9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
Ulthane #9330 Letörlöm a gecibe! :) -
#9329 Oks. Én "HISZEK NEKED!" :) -
Ulthane #9328 Kezd From-csömöröm lenni. Most már csak becsületből tolom DaS-t, még azt a pár bosst megfektetem valahogy, aztán többet nem veszek From-játékot a kezembe! -
#9327 Eltunyultam gec. :D
Nézd mi lett belőlem....:D -
Ulthane #9326 Puhapöcs vagy. A Dark, akit én ismerek, a mohácsi keménylegény, eddig minden kihívást elfogadott.
Már te se vagy a régi. -
#9325 Jó de Das miatt most vegyük úgy hogy nem. :D xkacsintegyet -
Ulthane #9324 Hogy a faszba ne lenne, tavaly vetted a Tomb Raiderrel. -
#9323 Ninöcsö X1-em, nem is volt és nem is lesz. :P
Meghalnék 3-4x mire ezt végig szenvedném.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.06. 15:25:49 -
Ulthane #9322 Jááájj, már megint kezded. Egy percet nem játszottál a játékkal, ha X1-ed van, ez lenne a minimum, hogy átpréseld magad rajta! -
#9321 Ez a beszéd, csakis Das1 :D -
Ulthane #9320 Akkor ez ma este meg fog történni. -
#9319 Akkor ezt sürgősen pótold, kihagyhatatlan. -
Ulthane #9318 Mafia 3-at már csak a Prón tolom majd, a BF1-ig elleszek a DaS-sal, meg a könyveimmel. -
Ulthane #9317 Jól van baszod, bementem hozzá, nem láttam semmit, csak a felbaszódó kristályait, messziről azt hittem, az egy ló! -
Ulthane #9316 Lol, még nem vettem meg. -
#9315 Majd jóhogynem Maffiazik mikor itt a das. pfff :D -
#9314 Ez már szerintem bőven túl van a felén. Már csak 3 nagy boss lélek van hátra . DLC-re már nem lesz idő, jön a Mafia 3 :D -
#9313 jeges paripa
geci az egy kopasz kristály sárkány, seath the scaleless :DD amúgy a játéknak kb felénél járhtasz de még kell a dlc -
#9312 DLC-t megvetted? Mert akkor még sehol :D -
Ulthane #9311 Jó lenne tudni, hogy a játék hányadát teljesítettem kb. Mert attól függ, hogy időzítem a többit. :) Remélem a 2/3-ánál már vagyok. -
#9310 Grat. :) -
Ulthane #9309 Kilenckor abbahagytam. Szóval aki nem látta, a vacsoraszünet utáni első próbára levágtam Princess-t, most az Archives-ban vagyok valami börtönben. Ott találtak két kulcsot, és próbálok kijutni. Előtte valami jeges paripa boss elsőre agyonbaszott a jégkristályaival. -
#9308 Ja szerintem mára feladta. :) -
#9307 Már megy a twitch, csak Ulthane tűnt el. -
#9306 Brutális szemtanúja lenni egy ilyen történésnek, hogy a szemem előtt törik a Twitch-et. :D
Ulthane most dörzsölte a verejtéket a homlokán, hogy megúszta a folytatást. :) -
#9305 Úgy tűnik. -
#9304 Twitc összeomlott?????????? :?D -
Ulthane #9303 Ma újult erővel tolom tovább DaS-t, először babázni megyek majd, utána irány a katakombák! Szétvágok mindenkit! Ma legalább egy bosst kardélre hányok! -
Ulthane #9302 Ajajj...
A leesést utálom a legjobban. Ne szaladjunk előre, vár még este a boss, ott kell valahogy átjutnom. -
LBandi77 #9301 Fasza csak most majd nem egyet kell ugrani. -
Ulthane #9300 Az megy, mint az ágybaszarás. Amióta a liftkulcsot megmondtad, hol van. -
#9299 Aha, persze. :) -
LBandi77 #9298 Azért a futàsból való ugrást gyakorold be nemsokára jól jöhet. -
Ulthane #9297 Ma levágom neked a tüzes sárkányt, vagy ki a nyavaja az. Csak úgy hullanak a bossok. -
#9296 Persze. Szerintem családi ügy. -
Ulthane #9295 Visszajön úgyis. -
#9294 Aha, az egyik volt ebből az sg. :D -
Ulthane #9293 2 család? Két felesége van, és egyszerre két helyen kell lennie? -
Ulthane #9292 Attól függ, mire fogadsz. Ha arra, hogy végigmegyek, akkor jó helyre teszed a pénzed. -
#9291 Én fogadnék veled :)