9650
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
-
#6203 nem vágom, a neted végett lehet? -
#6202 Van ettől nagyobb betűméret is az sg-n, de ha azzal írod, akkor sem megy nekük. Ennyi. -
#6201 Ja türelem játék, persze merészeknek lehet gyorítva is, a lábát kiütni.
Ja mutattam számtalanszor taktikos videót, stream-ben is, azt kell csinálni, asszem 10percen bellül kapute, HOZZÁD SEM ÉRHET a kutya annyira egyszerű. Vagyis jó nem egyszerű, de 2 élettel neked mennyi fog egyedül is. :) -
#6200 Mindig tesztelgetem a coop-ot ahogy másokkal játszom, eddig ezek a fontos dolgok, és ezek már bizonyosak, vagyis mennie kell ha ezt követitek
vagy valami szar a netben valakinél
vagy elírta valaki akár 1 karakterrel a jelszót -
Ulthane #6199 Idokozben kiokumulaltam, h ezt momdod. De hat igy marha lassu, jo esetben 246ot vesz le eg felutes, igy megoszulok, mire vege lesz :)
Holnap folyt kov. Koszi a videot. -
Ulthane #6198 Dehogynem, phase egyben. Phase 2-ben nem nagyon :) -
#6197 exit game
megint lépjetek be
LEGYETEK KÖZEL EGYMÁSHOZ van egy táv ami után már nem fog menni (chalice-ben meg kell legyen nyitva mind2-őtöknek ugyanaddig!)
MIKOR ELKEZDITEK, A HÍVÓ RÁMEGY A CHALICE-RA, LEIRJA A CHALICE KODJÁT NEKED, MAJD MEGNYOMJA A NÉGYZET GOMBOT, ÉS SHARED-ELI A CHALICE-T A NETEN
TE BELÉPSZ A KERESŐBE ÉS BEÜTÖD A KÓDOT, BEMÉSZ MEGCSINÁLOD A CHALICE-T AKÁR VEDLE EGYÜTT ADDIG AHOL Ő TART, NAGYON, MINNÉL KÖZELEBB ÁLLVA EGYMÁSHOZ CSENGETÉS, NEKEM NAGYON KÖZEL VOLT AMIKOR 5 MÁSODPERC ALATT ÖSSZEDOBOTT!!!!
JA ÉS TÖKMINDEGY KI CSENGET ELSŐNEK!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.24. 22:28:12 -
#6196 Jaja, lásd első sor. Egy egekbe húzott arcane kari + silver bulletes rúna és valszeg finomakat sebez :) -
#6195 Nem, de bőven van potenciál benne ezek szerint :) -
#6194 Has an S scaling with arcane.
Gondolom nem egy str build volt :D -
#6193 Mentem, de a csodamódszerek sem működnek. Engem nem rak be hozzá
DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bement hozzá egy csóka, aki legyakta a tüzeskurvát úgy, hogy kizárólag wrathful spiritet használt, egyszer sem ért a bosshoz!!! (és nagyon ulthane sem :D ) -
#6192 Ulthane-nek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6191 aha végülis onlány. -
#6190 Moby szerintem ment, stream nem működik, szóval csak találgatok. -
#6189 Felőlem mehet, csak nem figyeltem hogy kért segítséget, gondolom most valaki más segít neki. -
#6188 Persze most szarja össze magát a twitch, pedig ahogy látom együtt a banda :) -
#6187 Én most nézném, ha lehet :) Dark mester? (Moby csak DaS-ozzon:D) -
Ulthane #6186 Nekem kene kis help most. Moby Norbi, Dark? -
#6185 ha kell help szólhatnak, de addig viszem a NG+++++ -t. :) -
#6184 Ja nyugodtan, én tartalék vagyok inkább, ha van segítség nem sértődök meg...max néző leszek...:D Közbe megyek énis tovább. -
#6183 Coopozni mehettek hárman is. -
Yodamest12 #6182 na vagyok, http://www.twitch.tv/yodamest
twitchen lehet írkálni a sóhajokat :)
-
sublimaze #6181 Már írtam yodanak itt privit, mert ő írt előbb, de neki is írtam, hogy én nem érek rá sajna egész este kockulni, és most lenne egy kis időm, szóval, ha úgy esik, aki kapja marja, ha úgy van ide is beírhatom a passt. -
#6180 Stream-en leszek. -
#6179 +1 -
sublimaze #6178 Zsír! Lehet, hogy szavadon foglak, azóta sajna nem sikerült próbálkozni, mert dolog van, és gyanús, hogy én is már csak 6 után tudok erre visszatérni, de akkor köszi előre is, hogy ha úgy esik! :) -
Yodamest12 #6177 Ha estig nem sikerül megcsinálni bejöhetek segíteni :)
Majd ír itt privibe, ha kell segítség, 6 után tudok jönni. -
sublimaze #6176 Na ma elvittem byrgenwerthig, de egy párszor már leszoptam magam a pókkal, csengettem is, de aki segíteni próbált még előbb kihalt mellőle, mint ameddig egyedül bírom... -.- -
Yodamest12 #6175 Mocsok gusztustalan volt, még twitchen keresztül sem láttam magam :) És megkaptad az echo-t mindkét killért :) -
#6174 Saját, találkozott már valaki ilyennel ? :D
-
#6173 nem most nem sima harc volt
ez egy poén ha majd feltöltöm a fightot érthetőbb lesz. :D -
#6172 Reborn meg epik fight? LOL...őt egy üveg baracklekvárral is ki lehet nyírni :DDD -
#6171 Szent szalmakalap mekkora epic coop fight volt! :D
Reborn meghalt no damage-al. :D -
#6170 Coop:
http://www.twitch.tv/yodamest
vagy
http://www.twitch.tv/darksectorht
-
#6169 oks mindig twitchelek hogy lásson az akivel játszom segítségképpen
meg ugye elérhető vagyok dumára. :)
-
Yodamest12 #6168 köszke, akkor twitchen kommunikálunk -
#6167 Jövök....stream on 2 percen bellül. :) -
Yodamest12 #6166 Szia, most vagyok megint rom-nál van kedved bejönni együtt letolni? PS-en belül is elvileg ment a friend request, már ha ott is darksectorht néven vagy :)
Utoljára szerkesztette: Yodamest12, 2015.08.23. 10:41:36 -
#6165 Na ma itt leszek ha kellek.
Néha idenézek ha ír valaki, ha meg twitch-en leszek ott is megtaláltok.
Közbe nézek tv-t. :) -
#6164 Még vagyok. :D