9653
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • sublimaze
    Áááá... Ne becsüljetek túl. Fater elsőre úgy megevett, hogy csak lestem, utána hülyére farmoltam magam, mert nem mertem nekimenni mégegyszer, aztán utána sem volt egy szép harc, hanem szaladgáltam előle fel a lépcsőn, le a kriptán, és amikor ugrott utánam, mindig akkor sóztam rá amennyi ráfért, aztán futottam tovább... :))) Cleric-et meséltem, az se volt szép. Az amelianál is ugye az volt a taktikám, hogy először rohangáltam összevissza mint a hülye, kifigyeltem a mozdulatait, meg olvastam a note-ot, hogy hátulról szereti, aztán végül is nem tűnt olyan keménynek.... :) A blood starved-al viszont iszonyat sokat szívtam, és a labirintusban az undead giant is elég sokszor megölt ahhoz képest, hogy milyen egyszerű ellenfél, meg a watchereknek is nekifutottam vagy 3-szor. A boszi meg lett elsőre, az tényleg könnyű volt. Nem akarom elkiabálni, de eddig úgy vagyok, hogy sokszor egy-egy pályarész jobban kiakaszt a mobokkal mint az eddigi bossok. Sőt, sokszor a mobok keményebbek mint a boss harcok ha többen találnak be szar helyen... :)
  • Moby
    Semmit nem jelent. Lesz egy pont, amikor világossá fog válni, hogy felesleges kapaszkodni az echoba. Csak egy kis időt vesztesz vele. Pontosabban még az sem. Egy dolgot kell megérteni (csak még nagyon az elején vagytok ennek valódi megértéséhez): az 50-es és a 150-es szintű kari között egyetlen különbség van. 100 szintlépésnyi tanulás az őket irányítók között.
  • darkSectorxxx #6044
    Majd ha megy stream, akkor irj pls egy nevet twitch-re akkor megnézlek téged is. :)
  • darkSectorxxx #6043
    Ja de fater-t másodikra az se pite azért. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.18. 19:50:23
  • darkSectorxxx #6042
    Egy nagytestű farkassal mi? a 3. szinten? :D

Most elmentek hugomék ha kellek valakinek leszek néhány órát kb.
  • Ulthane
    Nem, ha Amelia elsore!
  • darkSectorxxx #6040
    Kutyákkal vigyázni kell, vagy kerülni, vagy ütsz 1-et és kitérsz, ha már ütsz 2-3 vagy többet és nem 1 kutya van akkor tuti belédmarnak.
  • Ulthane
    Ameliat azert kevesen nyomjak le elsore, cleric gecit is. Fater nekem ng+ban masodikra ment, bsb-vel nem volt gondom. Most eppen a loran chalice-ben szIvok egy boss-szal, Dark mar mondana, mit kell csinalni :)
  • darkSectorxxx #6038
    Ha fater 2.jára akkor tulságosan jó vagy. :D
  • sublimaze
    Csak emlegetni kellett. Forbidden woods, 30k+ echo, zsákos mm-es életcsíkkal megölt egy kombóval, mennék vissza az echokért erre egyszerre rohant le a két kutya, mire vetődtem volna, már nem volt hova, sarokba szorítottak és megettek... Mondanom sem kell, hogy inkább kiléptem és pihentetem kicsit az egészet... :)
  • sublimaze
    Hiszek neked, a cleric beastbe pl. a játék elején tök véletlenül futottam bele, nem számítottam rá, hogy boss jön, először bepánikoltam és csak rohangáltam előle (:DDD) aztán sikerült rögtön leverni. A fater másodjára jött össze, az amelia elsőre, a blood starved viszont csak segítséggel ment... Igazából sokszor a tudat öl meg, hogy mennyi a veszíteni valóm és akkorákat bakizok, hogy egy sima paraszt is lesoroz olyankor, pedig már vagyok olyan szinten, hogy a szívósabb szörnyeket is letudom sorozni egy csík staminaval, ha nem hagyom, hogy hozzám érjen. Csak ugye van, hogy egyszerűen rossz helyre ugrok, megakadok, vagy én vagy a kamera, aztán rám tesznek egy olyan kombót amivel leszednek teljesen... :)
  • sublimaze
    Ja igen, a kampányból annyi, a boszival lesz 5. :)
  • darkSectorxxx #6034
    Na majd írj, bár én vasárnakp leszek csak stream közelben, addig meg csak este max 22:00-23:00 körül. :)
  • Ulthane
    Vissaztértem nyaralásból, Moby, Dark, Slick, Norbi, ébresztő! :) Bár lakásfestés projekt lesz a napokban, mindenképp tolok egy kis BB-t.

Most kezdem majd a defiled dungeonokat, csak még kell hozzá loot, azokat szerzem be.

• Ulthane
    Ez a legegyszerűbb boss, nekimehettél volna nyugodtan.
  • darkSectorxxx #6031
    Ők a legkönyebbek.
  • darkSectorxxx #6030
    Ja majd később könnyebb lesz.
    Akkor a játékból 4 boss halt meg a 17-ből. :)
  • sublimaze
    Na elmentem a Hemwick Chanel Lane-i boss-ig (bosziig xd), de nem mentem be 40000+ echoval, már láttam a mapdesign-on, hogy valami para lesz(és a note-ok is erre utaltak) és inkább lespoilereztem magamnak, hogy megspóroljak egy ragequitet... :) Mostmár megint dolog van, úgyhogy majd később visszatérek rá.
  • sublimaze
    Áh köszi! Haladgatok amúgy lassan, de biztosan. :) Az a fura, hogy már 3 sírkövem van (+az első chalice dungeon), de még mindig vannak hiányzó helyszíneim az elsőből (igaz mi igaz, az unseen villagere véletlenül jutottam el egyszer miután meghaltam). Eddigi bossaim a cleric beast, father gascoigne, blood starved beast, amelia, a labirintusból az undead giant, a 3 merciless watcher voltak. Szóval kb. itt tartok, a labirintusban a blood starved -ra tuti nem merek rámenni egyedül, úgyhogy szerintem csinálom tovább a sztorit... :)
  • darkSectorxxx #6027
    Igen, mielőtt elindítod vagy utána a settings-ben, a Broadcast indításakor, vedd ki az x-et az üzenetek megjelenítése mondat vagy opció mellől. :)

Én valszeg vasárnap érek majd rá coop-ra, addig próbáld egyedül, vagy írj ha olyan van és max próbálok tippeket adni. Ha más nem segít addig innen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.18. 09:00:26
  • sublimaze
    Kipróbáltam ezt a streamet így üresbe, és az a kérdés merült fel bennem első körben, hogy lehet e tenni valamit az ellen, hogy ilyen "ablakba" teszi a játékot? :D
  • darkSectorxxx #6025
    OK.
    Kérdés az tutira lesz, nem csak lehet. :)
  • sublimaze
    Á, köszi! Még sosem használtam, de akkor majd feltérképezem. Lehet lesz még kérdés... :)) Eddig csak screenshot, videó funkciót használtam. :D
  • darkSectorxxx #6023
    Mosdt alszom egyet mert voltunk strand és bitang elfáradtam. :D
  • darkSectorxxx #6022
    Jobb is így velünk coop.
    Idegennel akkor ha mi éppen nem érnénk rá.
  • darkSectorxxx #6021
    Stream amikor a bal felső share gombot nyomva tartot, rámés a Broadcast-re majd twitch.....:)
  • SlickAdam
    elö a pennát darky dark!!!
  • sublimaze
    Ja egyébként eddig 2x próbáltam a beckoning bellt és mindig segített valaki, ebben nincs hiba, de jobb lenne valami közösség féle, akikkel dumálni is tudok ha úgy van... :)
  • sublimaze
    Hát köszi előre is! Bár rengetegszer kapok hülyét a játéktól próbálkozom, mert nagyon bejön! Szégyenlem is, hogy pl. a démonok kimaradtak, pedig volt ps3-masom is, és a diablo óta vártam egy ahhoz hasonló stílusú tps-re, erre totál elkerülte a figyelmem. Gondolkodtam még a dark souls 2 megvételén is, de még bizakadom hátha kínozzák az elsőt is currgen-re mire túlleszek a bloodborne-on... :) Egyébként rugalmasan kezelem a játékot, nyilván akkor "akarok " majd coopozni, ha majd más is rá ér... :) Addig legalább még farmolok, +szokom a játékot. :D (megjegyzem az első benyomásom az volt, miután instant meghaltam vagy 20x, hogy ez nem az én játékom, de a kezdeti nehézségeken túl jutva belopta magát a szívembe :)) Ja és végül de nem utolsó sorban mi a "stream "?? :s
  • darkSectorxxx #6017
    Juuuuj. :D

Figy ezer örömmel, kb 3-5-en itt szoktunk lenni, akár a nevükben is mondhatom hogy igen, segítünk.

PERSZE ELŐSZÖR NEKEM ITT VANNAK A ROKONOK, INKÁBB 22:00 UTÁN ÉRNÉK RÁ A HÉTEN, DE MÁSOK IS HA VAN IDEJÜK SEGÍTENEK.
    DE! MINDENT PRÓBÁLJ INKÁBB EGYEDÜL, ÉS UTÁNA SZÓLJ NEKÜNK.
    eLŐNYÖS HA STREAM-ET BEKAPCSOLOD, ODA TUDUNK ÍRNI IS.
  • sublimaze
    Üdv! Most kezdtem játszani, 38-as szintű karakterem van, és kimaradtak az eddigi From software játékok. Ezt azért írom le, mert co opozni szeretnék, és ahogy elnézem itt a többség már benne van egy ideje ezekben a játékokban, szóval csak próba szerencse alapon jöttem érdeklődni, hátha van valaki hozzám hasonló... :) Ha nincs, nem gond, bocsánat a zavaràsért, jó játékot mindenkinek!
  • darkSectorxxx #6015
    Van több helyen, az összes Nightmare-ban amúgy.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.11. 18:31:51
  • darkSectorxxx #6014
    Az a baj hogy ha valaki bejön vagy valakihez bemegyek 80%-ban én nyerek. Nagyobb kihívás egyelőre a lv4-ezés :)

Most elakadtam. Gondoltam neten nézek tippet, de nincs youtube-on ilyen videó ahogy én akarom megcsinálni.

Csak olyan lv4-es mind, amiben használnak ruhát és fullos fegyvert.

Mindegy, végülis ha egyszerű lenne akkor hol lenne a kihívás ugye. :D
  • partizan182
    Asszem a Mergo's loft / middle-ben van jellemzően honorable PVP. DS-ekben is így volt, volt 1-2 helyszín ahol mentek a 1v1 meccsek, máshol meg burjánzik a gangspank.

Ez ilyen, néha invadelj te is, jó móka. Also, gitgud.
  • darkSectorxxx #6012
    Ott soha nem voltam online ha erre akarsz kilyukadni.
  • darkSectorxxx #6011
    Miért? :)
  • SlickAdam
    ööö... nem sokat jatszottal demon/dark souls-al, mi?
  • darkSectorxxx #6009
    Meg akkor nem beszélve olyanokról mikor bejön a gyagyás, de közbe egy hunterrel küzdök, és nem várna 1 percet, hanem a géppel együtt támad rám. Cifra dolgok vannak.
  • darkSectorxxx #6008
    Az isten a faszát verje a barmokba, akik nem ismerik a tiszteletet a játékokban.

Sokszor jön pvp és igen kb minden második baszik fer küzdelmet lezavarni.

Tiszteletem jeléül meghajlok, és megvárom azt a fél percet míg felkészülnek, és jönnek holmi barmok, akok a kibaszott liftből nem engednek kiszállni, vagy ütnek aközben hogy jelzek egy meghajlással előtte.

Az agyfasz kerülget.
  • darkSectorxxx #6007
    Most tünt fel hogy nyomultam ma a Nurse ellen, és előtte ahol van a 3 nagy disznó, ebből ami 2 együtt van elcsalva a 3-4 csuklyáshoz egészen egyszerűen meghalnak...valszeg a csuklyások megölik a disznókat vagy mi. :D

Érdekes. :D