Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
A jobb vagy a bal oldalán, ahol lelóg az egyik keze, ott van neki blindspotja. Vagy ott birizgálod, vagy támadásra készteted, és a lecsapások után támadod a kezét. Csak a kezén sérül. Az utolsó fázisa meg szopás, azt le szoktam cigányolni én is: A farkát szoktam csapkodni.

Adversus solem ne loquitor

jaja, meghulyulok lassan <#taps>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ezzel elleszek egy ideig 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
DarkAdam...LOL

jajjj teljesen hulye vagyok. a kozmik girl-el kevertem hirtelen Amy-t (az elött van a nagyfejü).😄
latszik, hogy marciusban letudtam mar az egeszet.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nem tudom ki az az emissary. Azzal meg nem talalkoztam.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

emissary lement elsöre gondolom.
jo szorakozast amy-hez! <#vigyor1>

Na, megjottem Amygdalahoz.

De a platinához kell az optional boss is az összes, nem?

Moby
Martyr Logarius, Amygdala, Celestial Emissary, Ebrietas, Mikolash, Wet Nurse, ....., .....
Ja. 8. Deeee van akihez sidequestet is kell csinálni, nem fogja csak úgy a szél elédsodorni őket. Kötelezőben már csak 2-4 van, és ha ezen a pályán haladsz, már csak velük fogsz találkozni.

Meg 8 boss van, ez volt a 9.

Nem rovid jatek. 😊

Moby
<#eljen>

Moby
Érdekes technika 😊
Én egyszerűen ledaráltam őt lentről. Az oldala simán csépelhető volt, csak amikor sikított akkor kellett kifutni a medencéből.

Koszi a videot, igy csinaltam en is. Enelkul meg szivnek.

Most viszont valami ritka randa vilagba kerultem.

<#eljen>

The One Reborn elment maganak cipot venni. S soha tobbet nem ter vissza!

csengettyüs lanyok nevetsegesek.
en igy öltem le mindig (altalaban nem igy szoktak, szal egy probat talan meger):

fentröl racuppanni, aztan ha elkezded egyböl daralni, be is sokkol egy par pillanatra (videoban elsö 2 ugrasnal meg nem ugy csinaltam, de ez volt a masodik probam összvissz, feltem kicsit). elszaladsz, ujra fel, jump. repeat.

erdekes amugy. sokaknak összejön siman lentröl daralva. nalam az a modszer takonytengert es instant halalt eredmenyezett.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.25. 18:20:12

The One Reborn. A pálya, amíg idáig eljutok, valami hányás undorító. Ha nem lenne a liftes dupla shortcut, itt tuti abbahagynám a játékot. De az, hogy a boss előtt az emeleten még a hat csengettyűs pinát is nyírjam ki, baszki, mire oda jutok, hogy ezt a polilábú faszt lenyomjam, elunom az életem.

Háromszor próbáltam meg eddig, nagyjából kapisgálom, hogy a lelógó seggét kell csapkodni, de időnként bedurvul, s olyankor kampec. 😊

Az eddigi leghányásabb pálya.

Amiga
Legutóbb Logariust nagyon keményen levertem. Utólag magam is csodálkoztam a higgadtságomon.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Kérlek az öreget ne emlegesd, komoly pánikbetegséget idéz elő nálam. 😊

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

n000rbi
Cainhurst-ben voltál már? Az öreg Logarius se lesz rossz.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Visszagondolva az eddig lenyomott 7-8 bossra, talán Gaszkony fatert utáltam a legjobban. Csoda, hogy meg tudtam csinálni, de kurvára remegett utána a kezem. 😊

Már Old Yarhnam-ban tartok 😊

Új élmény, emlékszem anno 5 teljes órát próbáltuk Gascoine-t haverral, végül csak idézéssel sikerült. Most persze elsőre kifeküdt röhögve. Nyilván lesz ez még jóval nehezebb, DS-ekben is így volt (NG+ eleje könnyű).

Na, akkor jisoraz. NG+

Moby
Rúzsa Magdival nekem csak addig volt gondom, amíg nem volt helyem. Aztán rájöttem, hogy ki tudom magammal vinni Master Willem színe elé, ahol van hely is (csak vigyázni kell a széleken), és ott nagyon-nagyon csúnyán megcsinálgattam őt hegesztőpisztollyal, meg feszítővassal <#ravasz1>
De amúgy ja, az itemek jól jönnek. Olvasgasd a leírásokat. Így utólag jól jött volna még idejében a guidebook, sok gecijó tipp van benne ki-mire érzékeny.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.23. 22:22:43

Na, lepergett a credits nagyvégre valahára. Jo volt nagyon.

Amiga
Hát ismerek olyat, aki Lead elixir-rel 3 perc, anélkül 3 óra. De te tudod. :-)

Ha a jatek feleig eljutottam igy is, csak atragom magam a masik felen. 😊

Egy az keves neki. 5-6 olyan kell neki. Addig mrg eszrevesz 😊

Amiga
Az nem Rúzsa Sándor, hanem Rúzsa Magdi!

Amúgy az inventory-ban levő cuccaidat nem jófejségből kapod, hanem hogy - esetleg - esélyed legyen legyőzni az ellenfeleket.
Lehet, hogy csak egyszer kellett eddig csengetned, de ha nem használod helyesen a tárgyaidat, akkor viszont neked még sokszor fognak csengetni!

n000rbi
Ha nem elefántcsorda módjára zúzol be az épületbe, odamész a lépcső aljához, hogy elinduljon lefelé, majd halkan bebújsz a lépcső alá, akkor szépen visszasétál és hátat fordítva fogja várni a visceral attackodat.

Az, akinek olyan a kardja, hogy ostorként is funkcionál, kurva gyors, még lő is, a csigalépcsőn van fent az első szinten.

Mit bánom én, hogy pőcse van van punája, nehézség szempontjából mindegy.

Az az igazság, hogy az inventroyban nem szoktam nézelődni. Eddig semmi mást nem használtam a játékban onnan, csak a vialt, a ruhákat, meg a csengőt egyszer. Meg a Molotovot.

Tele van még cumókkal, de azok nem érdekelnek. 😊 Nincs türelmem ilyeneket olvasgatni. A töltőképernyő is idegesít, hogy mindig telehányja szöveggel, játszani akarok, nem olvasgatni. 😊

angol professzorkam olvasd el azt a 3 sornyi item description-t! 😊

Moby
Ha megmondom, hogy az a rúzsa sándor egy nő, könnyebben levered? 😄

n000rbi
Melyik a Rúzsa Sándor? A hunter Byrgenwerth-ben?

Érdekes amúgy, s ezt most figyeltem meg Romnál, hogy van egy pont a bossoknál, hogy ha addig nem tudod legyőzni, akkor ha még 100szor próbálod sem fogod tudni. Egyszerűen valami átbillen, és beszűkülsz a saját csapdádba. Hiába próbálod, nem megy. Még idegesebb leszel, nem megy. Úgy akarod, hogy majd beszarsz. Nem megy. Ha a fejed tetejére állsz, akkor sem fog menni. Ilyenkor abba kell hagyni a játékot, és másnap folytatni. Egész más lesz. Akkor rájössz, hogy jééé, mit nem tudtam ezen legyőzni, nem is volt olyan nehéz. Pedig ugyanaz a boss volt tegnap is, ma is.

Tegnap velem ez történt. Rúzsa Sándor úgy befrusztrált azzal, hogy vagy 20-szor kinyírt, és én nem tudtam, hogy utána, amikor lepottyantam Romhoz, már eleve vesztesként álltam elé.

Mentsegemre legyen mondva azt hittem, hogy a papir arra kell, higy a geci jobban egjen, nem a fegyverhez.

n000rbi
#5299 <#nezze>

Ahha! Köszi. Olyanom van. 😊

fire paper / bolt paper / ...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.23. 09:27:50

Hogy kell "meggyújtani" a Huinter Axe-t? Egy videón láttam, hogy valakinek ilyen kékes-lilás fényben izzott.

A büdös görény.

Igazából pont úgy csináltam mindent, mint eddig, szóval nem értem. Úgy vettem észre, hogy a mázli faktor ennél a bossnál a legerősebb. Ma reggel, amikor először mentem neki, úgy haltam meg, hogy három kölyök a fejemre ugrott egymás után a semmiből, esélyem sem volt megmozdulni, még csak meg sem tudtam sebezni a pondró testét.

Így az, hogy a kis gecikkel nem kell foglalkozni, az hülyeség, nagyon is kell, mert savat köpnek, rád ugranak, megmarnak, szóval rohadtul észnél kell ám lenni!

Moby
<#taps>

Moby véres kardjàra feltűzve rohad Rom levágott, legyektől beköpködött, bűzlő feje, torz grimaszba fagyva.

Moby
1. Fire paper
2. Folyamatos irányváltoztatásos futásban légy. A kispókok ugrás közben már nem változtatnak irányt. És nem ugranak gyorsan. Ergo csak arról kell gondoskodnod, hogy egy elugrás-leérkezés időtávban soha ne tartózkodj ugyanott. Tudom, leírni könnyű...de tényleg csak ennyi.

darkSectorxxx
L1.
Ha van stream, szólj megnézem hogy csinálod úgy könnyeb kitalálni mi a hiba, amúgy leírni könnyebb mint gyakorlatban. Ha közel vagy remélem nem ütsz többet 2-3 nál egymás után.

Tudom mindenki azt monja 2 alakban használjad a fegyvert, de ha rám hallgatsz ne, nem sebez annyival többet hogy megérje.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Igy csinalom pont. De vagy a fejemre ugrik egy kis pok, vagy ramhempereg a nagy, vagy elkap a lila jegeso. 😞 kb. A negyotodet megcsinalom, es ott murdalok meg.

Pedig videon megnezve olyan egyszeru. Nem tudom h kell meggyujtami a penget. 😊

Odamegyek, ket charged attack hunter axe-szel, teleportal, elfutok. Vissza, ugyanez. A harmadik ilyennel,szoktam elhullani.

A vicc az, hogy legelso probalkozasra, amikor meg azt sem tudtam miket csinal, majdnem kinyirtam. Bar majdnem a kutya se szarik.

A legszebb az, hogy elfogyott a blood vialom, megyek vissza az elso,palyara farmolni. Olyan geci unalmas az is.

Amugy az egesz estem ugy indult, hogy Rom elott a Rozsa Sandor bent a kastelyban vagy husz alkalommal kinyirt, nem tudtam megolni. Ekkor jottem ra, h nem is kell. Mert van ott egy letra, ami a kulcshoz visz fel. Mar majdnem besirtam, hogy szetbaszom a komtrollert a konzollal egyutt, hogy nem birom kinyirni azt a kis gecit.

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.22. 22:28:16

darkSectorxxx
Nyugi. Minden boss ilyen amíg nem szokod meg.
Először megszopod aztán megszokod, nem akarsz twitchen stream-elni nekem?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT