9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • n000rbi
    Segítek szívesen, password?
  • darkSectorxxx #5882
    Hali te coop-oztál.
    Ti a level szintet figyelembe vettétek vagy hogy sikerült?
  • darkSectorxxx #5881
    Ha addig senki nem ér rá gyors felhúzok max egy karit.
    Ha sikerül.
  • Moby
    őszintén szólva sosem próbáltam, de szerintem pusztakézzel és fáklyával nincs visceral.
  • darkSectorxxx #5879
    Ja kösz akkor miről beszélünk?
    És az még az égéssel is sebzi utólag.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 19:33:31
  • Myselor
    a fáklyát is lehet upgradelni,ő is csinálta:)
  • Ulthane
    Tudna valaki segiteni Ameliaban?
  • darkSectorxxx #5875
    Mondjuk ha fáklyával végigment a srác akkor nekem alap karddal is mennie kéne...:D Mert annak sem jobb a sebzése.

De lehet utána nekiállok kézzel. :D
    Csak ha sebzek 2-ő HP-t akkor évekig tart majd végigvinni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 18:52:45
  • darkSectorxxx #5874
    Ja igen láttam a stream egy részét.
    Ügyes a srác, persze sok játékkal ki kell tapasztalni a bossokat.
    Persze halt ő is párszor, amíg néztem.

Az a baj hogy ha tutkóra betanulod, akkor is érhetnek váratlan dolgok.

A leg képtelenebb dolgokba beragadsz.
    Nekem pl az analog karom a bal most vagy gyárilag vagy már a használat miatt ugy mükszik, hogy totál előre kell vagy hátra kurni hogy fusson a karakter, ha csak simán első akadásig akkor sétál, ez néha zavaró.

Vagy kamer.

Vagy van a temetőőrnél pl az a nagy fasz ahogy jön utánad az az ugrás az néha árkon bokron átmegy, utána 10x meg elakad vele egy fűszálban is....ez csak egy példa amit sokszor beszoptam.

Ja Ebrietas hülyeségeit meg tudod te is nagyon jól....néha csinálja a szivatást néha nem.
    És így tovább.
    Most majd Amelia-t akarom, persze a töltődései ellen fogalmam nincs mit fogok csinálni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 18:47:46
  • Moby
    Ő az aki lenyomta fáklyával, meg fejre állított tévével. Szal még van előtted kihívás bőven!:)
  • darkSectorxxx #5872
    Őt nem ismerem.
    Így könnyebb leírnom 37x-re . :D
  • Moby
    Pedig te lehetnél a magyar lobos jr. :D
  • darkSectorxxx #5870
    Logarius. :D
  • n000rbi
    >hókirály

Kész, meghaltam
  • darkSectorxxx #5868
    Nem csodálom ha használják, meg ruhát, meg a fegyvert attól még amik vannak neten végigjátszások abban azt láttam azokat huzzk attól még, simán csak a karakter szintje low. semi más megkötés.
    Legalábbis a legtöbbnél.

És a ruha meg egy fegyver szintje is dob ám a nehézségen.

Nekem olymindegy, nincsen célom nagyon, amíg eljutok eljutok azt ennyi.
    Descendant csak annyiban más hogy ő vele még full karakterrel sincsen kedvem játszani.
    MERT NEM ÉLVEZEM, a többi jöhet, még 3 csuklyás, a hókirály, meg a főboss lenne nagyon erős így lv4-en ahogy fejben most lejátszom a csatákat, a többinél látok kiutat....

Vagyis van mindegyiknél megoldás, csak míg a nagyja 5-10 óra átlagban egy Descendant-ot lehet a DS3 megjelenéséig próbálgathatnák, minden nap.

Ennyire nem érek azét rá, és ez már nekem is unalmas lenne.
    35 órás Giant-ot még élveztem, mert tezsett, de ezt nem.
  • partizan182
    Nyilván te tudod milyen őrült kihívásokat támasztasz magaddal szemben, bár jellemzően a low lvl playthrough-k sokkal komolyabban használják az itemeket mint egyébként. Akkor már mehetnél puszta kézzel is, úgy az egyetlen sebsézforrásod a viceral-okból jön :)

Ulthane-nek segíthet a tőr mindenesetre.
  • darkSectorxxx #5866
    Jó én itemek nélkül gondoltam, ha lehet lőszer meg élet nélkül. :)
    Itemekkel, meg baszós karakterrel más azért, de én tervezem lenyomni lv4-en, és fegyveremet sem akarom fejleszteni. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 16:18:26
  • partizan182
    Csuklyásokra van fasza taktika NG+-on: Shaman Bone Blade. Beszúrsz, hátradőlsz, élvezed a műsort. Najó, ennyire nem passzív de komoly előny.

Pár bizos van nálad, Mensis Nightmare-ben lehet találni egy csokorral meg Chalice-ekben is előfordul.
  • darkSectorxxx #5864
    Azok buzik, a 3 csuklyás, utálom, bár azért a 6.-7. végigjátszásnál kezdtem kitapasztalni a taktikát.
    Van egy ami nekem a legkönnyebbnek tűnik azt szoktam használni.
    Hasonlít ahoz amit te csináltál a Rom-nál.
  • darkSectorxxx #5863
    De csak met télleg segített. :)
  • darkSectorxxx #5862
    A 3 muskétás tudtommal.
  • Ulthane
    Tudom, én végig úgy megyek. Szaladok elejétől a végéig, anélkül, hogy bárkihez hozzáérnék. :)
  • Moby
    De.
    Először utáltam Forbidden Woods-t. Aztán megszerettem. Aztán meguntam. És amikor ez megtörtént, akkor rájöttem, hogy egyetlen suhintás nélkül minden trükköt mellőzve végig lehet futni rajta. KEresztül a kutyás tömegen, le az ágyúsgecihez, át a kigyófejűeken megnyitni a shorttcutot, át a kigyókon, malacokon. Anélkül, hogy megérintenék bárkit, vagy engem érintetnének meg. az egész talán 6-7 perc max.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.05. 15:10:20
  • Ulthane
    Jajj neeeeeeeeeee! Azt becsengetve csináltam meg. De most kinyírom őket a gecibe!

Utáltam azt a forbidden woods-t.! Nem oda kell a password az ajtónál a pálya elején?
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.05. 15:00:12
  • Amiga
    :-)))

Nagyon jó. :-)
  • Moby
    Kötelelző bossok: Fater, Amelia, 3 turha, ROM, The One Reborne, Mikulás, Wet Nurse.
  • Moby
    jaja, LOL
  • SlickAdam
    2-szer is. utana jött a korona.:D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.05. 14:36:57
  • Moby
    Mert egyszer anno amikor dark a faszutudja melyik bossal szopott, megduálta őt Slick, hogy a szalmakalap megvédi az arcanetől. Gondolom nyilvánvaló, hogy megette :)
  • Moby
    Nem. A 3 nyomi az erdőben.
  • Ulthane
    Amália után melyik a következő kötelező boss? Emlékeim szerint lehet menni a boszorkányokhoz, az mintha kötelező lenne, nem?
  • Amiga
    Amúgy miért szalmakalap?
  • Amiga
    Descendant... az level akárhányon is szívás. Sokszor megszopatott, aztán az egyik taktikám bejött végre ellene. Csak már nem emlékszem, melyik. És persze nem level 4-en. :-D
  • darkSectorxxx #5849
    Hát inkább megalázkodom. (ezt átugrom úgy hogy szerzek felszerelést meg vial-t és utána megint alap fegyverrel...a többi már más azokkal merek szarakodni.)
    Descent az atyaúristen nekem....mármint így LV4-en ilyen sebzéssel.

Ha birnám az ütéseket próbálnám, de igen talán menne egyszer, csak az a baj hogy elég volt 1x 35 órán át szarakodni 1 boss-al....túl kiszámíthatatlan boss, vagyis scripteket csinál, de a bumeráng iszonyatosan nagy rizikó, és azonnal öl.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 00:22:38
  • darkSectorxxx #5848
    Csinált volna mást is, ezért tart sokáig valszeg míg kigyakorlom, másképpen is meg tudtam volna ölni.
    A támadásait kerülgetve, de valszeg inkább pár órát próbálgatom, hogy minden fegyvert, lépést, centire lássak, és végig.
    Ha így csinálod nem fog mást csinálni.

Amúgy a többi támadását is simán ki lehet játszani.

vajazókéssel pl van ilyen taktik:

4 csapás 2 hátrálás.
    Mikor beizzítja a kardot: 3 csapás 2 kitérés oldalra. Itt a bal oldal a kardra jó, a jobb a lökésre is.
    Ezért jobbra kell kitérni, fél másodperces kihagyással, majd tölt, és hátrálás. Ha a folyosó vége, akkor kerülni kell egy oszlop segítségével.
    stb....stb.

Igazából keresem a legeygszerűbbet, mert elszórakoztat, és ha más valami furcsa ok végett nem tudná magától bármelyiket, kivéve a Descendant-ot, egész egyszerűen BÁRMILYEN szinten bármilyen item nélkül megoldania a boss-okat.

Ez a haszna másoknak. :)

Kapcsolók:
  • SlickAdam
    pedig mar kezdtem felnezni rad.:(
  • darkSectorxxx #5846
    Az, de nem vele nem szopok ennyit nem ér.
    De inkább a bumeráng miatt, mert ha azt nem dobná nem lenne annyira necces, de így nem. LV4-en biztos nem. :D
  • SlickAdam
    miert csak tuzet "dobalt"?
  • SlickAdam
    szani...
  • darkSectorxxx #5843
    Most itt van Descendant!

Soha, de soha, de soha nemmmmm....

Ehhez egy külön fegyver feltunningolok meg húzok ruhát meg pisztoly.
    Ezt nem, ezzel nem szopok, még fejlesztésekkel is szar az utolsó chalice-ban nem hogy lv4-en, ezt nem gyakorlom ki az biztos!
    Talán ő a legnehezebb boss, még Logarius-t is 3x megölöm mint ezt egyszer.....

Igaz ez picit enyhébb mint az utólsó kelyhes, de nem.....

Most itt pause.

Jön Amelia akit meg kell ölnöm most, valahogy.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.05. 00:09:12