9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #5923 Nem. Soha nem használtam passwordöt, Dark volt, aki elmondta hogy kell. Azelőtt nem tudtam, csak Moby mondta mindig, hogy "jelszóval elcsengeted".
Pass nélkül koopoztam eddig. Egyet még Dark is látott, egy balfasz bejött tapsifüleshez, és lószart nem csinált, meg is halt. Tehát tanúm van, hogy ment a koop! :) -
#5922 Ma kérdezd Moby-t vagy Nooorbi-t hogy ment, jó nekem 1-2 ütés elég, a kamera , a fal megfog beszorít akkor énis elbaszom, de nekem gyenge a fegyóm.
Ha kell csak kerülgetem neked nem is támadok rá. :)
Már csak 2 támadását tévezstem össze, amit a jó kezével csinál, van egy 2 seces sima és egy kb 3 sec-es földet karcoló....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.06. 22:06:30 -
#5921 Ja, gondolom passworddel és azzal, akivel épp pont akartál -
#5920 Igen a rohangálásnak nem szabadna beleszólni hiszen egyazon terület 2 végéről is GYÁRILAG mennie kell, annyit irnak hogy HAMARABB megtalál állítólag ha közelebb vagy de ez kitudja, vagy igaz vagy nem. -
Ulthane #5919 Tegnap ket kanyar utan agyonvagott teged is. :) -
Ulthane #5918 Semmi koze a rohangalashoz. Amikor sikerult a koop, akkor is rohangaltam. Na, holnap este nekiesunk. :) -
#5917 Kurva jo vagy hozzá, csak beizgulsz a végefelé, ezt te nem vezsed észre csak látom hogy nem támadsz, hanem sokkal kevésbé, és inkább próbász kitérni.
Ha van időd majd nézz fell twitch, írj rám és mutatom kb mennyit kell csinálni ellene, abból te jobban látod hogy mikor térek ki mi elől, mik a jelek a támadásoknál, távolságok felmérése, vagy éppen melyik irányba menj, ezt egy tunningos fegyóval már ezer éve arconbasztam volna, neked meg +10-es a fegyvered. :D Ha lesz pár perced irj ott rám és elegyek megmutatom. :)
-
#5916 Nem megy, mert nem kéne rohangálni, ha csengetsz! Állj meg egy helyben, én odaállok, írd be a rohadt passwordot, amit az előbb megadtam és nyírjuk ki a ribancot! -
Ulthane #5915 Szar az egész hálózat bassza meg. Nemhogy hozzám nem tudott bejönni senki, én sem tudtam bemenni máshoz! Egyszerűen nekem behalt a koop, pedig korábban ment. Nem tudom miért.
Az az érzésem, ezt az Amáliát sosem ölöm meg. Egyszerűen tanácstalan vagyok ellene. Már visceralt is bevetettem, szart se ért, alig vett le neki valamit. Legkésőbb a harmadik fázisban végem. Akkor már annyira izgulok, meg remegek, hogy szétesek a végére.
Ráadásul ez a tetves geci kamera, megint beszolrultam egyszer az oltárhoz, nem láttam magamból semmit, egyből végem is volt.
Gözöm sincs, hogy elsőre hogy öltem én ezt meg. -
#5914 Ulthane
Worldwide
pass: b576J9op
csengessél -
#5913 Ulthane:
Megint az van hogy nem kapod meg az üzeneteket stream-en.....
Mi PS ID-d? Ha szabad kérdeznem? Felvennélek listára.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.06. 19:26:29 -
#5912 Ja ez a 108-as volt. -
#5911 Álljunk meg! Nekem soha nem volt tervben hogy így vigyem végig ez sima funolás.
Most ami a cél vagyis régen te mondtad hogy nem tudom megölni no damage-al a féléletes chalice boss-okat.
Én oda akarok csak eljutni, csak közben gondoltam nem rohanok hanem lassan kipróbálom a többi ellen is magam.
Egy boss lesz skipelve a Descendant. Senki máson nem ugrok át. A többi nem gáz, csak ez az egy. -
#5910 Majd ma -
#5909 Ez nem a lvl4-es karaktere. -
SlickAdam #5908 es ezt miert? öket is skippeled?
minek szorakozol ezzel a meztelen lvl 4-el, ha kihagyod a bedessz boss-okat? semmi ertelme. -
Ulthane #5907 Ritka ratyadék szar a koop rendszere ennek a játékmak. Egyszerűen nem hiszem el, hogy tegnap este Amálkánál épp senki nem akart játszani. -
#5906 Azt a meghajlást hogy tudtuk egyszerre összehozni az még nekem rejtély. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.06. 06:34:20 -
#5905 Amúgy vicc hogy Nooorbi-val megpróbáltunk egy coop-ot és sikerült....érthetetlen, tiszta x-akta ügy....szerintem az új szériában megérdemelne egy epizódot! :D -
#5904 Ja vagy arra írod hogy ecsetelem én nehezítettem magamnak?
Hát azért nem jár elismerés, mert nagy butaság volt. :D
Most szopok is rendesen. :D -
#5903 Azt nem is néztem. LOL
/de mindegy is, a poszt továbbra is érvényes :) -
#5902 Ez nem az én videóm, nem én vagyok benne ügyes. :D -
#5901 Ez nemsemmi. Tényleg. Le a kalappal. -
#5900 Na tegnap amit néztél Amelia-nál. Hogy kicsi volt a sebzés.
Na én hasonlót csinálok, csak itt ez a tag használ a fegyverre tunningot, ruhát és életet, én erre még ránehezítek a lv1-es fegyverrel és hogy nincsen ruha, érdekel meddig sikerül elmennem. :)
Így a sebzés meg vial miatt azért könnyebb dolga akad a gyereknek, persze skill nélkül ez sem menne mindenkinek.
-
#5899 :)
Le -
#5898 csengettem hátha berka valakihez ha már elindítottam, de 10 perc alatt sem történt semmi.
Mindegy, legalább kicsit ment a ps4 is, nem szorul meg a ventije :DD -
#5897 -
#5896 Igen mondták legyetek minnél közelebb.... -
#5895 Volt. :D -
#5894 konfigoljá' tvn :P -
#5893 Amit megfigyeltem a mi coopunk-nál: lehet az is számít a hívó fél hol áll, mert csak elég távol a boss aránétól váltott neked aktívra a csengő és végig ott álltál a hívás alatt. Én meg szintén onnan csilingeltem és 5mp múlva bent is voltam nálad. -
#5892 Mindenestre most hogy elindítottam, hirtelen hátrahőköltem a sok recétől. Ilyen volt ez régen is? :DD -
#5891 Pedig azthittem nyomunk egy rettenetesen vicces duelt, amiben kurvára megdödlünk mindketten. Abban ugyanis jó vagyok :DDD (má azt se tudom melyik gomb mi) -
#5890 Az. :D
Thx, esélyük sem volt...jó mondjuk nyámnyila csuklyások voltak.
Ulthane....ha jössz legközelebb ENNEK működnie kell!
benthagyom a jelszót azért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 21:08:32 -
#5889 Elsőre összejött a coop. VICC :D -
#5888 Mi tudjuk mit érzel....kelleni fog ez a coop. :D
Próbálgatjuk:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 20:48:51 -
Ulthane #5887 A tetves isten geci faszával basszák meg azt, ki kitalálta ezt a játékot, azt!
Gyűlölöm ezt a játékot.
Kétszer majdnem megvolt Amál ribanc, de egyszer a tetves geci kameraállás miatt nem láttam magam egy másodpercre, és teljesen kiestem a ritmusból. A csarnok végén az oltárnál vagy mi a fasz van ott. S utána lebaszott a geci.
Pont, miután Moby elment kis Mobyt mosni. Pedig akkor kurva jól megvolt a ritmus, időben indítottam a dash-t mindig, megvártam, míg elindul a scriptje.
Maguszuka Myamaki, vagy hogy a kurva anyádba hívnak, aki csinálta ezt a játékot, elrepülök japánba, és egy lángolo sushirudat tolok fel a picsádba!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.05. 20:44:45 -
#5886 Mégsem megy, nem értem mifasz van....hihetetlen, várunk pedig 10 perceket. -
#5885 vr4G69Xb
Itt írj neki.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 19:37:06 -
#5884 Én utolsjára slickkel coopoztam, még a szigorú szabályokkal. Igen, akkor még figyelembe KELLETT venni. Ma már nem kell.