-nek és látva milyen fogadtatás lett, ötvözték a harcstílust a DS eddigi stílusával állítólag. Szerintem jót tesz neki, ahogy Lara megkapta ezt az Uncharted keveréket.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.04. 21:35:05
  • Myselor
    dark szósz is átmegy bloodborne-ba :D
  • darkSectorxxx #5831
    Én meg leszopom magam hogy most 1 ütés kellett a geci Keepernek.
  • darkSectorxxx #5830
    Menete ahogy próbáltuk:
    neten ezt olvastam

Beírtuk mindketten a jelszót:

Worldwide
    Name
    -------
    sjdgsgzdzs

Ezután, ő a nagy csengővel hívott (neki a hullámok befelé mennek a lábánál
    Én ezután, talán 15mp telt el, ennyit késett a stream, csengettem a kicsivel hogy bemenjek, nekem kifelé hullámzik ilyenkor.

És mintha a szelleme megjelent volna, odaálltam, és lehet rosszul láttam de mintha nagyobb hullámok lettek volna a lábamnál)

Ő ha jól emlékszem 70-es szintű, én 108. De tudtommal ezt a határokat eltörölték régebben egy peccsel.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.04. 21:31:35
  • Moby
    Nincs netem azóta sem. Időm meg még annyi sem. De figyelem a topikot az árnyékból, és látom a sikereid. Amúgy meg már régen túlnőttél rajtam, szal legközelebb majd én kérdezek.
  • darkSectorxxx #5828
    Oks. Hátha..
  • Ulthane
    Azt hittem mar soha nem nezel ra a BB tanitvanyodra! :)
  • Seth
    Small resonance csengettyűt használja az akit be akarsz hívni? Előbb te csengetsz, ekkor jelszó alapján összepárosít, de a másik félnek kell egyet csengetnie, hogy ténylegesen csatlakozzon.
  • Ulthane
    Jelszoban nem enged talan 8 karakternel tobbet beirni.

Legyen mondjuk ez: X9b7E2#

Holnap est eismet proba.
  • Moby
    Nekünk sem ment soha. Emlékezz rá. Szerintem valami régió restriction van. Vagy a fasztudja.
  • darkSectorxxx #5823
    2 dolog még talán.
    Az egyik hogy felhúzod a szintedet, vagy én csinálok gyors egy karit a te 70level-esedhez, nekem van 20-as és utána csak ez a 108-as. :(

Vagy télleg brutál hosszú jelszó kell, ilyen 10-12 karakteres.

De legalább idegen bejött volna hozzád ha már engem nem dobott be.
    Az hogy megy a stream nem lehet gond, mivel én máshoz be tudtam menni jelszó nélkül.
    Én max 1x emlékszem hogy valakit behívtam magamhogy a végső bossznál, csak máshoz mentem mindig segíteni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.04. 21:15:37
  • darkSectorxxx #5822
    :)
  • Ulthane
    Beszarok, h meg jelszoval sem megy, anelkul meg plane nem. Hogy fogom en lenyomni igy a mar megvolt bossokat? Nincs kedvem egyedul.

Amelia piszok kemeny most.
  • Ulthane
    Taktikus harc volt, teny. Alig birtam visszafogni magam, h ne ugorjak neki. Volt vagy 10 perces menet, de megerte. :)
  • darkSectorxxx #5819
    Srácok, BB-nél nem úgy volt hogy eltörlik a szinteltérések határait?
    vagy még mindig van limit????
  • darkSectorxxx #5818
    Néztem előbb Ulthane-t, a Rom-ot majdnem vial nélkül megölte a kis pókokkal együtt.
    Nem hittem a szememnek, mindent jól nyomott, kitérések, ütések...megvolt a ritmus! Szép!
  • darkSectorxxx #5817
    Ez a beszéd, főnök! :) Tépd szét a gecit.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.03. 22:42:34
  • Ulthane
    Megcsinalom egyedul. Ezt nem csengetem el. Budos geci pok. Kinyirom.
  • darkSectorxxx #5815
    Igen, ezért kell a kitérés.
    Szerintem ha próbálkozol kapcsold be a csengőt vagy itt szólj valakinek, mert az a baj hogy ez nagyon kicsi hely, és ehhez picit szerintem jobban ismerned kell a boss-t, ami kis idő lenne és story-ban is ugye csak 1x nyomtad le, nem volt elég idő kitapasztalni.

Amúgy Nooorbi jót ír, csak igen közbe ö is támad, nem fog egyhelyben ott állni, ez a baj. :(
  • Ulthane
    Oke, de az arcane a gond. Jellemzoen az ol meg. Vagy raketazik, vagy hempereg es ramdol.
  • darkSectorxxx #5813
    Igen írtam neki most jött e az idő hogy már nem tud charge-olni, na ezt mondtam, mert védlen marad ugye, vagy csap simán 1-et, vagy csenget és valaki megöli neki.
  • n000rbi
  • darkSectorxxx #5811
    Ezaz. :)
  • n000rbi
    Rárohansz, melléérve, futás közben (!) nyomj egyszer R2-t és akkor lendületből csapsz rá egyet, majd menekülj, mielőtt magához tér.
  • Ulthane
    Buzi Rom, már a felszínen is gyűlöltem. Az a baj, hogy itt kicsi a hely, nem lehet jól elfutni, és hemzseg a kis geci. A csajom már reklamált, így abbahagytam mára, nem fogok szenvedni vele, becsengetek a picsába.

Pedig már egyszer megöltem, és a felszínen akkor szarabb fegyverem és cuccom volt. :(

A charged attack nem jó végig vele, mert lassú, csak az első teleportig működik.
  • SlickAdam

• Myselor
    te nagyon hülye vagy :D

ő az
  • darkSectorxxx #5806
    Ja értem, elugrok festeni, addig próbálj valamit hátha sikerül.
    De ha akarsz elég csapni is egyet az R2-vel a pörgés helyett, mert az a baj hogy kicsi a hely megsérülsz amig védtlen vagy...meglesz ez...ez neked nem okoz gondot.