9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#6123 gg! -
Ulthane #6122 @Moby: BSB kimult, harmadik probalkozasra ma, a festestol elgemberedett, megfaradt testtel. Amikor neztetek valamelyik este, azert ment olyan lassan, mert serult volt az axe, masnap el is tort. :) megjavitottam, es joval koverebbeket sebezett mar. -
#6121 Az valami bug lesz. -
Ulthane #6120 Eleg sokaig jo a fegyo, ugyhogy ott valami gebasz lesz. Kilep, belep? Restart? -
sublimaze #6119 Az vágesz, hogy javítani kell, de ha kábé minden 3ik, 5ik mobnál bekrepál, annak gondolom oka van. Méreg hatással van a fegyver durabilityre vagy ez valami bug, esetleg valamelyik kavics a ludas? -
sublimaze #6118 ... -
Ulthane #6117 Javitsd meg. -
Ulthane #6116 A tevedes jogat fenntartom, de szerintem kamuzol. amelia elsore, Fater masodikra, kozmosz lanya elsore, haaaaaat, vagy te vagy az evszazad tehetsege, vagy valami itt nem stimmel!
Arrol mar nem is beszelve, hogy ha 24 orat jatszol egyhuzamban, akkor sem haladsz ennyit szuz jatekoskent, erre is merget veszek.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.08.20. 19:14:11 -
SlickAdam #6115 le kell vagni mindet, akkor nyilik meg egy terkapu. -
sublimaze #6114 Oké... De bővebben? :D Ne támadjam őket vagy mi? -
SlickAdam #6113 a kigyora szerintem -
sublimaze #6112 Help! Forbidden woods, kígyós résznél 5 percenként bekrepál a fegyver (balta)... Mire figyeljek? -
#6111 Hát azt, hogy meg kell zabálni a 3 cordot? :) -
#6110 Honnan tudod, hogy kellett volna lézereznie? -
#6109 Grat jól haladsz.
Arcane-t hamar gyüjthetsz.
Youtube-on minden fent van.
Arcane location keresőbe és ennyi. :D -
Yodamest12 #6108 Na azóta lement már minden boss, most mehetnék az 1. vadászhoz, de várok még vele. Dungeonban meg elakadtam, mert most végeztem a layer 4-en és jönne a defiled, de ahhoz arcane hazet kellene gyűjtenem meg még valamit, de nem sok kedvem van most ahhoz. 125-ös a kari level, a nedves nővér előtti részen mentem jó pár kört a 3 disznónál így sikerült szépen felhúzni a statokat. Megvan a 3 cord is, már csak meg kell majd enni őket :) Összes kis item bigyót is felszedtem, még messengerré változni is tudok
Éssss a vajazó átkerült a 2. slotba, mert a ludwig lett a fő fegyverem. Próbálgattam őket, és ezen a szinten, 18%-os gemekkel már alig sebez többet a vajazó, viszont a ludwiggal jobban ellehet érni az ellenfeleket, szóval itt már megérte leváltani a moveset miatt. -
#6107 Hahahahaha...ja ha nincs lézer, akkor igen könnyű -
Yodamest12 #6106 Na Ebrietas 1.-re le is ment, esélye nem volt. Ez kb a top 3 legkönnyebb bossok egyike. (mondjuk lézerezni nem volt ideje)
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.08.20. 09:13:43 -
Yodamest12 #6105 Yodamest néven futok PS-en vegyen fel friendbe aki akarja majd csapatni, most vagyok Ebrietas kollégánál, de nem hív be senkit a harang -
#6104 Defiled lement 20 perc alatt bénázással :P -
#6103 Basszameg 5x-re próbálok videót felvenni, egyszerűen megzavarnak mindig prrrrr. -
#6102 Hehe. -
#6101 Be tudsz hívni. :) -
Yodamest12 #6100 Ja egyébként tudjátok mi a from játékok legeslegnagyobb kihívása?
- Nem a bossok......
- Nem a platina megszerzése........
- Nem a kontroller egyben tartása..........
Hanem szép női karaktert kreálni -
Yodamest12 #6099 Na holnap jó nagy menetet fogok tolni, lehet benyomom a streamet :) Ebrietas tököm lesz terítéken, jó lenne majd valakit közületek betudnék hívni csépelni egyet -
#6098 ja attól ne félj hogy unatkozni fog bárki, max akkor kilép és nem nézi ennyi. :D -
Yodamest12 #6097 Itt valamit elértettél, ezt nem a bénázásra írtam, pont hogy azt írtam, hogy a bénázástól nem félek, csak attól, hogy unatkozni fogtok, ha nekiállok farmolgatni meg ilyenek. :)
"cserébe a lassú fegyver kitérití az ellenfelet az aktuális támadásából akár vagy földre esik"
Ez a DS2-ben valóban így van, az ultra greatsword sima csapásai is staggert okoznak, de itt ez nem igazán működik. Én nem tapasztaltam, hogy a ludwig sima csapásai bármivel is jobban lebénítanák az ellenfeleket mint a vajazó. A charge attak már inkább, de az nagyon szituációs, most a sima támadásokról beszélünk. (sőt a vajazóval ha sorozod az ellent betudod stunlockolni, semmit nem tud sokszor csinálni amíg bírod stamival, a ludwig két csapása között pedig bőven van ideje felocsúdni és beszúrni egyet-egyet)
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.08.19. 14:54:46 -
#6096 Na nyugi van talán van időm egy defiled-hez. :D -
#6095 Sokmindentől függ a sebzés, de időben a vajazó többet sebez mint egy erőteljes támadás, csak it jön a taktika!!!!
cserébe a lassú fegyver kitérití az ellenfelet az aktuális támadásából akár vagy földre esik
valamit vaamiért -
#6094 Pontosan, ki kell kalkulálni, illetve más más játékosnak más stílusa van. Nem mindegy mit gyakorol....
Csak annyi hogy a Vajazó egy MEDIUM fegyver senem gyors senem lassú, nem is gyenge nem is erős, hanem egy közepes fegyver, mindenre jó, míg a többi egy egy stílushoz jó.....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.19. 14:33:06 -
#6093 "hanem inkább ott lenne egyfajta kényszer"
what?
a szórakoztató az ha hibázol és küzdesz, a legprofippak is stream alatt bénázgatnak nekik sem megy elsőre semmi, ha elsőre menne vagy nem FS lenne vagy könnyű. Ez FS játék. -
Yodamest12 #6092 Másik téma ami érdekelne, hogy ti használtok fizikai sebzést elementálissá alakító köveket? Mondjuk ahhoz eleve sok arcane stat kell, de van aki így tolja? A tűz elég csábítónak tűnik, félnek tőle a férgek rendesen, de működőképes a dolog? DS2-ben ugye az volt, hogy sokszor még kevesebb lett a sebzés, mintha pure dmg-vel ment volna az ember, szóval ott ez annyira nem működött. (habár ott ilyenkor fele-fele arányban lett módosítva a sebzés, nem full átalakítva elementállá mint itt) -
Yodamest12 #6091 A linkeket csak otthon fogom tudni megnézni, de az írt statok nem számítanak semmit, ha ez az akar lenni. Viszont beigazolódott mit írtam, NG+3-ban már elhiszem, hogy a ludwig jobb, sima NG-ben biztos, hogy nem. -
#6090 Két karim van. Az egyik NG+3-ban, a másik (ezzel játszom márt csak, vagyis már ezzel sem :D) ő NG+4 -ben.
Ludwig statja
Vajazó statja
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.19. 11:32:17 -
Yodamest12 #6089 Összecsukva sem üt nálam akkorákat..... Te hányadik NG-ben vagy most? Arról lehet szó, amit írtam is, hogy ha a str, skill, arcane hardcapelve van a ludwig valódi ereje akkor jön elő az A-s skálázódás miatt. Nálam a 80-as karakternél a ludwig nagykard formában üt kb 300-at a vajazó meg üt kb 220-250-et, viszont 2-3X olyan gyors. Szóval sokkal nagyobb sebzés a vajazó, legalábbis ilyen szinten. Lehet NG++++ már más maximális statokkal. -
#6088 >hogy a cleaver többet sebez
Má hogy sebezne? A Vajazó egy gyors, könnyű, kisebbet sebző fegyó. A Ludwig szétszedve kisebbet sebez igen, épp ezért nem is hasznáják úgy. Összecsukva akkorát üt, mint a kavics kb, csak gyorsabb, és messzebbre ér el. -
Yodamest12 #6087 Egyet értünk nem csak a DMG számít! Pont ezért írtam, hogy a cleaver többet sebez ÉS GYORSABB is! Ezért olyan OP! A ludwigot nagykard formában próbáltam, de egyszerűen annyira lassú, 2 swing között túl sok idő telik el. DS2-ben kedvenc fegyverem volt az ultra greatsword, szóval tényleg pozitív tapasztalatokkal álltam hozzá, de ehhez a játékhoz ez lassú. Még a patkányokat is inkább cleaverrel verem le, mint a ludwiggal csapkodjak, mert simán beütnek 2 csapás között. Nem volt még olyan szituációm a játékban, amikor ez a lassú fegyver hatásosabb lenne, ráadásul mire ezzel 1-et ütök, addig a vajazóval 3-at, tehát DPS-ben a vajazó messze jobb. Minimum 1.5X akkora sebzés UGYANANNYI idő alatt.
És kérlek ezt ne személyed elleni támadásnak vedd :) Csak próbálom felfedni amit magam sem teljesen értek, csak tapasztalok.
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.08.19. 10:21:10 -
Yodamest12 #6086 Fegyó terén még az általad felsoroltakon kívül a kirkhammer csigázott fel, elég jó az a földbedöngölés, de az is annyira szituációs, hogy az egész játék alatt kb 3-4 ellenfélnél használnám max és kész, nem éri meg felhúzni amiatt. A vajazó, balta, ostor triumvirátus mindent lefed igazából, én ezt a 3-at kimaxolom az mindenre elég lesz. Most azt fogom tesztelni, hogy a baltát mivel csak a charge attack miatt tartom, telepakolom charge sebzést növelő kövekkel és megnézem mennyit számít. -
#6085 Na a ludwiggal az a helyzet (és szerintem ebből van a félreértés), hogy azt nem szedjük szét. SO. SEM. Van 10-es ludwigom, meg 10-es vajazóm is. Namost eleve nem csak a DMG-je számít egy fegyónak. Ennyi erővel csak a szekérkereket kéne használni, vagy a kavicsot. Van sebessége, ütéstávolsága, kombói. Hidd el, nem azért hypoljuk a ludwigot mert megőrültünk (vagyis nem teljesen). De nem mindenkinek jön be ugyanaz. -
#6084 Bizony :D