Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Na jó, akkor kicsit kísérletezem azzal a bökővel. Úgyis van ez a Darkbeast gyerek most...
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.07.08. 15:34:13

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Ja, szinte a BB Drake Sword-ja, kb mindenkit stunlock-olok énis és a minimál Stamina cost miatt vagy fél percig ott is tartom őket. A Hunter Axe szoros második hely nálam, dat reach!!

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Hát hogy nincs attól jobb a játékban. Nyilván azt 😄

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Legjobb scaling és legjobb moveset. Csupán csak azt 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Amiga
Nekem a hunter axe jött be, én nem tudok a karddal csapkodni valamiért. Ellenben az axe jó hosszú, a pörgő támadásától repülnek az ellenfelek, és jó horizontális és vertikális suhintásai vannak.

Mit eszik mindenki azon a kardon?

Amiga
:-DDD

Moby
A platinához mindenképp, de amúgy egyszer sem használtam (Szerintem nem valami jó 😄)

TDC Geronimo
Én is azt vártam nagyon, de gyenge fegyver sajnos. Lehet azóta balanceolgatták nem tudom, de ludwig pengéjénél nincs jobb fegyver.

Én Gherman bácsival szívok, pedig a játék utolsó harmada sétagalopp volt. De KELL a fegyója!

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
AMúgy ja. Mindenki átjött, csak az nem, aki játszik is <#banplz>

Moby
Hát kb... LOL

Kandurex
jó, +fav...és akkor...őő...

mizu?

...őőő

-fav <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
TGSen lesz biztos DLC bejelentés, de lehet már csak jövőre jön. Azért remélem még DS3 előtt :y

BB rájzin bicsiz

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Legyenhát, visszafav... 😄

Amiga
Ez az a topik. :-D

Moby
A das3 bejelentés óta erősen megcsappant az érdeklődésem a bb dlc iránt. Persze behúzom meg minden, de inkább a das3 készüljön.

TDC Geronimo
Már régóta tudni, hogy E3 után lesz róla csak infó. Én nem is vártam.

milyen "biztosak" voltunk az E3-as DLC bejelentesben... 😞

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Witchert fogja visszaváltani és folytatom.TESO mellett ugyanúgy😊
Ez a game nem érdemli a feledést!
darkSectorxxx
Majdnem. 😄
De az is megoldható.😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Amiga
Strandpapucsban, fogpiszkálóval ölni az Abhorrent Beast-et? :-)

darkSectorxxx
Ja mármint a régi célokat. 😄 nem a story-t. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Folytatni? Te már szerintem mindent láttál 😊

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Én pihentettem kicsit, de lassan folytatni kénye. 😊

Amiga
Játszik még valaki vele?
Nekem most a W3 és a TESO betette a kaput, de a minap visszatértem kicsit pofozkodni. Remélem, ha jön majd a kieg, alaposan tele lesz új tartalommal.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.06.17. 10:53:14

darkSectorxxx

suhejj

felsö komment: "and phil spencer can't even beat fruit ninja kinect" <#idiota>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.09. 13:14:44

Amiga
Bloodborne PSN-en 11.990 Ft.-

Amiga
Jól elvagytok. :-)

darkSectorxxx

Moby
Nem ígértem választ.

darkSectorxxx
Ha kérdezek akkor is van kifogás.

Moby
Nem kell azt neked érteni. Ha viszont szeretnéd mégis, akkor legközelebb kérdezel. Kultúrkörökben ezt így szokás.

darkSectorxxx
Na mindegy, a kötekedést én kérdezhetném néha napján tőled, tőlem távol áll az ilyesmi, csak mondom hogy nem értettem a sok pedálozást.

Moby
>Max rákérdeztem valamire.

Mire is?

>Tedd hozzá hogy ezt hiszed te, ami alapvetően semmit nem jelent. 😊

Ezzel jöttél te. Hol van ebben kérdés? Akkor kimondhatjuk, hogy ez csak színtiszta kötekedés volt, igaz?

>Semmit, mert nem érdekel.

Mivel kezd elszaladni veled a ló, most még barátilag kapod a virtuális taslit. A köv. élesben megy.

darkSectorxxx
De a probléma okát nem értem, hogy mit szakértettem a Blood story-val kapcsolatban? Semmit, mert nem érdekel.
Szóval még mindig ködös hogy te melyik játék történetére gondolsz amiben érdekelt voltam és szakértettem.

Max rákérdeztem valamire.
Van másis vagy skip? 😊

Moby
>Miért ne ismerném
Mert
1. Semmit nem olvastál el
2. Ami nem baj, mert szart se értenél belőle, hisz nem tudsz angolul
Hát ezért. Nemhogy azt nem értetted, amit én leírtam, de a posztod sem szól semmiről. Semmiről. Mármint a kötekedésen kívül.
Mi az én rögeszmém? Meg tudod fogalmazni egyáltalán, amivel abból a posztból nem értesz egyet? Konkrétmumokat.
Olyan formában, hogy nem értek egyet azzal, hogy... mert az én véleményem erről az hogy... Vilinger?

darkSectorxxx
Miért ne ismerném, csak nem tudom megjegyezni mindenki nevét, nem mintha érdekelne, annyira semmitmondó karakterek, ha a bloodborne-ról van szó.
Egyszerűen nem érdekel. Ez nem azt jelenti hogy általánosíthatsz. Ezügyben.
Tökéletesen értettem amit egyben megfogalmaztál, ezért mondtam hogy ez a te rögeszméd. 😊

Myselor
hát név szerint hogy nem tudja ki az biztos xd
Moby
Őszintén szólva komolyan hiszek benne, hogy a posztból, amire ismét kényszeresen beböfögtél nem értettél meg egyetlen mondatot sem 😄

Moby
Te itt ne véleményezzél a sztorit illetően. Asse tudod ki kicsda, vagy hogy itt most miről beszélünk. Google nélkül nemtudod ki az a master willem, szóval az egyetlen, ami itt semmit nem jelent, az a véleményed.

darkSectorxxx
Tedd hozzá hogy ezt hiszed te, ami alapvetően semmit nem jelent. 😊

Moby
<#eljen>
Olvasnám! 😊

Amiga
Igen. :-)

Én gondolkoztam rajta, hogy írok erről egy könyvet a főszereplő (hunter) szemszögéből. Nagyon tetszik az egész.

Moby
>A chalice dungeonök megtalálása, ami beindította a kutatásokat és a Healing Church-re meg Master Willem tevékenységére is adott azért ésszerű koncepciót.

Persze, de ehhez minden információ adott. Master Willem szerepe sosem volt kérdés, "belőle" hullik a szem (amivel aztán te nem sokatz tudsz kezdeni 😄 ez is kicsit meh), stbstb. De ezek is olyanok, amiben sokkal-sokkal több lehetett volna. Őbelőle is simán lehetett volna egy Boss, mert mindene adott, nála van rneg a tudás, van motiváció, stb, de nem hogy nem védelmezi ROM-ot, hanem kvázi le sem szarja, és csak egy szobor. Ez is eléggé ambivalens a sztorit illetően.
De mindez egyeltalán nem baj, mert így nyitott az út több, további részhez is 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.29. 11:06:35

Amiga
Direkt van most nagy arcom, mert épp üresjárat van kicsit és unatkozom. Amúgy nyilván az én sztorim sem teljesen kerek, és nem tudom a válaszokat. :-)

Szerintem az Abandoned Workshop sok mindent megmagyaráz, hiszen az volt Gehrman eredeti otthona (ott van az eredeti baba is), így a Hunter's Dream az, amit már a neve is mutat. Ugyanakkor nem egyszerűen álom, hanem alternatív valóság is egyben.
Nem tudom, ki a baba, erről tényleg csak találgatni lehet. Amúgy a baba a játék legnagyobb kihagyott ziccere. Amikor legutóbb végeztem, már csak a "felajánlom az életem" verzió volt hátra. A baba ruháiba öltözve mentem ki. Úgy reméltem, hogy ettől Gehrman megrendül! Ez érhetett volna egy negyedik befejezést. De nem reagálta le sajnos.

Szerintem a transzfúziót egy orvostól kapod, elvégre a Clinic-en vagy. De aztán elkapja a dokit a bestia a bejáratnál. Noname NPC.

Sok minden volt azért az írásban, amivel egyetértettem. A chalice dungeonök megtalálása, ami beindította a kutatásokat és a Healing Church-re meg Master Willem tevékenységére is adott azért ésszerű koncepciót.

Zseniális a játék mitológiája, nagyon remélem, hogy a DLC-k majd adnak hozzá rendesen.

Moby
Kicsit átmentél "hátrakötöttkézzelvakonkontrollernélküllevelnégyenhalálnélkülbármikorbárkit" darksectorba 😄 Tökmindegy, hogy megválaszolod-e, válaszokkal van tele az internet, a probléma az, hogy minden válasz pusztán elképzelés, azokra a dologkra, amikre nincs egyértelmű, kézzelfogható, megbízható magyarázat. Azaz van egy sztorid, amit te szültél, és nincs rá cáfolat, tehát igaz 😊
Mindenkinek van egy sztorija...

Alapvető kérdések:
-A BB az álom, vagy a "Valóság"? (Gehrman ajánlata).
-Ki a baba? Kinek a lelke? (emlékszik...)
-Kitől kapod a transzfúziót?
Ezzel a sztorival is az a kurvanagy gondom, hogyha Gehrman tényleg "tesztel", akkor tudja-e hogy nem halsz meg? Ha nem halsz meg az álomban(?), miért van sírokkal teli a mező? Egy vagon a paradoxon van, és nyilván van a tiedben is, szal inkább le se írd 😄

Amiga
Tedd fel őket és megválaszolom mindet, ha ráérek.

Moby
ROFL
Jajdehogytudszmindent 😄D Alapvető kérdésekre nincs válasz a játékban, vagy paradoxon. Ez nem egy olyan sztori, amit logikával meg lehet fejteni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.29. 08:44:49