9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #6003 Akkor mar en nem leszek. :)
No, ha addig nem sikerul, akkor 20-an :) -
#6002 Hogyne lenne, csa nem irtam bocs hogy melozok, kb 7kor leszek ps4 közelben. -
Ulthane #6001 One rebornt nincs kedved lenyomni koopban? -
#6000 Szokásos? :) -
Ulthane #5999 Alabecsultem magam! -
#5998 Az esélytelen szó nem létezik. Max az ismeretlen. -
#5997 Az meg ki? -
#5996 Ne kezd már megint. az annyira tufa, hogy amíg csapkod ide-oda lehet szaladgálni a tökei alatt. Szó szerint. -
Ulthane #5995 Bloodletting beast? Wtf?
Eselytelen! -
#5994 Bocs. Desc ellen 1 eslyem ha bejöttök mind ahányan online vagytok.
Hoztok annyi lőszert amennyi van és betámadjuk. -
#5993 Ja azt nem öltem, csak hogy új arénák szabaduljanak fel. Milyen furcsa váltani. LV 4 után.
Most érdekes szitu van.
Desc ellen 1 esélyem van, egy izmos fegyver.
Ámde, ehhez itemek miatt el kell jutnom egészen Reborne ig. Csakhogy ha nem nyírom ki Amelia-t, meg a 3 csuklyát addig tudtommal nem nyílik meg a kapu.
Vagyis meg kell ölnöm ameliát.
Nála még menne szerintem vial meg tunning nélkül.
Meg Reborn, de a 3 csuklyásnál nem megsérülni ilyen kis sebzés mellett kész csoda lenne.
-
#5992 Szerintem 5-6 után valamikor, nekem Wet Nurse van még életben NG++++-ban. -
#5991 Ma hánykor lesztek este?
Már tegnap legyaktam gyors 4 bosst fejbekúrtam, szóval szinte minden terület elérhető nálam. -
#5990 Há me busi.
Gondolom a tüzijátéknál örültél a legjobban. :) -
#5989 Szó nélkül át is jött rajta majdnem minden alkalommal. Öröm volt így kezdeni minden próbát :) -
#5988 De tegnap amit műveltetek a póknál.
A Hunter meg basszameg utánad nyúlt 1x a ködbe mikor átléptél hogy leugranál Rom-hoz.
Akkor lestem 1-et. -
#5987 Vagy, pedig az hogy Ulthane lehet restart-olt, de a másik fél nem. Joggal hihette azt hogy még mindig nála nem jó és közbe a partner lépett ki és ben. Nem tudom, ő tapasztalata, ha úgy volt én elhiszem de normál esetben csak exit.
Vagyis mikor a jobb felső sarokban fut az a szöveg. -
#5986 Nem kell restartolni csak a játékot. Ha napok óta csak rest módba teszed, akkor esetleg a gépet is. Tegnap Darkkal nem ment a coop először, game restart után meg azonnal. -
#5985 Az a 3 az 7 :D -
#5984 Meglesz.
Hát Moby tudtommal többször vitte végig. :D Mint 3. -
#5983 Ez így nem igaz, lehet nálad annyit rontott ez a játék alvó üzemmód, de nekem tegnap vagy 7x volt összesen probléma hogy nem ment a coop, kimentem csak a főmenüig.
Vissza és ONLINE.
Ha kimész és akkor sem megy a coop akkor nem restartolni kell a gépet, hanem szólni a másik partnereknek.... Hogy ők is.
Vagy pedig az volt hogy néha teljesen megszakad a szerverrel a kapcsolat, de ekkor sem kell kilépni, csak újracsatlakozni amíg nem megy.
Max az miatt lehetett gond hogy sokáig ment a játék ilyen rest modban..... -
Ulthane #5982 Meg tudom érteni, három végigjátszás azért ebből bőven elég. De ha már itt tartok, azt a nyamvadt platinát csak össze kéne hoznom. :( -
Ulthane #5981 Nem csak restart kell. Ki kell kapcsolni a konzolt, majd újra bekapcsolni. Amikor balfaszkodtunk két napja, én többször is restartoltam játékot, szart se ért. -
#5980 Ez is tegnap jó volt, egy szörny bejött a védett zónába. :D
-
#5979 Egyetértek, bármit odaadnék egy DaS remasterért. -
#5978 Na 7. kezdésre meglett Ebrietas.
Első 3-nál nem vettem észre hogy szinte semmit nem sebzett a fegyverem mert a durrability a minimumon volt. :D
-
#5977 Totál kész vagyok. A másik remek ötletem az volt, hogy toltam egy vote-ot a one-os DaS BC-nek :DDD
Szerintem a pécé lesz itt a nyerő...
/amúgy meg szopjon lovat a from, hogy nem adott ki egy DaS1 remaster a kettővel együtt
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.08. 23:53:44 -
#5976 -
#5975 Csak neked?! -
#5974 Nagyon-nagyon várom a DS3-at. Sőt, nagyon erősen gondolkodom a DS1 pótlásán. Annyira, hogy ma majdnem összeraktam egy pécét neki :D -
#5973 Ja hogy az arénázás...hát figy ez van arénánként megy újra, ja akkor rendes coop-kell neked. -
#5972 olyan coopot akarok ami működik és nem random. Nem kell bossok után állandóan keresgélni egymást, mert együtt maradhatsz a másikkal stb. NG+nál meg új ellenfelek, más enemy placement, új tárgyak stb. DS2ben NG+ jobb volt -
#5971 Arra gondolsz hogy nincs elég plusz tartalom NG után?
Coop-nál ha ettől eltekintezs hogy exit-elni kell 1x-1x, akkor tökéletes. :D -
#5970 Jó persze egy idő után nem érdekes, most ha mindenki kivégzi, senkinek nem kell coop segítség akkor csak poénból biztos nem fogunk menni, ez addig jó amíg kell segítség. :)
A baj az hogy sok idő volt mire erre rájöttünk. :D
Jól jött volna neked is korábban. -
#5969 multi részét BBnek nagyon elkúrták meg NG+okat is. Remélem DS3ba sokkal jobb lesz coop és NG+ ok is, ezáltal sokkal tovább marad érdekes. -
#5968 Bántóan őszinte poszt: tegnap nyomtunk bohóckodást, és én közben jöttem rá, hogy valami őrületesen kibebaszottul ráuntam erre a játékra. Mármitn nem csoda persze, de már nem találok benne semmi szórakoztatót. Picelekre bontva ismerem, nagyon sok szép órát tölöttem vele, de már semmi. Már az ilyen fun se fun. Szal ezt a koop izét meghagyom nektek :) -
Kicsit wattafuck-oltál mikor szembesültél vele nem?
Kár hogy nem vettem fel . :) -
#5966 Egy lvl4-estől kettő nem sokkal jobb :) -
#5965 Nooorbi
Na erre gondoltam.......mikor akartam segíteni. (az insight szívokkal több macera van mint ezzel a Hunter-el)
Ahogy végeztünk Rom-al első ütközetem volt vele, nem sokadik probálkozás
Utána meg elsőre Rom....valahogy így kell, Ulthane-nek is szól a NG++ -hoz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.08. 22:12:57 -
#5964 Ja amúgy Nooorbi bejött hozzám segíteni LV4-en Descendant-hoz.
Mondom nem szabad hogy hozzámérjen mert meghalok.
Mondjuk úgy hogy segített!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!segített elfogadtatni hogy itt vége a chalice-nak.....kész, nincs tovább!!!!!!!!!!!!
Max akkor ha fogok egy fullok fegyvert, de akkor is vért hugyozva. 4-en vért hugyozva.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.08. 22:06:20