Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
:-DDD

Én értettem!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Azokban a harc kurvaszar, de nem is azért szeretem én sem :)

Adversus solem ne loquitor

Én csak from meg gt,az asszony tombraider meg assassins.
A többi játékban nem érzem a balanszot from játékok után bármilyen csihi- puhi számomra szar.Pl assasins nem szeretem hogy nyomkodok 1 gombot aztán fél perc alatt levágok 1 hadsereget.
Moby
Bazzeg nem a HUD-nak kéne ilyennek lennie, és ezt mostmár másodszor írom le, de kb mintha száraz faleveleknek olvasnék fel versválogatást, vagy én beszélnék klingoni dialektusban :D A yt videó azért imbolyog, mert a youtube motorja a környezethez(pályához) stabilizálja a képet. A játék meg a karakterhez stabilizálja a képet(=ha megnézitek a karakter helyzete a hudhoz viszonyítva kb konstans). Emiatt kell rángatnia a youtube motornak az egészet, amiből ti annyit érzékeltek, hogy a hud csúszkál.
Megvagyunk?
Na, SZERINTEM sokkal jobb lenne, ha a játék is a pályához stabilizálná a képet (és a hud közben nem imbolyogna TERMÉSZETESEN :DD).
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.28. 09:51:30

n000rbi
Ja, hogy pl. sidestepnél a karakter megy a képernyő széléhez és nem középen marad mozgó háttérrel? Az nem rossz, ja.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Jó, én feladtam... :DDD

Nekem nem tetszik ez az imbolygás. A HUD tudju, hogy nem a játék történéseinek a része, tehát legyen statikus. Ami meg történik, az mozogjon.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amiga
- Bíró úr, öt év?
- Mondom KÖTÉL!

- Doktor úr, elmehetek?
- Mondom ELMEBETEG!

<#wave>

Moby
Mondom a KAMERAKEZELÉS :D Nem a hud, meg ilyenek :) A HUD azér imbolyog, mert a yt megoldotta, hogy a környezet ne mozogjon. És pont így kellene a játékban is.

Te amúgy a From-játékokon kívül játszol még valami mással is? :)

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

20k soul az önfejlesztő kit. Az elég sok farmolás, és azt utálom. :(

Hát elsőre persze, de mostmár okosabb vagyok.
Mondtam hogy vedd meg a kovácstól az itemeket amivel minden bonfire- nél tudsz fegyvert javítani és fejleszteni.Ha ez megvan már csak akkor mész a kovácsokhoz ha lighting fire stb.fegyvert akarsz csinálni.De mivel annak csak alacsony szinten van értelme ez téged nem érint.
Onnan már nagyon közel van és ha anor londo kész akkor már nem fogod abbahagyni ezt garantálom.De addig még megizzaszt egy kicsit.
De elsőre azért nem...

Pellet, tűz ,véres flaska max.1,5 perc.
De kurva jó játék ez a BB, anyám, ha végzek a DaS-sal, tuti tolom tovább.

Amiga
Általában gyanús, ha egy boss felé sokat találsz valamelyik itemből, igen. :-) Pl. most az Abhorrent Beast felé a Forbidden Woods-ban hogy-hogynem találtam egy csomó mérgezett tőrt. Véletlen volna? :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.27. 15:44:58

Soakdik alkalommal rájöttem, hogy BSB ellen a legfőbb trükk, hogy legyen nálad pellet. Semmi más nem számít.

De fogja. Ha egyáltalán eljut odáig.

Amiga
Még megnézem a videómat, hogy ez tényleg a youtube trükkje-e, de nekem is tetszik. :-D

Amiga
Lement elsőre, az a lényeg. :-) Ráadásul egy közönséges hunter axe-al, és még azt se mondhatom, hogy a build túl erős lett volna, mert abban a cainhurst-i ruhában voltam, aminek egyedül a blood ellenállása magas, a többi sebzés ellen mit sem ér.

Szóval nincs miért szégyenkeznem szerintem, na. :-)

Myselor
úgyse fogja
Majd anor londo-t csináld videó nélkül.
Ha Estus lenne ebben is, a végén kifingtál volna. :)

Azt mondtad, ne nézegessek videókat. :) Egy chunk megvan már. Bár nem értem, hogy az inventoryban amúgy miért nem látszik a használt fegyverem pusztán azért, mert nincs elég chunkom. Attól még látnom kéne, és nincs ott.

n000rbi
Hát még ha opcionális lenne :D Mi tetszik azon, hogy a hud ide-oda mászkál és az egész hullámzik hála a yt stabilizálásának?

Moby
Úristen mennyivel jobb lenne ha ilyen lenne a kamerakezelés a játékban
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.27. 10:48:02

darkSectorxxx
Alap esetben nincs, érdekes nekem nem tűnt furának a stream :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Mert fosol, velem is ez volt, ha félsz, elbuksz, lazán tegyél be zenét és sétálj be úgy hogy te vagy a jani, kenyérre vele. Sokat számít a hozzáállás, magabiztosság. Szarj bele. Meghalsz? És? Megyek tovább go. Mit vesztesz? Semmit.

A jani te vagy, nem a játék. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Amiga
Ötletem sincs. :-DDD

Youtube mondjuk mondta, hogy van egy kis remegés, csináljon-e képkorrekciót, talán attól lehet.

Majd megnézem este az eredeti lementett felvételt, hogy ott is ilyen-e.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.27. 09:44:23

n000rbi
Épp most néztem és hud on/off van, hogy csináltad ezt? :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.09.27. 09:36:55

Amiga
:-)

Nem voltam rossz formában, odafelé a kutyákat se szoktam ilyen könnyen leverni...

A HUD-ot csak most vettem észre, érdekes. Otthon majd megnézem, van-e rá valami az opcióknál. :-D Streameltem közben és nem teljes képernyőn futott a játék, nem tudom, ez számított-e.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.27. 09:31:17

Nézz meg videót hol van a következő bonfire mert el van dugva,és ezen a pályán ez veszélyes a berendezésre nézve.
Illetve itt már vannak chunkok is.
n000rbi
Nem értem miért dől, meg mocorog az egész hud a karakterrel együtt. Ez valami új feature? (minek?)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.09.27. 09:27:20

darkSectorxxx
Grat. Én mondtam :)

Amiga
Ha már szurkoltatok tegnap, itt van a Blood-starved Beast legyőzéséről a videó. :-)

//www.youtube.com/embed/lpT5No_GgXE

Igen, rájöttem, de legalább levágtam. :) Viszont ez a mostani pálya nagyon nem szimpatikus, ezek a kígyófejű faszkalapok utálatosak.

darkSectorxxx
Nem hát, mert gonosz vagy és abbahagyod és elmegyünk a stream-ről, látod ha maradtál volna, FK is élne még. :)

Még nem volt szükséges,egyenlőre zsákutca van arra.
Na, legyoztem a Ceasless-t. :) Kar, hogy nem lattatok. Van egy jo taktika, yt-rol neztem. Be kell allni a szuk folyosoba, s a fal ved a csapjatol, s amikor lecsap, utni. :)

Sima hot ugy, majdnem no damage kett. :)

Most is megy a stream.

darkSectorxxx
Na ha van Twitch, akkor mostantól stream....:)

PS4->játék indit->PSD GOMB->Broadcast Gameplay-> leokézod és ennyi. :)

darkSectorxxx
Ja vágesz, nembaj, soha nem késő.
Amúgy nem fogok hazudni, én 7x kinyírtam, tudom mit kell csinálni, mégis megbasz, nem fogom irigyelni ha nekiáll. :D

Ő volt az egyetlen boss, akit nem tudott egyedül lenyomni.

darkSectorxxx
Ezt nem értem, tudtommal te régen legyőzted, nem elég 1x megölni?

///faszomba hogy magamat hozom kellemetlen (", ezt nem értem....") helyzetbe mindig.... :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.26. 11:03:29

Moby
Kéne egyszer. Csak annyi minden mást is kéne, hogy nemigaz...

Téged még ráveszünk ám egy Ebrietas-gyilokra, úgy készülj!

Moby
Nem kell velük foglalkozni, át kell csak futni a tetőn.

n000rbi
Na igen, az már más kérdés, hogy Logarius felé könnyebb útközben rossz helyre lépni :D

Amiga
Néhol oda kell figyelni, én már a tetőn estem le a vízköpődenevéremberek miatt. :-D