9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #5963
    Igen lehet a sorrend nem lényeg de ez a exit dolog 1000000 %.
    Most is US gyerekkel várunk várunk....
    Ő nyomta a nagy Bell-t.

És semmi 15 perc után mondom exit game, megint jöjjön arra a területre és ujból ring!

és 1 perc sem volt és Discovered. :D
    valszeg mindössze csak az exitelésen mulik, de majd egyszer kipróbáljuk hogy a sorrend számit-e.

Amúgy mikor összementetek Moby-val és nem tudtam belépni, egyrészt disconnect voltam, másrészt Moby téged bevárt én viszont a végén csengettem, ezért nem tudtam bemenni hozzátok.

Döbbenetes a rendszer, itt beszélek a sráccal éppen és nem tud magához térni hogy ekkora egy foshalmaz az egész, nem nagy dolog exit-elni de basszameg.

Amúgy meg a baj az inkább hogy kurvára nem látod mikor vagy "csak látszólag a szerverrel kapcsolatban"
    csak úgy veszed észre ha próbálkoztok és több mint 1 perc kell hogy berakjon, ha 60 másodperc lemegy 1000% hogy a nagy harang, vagyis a hívonak ki kell lépni, és vissza, utána már megy. egyből....
  • darkSectorxxx #5962
    Igen, mert stabilabb a netetek, én töltögetek stb, és egyszer megszakad a kapcsolat, ne kérdezd hogyan, illetve még a játék suspend-elésénél is, és egész egyszerűen megy minden...online vagy! DE csak látszólag...mert mégsem. ez 1000% mert direkt csináltunk ilyet kb fél órája Nooorbi-val.
  • darkSectorxxx #5961
    LOAD GAME, ott összeadtam az órákat. :)
  • darkSectorxxx #5960
    Pedig igen.... :)
    Nekem elhiheted vagy kérdezd meg Norbi-t.
    Sőőt, rájöttem most USD partnereknek segítek és kiderült hogy ha nem megy elég 99%-ban a HOST-nak ujraindítani a játékot....EXIT, és ujból online game....

Tudom nem hiszel nekem...kérdezd meg a többieket nyugodtan. :D
  • n000rbi
    Mert nem nyírtuk ki a huntert és amíg te le nem estél a tóba, addig be se tudtam menni a ködbe :) Na meg lányos zavatomban balfaszkodtam is néha :D Kabaré volt :D

Moby: annyi az egész, hogy ha épp nem megy a csatlakozás, akkor mindegyik fél nyom egy restartot a játéknak, valamint mindig a guest csenget először és ha megjelenik a szöveg, hogy keres, akkor csengethet a host. 10-ből 10-szer ment így.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.08. 21:06:50
  • Ulthane
    Kiraly volt a coop, kar, hogy Moby nem volt. :)

Bar lehet, h sirt volna a rohogestol, higy eleinte mit muveltunk Norbival Rommal. :)
  • Ulthane
    S hogy szamoltad ki?
  • Moby
    Ehhez képest norbinál összejött kb bárhogy...ez a leírás lófaszt nem tartalmaz.
  • darkSectorxxx #5955
    Hát nem milire egészen, csak nagyjából és nem mindenki. :D
  • n000rbi
    Eddig is így csináltuk...
  • darkSectorxxx #5953
    Megoldás:

#5943!!!!!!!!!!!!! :D

Na Moby és Nooorbi, 1 nap után megoldottam. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.08. 17:11:53
  • darkSectorxxx #5952
    MEGVAN!

MEGY a coop!
  • darkSectorxxx #5951
    Épp ma számolgattam ~305 órát bunyóztam már le a BB-ben. :D
    És összesen 5 profillal.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.08. 16:52:10
  • darkSectorxxx #5950
    Nem is tagadtam undoríto egy boss, de nincs rá szükségem, nemszámít mert úgyse sorrend kell, ami sikerül sikerül, ami nem az nem úgyis kimarad a végén chalice. Defiled a lényeg semmi más. :)

Descendant-hoz kéne erős fegyver, meg lőszer, farmolás, unalom.

Így meg tárgytalan.
  • darkSectorxxx #5949
    Descendant, mert oda kéne kibaszottsik lőszer és a faszom fog gyüjtögetni. :)
  • SlickAdam
    a mi kis fogpiszkalos meztelen lvl4-es hösünk meg lvl 200-on military cuccban se tudja legyözni a Descikét könnyeden.:(
  • n000rbi
    Mi az, hogy lökjelek át Desc-en?
  • darkSectorxxx #5946
  • darkSectorxxx #5945
  • darkSectorxxx #5944
    Egyik srác meg írt nekem ps4-en hogy tegyünk be ilyen jelszót!:

"12345678"
    Végülis nem vesztünk vele.
  • darkSectorxxx #5943
    Srácok, holnap kora délután leszek. :D

Nooorbi, majd léccike lökj át Desc-en, elfelejtettem, pedig ma akartalak megkérni rá.....:)

"Cooperative play

The goal of co-op is to defeat the boss of the level being tackled. One player, the host, can invite two guests to help them overcome the boss and the many challenges between the boss and the nearest checkpoint.

To initiate a co-op session, the host uses the Beckoning Bell item, which costs one Insight point. This item is given to you in Hunter’s Dream after you have obtained one Insight point.

You cannot summon a co-op partner in an area where you have already defeated the boss.

Guests can volunteer for co-op with the Small Resonant Bell item. This item can be purchased for one Insight point from the Insight shop in Hunter’s Dream; it’s a bird bath on the upper level, distinct from the Bath Messenger store below. You need to have a minimum of ten Insight points active to use this store.

You cannot volunteer for co-op in a cleared boss arena. You can continue to play as normal while the bell rings, similarly to placing a summon mark in Sould games. However, the bell will keep chiming as you move between areas – with the exception of cleared boss arenas.

Co-op matchmaking is automatic and random, but players can set a password of up to eight letters, and will be matchmade preferentially. Go to Settings – Network – Password Matching to enter your password; this makes for a neat little clan feature, if you fancy it, as well as private sessions.

If you’re having trouble getting a co-op session going with a particular friend, even with a password, try this:

Lehet az a néhai szerverről disconnect az megbolygatja ezt a coop dolgot
    >>>>>>>>>>>ez a érdekes amire én is gyanakodtam>>>>>>>>>>>>Both players exit game and restart their PS4, ensuring PSN connection is active before loading the Bloodborne app
    Set password at both ends before starting game
    Both players go to the same location in-game
    Guest player rings Small Resonant Bell first
    Host player rings Beckoning bell second"

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.07. 23:00:57
  • darkSectorxxx #5942
    Nem hagyjuk anyiba majd próbálgatjuk de most Noorbi-nál full mindegy ki hogy csengetett, mert 2-en be tudtunk menni, a visszafelével van gond.
  • Ulthane
    https://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/30nyfc/psa_having_trouble_connecting_to_coop_try_this/

Tehat: eloszor a vendeg csonget, es ra kb. 5 masodperccel a host! Celszeru a lampanal allni, ugyanott.
  • Ulthane
    A lenyeg: Amelia halott, a boszorkak is, es a coop egy rakat szar. :-/
  • darkSectorxxx #5939
    Nem néztem itt a sorokat csak pm-et dobtam, ezért nem láttalak... :D
  • n000rbi
    most ps4ről megy, pcről nem
  • darkSectorxxx #5937
    Ja hogy nem tuddsz chat-elni...:D
  • n000rbi
    Dark bammeg még privátot is küldtél ITT hogy hol vagyok, megírtam, hogy mi van, de el se olvasod? :D:D:D
  • n000rbi
    Kabaré :D:DD: Én ne aludjak :D:D

• n000rbi
    Elképesztőek vagytok, mondtam már az előbb itt, hogy végig ott vagyok, csengetek, erre ott értetlenkedtek mindketten, hoyg hol vagyok már. Közben a aszaros twitchen egy sort se tudok írni, mert nem megy... :D:D
  • n000rbi
    Szerintem pass-nál friendnek kell lenni....
  • n000rbi
    nem tudok csetelni twitchen, ott vagyok, csengetek
  • darkSectorxxx #5931
    Ha úgy kerülgetitek ti mint én tegnap egyikőtök fél csonka kézzel megöli 5 percen bellül.
  • darkSectorxxx #5930
    Nem öltem még meg, de felvettem hogy miképpen adható be neki a szúrás! :D
    Ha van Hókirály akkor ő a Felmosópamacs. :D
    Télleg olyan mint a melóba a felmosófej.
  • darkSectorxxx #5929
    Úristen hová? :D
    Ulthane még nagyba fogyasztja a vacsiját. :)
  • n000rbi
    Na én már a lépcső tetején csengetek az első rozettás körben állva :D
  • darkSectorxxx #5927
    KIK jönnek.
    Többesszámba beszélj, mert a coop az 3 szereplős.... :D

Ha jönne Moby mint tegnap akkor tudnátok menni 3-an, én meg ennék és moziznék közbe, és én is csinálnám magamnak Ameliát, de ha kell, egy 4-es karakterrl bejövök és segítek. :D

HINT!

Arra figyelj hogy TÉGED, azaz 90%-ban TÉGED fog kergetni Amelia, mindig azt aki hív, akinél él a BOSS!!!!!!
    Nehogy nekem megállj a sarokba és abban legyeél hogy mindig azt támadja majd aki odamegy hozzá, vagyis ha félremész tölteni, vagy bármi, legyél MINDIG ugrásra készen!

És a lag miatt előfordulnak anomáliák, felugrik, arrébb lép, üt, és hirtelen fordít irányt, egy pillanatról a másikra!
    Sőtt arrébb is tud csúszni....

Tudom nem először coopozol, csak nehogy ez miatt haljatok majd meg. :D
  • n000rbi
    Jövök, ha minden igaz. Állj meg a lépcső tetején az első körben és majd ott csengettyűzz.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.07. 17:39:45
  • Ulthane
    Na, kérem. Akinek kedve lesz ma kinyírni velem Améliát, annak:

Worldwide
    pass: b576J9op

Kb. egy óra múlva már fent leszek, indítom a stream-et.
  • n000rbi
    Ki beszélt itt arról, hogy neked nem ment a coop? Ha viszont passworddel akarsz bizonyos embert becsengetni, akkor márpedig maradj veszteg és csináld azt, amit mondunk :)