9650
13460980771428064280.png
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
  • Yodamest12
    Igen igen, ezek jó dolgok, szívem szerint én is streamelnék állandóan, de nem attól félnék, hogy "béna vagyok" hanem inkább ott lenne egyfajta kényszer, hogy szórakoztatnom kell a nézőket, valami izgalmasat kell nyújtanom. Engem ez a része zavarna, hogy látnám teszem azt 10-en néztek, nem lenne merszem unalmas farmolásba kezdeni, valami ilyesmi....

Tegnap vertem le amúgy Logaritmust :) Ma indulok el a reborn bosshoz, az elég könnyű lesz. kb 75-80 as szinten vagyok, de elég rosszul pakoltam a statokat, mert a vitát és endurancet 30-30-ra vittem csak, majd a str és skillt vittem fel szintén 30-30-ra, ami alapvetően nem rossz, de a hp és endu azért fontosabb ennél, szóval most ezerrel azt a kettőt húzom megint. Lesz egy jó nagy farmolás a disznóknál, amit itt írtatok is, 1 kör alatt valami 100K echo fincsi lesz :) Egy 40-40-re fel akarom rántani a két legfontosabb statot mindenképp.

• darkSectorxxx #6082
    Mivel a fegyóknak többféle sebzése van, 6 féle pontosan. Kérdés mit nézünk.
    1 ütést nézve minden utoléri szinte, de időben nézve már nem nagyon.
    Annyiszor kell végigvinnem a játékot, ahány fegyvert akarok 10-es szintre vinni. :)

Most 5 van.

- vajazókés
    - balta
    - ludwig
    - az a szörny karom vagy mi
    - meg talán az ostor. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.19. 09:41:18
  • darkSectorxxx #6081
    Ok.
    Twitch amúgy persze nem egy pótolhatatlan segítség, hiszen youtube tele van videókkal, ez tény, énis töltöttem fel, Moby is meg a többiek is.

A twintch arra jó hogy téged lássanak, lássunk ha segíteni kell vagy csak úgy poénból.
    Vagy ha coopozol.....
    Vagy csak éppen ott tudsz fogadni üzeneteket, mert ha írnak neked akkor azt látod a játékban ps4-en, persze ott is vissza lehet írni. )
    Csak annyi hogy netről könnyebb, vagy telefon vagy tablet.
  • Yodamest12
    Jó dolog ez a twitch, van is oda regem már, de még nem nagyon használtam. Igazából, ha elakadok egy bossnál 1perc alatt találok róla videót tubon és az alapján már menni szokott, nem hiszem, hogy én streamelni fogok. Viszont téged tutira megleslek majd :)

Ezek szerint már 2-en vagyunk vérbeli vajazó pártiak :) Én azért még várok cáfoló véleményeket is, mert érdekel ez a fegyó téma és a mikéntje. Teljesen nyitottan álltam kezdetektől a fegyókhoz, szóval nem vagyok elfogult csak egyszerűen ennyire jó ez a penge! Arra tudok még gondolni, hogy talán ha minden stat atom kivan hardcapelve, tehát az arcane is, talán akkor a ludwig utolérheti sebzésben a cleavert, de ez kb NG++++-ra történne meg..... olyan mintha bugos lenne a cleaver, mert kicsit fura, hogy ennyire erős. Nagy sebzés, stunlock képesség, gyors, ez gyanúsan jó :)

6 fegyvert kimaxolni jesus! Én max a 3 kezdő fegyót fogom, cleaver ugye alap, az axe azokra a bizonyos pörgést igénylő szituációkra, a crane meg olyan kis érdekes fegyver, ahová hatótáv és gyorsaság kell oda jó lehet. Ezen a 3 alapfegyón kívül én mással már nem is fogok foglalkozni. Puskából is max a 2 kezdőt használom azt kész.
    Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.08.19. 09:37:40
  • darkSectorxxx #6079
    "Na az szerintem a legjobb fegyver a játékban!"

üdv a klubban! :D Én szinte 300 órája semmi mással nem játszom.

És igen ez a lényeg, ugyanazzal a szinttel a lassabb fegyók ugyanolyan időintervallum alattt még kevesebbet is sebeznek talán, és nehezebb mozgékony lenni velük.

Csak egy példa.
    Mondjuk LV 10-en a vajazóval 3-at simán üthetsz, míg 1-et pörögsz a LV 10-es baltával, és kb 1.5x annyit sebez a 3 ütés miközben 2x megszakíthatod ha veszély van , míg a baltával a pörgés egy fix folyamat.
    Lenti videóban a vajazókésem miket sebez, igaz lv50-en van az erőm és 10-es a fegyverem, amin van 3-4 kristály, de ettől még kemény. :D

Persze azon vagyok hogy az összes fegyverem LV10 legyen, eddig asszem most jön a 6 fegyver amit kimaxolok majd, csak el kéne futnom a kavicsért.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.19. 09:20:02
  • darkSectorxxx #6078
    Stream:

Twitch-et szoktuk hazsnálni.
    Ha te akarsz nézni, akkor más nevében nem szeretnék neveket kiadni, de az enyém: http://www.twitch.tv/darksectorht
    Én mindig be szoktam kapcsolni ha játszom, mivel nem szól bele a játékba, meg felvételkészítésben, észrevétlenül fut a háttérben, akkor meg ugye miért ne. :)

Ha te szeretnél közvetíteni.
    Controlleren a SHARE gomb nyomvatart egy játékban, és BROADCAST, majd kiválasztod a twitch-et.

Ha nincs regisztrációd akkor regisztrálhatsz mindjárt.
    És már indul is.

Ezt neten tudod visszanézni, (vagy ps4-en live menüpontban, sok kis négyzet és egy kamera van a képen)
    Bejelentkezve tudsz írni is a chat-en.
    ha regisztrálsz akkor ez lesz a te csatornád:
    http://www.twitch.tv/itt szerepel a te felhasználóneved
  • n000rbi
    Egyben Te is ríttál a legtöbbet
  • Yodamest12
    Sziasztok vadász társak :)
    A napokban rábukkantam erre a fórumra, jómagam is nagy vadász lennék :) Már egyszer végigtoltam a gémet, aztán nemrég kezdtem egy teljesen újat. Achik nemigen vannak meg, kb 15-20%-ban lettek begyűjtve 1. próbálkozásra, viszont most tervezek elmenni NG+ sokáig is.
    Elég szépen visszaolvasgattam itt, öröm volt erről a jó gémről ennyi kommentet átnyálazni, viszont lenne pár kérdésem:
    Sokszor beszéltek streamekről, ezeket pontosan hogyan találom meg? Magyar felhasználóra tudok szűrni vagy egy adott névre?
    Más:
    Fegyverekről nemigen esik szó, pedig szerintem többet érdemelnének ennél. A vajazó eleinte nem tudtam mi, de már vágom, hogy a saw cleaver akar lenni, nem ismertem a szakszót :) Na az szerintem a legjobb fegyver a játékban! Van ez a 20% többletsebzés beastek ellen, ami gyakorlatilag MINDEN ellenfél ellen jelen van, tehát még a vasvillás parasztoknál is érvényesül! Próbálgattam a sokat hájpolt holy bladet is, de egyszerűen alig sebez a vajazóhoz képest. +6-on a vajazó üt mondjuk 250-et, míg a ludwig üt 170-et, drasztikus különbség, kb greatsword módban üt akkorát mint a cleaver alapból, ez mindent elmond. Ezért nem értem, amikor külföldi fórumokon sokan írják, hogy jaj a ludwig annyira OP, hogy túl könnyű már vele a játék..... akkor ezek mit mondanának a cleaverre?
    Ti mit gondoltok erről, van egyéb konkrét meglátás?
  • Moby
    Legyünk őszinték: én nyomom a legrégebben. Egész pontosan 2 nappal a megjelenés előtt lett meg :D
  • darkSectorxxx #6074
    2 kört mentem, 1 lett 17 perc, ez már belefért a 15 perces limitbe. :D
    Útvonal ment fejből hálisten.

Ez durvaság, mert régen 30 perc alá nem tudtam menni.
    Igaz nem is kapkodtam ennyire és nem bénáztam így hogy majdnem 20 vial elment, ha sérülés nélkül kéne szinte akkor azé lenne vagy 20 perc.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.19. 08:30:05
  • darkSectorxxx #6073
    Moby előbb kezdte csak szólok. :)
  • darkSectorxxx #6072
    Nem!
    Nem kell hogy így menjen (így nem is fog menni egy darabig), elég ha megnézed és felennyire sem megy neked jól akkor is megölnéd őket, a lényeg az hogy észrevedd mennyit ütök és mikor hagyom abba és várok hogy ő befejezze a saját támadását, vagy a farkasnál hogy átugorjak a tüzgolyó alatt, lásd mikor kell előreugrani, nem az a fontos milyen gyorsan, csak a modszer....persze a fegyverem más ez tény.

Íme a videó, tegnap bealudtam. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.19. 08:31:56
  • Ulthane
    Nyugi, én is így éreztem, amikor először streameltem, még remegett is a kezem a ténytől, hogy itt figyelnek ezek a trógerek :) és hogy milyen béna vagyok. Aztán az egyik bossnál nyomtam egy olyan kört, hogy még magam is meglepődtem, igaz, nem toltam le, de annyira jól nyomtam, hogy még Norbi is azt mondta, milyen faszán mozgok. :)

Aztán majd rájössz, hogy nem az a lényeg, hogy béna vagy, vagy sem, hanem az, hogy a saját szabadidejüket arra szánják, hogy téged nézzenek, neked drukkoljanak, és tanácsokkal lássanak el, és rohadtul nem azt nézik, hogy mennyire vagy béna vagy sem. Na, és az kurva jó érzés, és csak mész előre, századszor is, és tolod, és ha már nagyon tele van vele a kukid, akkor csengetsz egyet szépen, és ott terem valamelyik, aki arra vár, hogy lekaszabolja veled a büdös dögöt! Aztán meghajlás, amivel megköszönted a segítséget, és eltűnik. Kurva jó feelingje van, na.
  • Ulthane
    Lószart, én vagyok a legbénább. Neked már ott figyel a platina, én meg még küzdök érte csúnyán.
  • Ulthane
    Almát körtével hasonlítunk. Egyrészt nekem nem az a célom, hogy speedrunoljak, másrészt én először csinálom ezt. Még jó, hogy neked jobban megy! :)

De csak azért, mert szalmakalapban nyomod. :)
  • darkSectorxxx #6068
    Basszus elfelejtettem rögzíteni az utolsót....:D
    Na még1x megpróbálom lehozni 15 perc alá.
  • darkSectorxxx #6067
    ULTHANE.....mielőtt coop-oznál!!!!!
    Igaz én vajazókéssel vagyok.

Aki látta a stream-et:

elsőre Ailing:

17 perc alatt!!!!!!
    3 layer, minden elsőre!!!! És bénáztam....:D Videókat töltöm fel. :)
  • darkSectorxxx #6066
    Igen csak ez papírdolog, a valóságban ehhez sok gyakorlás kell, és akkor is beüthet egy meglepi...énis könnyen magyarázok szóban, mikor játszom már nem mindig megy úgy ahogy fejben. :)

Na elindulok a Chalice-on most nyugi van. :)

Felveszem holnapra Ulthane-nek a dolgokat.
  • Kandurex
    Megtaláltad a Boss gyenge pontját, megvárod míg üt, azt balra fel, mission completed, tök mindegy milyen level vagy cucc.
  • darkSectorxxx #6064
  • Moby
    Nyugi, itt messze én vagyok a legbénább. De ez a játék nem is arról szól, hogy legyél ügyes.
  • darkSectorxxx #6062
    Ezen a pályán mióta lehet szétütni az oszlopokat???????????? (ahol most küzd Ulthane)
  • darkSectorxxx #6061
    Nem nem magamutogatás
    hanem ha hibázol azt láthassuk, mert nem szégyen ITT ha nem megy, tudod hogy én 35 órán át stream-eltem egy boss-t és csak utána tudtam kinyírni? :D
    Szóval....

Ez nem youtube féle nézzétek mit tudok videó, hanem csak ez alapján pl önynen be tudjuk lőni, ha kell akkor hol kell segítség.
    Lehet a védekezés, vagy ilyesmi.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.18. 20:23:03
  • darkSectorxxx #6060
    Jaja, ez egy RPG elem....elvileg, ha jól tudom onnan származik ez a fejldős rész.
    Nagyon jó, én is ezt imádom ha van egyensúly, van szöszmötölés, de csak amennyit elvisel az ember, nincs túlzás.

Final Fantasy is ilyen középút, nincsen annyira túlbonyolítva mégsem egy resident evil 12 itemmel.
  • sublimaze
    Nem parázok, hogy lassabb lesz vagy ilyesmi, csak kissé bénának érzem magam ahhoz, hogy mutogassam, hogy hogyan játszok... :D A másik meg, hogy félek, hogy a lámpaláztól még többet bakiznék... :)))
  • sublimaze
    Úgy legyen! :D Így vagy úgy, nekem bejön ez az egész. Örülök, hogy lehet fejlődni, vannak cuccok, én szeretek ilyenekkel tökölni a kaszabolás mellett. Csinálhattak volna egy csőjátékot is ugyanilyen szivatósra, viszont azt már lehet, hogy feladtam/beleuntam volna.
  • darkSectorxxx #6057
    Az élmény nézni, nem vesztesz semmit, mert nem hat ki a ps4-re, nem lesz lasdsabb a játék stb, de láthatjuk hogy játszol, az sokmindent elárul ám
    :)

Most Ulthane-t nétem, 4 embert tudok egyszerre nézni. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.18. 20:16:14
  • Moby
    Na az tök jó, és majd ha a végére érsz rájössz, hogy nem aí farmolás tolt tovább, hanem a hited ebben. A világot ugyanis hozzádskálázza a játék ígyis-úgyis :D

/persze nem a fejlesztések előnyeit próbálom a szőnyeg alá söpörni, de rajtad nagységrendekkel több múlik, mint a karid aktuális állpotán. Ha rendben vagy, fele akkora szinten is kibelezed. Ha meg meg vagy vadulva, akkor a tízmilliós karival sem menne (ha jól tudom el lettek a caplimitek törölve).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.18. 20:16:21
  • sublimaze
    Engem azért simán az agyfasz tud kerülgetni... :) Egyébként nyomhatok valamikor egy streamet, de szerintem nem akkora élmény a játékom... még ha lenne kamerám, talán még javasolnám is, mert barátnőm pl. elég jókat mulat azon ahogy pánikolok a tv előtt... :)
  • sublimaze
    Nyilván kisgatyában is le lehet ütni a legkeményebb boss-t is, ha elég ügyes vagy és kitartó, a játék lehetővé teszi, de az én idegeim nem... :) Egyébként ezzel a hozzáállással kezdtem a játékot, pl. sick room-os vérfarkasnak nekimentem vagy 20-30 alkalommal pusztakézzel, mire körülnéztem, és megkaptam a fegyvert. Azt gondoltam, ha ez már most nem megy, akkor mi lesz később? Aztán milliószor haláloztam el, mert fejlődés nélkül akartam kitakarítani az egész central yharnam-ot checkpoint után kutatva, aztán az n+1-edik halál után döntöttem úgy, hogy mielőtt továbbpasszolom a lemezt, azért utána nézek ki mit tanácsol, hogyan játszam ezt a játékot. Akkor kezdtem vad farmolásba, és azóta is igyekszem rendszeresen fejleszteni magam... :)
  • darkSectorxxx #6053
    Pontosan. :)

Én ugye kis szünetem volt a játékban most amíg nem kezdtünk coopozni nem is emlékeztem hogy megemelték a lőszer és élet határt.

600-600.
    A régi 100-100 még milyen kevés volt, most meg percek alatt felhúztam a 600 életet, és annyi echo van hogy szintezhettem volna, kb 250-nél lennék, de nem látom nagy értelmét. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.18. 20:11:49
  • Moby
    600K-t buktam már el én is :) De mire ez megtörtént már le sem szartam.
  • darkSectorxxx #6051
    Akkor támadj amikor tüzgolyókat csinál, akkor könnyen támadhatsz.
  • darkSectorxxx #6050
    Én sokszor 6-800 ezer echot vesztettem, de nem problémáztam. :D
  • Ulthane
    :)
  • darkSectorxxx #6048
    Ezt kell legyőznöd, csak éppen nem kör alakú pályán....nem gond, a mozgása ugyanaz. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.18. 20:03:15
  • darkSectorxxx #6047
  • sublimaze
    Áááá... Ne becsüljetek túl. Fater elsőre úgy megevett, hogy csak lestem, utána hülyére farmoltam magam, mert nem mertem nekimenni mégegyszer, aztán utána sem volt egy szép harc, hanem szaladgáltam előle fel a lépcsőn, le a kriptán, és amikor ugrott utánam, mindig akkor sóztam rá amennyi ráfért, aztán futottam tovább... :))) Cleric-et meséltem, az se volt szép. Az amelianál is ugye az volt a taktikám, hogy először rohangáltam összevissza mint a hülye, kifigyeltem a mozdulatait, meg olvastam a note-ot, hogy hátulról szereti, aztán végül is nem tűnt olyan keménynek.... :) A blood starved-al viszont iszonyat sokat szívtam, és a labirintusban az undead giant is elég sokszor megölt ahhoz képest, hogy milyen egyszerű ellenfél, meg a watchereknek is nekifutottam vagy 3-szor. A boszi meg lett elsőre, az tényleg könnyű volt. Nem akarom elkiabálni, de eddig úgy vagyok, hogy sokszor egy-egy pályarész jobban kiakaszt a mobokkal mint az eddigi bossok. Sőt, sokszor a mobok keményebbek mint a boss harcok ha többen találnak be szar helyen... :)
  • Moby
    Semmit nem jelent. Lesz egy pont, amikor világossá fog válni, hogy felesleges kapaszkodni az echoba. Csak egy kis időt vesztesz vele. Pontosabban még az sem. Egy dolgot kell megérteni (csak még nagyon az elején vagytok ennek valódi megértéséhez): az 50-es és a 150-es szintű kari között egyetlen különbség van. 100 szintlépésnyi tanulás az őket irányítók között.
  • darkSectorxxx #6044
    Majd ha megy stream, akkor irj pls egy nevet twitch-re akkor megnézlek téged is. :)