Bloodborne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet h ezt a bosst megpeccseltek? Neztem youtube videot, es teljesen maskepp viselkedik. Ott a csavo mogemegy, az meg se mozdul vagy fel percig, csak csapkod maga ele. Nekem ilyet nem csinal. Porog egybol, ahogy mige megyek.

En ide tuti be fogok csengetni, ugyis az utolso boss vagy mi.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Charged attack nála csak a varázslás elején, meg a végén megy, meg amikor elröpül. Minden más esetben gyors penge. Türelem kell hozzá, nem lehet agyonvágni két ütésből, volt, hogy háromszor is bevarázsolta az árnyékot, mire levágtam. Sok pengéje van, nem lehet csak úgy a közelében maradni, de topa, és kiszámítható, csak a kapkodásod miatt sebez meg.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
nála is van olyan fázis, amikor át lehet dodgeolni sértetlenül a pengéken. Mögé futsz, 1-2 alkalommal megütöd és, ha nem biztonságos kihátrálsz. 3* vertem már le, mindig lement elsőre csak türelmesnek kell lenni, de ezt eddigre megtanulhattad már.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ne mondjatok mar faszom h ez konnyu. Egyreszt alig serul meg charged attack eseten is, masreszt nem konnyu moge kerulni. Harmadreszt, ha rosszul rohansz ra, egybol lekaszal egy sorozattal. Ez minden csak nem konnyu.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Bameg, nem megy. 😊 probaltam vagy otszor-hatszor. Charged attackkel nem jo, nincs ido ra. Forog, mint pina a rudon, ha mogemegyek.

Moby
Lockon.nemlockon...bárhogy. Hátulról meg is csinálgathatod miközben levágod, annyira nem tudja mi történik mögötte. Lockonnal, anélkül, kézenálva...mostanra bárhogy meg kell már legyen 😊

Moby
Na ne bohóckodjál már. Vágd le, és menjünk tovább 😊

TDC Geronimo
legjobb boss 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem tudok kozelmenni hozza. Hogy ussem meg?

Lock on kell?
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.27. 20:08:16

ö baratsagos. amikor shadowboxin' time vanik, rohanj a falhoz kozel korbe es korbe, ugy altalaban nem ernek el lesböl. max ugorj is egyet neha-neha. amugy gyerekjatszma.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

A penges kurvanal vagyok.

Ezt is megbassza a jo eg!

darkSectorxxx
Nem is most, hanem akkor kellett volna úgy harcolni. Mondjuk a többiek is nevettek azon amit írtam. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ki emlékszik már arra, mi volt két hete!? 😊

darkSectorxxx
Ja hogy amiről 2hete beszéltem neked hogy gyors és inkább kis sebzéssel csináld, mert az könnyebb. Értem. 😉

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nekem ez zavarosabb. 😊

n000rbi
Ha már olvasgatsz, akkor inkább ezt

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Hát elég kellemetlen. 😊

Olvasgattam tegnap az IGN wikit (persze nem a magyar verzióját<#ejnye1>, bár nincs is nekik), s abbgól úgy tűnt, hogy gyakorlatilag kötelező terület már nem is nagyon van a játékban, csak optional bossok.

Moby
Mergo's Loft kellemetlen hely. Egyáltalán az egész játék kellemetlen a bloodmoon-tól. Ha eleget nyomod, és már godlike skilled van, már nincs különösebb kihívás a harcban, akkor elkezded majd újra felfedezni. Mergo's Loft amúgy gyönyörű.

Amúgy eljutottam a játékban arra a szintre, hogy egy új pálya már nem egy felfedeznivaló, érdekes dolog, hanem teljesítménytúra: lehetőség szerint mindenki mellett elrohanni, nem bántani senkit, gyorsan megtalálni a shortcut-ot, és irány a boss, hogy lenyomjam.

Moby

Az hol a pinában van?

Moby
<#taps>
Mehetsz a bloodrockért, maxold ki a fegyód.

Hülye vagyok, mert amikor mentem fel a lépcsőre, mindig is gondoltam, hogy ott balra az a három sárga fénylő szar mi lehet, egyszer meg kéne nézni. De valahogy csak nem mentem oda. 😊

Az, hogy a harc második szakaszában végig a charged attack-et nyomtam, és nem a gyors ütéseket. De aztán jött Moby, s reggel már a gyorssal mentem neki, és úgy elsőre sikerült.

darkSectorxxx
Nála mi volt ami gondot okozott? 😊

Elvileg őt ki lehet úgy is nyírni, hogy egyetlen 1x sem használsz kitérést.
"Vagyis nem elvileg , hanem biztos."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.27. 07:49:45

Micholas legnagyobb problémája nem az, hogy ketrec van a fején, hanem az, hogy soha többet nem lát ki belőle...

Moby
Nem. Még mindig körbemész. Van egy lift, ami az ajtajához visz fel. Ha felmentél hozzá, legközelebb menj le vele, onnantól használható (bejárati ajtótól balra). Onnan indul, ahol újraéledsz. A kapcsolója ottvan a bozótosban.

Ittene.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.27. 07:31:57

Lampa-lifttel fel, setalo gyerekek mellett jobbra le a kanyargo lepcson-dagadt geci a fejszevel e lanccal, elfutni mellette balr hatra, dgadt geci mellett ujabb lift. Azzal megint fel, majd ki az epuletbol, jobbr ketszer, buzi madarak a foldon, ott fel a lepcson, majd jobbra be az epuletbe e egyenesen vegig.

Nem szamoltam, de ez kb. Masfel perc.

<#taps>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Napitipp holnapra: ha lenyomtad, mielőtt bármit csinálsz, szaladj el a bloodrockért 😉

Moby
Akkor ott szerintem mégsincs meg a shortcut, mert olybá rémlik, hozzá a respawn pointtól csak fel kell egyet menni a lifttel.

/csekkoltam. Igen, jól emlékszem. Szerintem te még mindig körbemész.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.26. 21:55:50

Elcsalni nem fogom, az biztos. Ketszer is volt mar h vagy csak fel centi volt az eletebol. Vagy araketai olnek meg, vagy a harc heveben nem tudom eleg gyorsan nyelni a vialt. Alszom ra, aztan holnap kap a pofajara. A harc elso fele nevetseges. A masodik a neccesebb, de osszessegeben az is. 😊

Meg a szokasos problemam: shortcutokkal is elunom az eletem, meg eljutok hozza. 😞 gyulolom ezt a jatekot!

Seth

PSN ID.: Beegabor

Moby
Mondjuk azért lenne jó, ha őt is levernéd rendesen, mert az opcinális bossok között van még igazán nehézfiú. És lány 😄. Micholaus Marty Logariushoz képest egy pondró. Egy féreg. Egy senki. Sőt. Talán az eddigiek körül ő lesz alegnehezebb. Ebrietas....nos ő meg vagy simaliba, vagy vérthánysz. Őt nem tudtam 100+ próbálkozásból leverni. És végül csak segítséggel sikerült*.

*Sikerült= lófasz közöm volt hozzá. Bejött valaki, aki ügyesebb volt nálam, és gyak leverte nekem. Lófaszt nem tettem az egészhez. Máig nem vagyok benne biztos, hogy jár-e nekem az a platina úgy igazából.

Moby
Hát...eléggé semmilyen boss a mikulás, ha nincs kedved vele szopni, tőlem el is csalhatod. Ráadásul legalább 5 emailt írtam a Fromnak, és basznak kijavítani (és biztos vagyok benne, hogy a mai napig működik) lehet mondani, hogy kvázi offisül glitch. A második fázishoz kell sok tőr, a többit megtalálod youtubon.
Simán le lehet őt verni rendesen is, gondolom a második fázisban szopsz az arcane esőjétől. Nos, annyi a lényeg, hogy maradj a közelében. Gyors fegyó legyen nálad, le lehet lassítani, amíg ütöd, ne tudja elkezdeni a "varázslást", vagy csak lassabban.

A jó büdös geciszaros kurva ég bassza meg ezt a szájbakúrt tetüfolyásos retek szar japán Micholaus kurva aberrált anyját!

Most vagyok Mikulasnal. Fasznak van kedve ezutan rohangalni.

Taktika: lockolva a mocskos pofájával szemben, amikor ledobta a földre, suhintás Mindez addig, amíg leszakította a karjait, utána lock off, segge mögé, alá, és Lead Elixír-rel megtámogatva ütöttem a lábát, ahol értem. Miközben nyakaltam a blood vialt. 😊

Moby
Zsír!

Mostantol Amygdala legrosszabb remalmaiban tunok fel.

Moby
A legelső találkozásunkkor olyan topa volt az akkor még létező random boss behavior miatt, hogy levágtam elsőre. Utoljára meg a dungeonban véreset szartam miatta.

nemtom, nekem elsöre valami 2-3 perc volt. azt se tudtam mit csinalok, csak ugy meghalt. vegefele lattam csak, hogy a karjat erdemes utni.
valszeg tul erös voltam mar.

n000rbi
Vagy az, vagy szintén kikényszerített támadás után egy nem letépett karjára rohansz rá.

Moby
Na onnantól szoktam cigányolni. Elunod az életed, használj papirt, még úgy sem gyors. Meglehet csinálni rendesen is, de az rizikós, ez meg csak unalmas 😊

n000rbi
Az utolsó fázisban valóban, de előtte egy-egy támadása után rá lehet szaladni a kobakjára, ott a legérzékenyebb. Na mindegy, Ulthane majd mond egy harmadik verziót 😊

Odaig gyonyoruen megy a szembol lockolt taktika, amig letepi a karjait. Na, utana vagyok szarban. Gondolom utana mar a picsaja felol kene menni.

Moby
Bocs, igen, a fején is, de ahhoz a patchek óta alig lehet hozzáférni 😊

/ vagyis amikor én utoljára taliztam vele, egyszer láttam csak savat hányni.

buksija is serul. chalice-ban en csak azt tamadtam

n000rbi
Amy csak a kezén sérül? Az utolsó fázisáig én a fejét ütöttem, egy-egy visceral is összejön belőle. Vagy most akkor kiről van szó? <#idiota>