9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • darkSectorxxx #6043
    Ja de fater-t másodikra az se pite azért. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.18. 19:50:23
  • darkSectorxxx #6042
    Egy nagytestű farkassal mi? a 3. szinten? :D

Most elmentek hugomék ha kellek valakinek leszek néhány órát kb.
  • Ulthane
    Nem, ha Amelia elsore!
  • darkSectorxxx #6040
    Kutyákkal vigyázni kell, vagy kerülni, vagy ütsz 1-et és kitérsz, ha már ütsz 2-3 vagy többet és nem 1 kutya van akkor tuti belédmarnak.
  • Ulthane
    Ameliat azert kevesen nyomjak le elsore, cleric gecit is. Fater nekem ng+ban masodikra ment, bsb-vel nem volt gondom. Most eppen a loran chalice-ben szIvok egy boss-szal, Dark mar mondana, mit kell csinalni :)
  • darkSectorxxx #6038
    Ha fater 2.jára akkor tulságosan jó vagy. :D
  • sublimaze
    Csak emlegetni kellett. Forbidden woods, 30k+ echo, zsákos mm-es életcsíkkal megölt egy kombóval, mennék vissza az echokért erre egyszerre rohant le a két kutya, mire vetődtem volna, már nem volt hova, sarokba szorítottak és megettek... Mondanom sem kell, hogy inkább kiléptem és pihentetem kicsit az egészet... :)
  • sublimaze
    Hiszek neked, a cleric beastbe pl. a játék elején tök véletlenül futottam bele, nem számítottam rá, hogy boss jön, először bepánikoltam és csak rohangáltam előle (:DDD) aztán sikerült rögtön leverni. A fater másodjára jött össze, az amelia elsőre, a blood starved viszont csak segítséggel ment... Igazából sokszor a tudat öl meg, hogy mennyi a veszíteni valóm és akkorákat bakizok, hogy egy sima paraszt is lesoroz olyankor, pedig már vagyok olyan szinten, hogy a szívósabb szörnyeket is letudom sorozni egy csík staminaval, ha nem hagyom, hogy hozzám érjen. Csak ugye van, hogy egyszerűen rossz helyre ugrok, megakadok, vagy én vagy a kamera, aztán rám tesznek egy olyan kombót amivel leszednek teljesen... :)
  • sublimaze
    Ja igen, a kampányból annyi, a boszival lesz 5. :)
  • darkSectorxxx #6034
    Na majd írj, bár én vasárnakp leszek csak stream közelben, addig meg csak este max 22:00-23:00 körül. :)
  • Ulthane
    Vissaztértem nyaralásból, Moby, Dark, Slick, Norbi, ébresztő! :) Bár lakásfestés projekt lesz a napokban, mindenképp tolok egy kis BB-t.

Most kezdem majd a defiled dungeonokat, csak még kell hozzá loot, azokat szerzem be.

• Ulthane
    Ez a legegyszerűbb boss, nekimehettél volna nyugodtan.
  • darkSectorxxx #6031
    Ők a legkönyebbek.
  • darkSectorxxx #6030
    Ja majd később könnyebb lesz.
    Akkor a játékból 4 boss halt meg a 17-ből. :)
  • sublimaze
    Na elmentem a Hemwick Chanel Lane-i boss-ig (bosziig xd), de nem mentem be 40000+ echoval, már láttam a mapdesign-on, hogy valami para lesz(és a note-ok is erre utaltak) és inkább lespoilereztem magamnak, hogy megspóroljak egy ragequitet... :) Mostmár megint dolog van, úgyhogy majd később visszatérek rá.
  • sublimaze
    Áh köszi! Haladgatok amúgy lassan, de biztosan. :) Az a fura, hogy már 3 sírkövem van (+az első chalice dungeon), de még mindig vannak hiányzó helyszíneim az elsőből (igaz mi igaz, az unseen villagere véletlenül jutottam el egyszer miután meghaltam). Eddigi bossaim a cleric beast, father gascoigne, blood starved beast, amelia, a labirintusból az undead giant, a 3 merciless watcher voltak. Szóval kb. itt tartok, a labirintusban a blood starved -ra tuti nem merek rámenni egyedül, úgyhogy szerintem csinálom tovább a sztorit... :)
  • darkSectorxxx #6027
    Igen, mielőtt elindítod vagy utána a settings-ben, a Broadcast indításakor, vedd ki az x-et az üzenetek megjelenítése mondat vagy opció mellől. :)

Én valszeg vasárnap érek majd rá coop-ra, addig próbáld egyedül, vagy írj ha olyan van és max próbálok tippeket adni. Ha más nem segít addig innen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.18. 09:00:26
  • sublimaze
    Kipróbáltam ezt a streamet így üresbe, és az a kérdés merült fel bennem első körben, hogy lehet e tenni valamit az ellen, hogy ilyen "ablakba" teszi a játékot? :D
  • darkSectorxxx #6025
    OK.
    Kérdés az tutira lesz, nem csak lehet. :)
  • sublimaze
    Á, köszi! Még sosem használtam, de akkor majd feltérképezem. Lehet lesz még kérdés... :)) Eddig csak screenshot, videó funkciót használtam. :D
  • darkSectorxxx #6023
    Mosdt alszom egyet mert voltunk strand és bitang elfáradtam. :D
  • darkSectorxxx #6022
    Jobb is így velünk coop.
    Idegennel akkor ha mi éppen nem érnénk rá.
  • darkSectorxxx #6021
    Stream amikor a bal felső share gombot nyomva tartot, rámés a Broadcast-re majd twitch.....:)
  • SlickAdam
    elö a pennát darky dark!!!
  • sublimaze
    Ja egyébként eddig 2x próbáltam a beckoning bellt és mindig segített valaki, ebben nincs hiba, de jobb lenne valami közösség féle, akikkel dumálni is tudok ha úgy van... :)
  • sublimaze
    Hát köszi előre is! Bár rengetegszer kapok hülyét a játéktól próbálkozom, mert nagyon bejön! Szégyenlem is, hogy pl. a démonok kimaradtak, pedig volt ps3-masom is, és a diablo óta vártam egy ahhoz hasonló stílusú tps-re, erre totál elkerülte a figyelmem. Gondolkodtam még a dark souls 2 megvételén is, de még bizakadom hátha kínozzák az elsőt is currgen-re mire túlleszek a bloodborne-on... :) Egyébként rugalmasan kezelem a játékot, nyilván akkor "akarok " majd coopozni, ha majd más is rá ér... :) Addig legalább még farmolok, +szokom a játékot. :D (megjegyzem az első benyomásom az volt, miután instant meghaltam vagy 20x, hogy ez nem az én játékom, de a kezdeti nehézségeken túl jutva belopta magát a szívembe :)) Ja és végül de nem utolsó sorban mi a "stream "?? :s
  • darkSectorxxx #6017
    Juuuuj. :D

Figy ezer örömmel, kb 3-5-en itt szoktunk lenni, akár a nevükben is mondhatom hogy igen, segítünk.

PERSZE ELŐSZÖR NEKEM ITT VANNAK A ROKONOK, INKÁBB 22:00 UTÁN ÉRNÉK RÁ A HÉTEN, DE MÁSOK IS HA VAN IDEJÜK SEGÍTENEK.
    DE! MINDENT PRÓBÁLJ INKÁBB EGYEDÜL, ÉS UTÁNA SZÓLJ NEKÜNK.
    eLŐNYÖS HA STREAM-ET BEKAPCSOLOD, ODA TUDUNK ÍRNI IS.
  • sublimaze
    Üdv! Most kezdtem játszani, 38-as szintű karakterem van, és kimaradtak az eddigi From software játékok. Ezt azért írom le, mert co opozni szeretnék, és ahogy elnézem itt a többség már benne van egy ideje ezekben a játékokban, szóval csak próba szerencse alapon jöttem érdeklődni, hátha van valaki hozzám hasonló... :) Ha nincs, nem gond, bocsánat a zavaràsért, jó játékot mindenkinek!
  • darkSectorxxx #6015
    Van több helyen, az összes Nightmare-ban amúgy.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.11. 18:31:51
  • darkSectorxxx #6014
    Az a baj hogy ha valaki bejön vagy valakihez bemegyek 80%-ban én nyerek. Nagyobb kihívás egyelőre a lv4-ezés :)

Most elakadtam. Gondoltam neten nézek tippet, de nincs youtube-on ilyen videó ahogy én akarom megcsinálni.

Csak olyan lv4-es mind, amiben használnak ruhát és fullos fegyvert.

Mindegy, végülis ha egyszerű lenne akkor hol lenne a kihívás ugye. :D
  • partizan182
    Asszem a Mergo's loft / middle-ben van jellemzően honorable PVP. DS-ekben is így volt, volt 1-2 helyszín ahol mentek a 1v1 meccsek, máshol meg burjánzik a gangspank.

Ez ilyen, néha invadelj te is, jó móka. Also, gitgud.
  • darkSectorxxx #6012
    Ott soha nem voltam online ha erre akarsz kilyukadni.
  • darkSectorxxx #6011
    Miért? :)
  • SlickAdam
    ööö... nem sokat jatszottal demon/dark souls-al, mi?
  • darkSectorxxx #6009
    Meg akkor nem beszélve olyanokról mikor bejön a gyagyás, de közbe egy hunterrel küzdök, és nem várna 1 percet, hanem a géppel együtt támad rám. Cifra dolgok vannak.
  • darkSectorxxx #6008
    Az isten a faszát verje a barmokba, akik nem ismerik a tiszteletet a játékokban.

Sokszor jön pvp és igen kb minden második baszik fer küzdelmet lezavarni.

Tiszteletem jeléül meghajlok, és megvárom azt a fél percet míg felkészülnek, és jönnek holmi barmok, akok a kibaszott liftből nem engednek kiszállni, vagy ütnek aközben hogy jelzek egy meghajlással előtte.

Az agyfasz kerülget.
  • darkSectorxxx #6007
    Most tünt fel hogy nyomultam ma a Nurse ellen, és előtte ahol van a 3 nagy disznó, ebből ami 2 együtt van elcsalva a 3-4 csuklyáshoz egészen egyszerűen meghalnak...valszeg a csuklyások megölik a disznókat vagy mi. :D

Érdekes. :D
  • darkSectorxxx #6006
    Ja :D
    oks azt hittem oda kell coop. :)
  • Ulthane
    Tudom, hogy kell kinyirni, meg Slick mutatott egy jo technikat.

Meg kulonben is, ez mar mult ido! :)
  • darkSectorxxx #6004
    Ja ok. Sorry csak én sokszor hétvégén is szoktam dolgozni. :)
    Menj fel üsd a boszikat.

Majd le, és oldalt ahol a pici lábai bannak azt üsd. És ha a fejed felett megjelenik piros fény, akkor ugrálj hátra legalább 3x, lassan 1-2 mp-es kihagyásokkal.