Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, de ez mitől kérés, és miért nem tanács? 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Na, erre kíváncsi leszek.

De mi lenne rá a motiváció? A trófeák soha nem érdekeltek, egy platinám sincs, még az ordert sem tudtam kiplatinázni, pedig 2szer letoltam. Úgy érzem, hogy akik itt háromszor lenyomták ,csak a platina miatt tették.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amiga
Rögtön indítod majd az NG+-t, nem kérdés.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

AZONNAL ujra fogod kezdeni.<#nezze>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Accepted, viszont lenne 2 kérés, hamár csak egyszer tolnád le:
- szerezz be hármat a "one third of umbilical cord"-ból, és törd is fel őket (fextralifeon találsz guideot)
- ha gehrman egyszer majd felajánl valami, azt _NE_ fogadd el
<#ravasz1>

Adversus solem ne loquitor

Szerencse, hogy a csajom elutazik két hét múlva egy hétre, bakker, állandóan BB-zni fogok. :-)

Itt és most ünnepélyesen megfogadom, hogy ha egyszer sikerül végigmenni valahogy, pokoli kínok és gyötrelmek árán, akkor NEM (NEM, NEM, NEM) fogom újra kezdeni soha többet.

Ámen.

darkSectorxxx
Mondtam már , annyi ideig nem maradt talpon hogy elolvassam végig a nevét. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Kis tipp, nem árulok el nagy titkot , ha annyit mondok, hogy ha harcolsz, a védekezés a legjobb támadás. Első eseteknél tuti halál, ne is erőlködj, használd ki az első 10 halált hogy kifigyeled az ellenfelet, mik a határai.

Majd ha megvan, lockolsz egyet, hogy ráfókuszáljon az ellenfélre, ilyenkor ne magadat figyeld, hiszen az auto célzás segít, haném lesz időd figyelni folyamatosan az ellenfelet, és amikor egy adott mozgásnak ahogy észreveszed a jelét, rögtön tudsz rá reagálni, ettől lesz könnyebb és tudatosabb a harc. Az élet lőszer és mérgezés elleni szeren kívül más nem is fog kelleni 😉

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Jól van miszter terminátor, csak a nevét nehéz megjegyezni, ugye? 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Pusztakézzel is könnyű 😊

darkSectorxxx
Pár napot adj neki és a fejéhez csap, hogy hú, ez de könnyű. 😊 mint a mm reklámba. ;D

n000rbi
>Hint: gyűjts/vásárolj antidote-ot

...és rifle spear-t <#banplz>

Moby
Kibaszottronda egy dög, de nem lesz nehéz dolgod vele. A lecke neve: learn to dodge evade* (using iframes).

Hint: gyűjts/vásárolj antidote-ot

/*szerk: dogde lockoff-ban van. lockon-ban evade van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.10. 08:46:49

darkSectorxxx
Na elmész te a picsába. Elkapott a láz platina előtt te semmit nem hagysz abba. 😊

Annyi hogy gyötrelmes napjaid és heteid lesznek. Majd fogsz kérni segítséget is mert kétségbe leszel esve hogy ezt hogy lehet megcsinálni, és mi itt leszünk, segítünk, na nem helyetted, neked kell megcsinálni, mi csak tippekkel fogunk segíteni ha szükséged lesz rá. 😊

És majd együtt koccintunk a platinádra, ahogy történt ez a többiekkel meg velem is.

Már megfertőződtél, nincs visszaút. 😄

Moby
A "host" még gyilkolhatja, ha a guest megpandel. Ha a host megpandel, gameover mindenkinek (guestből lehet 3 is).

S a help csak az első halálig tart, ha jól gondolom. Ha én halok meg előbb, akkor még haver gyilkolhatja a bosst? Vagy ott game over?

Moby
Pontosan. Ha beteszel passwordot, senki nem fog tudni bejönni. Csengetni bárhol lehet, kivétel a "ködön" belül (bossnál).

Már a nevétől is felmegy a vérnyomásom! <#wow1>

Moby
Jóvan, én ezt a lekönnyített baszt má nem toltam 😄

Kaptam egy kis vérátömlesztést, álmodtam szörnyeket, majd felébredtem, és Józsika klinikáján voltam. Aztán kezdődött a szopás. Még most is tart. 😊

Gecijó ez a játék, na.

Egy fegyverrel tolom csak, a hunter axe-szel. Mindenki valami kardra esküszik, de én nem hiszem, hogy valaha is váltok fegyót. Rosszul teszem?

Moby
Blood Starved Beast. A hozzávezető utad egy templomon keresztül fog vezetni. Ki lesz feszítve belőle egy példány a templom menyezetére, nézd majd meg <#ravasz1>

"csengesd el passworddel."

Na, ez nekem kínai. Bár, ha logikusan gondolkodom, ha lepassozom a csengetést, akkor nem fog tudni csatlakozni senki, mert nem tudja a jelszót, right? 😊

Amúgy csengetés után mennyi idő múlva jön a haver? Ha elkezdek egy bosst, akkor esélyem sincs közben csengetni, ezek szerint még azelőtt kell, mielőtt belépsz a fogba?

Dehogy nincs! A játék legelejétől van. Kellett hozzá egy Insight. Azt is tudom, hogy azt a babát is ki lehet nyírni. De nem akarom. 😊

n000rbi
Szerintem is, viszont a látomásokon túl azért van amelyik ellenfél erősödik:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lamp enemies in Cathedral Ward will shoot projectiles. Scythe and Cross enemies' weapons have buffs

Who the fuck is BSB?

Moby
Lemaradtál a játék első 3 percéről? 😄

Így nyomod fejből? 😊

n000rbi
Hogyne lenne, 1.04 óta már 1-es insight-nál van 😛 (eddig 10 kellett hozzá ugye)

"meglátod az álom azon aspektusát"

SPOILER! <#banplz>

Moby
Az neki még nincs.

/vagy mégis?<#fejvakaras>Kezdenek kiesni a dolgok 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.10. 08:32:26

Amiga
Az kellemesen ronda kis ganyé. :-)

n000rbi
A Hunter's dreamben ha balra kijössz az épületből, ott lesz egy másik "merchant", akiktől insight-ért tudsz venni ezt-azt 😉

Moby
LOL. SOkan így nyirják ki 😊
Nemsokára BSB-nél vagy.

Amiga
Erre majd még térjünk vissza később. :-)

Moby
Szerintem ez csak egy anekdota. Semmivel nem lesz erősebb semmi, én nem látok különbséget a 0 meg a 99 insight között. Pusztán csak 20 felett meglátod az álom azon aspektusát, amit el fog hozni a vérhold. Ebből következően miután beköszönt a vérhold, már gecire mindegy mennyi insigthod van. De ha nem akarsz ebbe sem belelátni, csengesd el passworddel.

Még csak az első harmadában bolyongok, annak valahol a közepén. Most vagyok a 3-4. szinten, geszkony fater után még nem volt boss, de véletlenül megtaláltam, merre kell menni a "4. pályán", ahol az az alattomos geci lő géppuskával a tetőről. Húúú, az milyen egy kis agresszív szemétláda! Miután párszor kinyírt, rájöttem, hogy a legegyszerűbb mód, ha lelököm a tetőről. Igaz, én is zuhantam vele, de legközelebb már nem volt ott! 😊

Mi a fenét csináljak, ha kezd túl sok Insight-om lenni? Azt olvastam este, hogy ha elérem a 15-öt, utána erősebb ellenfelek jönnek, ezért érdemes 15 alatt tartanii. Mivel csengetni nem akarok soha, gyakorlatilag tök mindegy, hogy mennyi van belőle, nem? Ha van 5 darab, bőven elég.

Moby
Semmi nagy dologra nem kell gondolni, egyszerűen csak hozzád lesznek skálázva. Így is sokkal-sokkal könnyeb lesz minden további kört, mert a tapasztalatot nem lehet elvenni tőled.NG++ -ban már olyan leszel, mint valami halálosztó isten. A legnehezebb az első végigjátszás. Pontosabban annak is az első fele.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.10. 08:23:20

Az az igazság, hogy azt nem akarom. Nekem kurva nagy élmény lenne, ha elsőre tök egyedül végig tudnám vinni a játékot. Ha segítséget kérek, olyan, mintha feladnám. Nem lehet, na! 😊

n000rbi
NG+ egyáltalán nem húzós, attól ne félj. Azért hagytam abba, mert a chalice dungeon-okat egyben akartam letolni, ami úgy kissé unalmas (és azok nem skálázódnak ng+-nál, így lehet haladni mint kés a vajban -> pont ezért untam rá)

Dehogy is! Bármikor abbahagyom! 😊

Amiga
Szólj, ha segítség kell, megyünk.

Azonnal ott vagyunk, ahogy nekünk harangoznak.

Muszáj lesz, tegnap utánaolvastam. Azt írták, hogy az NG+-ban minden ellenfél erősebb, gondolom a harmadik kiörben még erősebb. Kizárt, hogy azt meg tudjam csinálni, örülök, ha az első sikerül.

darkSectorxxx
Úgy látom kezd letelni az az 1 hét amit mondtam. 😊

n000rbi
Platináig meg se állj 😊 Én most kezdtem folytatni az ng+ kört, bementem pár embernek segíteni bossoknál, meg egy kis pvp is volt, jó móka ez még mindig 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.09. 22:58:56

Dehogynem!

Annyira atereztem minden szavat, amit irt!

Imadom ezt a jatekot! Hogy kibaszom konzolostol a faszba, az egyszer biztos! 😊

De mist mar csak azert is vegigtolom! Ha bele doglok is! 😊

darkSectorxxx
Dehogy halott.

Aki komolyabban tolta: a pvp mint olyan kb halott? Vagy vannak preferált fight club helyek?

Néha visszasírom a Township-et meg a Painted World-öt, hosszú száz órákat töltöttünk ott.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Amiga
Jaja. :-)