Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nyugi. Egyszerű mint a faék, csak türelem kell hozzá, írtam már korábban. Hagy a pókokat, fuss el köztük, vágsz a pondrót kettőt, max hármat, majd otthagyod tombolni. Megvárod a jégesőt, majd vissza, és repeat. Sokat ütni nem lehet rajta, mert nyomja az arcane blastot, amivel megcsinál. A jégeső kibírható. Mindig az oldalát vagy a farkát vágd, a fejét csont védi, ott nem sebződik.. A tüzet sem bírja, szal ha meggyújtod a beretvád, hamarabb végzel vele.

Adversus solem ne loquitor

Hogy a tetves geci ég bassza meg ezt a szájbakúrt Romot azt! Meg azt is, aki kitalálta ezt a szájbabaszott fostarisznya játékot, azt!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Nem egészen a legkönnyebb.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Oké, már azt hittem kinézed belőlem, hogy saját kútfőből nem menne. (azzal csak az adrenalintól remegős megdöglöttélvaze-érzést vonnám meg magamtól, dehát pont ezért játszunk a from-játékokkal, nem?😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

felreerthetö volt.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Hogy mi? <#fejvakaras>

Azt írtam, hogy ezzel a stratégiával nem volt gondom, mert mással meg igen, de elég hamar leesett, hogy ez a járható út. Vagy nem tudom mire akarsz kilyukadni 😊
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.22. 11:18:17

es honnan volt a strategia, hogy - ha jol ertem - mar elsöre is beadta? 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
Egyik végigjátszásnál se volt gondom ezzel a stratégiával, defiledban sem, de persze közbeszólhat a random boss behavior 😄

jo azert ez csak papiron jon be MINDIG.😄 mert a kis szarosok meg tudnak lepni. a varazslas elöl elszaladni se mindig egyszeru, mert vagy nem vagy eleg messze (elkap a medzsik), vagy tul messze vagy es akkor jegesö, amit szvsz baromira nehez elkerülni.
szal vagy rohadt könnyen leveri az ember, vagy szopoág.

n000rbi
Rom az egyik legegyszerűbb boss a játékban. Rárohansz, futás közben R2-vel rácsapsz, ha varázsol ismét fuss el, repeat. A kis pókokat meg simán kerüld ki.

Azt nem tudtam. 😊

Kicsit azért csalódott vagyok, bár túlteszem magam rajta. Ha egyszer befejezem a játékot, akkor bennem lesz az, hogy oké, de segítség nélkül nem biztos, hogy idejutottam volna.

Én is azzal vígasztalom magam, hogy ez egy bulti-in feature, és nem trükközés, de akkor is, na.

Dögöljek meg, hogy ezt a Romot egyedül fogom lenyomni, és a fejét ünnepélyesen feltűzöm Moby véres kardjára!!!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

"A segítség a játék természetes és szerves része, nem csalás. Ha szövetségesek kellettek, hát ne érezd rosszul magad vele."

igen, ezzel nyugtatjak magukat a csirak.😄

Amiga
A segítség a játék természetes és szerves része, nem csalás. Ha szövetségesek kellettek, hát ne érezd rosszul magad vele.
Biztos tudod azt is, minél több co-operator van, annál keményebb a boss is.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Nahh, a három geci elpusztult. Igaz, hogy csengettem hozzá, annyira elegem lett belőlük, hogy két este után sem ment. Igazából azt untam meg, amíg eljutottam a ködig, már az undorig untam azt a kétperces futást, ami oda vezetett.

Háát, a sikerélmény és az öröm nem akkora, mintha egyedül toltam volna le. 😞

Átmentem a következő pályára, ott geci kövér legyek fogadtak, meg Rúzsa Sándor. Párszor kinyírtak, aztán gondoltam, mára enniy elég. 😊

Amiga
Az egyiket arcba rúgod. Miközben hátratántorodik, a másik nyelőcsövét kitéped, a harmadiknak pedig gerincét töröd. Ezután foglalkozhatsz újra az elsővel.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Illetve mégegy tipp, ami hasznos lehet ilyen tömegbunyónál: a parry olyan mint az ajtónyitás, vagy a lámpagyújtás: ha már elkezdődött az anim, nem tudnak közben sebezni. Ergo nemcsakhogy nem kell félni a használatától tömegben, hanem kvázi védelmet nyújt, ami előnyként is használható.

Moby
Jó tipp? Hát nemtudom. Azt mondom, amit én szoktam náluk tenni: én nem bujkálok. Szétszedem őket amennyire lehet. Kezd a leggyorsabbal (nem emlékszem melyik az). Azt viheted magaddal bárhova. Egyesével hihetetlenül szarok, merthogy lassúak, és a támadástól sokáig kábáig, tehát viszonylak hosszú támadások bevihetők, és nagyon könnyű kievadelni a támadásaikat. Ebből következően én mindig lockont használok ellenük. Pontosítok: én mindig mindenki ellen evadelek. gyorsabb, mint a dodge, és egyből támadáskész vagy az evade utolsó nanoszekundumában. Egyébként nem könnyűek. Azthiszem soha nem nyomtam le őket elsőre. De nem is olyan durvák. Meg nem is olyan jó a harc ellenük, bénák mint az állat, csak sokan vannak.

darkSectorxxx
Írtam még tévessen nemrég slick-nek. 😊

Megoldás, 1 van, ahogy a táblánál mész jól csinálod, légy takarásba, és a kettő közül a másik 2 közül mindig akkor csapd a kardosat mikor megállsz egy másodpercre és a második tüzet akar fújni rád, ekkor támadj!!! 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen írtam hogy azok kemények. 😄

Okés, ajtó megvan. Addig eljutottam, hogy a kardos geci már meghalt, az egyik tüzesnek fele életereje lement.

Megvárjuk Mobyt, csak lesz valami jó tanácsa.

Arra már rájöttem, hogy a nagy sírkő jó védelmet nyújt, mögötte viszonylag jól lehet csapkodni. Úgy vélem, ide nem kell lock on.

Rogton a lampasnal van jobbra egy ajto. Azt honnan kell kinyitni? Meg a liftes roviditessel is kurva hosszu a bosshoz jutni.

Na, megvan a boss. Hat, elso kettore meg csak sebezni se tudtam 😊 3 lofaszjoska, meg tuzet is kopnek.

darkSectorxxx
Neked te mafla 😊

kinek igerted? 😄

darkSectorxxx
Most is szobát festettem, és pakoltam, 20perce végeztem.... De megéri majd a végeredmény miatt.

darkSectorxxx
Most sem figyeltél, elmondtam hogy ígértem valamit félig megcsináltam de pause volt sok a meló.
Most is nyomom ahogy lesz időm de lesz új szobám, most ez végett legalább 1 hét kiesik.

darkSectorxxx
3. Végigjàtszásra 😊

darkSectorxxx
A főstory ~30-40óra

<#taps>

Moby
>Mennyi van még hátra?

Mivel nem tudjuk mit csináltál eddig, illetve hogy mit fogsz csinálni a jövőben, ezt nem tudjuk.

/kivétel darksector, ő ezt is tudja, vagy ha nem, hát majd rábeszél, hogy akármennyi is, ő majd lenyomja őket, csak hozd ki a kontrollert a kertkapuba, tévé neki amúgy sem kell hozzá.

Seth
Mennyi van még hátra? Most vertem le a One Reborn nevezetű bosst. Amilyen hatásos belépője volt, olyan gyenge ellenfél, elsőre levágtam 😊 Az odavezető út keményebb volt. Az újratermelődő ellenfeleket aki kitalálta .... a harangozókat meg nem lehet mindig könnyen megtalálni
Chalice dungeonoknak is neki kellene akkor állnom. Ott mit jelent a sima chalice meg a root chalice?

PSN ID.: Beegabor

- jo
- igen, lesz

Seth
Rom második próbálkozásra meglett, elsőre is csak a kis pókok sebzése okozta meglepődésem miatt csesztem el 😄
Ez most jó? Mert csak mindenhol azt olvasom,hogy ez a Rom milyen nehéz egy dög
Vagy a chalice dungeonba is lesz belőle ,ami a húzósabb?

mar senki nem jatssza a jatekot regota. dark is csak azert lendult bele megint, mert latta, hogy mocorgas van es tudja magat produkalni ismet.😄

Ha en nem jatszom, semki sem? 😊 meg hosszu hetvegezem, konzol nelkul, majd csak holnap delutan kezdem megint azt a kurva erdot. Mar az elso,alkalommal,is utaltam. 😞

darkSectorxxx
Ja oks, de ha rám hallgatsz először magadd fedezd fel, és amikor 1 napja kullogsz , étlen szomjan akkor majd előlapozod a leírást. 😊

Most szamuzom magam ket napra, vasarnap leszk konzolkozelben, akkor kovetem az instrukciokat. 😊

darkSectorxxx
Ja bocs....."CSAK a bosshoz vezető utat".....😄 sorry.

köszönöm 2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#fejvakaras><#fejvakaras>

n000rbi
Parádés <#taps>
<#wilting>

darkSectorxxx
Oks dobok videót. 😄

Közben twitchen is lehet nézni
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.16. 21:29:53

köszönöm
<#fejvakaras>

darkSectorxxx
Én igen....😄 Valakinek mutattam is, de ő sem értette, mindent tudok kívülről a rövidítést és a boss-t is. 😄

Ha van kis vizualitás::

Erdő:
le balra a lámpához: Innen egyenesen előre, kicsit jobbra, majd a kis faluba be, jobbra menj ahol az ágyú van, az mögött van az a malom, lemész, és ballra lesz egy kijárat, itt egyenesen és jobbra le, majd egy lejtő lesz jobbkézfelől itt menj fel, mindjárt ott a lift (rövidítés!),

BOSS ->

Innen jobbra le egészen egyenesen és végig kövesd az utat, majd lesz egy nagy PIROS kristály jobbkézfelől, ez után jobbra kerüld meg a szemközti sziklát vagy mi, és tovább egyenesen enyhén ballra le a ködbe, a ködben balra lent kövesd az utat, kb balra 90 fokra.
Menj amíg jobbra nem találsz egy lefelé vezető utat, aszsem a második ilyen beugrás, itt menj és jobbra tarts, egy nagy fa gyökkeréhez érsz ami a vízben van, itt menj át a gyokerek közt, egyenesen a vaddisznót kikerüllve fel, és itt lesz a nagy kapu, a 2. rövidítéés!!!!

Majd ezután a kapuval szemben TÖK egyenesen előre! ITT a boss.

Ha a 2 rövidítés nyitva akkor Lámpa, jobbra kapu->LIDFT->jobbra ki le követ az út-> jobbra PIROS kőnél a szembeni sziklát kerüld a jobb oldalán, és megint mögötte enyhén balra előre a KÖDBE, le a bal kéz felőli kerítéssel egy vonalba fuss, és kicsit enyhén balra egyenesen le tudsz ugrani a körben a nagy kapuhoz!-> kapun be-> egyenesen előre!!!!!!!!!! 😄

Ennyi ellenőrizd le majd, hogy jól mondtam-e, most nem tudtam ps4 közelébe jutni ezért fejből ennyit tudok, persze ha látom a helyszínt tudom alapon merre hol kanyarodjak , kiismertem az erdőt már, de fejből így tudom kb leírni. 😄
Ha nem megy csinálok egy gyors videót, erről amit leírtam, ha valaki gyorsan szeretné ezt megcsinálni. 😊

n000rbi
Mármint lantern, abból csak egy van. (meg persze a boss után majd megjelenik még egy)

lesz majd shortcut, de teny, hogy az erdö a legkemenyebb terület, ha minden sarkaba be akarsz nezni. elegge el lehet tevedni. en mai napig nem tudom pontosan fejböl, csak a bosshoz vezetö utat.

Van elég sok lámpa! 😊

n000rbi
Pedig lesz két shortcut is, az egyik egyből a lámpásnál.

Megvan. Forbidden woods. Hát ezt a pályát már most gyűlölöm, pedig csak egyszer haltam most meg. Igaz, buktam 33 ezer echot. 😞

Ez kurva hosszú pálya, már eleve odaérni is sok Amelia templomától. S hol a rákban van itt a boss? Még csak shortcutokat se nagyon tudok elképzelni, mert nincsenek ajtók az erdőben. 😊

Seth
A nagy téren,ahol a behemótok vannak, ott (ha szembe van veled Ameliás templom)menj balra, ott lesz majd egy ajtó ami jelszót kér.Amelia legyőzése után megérintetted azt a koponyát, már tudod a jelszót